Byggevarepriser.dk

Donkraft på hjul

Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Se produkt
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Se produkt
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Se produkt
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Se produkt
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Se produkt
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage information omkring donkraft på hjul.
Du kan finde forskelle i priserne på billige donkraft på hjul fra webshop til webshop. Nogle giver billige priser, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke firmaets betingelser.
Flere byggekæder sælger et stort udvalg af produkter, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare donkraft på hjul.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragten, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige nichebutikker, og hermed kan du shoppe fra et stort sortiment af donkraft på hjul online.
De udbredte byggecentre har butikker mange steder i landet, og takket være dette har folk adgang til at købe online og fragte produkterne selv. Derved kan man blive fri for fragtomkostningen, og sågar skaffe produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte forretninger, som kan give øget troværdighed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet er mindre firmaer, som tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du handler donkraft på hjul online på deres side.
Mange nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få en bedre pris.
Forskellige specialiserede webshops har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Ergo kan du opleve endnu mere erfaren vejledning fra mennesker med ekspertviden i netop donkraft på hjul.
De 10 største byggemarkeder
donkraft på hjul jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

donkraft på hjul harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

donkraft på hjul silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

donkraft på hjul bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Før du igangsætter byggeprojektet er det meget betydningsfuldt at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Der viser sig jævnligt uventede bump på vejen i tilfælde med store opgaver, og ergo vil det være vigtigt at der er afsat en del tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
3Husk at kalkulere om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør købe assistance fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer assistance fra en professionel kan det være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
4I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. Bidraget kræver altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
5Det er meningsgivende at have de nødvendige materialer parat forud for at du begynder dit arbejde. Du får god gavn af at sammenfatte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting du har brug for, og dernæst efterse punkterne, så du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
6Man vil ikke undvære grej. Tit kan det vise sig uundværligt at du har grejet til rådighed forinden du starter byggeriet. Du må heller ikke glemme at indregne de her udgiftsposter i byggeriets budget.
7Godt forarbejde vil altid være nøglen til at lykkes med projektet. Du må liste en struktureret køreplan, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du laver din arbejdsplan.
8Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod mulige skader. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, især hvis du ikke sikrer dig professionel assistance.
9Det kan overvejes at spørge om assistance til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er krævende projekter. Store byggeprojekter kræver flere folk. Endvidere bør det være bedre og mere socialt at være flere om det.
10For opgaver udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Af den grund må du regelmæssigt tage notits af vejrmeldingerne i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at piske ned bedst som du er i fuld gang med det komplicerede byggeprojekt.
11Du finder en overflod af guides og videoer via internettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube giver overvældende meget anvendelig info, især forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
12Typisk vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive en god idé at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og herefter finde frem til eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er yderst imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Adskillige online shops foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsløsninger til donkraft på hjul. En favorit iblandt mange er for øjeblikket afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså vældig praktisk, samt tit endda den mest prisbevidste leveringsform.

Du kan endvidere vælge at vælge at få udbragt hjem til dig eller til hvor du arbejder. Muligheden er godt nok en smule dyrere, men derudover ret smertefri ved køb af donkraft på hjul online. Den billigste løsning til levering er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket dog stiller krav om at du er i nærheden af e-handlens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på donkraft på hjul kan vise sig at være ekstremt aktuel når vi skal bruge varerne om kort tid, så herved er det fuldt ud aktuelt at vi studerer den anslåede leveringstid på donkraft på hjul. Masser af internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig 1 dags levering på utallige produkter online, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen gennemføres forud for et besluttet klokkeslæt, så de kan nå at få varerne skippet afsted forud for at logistikpersonalet har fri.

Nogle internet handler byder på gratis levering på donkraft på hjul online, men oftest kun ifald man shopper for et fastslået beløb. Alternativt skal man udse dig den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

En del byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man handler billig donkraft på hjul på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne frembyder fx klik-og-hent på donkraft på hjul i følgende byer:

Odder, Hedensted, Hedehusene, Frederiksberg, Randers, Rudersdal, Thisted, Viborg, Kokkedal, Allerød, Aarhus, Grenaa, Birkerød, Korsør, Frederiksværk, Nakskov, Vallensbæk, Lystrup, København, Nærum, Næstved, Hjørring, Skive, Lillerød, Brønderslev, Ishøj, Dragør, Roskilde, Virum, Søborg, Holbæk, Herning, Kalundborg, Brøndby, Farum, Frederikssund, Hillerød, Brabrand, Hvidovre, Risskov, Albertslund, Hørsholm, Ballerup, Aabenraa, Vordingborg, Rødovre, Højbjerg, Helsingør, Brønshøj, Solrød Strand, Aalborg, Tårnby, Skanderborg, Stenløse, Silkeborg, Lyngby, Valby, Middelfart, Haderslev, Værløse, Tilst, Hobro, Ølstykke, Åbyhøj, Nyborg, Slagelse, Holstebro, Horsens, Charlottenlund, Nørresundby, Kolding, Haslev, Greve, Esbjerg, Køge, Odense, Gladsaxe, Rønne, Sønderborg, Gentofte, Taastrup, Fredericia, Herlev, Frederikshavn, Svendborg, Vanløse, Ringsted, Varde, Struer, Nykøbing Falster, Vejle, Glostrup, Ikast, og Jyllinge, .

Click-and-collect for donkraft på hjul er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Ved indkig i tallene bliver det markant, at mennesker som regel efterspørger blandt andet billig donkraft på hjul og køb donkraft på hjul. Man ser desuden tit internet shoppere søge efter fx donkraft på hjul tilbud, donkraft på hjul priser samt donkraft på hjul online, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Stark.

Den bedste pris på donkraft på hjul

Det er jo efterhånden super fremkommeligt for enhver at sammenligne tilbud på billige donkraft på hjul online fra diverse internet foretagender, og så har mange internet selskaber i Danmark set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på donkraft på hjul voldsomt, og i øvrigt garantere fragtfri levering.

Dog kan det alligevel være lukrativt at besigtige visse internet foretagender efter rabatter og tilbud på donkraft på hjul online forud for at du gennemfører din handel, så du er garanteret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Du bør blot ikke overse, at hvis en netbutik tilbyder billige donkraft på hjul online til salg for en pris der kan ses som ekstraordinært billig, så kunne det for det meste være en indikator for en uoprigtig online shop. Kortkøb er imidlertid omfattet af en ordning, som redder dig som kunde imod uægte e-forhandlere.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du vil honorere regningen på donkraft på hjul over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggecentre som fx XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger for eksempel donkraft på hjul tilbud og donkraft på hjul online. Man ser desuden som regel internet shoppere kigge efter fx donkraft på hjul priser, billig donkraft på hjul og køb donkraft på hjul.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot giver dig immervæk gode chancer for at studere en lang række eksisterende forbrugeres observationer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du sonderer webbutikkens kritik inden du lægger din bestilling på billige donkraft på hjul online.

Facebook frembyder endvidere stort set fortræffelige chancer for at få indsigt i online virksomhedens popularitet. Foruden det er der faktisk e-shops som tilbyder kunderne at forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige donkraft på hjul online hos en webshop bør man utvivlsomt betragte webshoppens regler, det er dog ofte ikke særlig morsomt, især ved de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

En nem løsning kunne være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, siden det længe har været en antydning af at internet forhandleren følger de gældende danske regler, tillige med at online forretningen en gang i mellem tilses af eksperter som er indført i vilkårene på området.

Derudover giver det dig chance for at få bistand, ifald du bliver udsat for problemer i forbindelse med din bestilling af donkraft på hjul. Foruden dette foreslår vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af donkraft på hjul online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet forhandleren garanterer.

I den forbindelse er det tilmed relevant, at man stadig gemmer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bevidne sit køb af donkraft på hjul, ligegyldig om man har købt hos Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg eller 10-4.

Hanne Thomsen gav 5 stjerner

Fremragende!

Morten R gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Mette R gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Camilla Thomsen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til online indkøb
1Temmelig mange shops på nettet tildeler nu diverse forskellige billige leveringsmåder til donkraft på hjul. En af de mest anvendte er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når du har lyst. Muligheden er altså vældig overkommelig, og ofte ligeledes den mest betalelige fragtløsning.
2Visse firmaer på nettet lover fragt uden beregning på donkraft på hjul, men i reglen under forudsætning af at der handles for en fastsat sum. Ellers skulle man udvælge den prisbilligste leveringsform, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Leveringstypen bliver for det meste på den anden side ualmindeligt let. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog altid være selv at hente varerne.
3Trustpilot resulterer i super værdifulde muligheder for at undersøge mange tidligere forbrugeres bedømmelser og herved stiller vi forslag om, at du gennemsøger netshoppens vurderinger forud for at du shopper billige donkraft på hjul online. Facebook giver dig også immervæk ønskværdige genveje til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet.
4Før nogen handler billige donkraft på hjul på en shop på nettet bør de utvivlsomt skimme netshoppens forretningsbetingelser, det er dog undertiden en omfattende opgave. Ligeså kan det være til hjælp at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af billige donkraft på hjul online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-forretningen garanterer.
5Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en indikator for at webshoppen lever op til den officielle danske lovgivning, samt at internet selskabet løbende overværes af fagfolk der behersker de gældende bestemmelser. Før nogen handler billige donkraft på hjul i en online shop bør man principielt skimme webshoppens handelsbetingelser.
6Leveringstidspunktet er jo særdeles vital forudsat vi har brug for din pakke om et øjeblik, og i det øjemed er det tydeligvis essentielt at vi gransker den estimerede leveringsdato ved donkraft på hjul. En stor portion forretninger på nettet tilsiger billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer, men vær påpasselig da det påkræver at bestillingen anbringes forinden et fastsat klokkeslæt.
7Det er ret så fremkommeligt for folk at finde information om priser online på billige donkraft på hjul fra flere internet webshops, og altså tilbyder flertallet af netshops gebyrfri levering. Det kan imidlertid vise sig nyttigt at efterprøve et par forskellige online butikker efter billige priser forinden du handler, så man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
8Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af et reglement, som garanterer køber overfor falske online forhandlere. Alternativt kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at klare prisen over en længere periode.
9Den mest prisbevidste fragtmetode er utvivlsomt at hente ordren selv, som jo forudsætter at du bor tæt på online shoppens bopæl. Den leveringsmulighed er naturligvis vældig væsentlig såfremt man har behov for donkraft på hjul fluks. Alternativt så sikrer en række webshops fragt uden omkostninger, men undertiden afkræver det at du indkøber for en konkret sum.