Byggevarepriser.dk

Lille Donkraft

Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Se produkt
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Se produkt
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Se produkt
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Se produkt
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Se produkt
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige lille donkraft alt efter hvor du handler online. En del vil have gode tilbud, imens andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ i de udbredte byggecentre.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man kende byggemarkedets regler.
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg af varer, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot lille donkraft.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring lille donkraft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler produkter fra flere nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af lille donkraft online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og herigennem har folk mulighed for at handle online og transportere materialerne på egen hånd. Som følge af det kan man undvære leveringsgebyret, samt tilmed få varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som kan give øget troværdighed når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Pga. dette bør du få en høj grad af kompetent assistance fra nogle der er specialister i netop lille donkraft.
Majoriteten af nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, der oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du køber lille donkraft online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
lille donkraft harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

lille donkraft bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lille donkraft jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille donkraft silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forud for at du går i gang med arbejdet kan det være yderst fornuftigt at man sikrer sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
2For projekter udendørs kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Af den årsag må du løbende kigge på vejrprognosen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uventet begynder at regne absolut lige når du vil påbegynde dit store byggeprojekt.
3Der kommer utvivlsomt pludselige problematikker i tilfælde med avancerede opgaver, og af den grund viser det sig betydningsfuldt at man afsætter nok plads i agendaen, med det formål at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
4Forberedelse bliver metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at sammensætte en effektiv agenda, der dikterer hvilke gøremål der laves på hvilken dag, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du udarbejder strategien.
5Det kan overvejes at sikre sig hjælp til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til omfangsrige byggeopgaver. Omfattende ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden må det være mere effektivt og sjovere at være flere om det.
6Det kan vise sig betydningsfuldt at have de påkrævede materialer parat forinden du indleder byggeriet. Du kan med fordel forfatte en simpel indkøbsseddel som samler hver eneste ting du får brug for, og som det næste efterse hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at du har styr på det.
7I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen er miljøvenligt. Det betinger at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
8Du må ikke på noget tidspunkt undvære grej. Det kan vise sig at være uundværligt at have det til disposition forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at medregne de tilhørende udgifter i budgettet.
9Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive et regnskab for projektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive sundt at dokumentere hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør undersøge ens omkostning ved dem hver især.
10Måske du burde vurdere hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du burde skaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du henter professionel assistance kunne det være en god idé at få tilbud fra forskellige håndværkere.
11Der ligger utallige hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube er formidler af rigelig konstruktiv information, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
12Du bør nødig forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko som hjælper dig overfor potentielle uheld. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget flot. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som jo er hamrende flot. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Adskillige forretninger på nettet foreslår i øjeblikket mange forskellige billige former for levering til lille donkraft. En af de mest moderne er efterhånden udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når du har lyst. Denne er jo ret så gnidningsløs, samt desuden endda den billigste metode til levering.

Du kan omvendt tænke over at vælge at få leveret til din bolig eller til når du er på job. Fragtformen bliver af og til en anelse mere omkostningsfuld, men til gengæld temmelig let gængelig ift. lille donkraft online. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog altid være at hente varerne selv, men det står og falder med at du lever i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på lille donkraft er naturligvis ret vigtig hvis vi har brug for varerne med det samme, og med det formål er det bestemt vigtigt at man checker leveringstiden ved lille donkraft. En stor portion internet virksomheder – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer online, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen indsendes tidligere end et givent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produktet ud af døren inden lagerpersonalet får fri.

En række internet varehuse garanterer fragtfri levering på lille donkraft online, men ofte er det forbeholdt når der erhverves for et fastslået beløb. Desuden kan du gribe den billigste fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted.

Masser af kæder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig lille donkraft hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne foreslår eksempelvis click-and-collect på lille donkraft i følgende byer:

Risskov, Højbjerg, Hjørring, Horsens, Nørresundby, Holstebro, Korsør, Varde, Lillerød, Lystrup, Næstved, Nakskov, Frederiksværk, Skive, Silkeborg, Randers, Hedensted, Roskilde, København, Helsingør, Tårnby, Allerød, Rødovre, Gentofte, Vanløse, Værløse, Middelfart, Solrød Strand, Glostrup, Vallensbæk, Nyborg, Hørsholm, Rudersdal, Odense, Frederikshavn, Herlev, Vordingborg, Slagelse, Brønderslev, Svendborg, Hedehusene, Lyngby, Brabrand, Frederikssund, Viborg, Dragør, Brønshøj, Haderslev, Ballerup, Fredericia, Albertslund, Hillerød, Birkerød, Hobro, Stenløse, Rønne, Ikast, Ølstykke, Frederiksberg, Aalborg, Aarhus, Thisted, Skanderborg, Aabenraa, Kolding, Ringsted, Taastrup, Esbjerg, Charlottenlund, Virum, Hvidovre, Valby, Grenaa, Nykøbing Falster, Holbæk, Ishøj, Kalundborg, Gladsaxe, Vejle, Farum, Struer, Tilst, Herning, Brøndby, Køge, Åbyhøj, Nærum, Kokkedal, Jyllinge, Sønderborg, Haslev, Søborg, Greve, og Odder, .

Afhentning for lille donkraft er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Amager, Bornholm).

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at folk typisk søger bl.a. køb lille donkraft og lille donkraft tilbud. Vi ser derudover ofte mennesker kigge efter fx lille donkraft priser, billig lille donkraft samt lille donkraft online, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Find den bedste pris på lille donkraft

Det er jo ret så praktisk for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige lille donkraft online fra forskellige internet virksomheder, og med det motiv har de fleste e-butikker set sig tvunget til at presse prisniveauet på lille donkraft helt i bund, og endda byde på levering uden beregning.

Det kan dog alligevel vise sig gavnligt at checke indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på lille donkraft online inden du shopper, sådan at du er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Du må bare være opmærksom på, at ifald en netbutik tilbyder billige lille donkraft online til en pris som anses for utrolig lav, bør det undertiden være en varsel om en uærlig online webshop. Bestillinger med kort er imidlertid omsluttet af en anordning, som hjælper kunden imod uægte online selskaber.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage prisen på lille donkraft over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at mennesker tit søger bl.a. lille donkraft priser og lille donkraft tilbud. Vi ser derudover som regel mennesker søge blandt andet køb lille donkraft, billig lille donkraft samt lille donkraft online.

Analyser tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot genererer faktisk stabile chancer for at finde ud af ganske mange nuværende brugeres kritik og på grund af dette tilråder vi, at du vurderer online forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige lille donkraft online.

Facebook indebærer på samme måde ret troværdige metoder til at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi nogle internet selskaber som gør det muligt at udfærdige en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige lille donkraft online på en e-handler behøver de utvivlsomt bese webshoppens forretningsbetingelser, det er dog typisk ikke særlig spændende, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Et nemt alternativ kunne måske være at granske hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er en tryghed om at online virksomheden forsvarer de danske love, tillige med at internet shoppen fra tid til anden ses til af sagkyndige der er inde i retningslinjerne.

Det giver dig lejlighed til support, hvis du bliver udsat for besvær som følge af dit køb af lille donkraft. Herudover er det en hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de elementære regler der kan have betydning for bestillingen af lille donkraft online, som for eksempel den bytteret e-firmaet kører med.

Derfor er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk beholder ens købsbekræftelse, således man senere kan vidne om bestillingen af lille donkraft, uagtet om man køber ved Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Davidsen.

Louise Johansen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Karen Nielsen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Helle Kristensen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Jesper gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til når du køber online
1Før nogen handler billige lille donkraft på en shop kunne man i reglen gennemlæse e-shoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig spændende. Ydermere rekommanderer vi at køber er klar over de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige lille donkraft online, eksempelvis den returneringsret webbutikken tilbyder.
2Nogle internet varehuse sikrer gebyrfri levering på lille donkraft, men i mange tilfælde under forudsætning af at der bestilles for en konkret pris. I øvrigt bør man foretrække den mest billige løsning til levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted. Løsningen er i mange tilfælde til gengæld ultra ukompliceret. Den billigste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
3Trustpilot byder på i højeste grad anstændige løsninger til at eksaminere flere tidligere konsumenters meninger og derfor foreslår vi, at du eftergår webshoppens kritik forud for at du køber billige lille donkraft online. Facebook fører til tilsvarende aldeles ærlige genveje til at få kendskab til internet webshoppens pålidelighed.
4Den billigste type af levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som dog betinges af at du har bopæl nær internet forhandlerens adresse. Den leveringsmulighed er naturligvis særdeles essentiel hvis man står og skal bruge lille donkraft fluks. Alternativt så yder nogle få online firmaer gratis fragt, men tit er det betinget af at der handles for en fastsat sum.
5Det har vist sig at være ualmindeligt enkelt for os alle at tjekke tilbud online på billige lille donkraft fra forskellige netbutikker, og til tak frembyder en lang række forretninger på nettet levering uden beregning. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at granske nogle få e-shops efter tilbud før du placerer ordren, så man er på den sikre side med at modtage den billigste pris.
6Størstedelen af internet selskaber yder til alt held diverse billige leveringsløsninger til lille donkraft. En der er meget populær er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter pakken præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt problemfri, samt oftest tilmed den mest letkøbte form for fragt.
7Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en ordning, hvilket dækker os imod fup online forhandlere. Som en anden løsning burde du drage fordel af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil finansiere omkostningerne over en periode.
8Leveringsdygtigheden er temmelig betydningsfuld såfremt man skal bruge din ordre om et øjeblik, så herved er det faktisk meningsfuldt at vi checker det estimerede leveringstidspunkt ved lille donkraft. En stor portion online forretninger giver billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, men det er påkrævet at transaktionen gennemføres forinden et bestemt klokkeslæt.
9Generelt foreslår vi at undersøge om online forretningen er medlem af e-mærket, siden det kan være et billede på at e-forretningen accepterer de officielle regler, tillige med at internet butikken tit besigtiges af specialister der har meget erfaring med lovgivningen. Før nogen shopper billige lille donkraft hos en internet butik kunne man ideelt set granske butikkens forretningsbetingelser.