Byggevarepriser.dk

Fiskars Økse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du lede andre steder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af Fiskars økse.
Du kan finde forskelle i prisen på billige Fiskars økse hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har de bedste tilbud, hvorimod nogle fokuserer på service. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke webshoppens betingelser.
Når du står og skal bruge varerne nu og her eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne personligt. Det er særligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et enormt sortiment, og øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover blot Fiskars økse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og pga. det har man tilbuddet om at købe online og fragte produkterne personligt. Takket være dette kan man spare fragten, samt samtidig få fat i produkterne straks.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder køber varer fra alverdens nichebutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af Fiskars økse online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er små firmaer, der tit er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du køber Fiskars økse online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
Flertallet af små butikker har ekstra meget forstand på deres produkter, da de ikke sælger andet. Derfor kan du modtage ekstremt kyndig service fra folk der er specialister i lige præcis Fiskars økse.
Danmarks største byggekæder
Fiskars økse harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Fiskars økse silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Fiskars økse bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Fiskars økse jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund må du ofte undersøge meldingerne om vejret i perioden for byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at piske ned når du netop er godt i gang med dit krævende projekt.
2Det vil vise sig afgørende at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition inden du går i gang med eksekveringen. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig oversigt hvoraf der fremgår de materialer som er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
3Du må nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdssko som beskyttelse med henblik på mulige uheld. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
4Der er utallige vejledninger og videoer via internettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube tilbyder dig temmelig meget brugbar viden, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
5Du må nødig stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at du har grejet tilgængeligt akkurat som du iværksætter arbejdet. Det er derudover en fordel at indkalkulere de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
6Forberedelse viser sig som metoden til at lykkes med projektet. Du bør sammensætte en gennemarbejdet plan, der dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din tidsplan.
7Du kan søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
8Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til ens byggeprojekt, især når det kommer til omfattende projekter. Større byggeprojekter kræver flere personer. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
9Ofte vil det vise sig fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive behjælpeligt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør kortlægge beløbet for hver enkelt.
10Inden du indleder byggeprojektet kan det være meget centralt med et tilsagn om, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Husk at tage til overvejelse hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Forudsat at du tager imod hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter en pris fra forskellige virksomheder.
12Der viser sig uden tvivl pludselige problemstillinger ved svære opgaver, og følgelig kan det være essentielt at der er afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som jo er utrolig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

De fleste online shops yder nu til dags en række forskellige billige metoder til levering til Fiskars økse. En af de mest moderne er efterhånden udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså super nem, samt typisk desuden den mest betalelige form for fragt.

Du burde omvendt vælge at få ordren sendt til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig uheldigvis en tand mindre billig, men endda ualmindeligt gnidningsløs ift. Fiskars økse online. Den billigste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den løsning nødvendiggør at du lever i kort afstand af online forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på Fiskars økse er selvfølgelig ekstremt bestemmende såfremt man har brug for produktet om et øjeblik, så derfor er det helt centralt at vi checker den forventede leveringstid for Fiskars økse. Temmelig mange e-handler – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men vær obs på at det antager at bestillingen fuldbyrdes forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få de nye varer sendt afsted forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

En række internet selskaber garanterer fragt uden omkostninger på Fiskars økse online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der aftages for en konkret sum. Som alternativ bør man tage den mest letkøbte type af levering, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

En del webshops tildeler afhentning hvor man handler billig Fiskars økse derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus. De udlover eksempelvis click-and-collect på Fiskars økse i følgende byer:

Brønderslev, Rødovre, Skive, Taastrup, Brabrand, Hedehusene, Hørsholm, Lillerød, Roskilde, Rudersdal, Gentofte, Holbæk, Ringsted, Vallensbæk, Allerød, Hobro, Værløse, Køge, Kokkedal, Farum, Virum, Haderslev, Brøndby, Aabenraa, Fredericia, Brønshøj, Stenløse, Herning, Silkeborg, Kalundborg, Næstved, Birkerød, Tilst, Vordingborg, Herlev, Slagelse, Charlottenlund, Haslev, Korsør, Lyngby, Odense, Hillerød, Rønne, Lystrup, Frederiksværk, Skanderborg, Ishøj, Søborg, Aalborg, Vejle, Nærum, Esbjerg, Ølstykke, Gladsaxe, Solrød Strand, Frederiksberg, Valby, Hjørring, Dragør, Struer, Aarhus, Frederikshavn, Jyllinge, Hvidovre, Thisted, Højbjerg, Nykøbing Falster, Helsingør, Holstebro, Sønderborg, Tårnby, Middelfart, Vanløse, Varde, Greve, Albertslund, Åbyhøj, Viborg, Ikast, Hedensted, København, Frederikssund, Horsens, Kolding, Risskov, Odder, Nakskov, Randers, Nyborg, Svendborg, Glostrup, Ballerup, Nørresundby, og Grenaa, .

Afhentning ift. Fiskars økse er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man kigger i statistikkerne er det markant, at folk som regel søger efter blandt andet Fiskars økse online og køb Fiskars økse. Derudover oplever man tit mennesker søge efter bl.a. billig Fiskars økse, Fiskars økse priser og Fiskars økse tilbud, foruden de store byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Få den bedste pris på Fiskars økse

Det er jo super ligetil for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige Fiskars økse online fra flere internet foretagender, og følgelig har langt de fleste online virksomheder været tvunget til at sænke udsalgspriserne på Fiskars økse eftertrykkeligt, og i øvrigt byde på fragt uden gebyr.

Derfor kan det immervæk blive nyttigt at udforske forskellige internet webshops efter tilbud på Fiskars økse online før du placerer ordren, sådan at man er garanteret at antage den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Man bør imidlertid være klar over, at ifald en internet webshop markedsfører billige Fiskars økse online for en pris der virker grænseløst beskeden, så er det tit være en indikation på en fup e-forretning. Kortbetalinger er dog omfavnet af en retningslinje, hvilket redder dig som køber overfor fup online varehuse.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage pengene til Fiskars økse af flere omgange. Det tilbydes ofte ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som fx XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark og Silvan.

Når man ser på statistikkerne er det klart, at netshoppere mange gange leder efter for eksempel køb Fiskars økse og Fiskars økse tilbud. Foruden dette ser man tit folk kigge efter blandt andet Fiskars økse online, Fiskars økse priser og billig Fiskars økse.

Læs nuværende kunders erfaringer

Trustpilot bringer dig i højeste grad udmærkede genveje til at eftersøge adskillige eksisterende konsumenters meninger og derved tilråder vi, at du vurderer internet forretningens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige Fiskars økse online.

Facebook fører til desuden nogenlunde fantastiske muligheder for at få indtryk af internet forretningens popularitet. Foruden det ser vi faktisk butikker på nettet hvor kunder kan tilkendegive en vurdering af deres køb, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige Fiskars økse online hos en internet handler bør de principielt betragte forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke særlig spændende, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

En nem løsning kunne være at tjekke hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, eftersom det burde være et tegn på at online firmaet retter sig efter de danske retningslinjer, samt at hjemmesiden ofte gennemses af sagkyndige som har megen viden om reglementet på området.

Dette er desuden en god genvej til at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for besvær ved dit indkøb af Fiskars økse. Desuden kan det være til hjælp at kunden er på vagt for de fundamentale betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af Fiskars økse online, som fx den ombytningsret internet forretningen anvender.

I den sammenhæng er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan bevise sit køb af Fiskars økse, uanset om man handler ved Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan eller Stark.

Jan gav 5 stjerner

SUPER

Karen gav 4 stjerner

God til prisen

Thomas gav 5 stjerner

Fremragende service.

Else gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til køb på nettet
1Fragtperioden er jo temmelig afgørende ifald du mangler pakken om få sekunder, og af den grund er det temmelig meningsfuldt at vi kontrollerer den forventede leveringsdato ved Fiskars økse. Masser af online butikker tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter, men det forudsætter at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et aftalt klokkeslæt.
2Den mest letkøbte slags levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den mulighed er betinget af at du har bopæl nærved online shoppens arbejdslager. Den mulighed for levering kan være usædvanlig bestemmende i tilfælde af at vi absolut skal bruge Fiskars økse om et øjeblik. Alternativt så yder nogle enkelte internet firmaer fragt uden gebyr, men oftest kun hvis der aftages for et konkret beløb.
3Det er jo ret så hensigtsmæssigt for enhver at sammenligne priser online på billige Fiskars økse fra flere webbutikker, og herved frembyder en lang række e-butikker levering uden beregning. Derfor kan det immervæk vise sig smart at granske et par webshops efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
4Flere online forretninger byder på fragt uden gebyr på Fiskars økse, men typisk er det så præmissen at der aftages for et præcist beløb. Ellers kan du snuppe den mest prisbevidste leveringsmetode, som mange gange vil være at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Den er af og til omvendt super problemfri. Den prisbilligste leveringsversion er unægtelig selv at hente produkterne.
5Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et regulativ, der beskytter dig overfor fup internet outlets. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at afdrage prisen over et længere tidsrum.
6En lang række online outlets udlover nu om stunder et stort udvalg af billige former for fragt til Fiskars økse. Et hit er lige nu levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo rigtig smertefri, samt oftest tilmed den mest betalelige slags levering.
7Trustpilot frembyder en lang række passelige løsninger til at analysere en længere række andre kunders omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du eftergår internet forhandlerens kritik før du shopper billige Fiskars økse online. Facebook frembyder desuden relativt pæne løsninger til at få indtryk af internet butikkens kundetilfredshed.
8Inden nogen shopper billige Fiskars økse på en internet webshop behøver man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår, men det er undertiden et omfattende arbejde. Tillige tilrådes det at køberen er opmærksom på de vigtigste betingelser der kan have indvirkning på købet af billige Fiskars økse online, f.eks. den ombytningsrettighed online forretningen kører med.
9Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, siden det generelt er en forsikring om at webshoppen accepterer de officielle regler, samt at shoppen hyppigt revurderes af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Før nogen køber billige Fiskars økse i en e-handler kan de faktisk gennemlæse webbutikkens handelsaftale.