Byggevarepriser.dk

Weber Donkraft

Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Se produkt
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Se produkt
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Se produkt
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Se produkt
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Se produkt
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige Weber donkraft fra netbutik til netbutik. En del har fokus på de bedste tilbud, og nogle satser på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggekæder fremviser et stort produktudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot Weber donkraft.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du kigge hos de andre.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Dette er især et alternativ hos de store byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring Weber donkraft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og pga. det har mange mulighed for at handle online og hente byggematerialerne selv. Derigennem kan du spare fragtgebyret, og samtidig have produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre køber produkter fra flere nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af Weber donkraft online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops har en dyb forståelse for deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund kan du forvente super gavnlig rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop Weber donkraft.
Hovedparten af specialiserede netshops er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online får du en billigere pris.
Forskellige niche netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber Weber donkraft online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
Weber donkraft silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Weber donkraft jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Weber donkraft harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag mere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Weber donkraft bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet agenda, som fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, og derudover en prioriteret rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af din strategi.
2Ved projekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Således skal du ofte kigge på femdøgnsprognosen i dagene op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at regne netop som du arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
3Man kan få økonomisk støtte til ombygninger. Det får man i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeriet influerer positivt på klimaet.
4Det kan vurderes hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du bør få professionel hjælp til dele af projektet. Når du får eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld virksomheder.
5Det viser sig betydningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer til disposition før du tager fat på arbejdet. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel indeholdende alt hvad som er nødvendige, og som det næste gennemløbe materialerne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
6Der viser sig stort set altid uforudsete problematikker når det handler om omfattende projekter, og ergo er det væsentligt at man har afsat en del tid i tidsplanen, så man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Der ligger alverdens vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube giver overvældende meget nyttig viden, ikke mindst såfremt du kigger på engelsk.
8Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til dele af projektet, navnlig ift. vigtige ombygninger. Store ombygninger gør krav på flere mennesker. Ydermere er det mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
9Forinden du påbegynder dit byggeprojekt kan det være ret fundamentalt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Det er fornuftigt at have lavet et budget for byggeriet, så man har kontrol over omkostningerne. Det er økonomisk at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kan notere ens købspris for dem hver især.
11Du bør nødig glemme sikkerheden, så glem ej påklædning såsom arbejdshjelm der hjælper dig imod eventuelle ulykker. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
12Man må på ingen måde gå ned på udstyr. Typisk vil det være meningsfuldt at du har værktøjet ved hånden akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at påregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er kolossalt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er enormt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype er smartest?

En masse e-forhandlere giver efterhånden flere billige former for levering til Weber donkraft. En af de mest almindelige er i vore dage pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig super ukompliceret, samt oftest tilmed den billigste mulighed for fragt.

Du burde også planlægge at vælge at få leveret til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden er tit en kende mere bekostelig, men lige så vel meget uproblematisk med Weber donkraft online. Den billigste form for levering vil dog altid være selv at hente pakken, men den mulighed er betinget af at du opholder dig i kort afstand af e-handlens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Weber donkraft kan vise sig at være ret central i tilfælde af at du skal bruge produkterne om kort tid, og herved er det ret afgørende at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved Weber donkraft. Temmelig mange forretninger på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer online, men vær vagtsom da det forudsætter at transaktionen gennemføres inden et fastslået tidspunkt, sådan at de kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forud for at pakkepersonalet har fyraften.

Nogle online forretninger yder gebyrfri levering på Weber donkraft online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der shoppes for et bestemt beløb. Desuden må du vælge den mest letkøbte leveringsløsning, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

De fleste byggecentre udlover afhentning hvor man handler billig Weber donkraft på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på Weber donkraft i disse byer:

Albertslund, Brabrand, Lyngby, Holbæk, Brønshøj, Højbjerg, Thisted, Helsingør, Åbyhøj, Odder, Skive, Vallensbæk, Dragør, Haderslev, Tilst, Greve, Gentofte, Søborg, København, Herning, Silkeborg, Nakskov, Nærum, Esbjerg, Viborg, Taastrup, Ikast, Aalborg, Horsens, Middelfart, Kalundborg, Ishøj, Nørresundby, Varde, Værløse, Hillerød, Frederiksværk, Risskov, Køge, Hvidovre, Allerød, Gladsaxe, Roskilde, Holstebro, Struer, Svendborg, Aabenraa, Solrød Strand, Herlev, Charlottenlund, Nyborg, Kokkedal, Tårnby, Frederikssund, Lillerød, Ringsted, Rudersdal, Hedensted, Rødovre, Rønne, Sønderborg, Fredericia, Vordingborg, Slagelse, Frederiksberg, Jyllinge, Vanløse, Brøndby, Ballerup, Næstved, Grenaa, Kolding, Korsør, Haslev, Hobro, Odense, Valby, Birkerød, Hørsholm, Frederikshavn, Ølstykke, Aarhus, Randers, Brønderslev, Hedehusene, Glostrup, Vejle, Lystrup, Hjørring, Farum, Nykøbing Falster, Virum, Stenløse, og Skanderborg, .

Afhentning for Weber donkraft er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Bornholm, Falster, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i data står det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger for eksempel billig Weber donkraft og Weber donkraft tilbud. Man ser desuden tit mennesker søge efter blandt andet Weber donkraft online, Weber donkraft priser og køb Weber donkraft, plus de velkendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Gode priser på Weber donkraft

Det er jo super enkelt for købere at søge sig frem til priser på billige Weber donkraft online fra forskellige internet virksomheder, og ergo har de fleste online forhandlere været presset til at at sænke salgspriserne på Weber donkraft en hel del, og derudover præstere billig levering.

Men det kan stadigvæk blive lukrativt at efterse nogle få forretninger på nettet efter billige priser på Weber donkraft online forinden du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Du må blot være årvågen med, at ifald en forhandler på nettet udbyder billige Weber donkraft online på tilbud til en tilbudspris som er umådelig billig, så er det undertiden være et tegn på en svindel e-handler. Køb med kort er trods alt omsluttet af en ordning, der skærmer køberen overfor uægte webshops.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kan du anvende et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre betalingen af Weber donkraft over flere uger. Det tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen og 10-4.

Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. Weber donkraft online og Weber donkraft priser. Derudover ser vi ofte netshoppere kigge efter bl.a. køb Weber donkraft, billig Weber donkraft samt Weber donkraft tilbud.

Analyser tidligere køberes synspunkter

Trustpilot præsterer tilpas pålidelige muligheder for at fortolke ret mange eksisterende forbrugeres anmeldelser og af den grund er det prisværdigt, at du eftergår webshoppens bedømmelser forud for at du handler billige Weber donkraft online.

Facebook frembyder endvidere adskillige habile genveje til at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed. Desuden er der endda internet outlets hvor man kan publicere en evaluering af virksomhedens service, som tilmed kan tages i brug til at fornemme kundernes tilfredshed.

Inden nogen køber billige Weber donkraft online hos en shop bør de til hver en tid gennemløbe webbutikkens forretningsvilkår, men det er tit et tidskrævende projekt, især med de velkendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

En nem løsning kan være at kontrollere hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det kan være en erklæring om at webbutikken understøtter den officielle danske lovgivning, foruden at forretningen undertiden efterses af jurister som kender vilkårene på området.

Derudover giver det dig genvej til at få assistance, for så vidt du oplever dilemmaer i processen med dit køb af Weber donkraft. Desuden slår vi et slag for at man er vaks omkring de mest centrale vedtægter i forbindelse med købet af Weber donkraft online, fx hvilken byttepolitik e-handlen tilsikrer.

Her er det i øvrigt afgørende, at man permanent bevarer ens e-mail kvittering, så man altid kan eftervise købet af Weber donkraft, uanset om man handler fra 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan eller Bauhaus.

Jesper H gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Camilla Kristensen gav 4 stjerner

God til prisen

Pia K gav 5 stjerner

Alt var i orden

Jette Hansen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til køb på nettet
1De fleste internet handler udlover i øjeblikket flere billige leveringsmodeller til Weber donkraft. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Muligheden er altså særligt ukompliceret, samt i mange tilfælde derudover den billigste leveringsløsning.
2Den billigste fragtmetode vil utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af online forretningens arbejdslager. Den fragtløsning er naturligvis meget vigtig såfremt du skal bruge Weber donkraft inden for få dage. Alternativt så præsterer enkelte online butikker fragt uden omkostninger, men ofte er det påkrævet at du indkøber for et fastslået beløb.
3Forud for at folk bestiller billige Weber donkraft i en e-shop kan man principielt tage stilling til shoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke specielt ophidsende. Foruden dette rekommanderer vi at køber er på vagt for de fundamentale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige Weber donkraft online, for eksempel hvilken ombytningsret shoppen kører med.
4Trustpilot forærer dig flere stabile muligheder for at efterse ganske mange øvrige konsumenters synspunkter og derved tilrådes det, at du tolker internet butikkens kritik før du shopper billige Weber donkraft online. Facebook genererer tilsvarende stort set passelige chancer for at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed.
5Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en anordning, hvilket hjælper kunden overfor uoprigtige firmaer på nettet. Som en anden løsning bør du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre beløbet over flere uger.
6Det er jo i høj grad fleksibelt for alle at lave prissammenligning online på billige Weber donkraft på flere online varehuse, og til tak lover flertallet af e-firmaer levering uden gebyr. Det kan dog trods alt vise sig tiden værd at udforske diverse internet firmaer efter rabat og tilbud forud for at du køber, således at du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris.
7Generelt går vi ind for at se om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, da det typisk er en indikator for at e-forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, samt at online butikken tit vurderes af jurister som er meget fortrolige lovene på området. Inden nogen shopper billige Weber donkraft i en e-shop bør man for at være sikker have øje for netshoppens forretningsvilkår.
8Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være vældig aktuel såfremt du har behov for dine nye produkter øjeblikkeligt, så herved er det ret centralt at vi studerer den anslåede leveringstid på Weber donkraft. Temmelig mange shops på nettet præsterer billig dag-til-dag fragt på en række produkter, som trods alt afhænger af at bestillingen gennemføres før et aftalt tidspunkt.
9En række internet butikker sikrer fragt uden gebyr på Weber donkraft, men typisk under forudsætning af at man bestiller for en bestemt pris. Som alternativ må man overveje den mest billige metode til levering, der typisk vil være at få kørt dine produkter til et udleveringssted. Leveringstypen er i regelen endda særdeles gnidningsløs. Den mest letkøbte fragttype er dog selv at hente pakken.