Byggevarepriser.dk

Donkraft

Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Se produkt
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Se produkt
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Se produkt
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Se produkt
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Se produkt
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige donkraft hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad der for dig betyder mest.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne selv. Det er navnligt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg af produkter, og andre har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare donkraft.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du kende firmaets handelsbetingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring donkraft.
Det er helt klart meget relevant at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og i kraft af det har mange valget om at bestille online og hente varerne personligt. På grund af det kan du overveje at undgå fragtgebyret, samt sågar få produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra talrige specialbutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af donkraft online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Herved bør du modtage endnu mere informativ vejledning fra mennesker med ekspertviden i netop donkraft.
Diverse nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille donkraft online fra deres webshop.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Danmarks største byggecentre
donkraft harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

donkraft jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

donkraft bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af over 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

donkraft silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så husk påklædning bl.a. sikkerhedssko der sikrer dig imod eventuelle risici. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
2Der præsenterer sig som regel utidige hovedpiner ved omfattende opgaver, og på grund af det viser det sig værdifuldt at der afsættes rigeligt med tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
3Man bør ikke mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have det tilgængeligt før du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover godt at tillægge de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
4Ved opgaver udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den grund skal du jævnligt tage et kig på vejrberetningerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
5Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når det er væsentlige byggeopgaver. Flere ting kræver mere end en person. Ydermere er det mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
6Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp når du sammensætter din tidsplan.
7Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes forudsat at byggeriet gør en forskel for klimaet. Det er altså afhængig af at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
8Det er aktuelt at du har alle bygningsmaterialer klar til brug forud for at du starter håndværket. Du bør notere en punktforms indkøbsliste med alle de ting der skal bruges, og bagefter granske hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
9Ofte vil det være af stor betydning at have et regnskab for dit byggeri, så man har en økonomisk ramme. Det må være rationelt at nedfærdige samtlige omkostninger, og efterfølgende gennemgå ens udgift ved dem én og én.
10Du finder rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med vældig meget brugbar oplysning, i særlig grad såfremt man kigger i hele verden.
11Forinden du indleder byggeprojektet kan det blive vanvittigt fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
12Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal fremskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du skal have hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at lede efter priser fra forskellige selskaber.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende betryggende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

automatisk, digital, elektrisk, hydraulisk, industri, kompakt, kvalitets, lang, letvægts, lille, mekanisk, mini, pneumatisk, professionel, stor, trykluft, universal, AL-KO, Bahco, Bato, Branford, Ford, Kamasa Tools, Mercedes, Michelin, NH, Rawlink, Raze, Weber, Würth, 12v, 2 ton, 3 ton, 5 tons, gummihjul, hjul, luft, hjul, luft, ATV, autocamper, bil, campingvogn, havetraktor, hjulskift, lastbil, luft, MC, motorcykel, møbler, traktor, trykluft, værksted

Hvilken leveringsmåde er smartest?

Masser af byggeforretninger foreslår nu en række forskellige billige former for levering til donkraft. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren når det passer dig bedst. Fragttypen er altså ekstremt fremkommelig, samt desuden ydermere den mest billige fragtform.

Du kunne ligeledes tænke over at bestille levering hjem til dig eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig mange gange en smule mere pebret, men ligeledes ultra uproblematisk ved køb af donkraft online. Den mest prisbevidste leveringsversion er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på donkraft er jo ultra vigtig såfremt du mangler pakken med det samme, og herved er det nemlig essentielt at man gransker den estimerede leveringstid for donkraft. En lang række netshops i Danmark – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, men det betinges af at ordren aflægges forinden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne klar før lagermedarbejderne har fri.

Nogle få webshops yder gebyrfri levering på donkraft online, men undertiden er det så nødvendigt at man køber for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du udse dig den mest prisbevidste leveringsmodel, der i mange tilfælde vil blive at få kørt pakken til et afhentningssted.

Flere kæder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig donkraft online men selv henter i butikken. Fx Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne udlover bl.a. afhentning af donkraft i følgende byer:

Silkeborg, Charlottenlund, Haslev, Frederiksberg, Slagelse, Grenaa, Hillerød, Søborg, Nærum, Skive, Vallensbæk, Taastrup, Stenløse, Ikast, Tårnby, Helsingør, Hedehusene, Struer, Nykøbing Falster, Ringsted, Holstebro, Haderslev, Tilst, Nakskov, Solrød Strand, Aalborg, Hørsholm, Aabenraa, Hjørring, Virum, Birkerød, Allerød, Ballerup, Næstved, Højbjerg, Odder, Glostrup, Aarhus, Dragør, Lystrup, Thisted, Lillerød, Hvidovre, Nyborg, Hedensted, Sønderborg, Viborg, Brøndby, Vanløse, Gentofte, Åbyhøj, Varde, Skanderborg, Albertslund, Nørresundby, Jyllinge, Middelfart, Rødovre, Farum, Randers, Brønderslev, Fredericia, Roskilde, Gladsaxe, Herning, Frederikssund, Frederiksværk, Kalundborg, Brabrand, Rudersdal, Lyngby, Ølstykke, Vordingborg, Korsør, Frederikshavn, Esbjerg, Hobro, Kokkedal, Kolding, Køge, Herlev, Risskov, Valby, Odense, Greve, Horsens, København, Værløse, Vejle, Svendborg, Rønne, Brønshøj, Ishøj, og Holbæk, .

Klik-og-hent for donkraft er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Amager, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger blandt andet køb donkraft og donkraft priser. Man ser derudover mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet billig donkraft, donkraft tilbud samt donkraft online, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Spar penge på donkraft

Det er i dag virkelig fleksibelt for købere at analysere tilbud på billige donkraft online fra diverse internet handler, og derfor har mange e-shops set sig tvunget til at presse prisen på donkraft eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere portofri fragt.

Dog kan det alligevel være tiden værd at se nærmere på en række webbutikker efter rabatter og tilbud på donkraft online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Man må ikke desto mindre være så påvagt, at når en forretning på nettet udbyder billige donkraft online til en tilbudspris der anses for uhørt billig, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en snydagtig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfattet af en regel, som garanterer køberen imod uoprigtige forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare betalingen af donkraft over en længere periode. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Ved indkig i tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger bl.a. donkraft online og donkraft priser. Derudover oplever man ofte netshoppere kigge efter fx billig donkraft, donkraft tilbud og køb donkraft.

Analyser tidligere kunders oplevelser

Trustpilot fremskaffer super belejlige løsninger til at besigtige adskillige eksisterende køberes iagttagelser og på grund af dette støtter vi, at du evaluerer e-butikkens anmeldelser inden du bestiller billige donkraft online.

Facebook fremskaffer tillige flere hensigtsmæssige metoder til at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus. Foruden det er der nogle internet forretninger som gør det muligt at udfærdige en vurdering af virksomhedens service, hvilket også bør benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige donkraft online på en internet forhandler kunne man i og for sig betragte virksomhedens regler, det er dog normalt et omfattende arbejde, især hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Stark.

Et alternativt forslag er at efterse om internet firmaet er medlem af e-mærket, siden det er et fingerpeg om at e-firmaet respekterer de officielle regler, tillige med at online shoppen regelmæssigt undersøges af sagkyndige som kender reglerne.

Det giver dig genvej til hjælpende service, såfremt du oplever problemer som følge af din shopping med donkraft. Derudover er det smart at køberen er på vagt for de fundamentale regler der influerer på bestillingen af donkraft online, f.eks. hvilken bytteret internet webshoppen benytter.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne påvise sit køb af donkraft, ligegyldig om man har bestilt ved Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan eller Davidsen.

Louise Kristensen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Louise Rasmussen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Birthe Nielsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Jesper P gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot indebærer super passelige genveje til at besigtige flere øvrige forbrugeres tanker og på grund af dette stiller vi forslag om, at du kigger på internet webshoppens ratings før du handler billige donkraft online. Facebook byder på ligeledes rigtig fine chancer for at få et kig ind i internet forretningens pålidelighed.
2Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du befinder dig i kort afstand af online shoppens tilholdssted. Den fragtløsning er naturligvis meget aktuel i tilfælde af at du mangler donkraft med det samme. Alternativt så tilbyder nogle forhandlere på nettet gratis fragt, men i de fleste tilfælde kun ifald du køber for et bestemt beløb.
3En hel del internet webshops tildeler til alt held flere billige fragtmuligheder til donkraft. Et hit er efterhånden pakkeshoppen, og så henter du bare pakken når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret så gnidningsløs, og mange gange derudover den mest prisbevidste fragttype.
4Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er e-mærket, hvilket skulle være en antydning af at internet firmaet adlyder de danske regler, og at internet virksomheden undertiden besigtiges af specialister som har meget erfaring med lovene på området. Inden folk shopper billige donkraft på en online butik kan de for at være sikker gennemgå netshoppens handelsbetingelser.
5Indtil flere forhandlere på nettet præsterer billig levering på donkraft, men oftest stiller det krav om at man indkøber for en fastsat pris. Derudover kan man gribe den mest betalelige form for fragt, der gerne vil blive at få kørt din ordre til et afhentningssted. Den er for det meste lige så vel i høj grad bekvem. Den mest prisbevidste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter pakken.
6Forud for at nogen handler billige donkraft hos en e-forhandler kan de altid få overblik over netshoppens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke super spændende. Dertil rekommanderer vi at køberen er påpasselig med de mest relevante retningslinjer der influerer på handlen med billige donkraft online, som fx den returpolitik webbutikken bruger.
7Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af et reglement, hvilket beskytter dig som kunde imod fup e-forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsordning som fx ViaBill, hvis du gerne vil dække beløbet af flere omgange.
8Leveringstiden kan vise sig at være yderst relevant hvis vi mangler varerne med det samme, så derfor er det aldeles vigtigt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt på donkraft. De fleste shops på nettet lover billig 1 hverdags levering på en hel del produkter, men det står og falder med at ordren aflægges tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
9Det er jo efterhånden vældig smart for os alle at sammenholde priser online på billige donkraft i blandt forskellige e-forretninger, og derved lover flertallet af e-butikker portofri fragt. Til gengæld kan det immervæk vise sig lønnende at tjekke en række internet forretninger efter tilbud forud for at du bestiller, så man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.