Byggevarepriser.dk

NH Donkraft

Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Se produkt
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Se produkt
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Se produkt
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Se produkt
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Se produkt
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et bredt sortiment, imens nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot NH donkraft.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragten, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Man bør derfor læse butikkens regler.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes information omkring NH donkraft.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige NH donkraft fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have gode priser, imens andre giver en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i de større byer, og derved har man valget om at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derved er det muligt at undvære fragtgebyret, og endda have varerne straks.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggekæder samler varer fra forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du bestille fra et bredt sortiment af NH donkraft online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du køber NH donkraft online på deres hjemmeside.
Hovedparten af online nichebutikker producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Ergo vil du få ekstra indsigtsfuld sparring fra medarbejdere der er specialister i lige præcis NH donkraft.
Danmarks største byggekæder

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

NH donkraft jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

NH donkraft silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

NH donkraft harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

NH donkraft bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk påklædning som fx sikkerhedssko som beskytter dig overfor mulige risici. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
2Måske det burdes overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du med fordel kan skaffe professionel assistance til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du indhenter assistance fra en fagperson er det lukrativt at tage imod tilbud fra en håndfuld håndværkere.
3Det er essentielt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det vil være forstandigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og herefter finde frem til omkostningen ved dem én og én.
4Man vil aldrig gå ned på værktøj. Typisk vil det være strategisk at have værktøjet disponibelt akkurat som du tager fat på byggeriet. Det er derudover afgørende at tage højde for de medfølgende omkostninger i din økonomi.
5Der viser sig typisk overraskende vanskeligheder i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og derfor vil det vise sig essentielt at man afsætter god tid i køreplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at man når det til siden.
6Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Derfor må du regelmæssigt lægge mærke til vejrvarslen i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uventet starter med at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
7Godt forarbejde er vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal have en velovervejet køreplan, som fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret i sammensætningen af din køreplan.
8Forinden du opstarter byggeprocessen er det meget fornuftigt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det kommer til omfattende projekter. Krævende byggerier kræver flere folk. Endvidere viser det sig hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
10Du har mulighed for at indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det fås såfremt byggeriet hjælper miljøet. Bidraget er altså afhængig af at projektet har en positiv betydning for naturen.
11Du har adgang til rigelige mængder af instruktioner og videoer på nettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube giver utrolig meget gavnlig viden, særligt ifald du benytter den engelske version.
12Muligvis kan det blive aktuelt at du har de nødvendige materialer tilgængelige på forhånd inden du iværksætter din byggeproces. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig oversigt som samler hver eneste ting som er nødvendige, og så tjekke materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som altså er utrolig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En lang række internet handler udlover nu til dags en lang række forskellige billige løsninger til levering til NH donkraft. Førstevalget hos mange er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig temmelig bekvem, samt desuden tillige den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde lige så vel afveje for og imod at få pakken bragt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Denne bliver godt nok en lille smule dyrere, men omvendt ret så problemfri ved køb af NH donkraft online. Den billigste leveringsform vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men det nødvendiggør at du har bopæl tæt på online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på NH donkraft kan være særligt betydningsfuld i tilfælde af at man har brug for varerne med det samme, så af den grund er det jo essentielt at vi undersøger leveringstidspunktet på NH donkraft. Flere outlets på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, som regnes ud fra at ordren køres igennem inden et fast klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted før de pakkeansatte har fyraften.

En række netbutikker garanterer fragt uden beregning på NH donkraft online, men for det meste afkræver det at du køber for et præcist beløb. Desuden skal man beslutte sig for den mest letkøbte fragtløsning, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Temmelig mange netshops udlover afhentning hvor du bestiller billig NH donkraft hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix. De tilbyder bl.a. afhentning af NH donkraft i følgende byer:

Aalborg, Nærum, Kalundborg, Risskov, Roskilde, Vallensbæk, Odder, Ringsted, Frederiksberg, Slagelse, Hvidovre, Hobro, Hedensted, Hørsholm, Højbjerg, Allerød, Lillerød, Haslev, Brabrand, Randers, Stenløse, Skanderborg, Silkeborg, Brønshøj, Ikast, Gladsaxe, Odense, Thisted, Grenaa, Vejle, Dragør, Nyborg, Frederiksværk, Brønderslev, Taastrup, Birkerød, Frederikssund, Struer, Aabenraa, Farum, Aarhus, Næstved, Ballerup, Lyngby, Vordingborg, Esbjerg, Rødovre, Søborg, Holstebro, Albertslund, Gentofte, Svendborg, Åbyhøj, Herlev, Nakskov, Solrød Strand, Glostrup, Valby, Køge, Virum, Hedehusene, Varde, Hjørring, Greve, Nørresundby, Jyllinge, Ølstykke, Herning, Tårnby, Viborg, Rønne, Ishøj, Haderslev, Tilst, Lystrup, Brøndby, Kokkedal, Sønderborg, Fredericia, Skive, Frederikshavn, Korsør, Hillerød, Kolding, Vanløse, Nykøbing Falster, Holbæk, Rudersdal, Charlottenlund, Helsingør, Værløse, Middelfart, Horsens, og København, .

Afhentning af NH donkraft er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Ved kig i statistikkerne står det markant, at internetbrugere som regel kigger efter fx NH donkraft online og køb NH donkraft. Foruden dette oplever man ofte folk kigge efter eksempelvis billig NH donkraft, NH donkraft tilbud samt NH donkraft priser, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Bedste tilbud på NH donkraft

Det er i dag ret ligetil for folk at sammenholde priser på billige NH donkraft online fra flere internet selskaber, og til tak har masser af online forhandlere været nødt til at reducere prisniveauet på NH donkraft enormt, og endda tilbyde billig fragt.

Det kan dog trods alt være lønsomt at sammenholde nogle forskellige e-firmaer efter billige priser på NH donkraft online forinden du køber, sådan at du er skudsikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Du skal ikke desto mindre ikke glemme, at ifald en internet forhandler reklamerer billige NH donkraft online til en pris som anses for uforståeligt gunstig, så bør det tit være et symbol på en fup internet webshop. Kortbestillinger er på den anden side en del af en lovbestemmelse, som skærmer køber imod snydagtige webshops.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du overveje en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere beløbet til NH donkraft over en længere periode. Dette foreslåes ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan og Bygma.

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel søger for eksempel billig NH donkraft og NH donkraft tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt folk søge efter for eksempel NH donkraft online, NH donkraft priser og køb NH donkraft.

Gennemsøg tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot indebærer egentlig sikre løsninger til at betragte en lang række nuværende forbrugeres bedømmelser og på grund af dette tilråder vi, at du betragter internet selskabets ratings forinden du lægger din bestilling på billige NH donkraft online.

Facebook tilbyder dig tillige stort set fremragende genveje til at få kendskab til online forhandlerens troværdighed. I øvrigt ser vi nogle internet webshops hvor folk kan formulere en vurdering af købsoplevelsen, som tilmed bør udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige NH donkraft online på en internet virksomhed kunne de til hver en tid se på netshoppens vilkår, dog er det naturligvis ikke videre spændende, især med de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

En nemmere løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt e-handlen er verificeret af e-mærket, da det generelt er et tegn på at internet forhandleren efterkommer de danske regler, foruden at hjemmesiden fra tid til anden revideres af specialister der har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig mulighed for assistance, hvis du møder vanskeligheder i forbindelse med din handel med NH donkraft. I øvrigt er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale reglementer der har indflydelse på købet af NH donkraft online, til eksempel den returpolitik internet forhandleren bruger.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man når som helst beholder ens kvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere bestillingen af NH donkraft, uanset om man har bestilt fra Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma eller 10-4.

Camilla Petersen gav 5 stjerner

SUPER

Ole D gav 4 stjerner

Perfekt køb

Louise Hansen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Marianne F gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til online shopping
1Trustpilot genererer ganske solide løsninger til at kortlægge en stor gruppe tidligere kunders betragtninger og derved stiller vi forslag om, at du verificerer online webshoppens kritik før du shopper billige NH donkraft online. Facebook medfører ydermere stort set nyttige chancer for at få en idé om e-forretningens troværdighed.
2En hel del firmaer på nettet tildeler nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmidler til NH donkraft. En af de mest almindelige er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente bestillingen den dag der passer dig. Fragttypen er altså ultra ligetil, samt mange gange tillige den mest betalelige fragtform.
3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særdeles vital i tilfælde af at du skal bruge varen øjeblikkeligt, og derfor er det sandelig passende at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for NH donkraft. En masse e-handler reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, men vær obs på at det er underforstået at handlen laves forud for et fastslået klokkeslæt.
4Forinden folk shopper billige NH donkraft i en internet shop kunne man på en vis måde gennemlæse shoppens vilkår, men det er naturligvis ikke særlig spændende. Ydermere kan det anbefales at du er vaks omkring de primære vedtægter der kan have indvirkning på handlen med billige NH donkraft online, som fx hvilken byttepolitik internet virksomheden garanterer.
5Den prisbilligste metode til levering er dog at du selv henter produkterne, som desværre nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til internet butikkens hjemsted. Den type af levering er selvfølgelig særligt vital forudsat vi har behov for NH donkraft om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en række butikker på nettet levering uden gebyr, men i reglen afkræver det at du handler for et præcist beløb.
6Det er ualmindeligt problemfrit for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige NH donkraft på tværs af online virksomheder, og på grund af dette præsterer massevis af internet webshops portofri levering. Men det kan imidlertid være rentabelt at tjekke en række e-forretninger efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, så du er garanteret at antage den bedste pris.
7Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er et bevis på at online forhandleren efterfølger de officielle danske regler, tillige med at netshoppen fra tid til anden kigges til af fagfolk der er meget bekendte med de gældende love. Forinden folk bestiller billige NH donkraft hos en internet forhandler burde de i virkeligheden se på webshoppens vilkår.
8Nogle e-firmaer tilbyder fragtfri levering på NH donkraft, men oftest er det forudsat at du shopper for et bestemt beløb. Derudover skal du foretrække den mest betalelige leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop. Leveringstypen bliver til tider lige så vel meget nem. Den mest letkøbte fragtmulighed er unægtelig at du selv henter produkterne.
9Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en forordning, hvilket assisterer dig som køber overfor svindlende online forhandlere. Alternativt burde du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du ønsker at afdrage pengene over en periode.