Byggevarepriser.dk

Kompakt Donkraft

Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Se produkt
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Se produkt
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Se produkt
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Se produkt
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Se produkt
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare kompakt donkraft.
For en del er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos et online byggecenter, som kan give hjælp og vejledning omkring kompakt donkraft.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt i de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Der er variationer i prisniveauet på billige kompakt donkraft fra byggekæde til byggekæde. En del giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige har en høj grad af service. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder varer fra adskillige leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af kompakt donkraft online.
De kendte byggemarkeder finder du i hele landet, og hermed har man chancen for at bestille online og køre varerne på egen hånd. I kraft af det har du chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt endda skaffe varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops producerer selv produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online vil du få bedre priser.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette vil du få super erfaren service fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis kompakt donkraft.
Alverdens nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du køber kompakt donkraft online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre
kompakt donkraft harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kompakt donkraft silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

kompakt donkraft jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag mere end 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kompakt donkraft bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man bør ikke undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig vigtigt at du har grejet til disposition før du iværksætter dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at påregne omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
2Du kan finde stribevis af guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til rigelig gavnlig oplysning, ikke mindst forudsat at du benytter den engelske version.
3Planlægning bliver metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en strømlinet køreplan, som viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter arbejdsplanen.
4Der præsenterer sig som regel ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med større byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig essentielt at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, så man føler sig ubekymret om at komme i mål.
5I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive en god idé at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kunne undersøge den billigste pris på dem én og én.
6Du burde måske overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør få eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Ifald du køber professionel hjælp kan det være optimalt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
7Inden du påbegynder byggeprocessen må det være ganske vigtigt at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
8Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor må du regelmæssigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at regne bedst som du står midt i det komplicerede byggeprojekt.
9Det er aktuelt at du har de presserende byggematerialer til disposition før du indleder byggeriet. Du har god gavn af at lave en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer der skal bruges, og bagefter efterse materialerne, med det formål at du er sikker på at du har husket alt.
10Du må aldrig forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed når du ikke får professionel assistance.
11Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprojektet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige byggerier. Store ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere må det være hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
12Nogle gange kan man indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når ombygningen er positivt for miljøet. Støtten forudsætter dermed at renoveringen har positiv betydning for naturen.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket jo er hamrende imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er utrolig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Temmelig mange online selskaber foreslår til alt held diverse billige leveringsløsninger til kompakt donkraft. En af de mest benyttede er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer lige når det passer dig. Fragttypen er altså meget smertefri, og tit derudover den mindst kostelige fragtform.

Du kunne ligeledes planlægge at bestille pakken til levering til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis lidt mere omkostningsfuld, men omvendt ekstremt overkommelig ved køb af kompakt donkraft online. Den mest letkøbte type af levering vil dog altid være selv at hente pakken, hvilket dog er betinget af at du er nær internet shoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på kompakt donkraft er jo meget væsentlig forudsat du behøver varen inden for kort tid, så derfor er det selvfølgelig på sin plads at vi kontrollerer leveringstiden for kompakt donkraft. Adskillige online firmaer – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på deres primære varer online, som beroer på at bestillingen laves tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få varerne distribueret forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del internet butikker yder fragt uden gebyr på kompakt donkraft online, men typisk er det forbeholdt når man shopper for en præcis sum. Ellers burde man udse dig den mest betalelige metode til levering, hvilket mange gange vil blive at få dem til at levere ordren til et afhentningssted.

De største byggecentre yder click-and-collect hvor du køber billig kompakt donkraft online men selv henter i butikken. Fx Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bygma. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på kompakt donkraft i disse områder:

Middelfart, Grenaa, Horsens, Odder, Jyllinge, Odense, Vallensbæk, Brønshøj, Stenløse, Holstebro, Tårnby, Nærum, Viborg, Skive, Birkerød, Rønne, Gladsaxe, Brønderslev, Skanderborg, Hørsholm, Sønderborg, Hedehusene, Roskilde, Herlev, Randers, Silkeborg, Åbyhøj, Ishøj, Brøndby, Frederiksværk, Charlottenlund, Aabenraa, Glostrup, Kolding, Kalundborg, København, Hobro, Nørresundby, Albertslund, Ringsted, Korsør, Taastrup, Haslev, Holbæk, Esbjerg, Ballerup, Svendborg, Frederiksberg, Solrød Strand, Rødovre, Kokkedal, Greve, Frederikshavn, Lyngby, Risskov, Frederikssund, Farum, Haderslev, Nykøbing Falster, Ikast, Thisted, Værløse, Aarhus, Nyborg, Allerød, Vanløse, Ølstykke, Helsingør, Virum, Dragør, Aalborg, Slagelse, Lillerød, Gentofte, Vordingborg, Hillerød, Hjørring, Struer, Højbjerg, Varde, Køge, Næstved, Vejle, Valby, Fredericia, Hedensted, Brabrand, Rudersdal, Lystrup, Nakskov, Hvidovre, Søborg, Tilst, og Herning, .

Klik-og-hent ift. kompakt donkraft er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland).

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at mennesker tit leder efter blandt andet kompakt donkraft tilbud og kompakt donkraft priser. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere søge efter eksempelvis køb kompakt donkraft, billig kompakt donkraft og kompakt donkraft online, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Få rabat på kompakt donkraft

Det er i dag usædvanlig smertefrit for internetbrugere at lave prissammenligning på billige kompakt donkraft online på tværs af internet shops, og så har en lang række webshops fundet det nødvendigt at presse salgspriserne på kompakt donkraft voldsomt, og endda yde gebyrfri levering.

Det kan dog trods alt blive smart at efterse forskellige internet forretninger efter tilbud og rabatter på kompakt donkraft online før du køber, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Du bør alligevel ikke overse, at ifald en forhandler på nettet frembyder billige kompakt donkraft online på tilbud til en pris der kan ses som himmelråbende billig, så er det for det meste være et tegn på en fup butik. Bestillinger med kort er heldigvis indbefattet af en orden, som dækker køberen overfor bedrageriske internet outlets.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge et tilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække prisen på kompakt donkraft af flere omgange. Det foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Når man kigger i data bliver det klart, at netshoppere typisk kigger efter fx billig kompakt donkraft og kompakt donkraft online. Man ser desuden tit internet shoppere lede efter blandt andet kompakt donkraft tilbud, køb kompakt donkraft samt kompakt donkraft priser.

Kig på eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot resulterer i egentlig anstændige muligheder for at fortolke en lang række aktuelle konsumenters observationer og derved støtter vi, at du udforsker internet virksomhedens omtaler forud for at du bestiller billige kompakt donkraft online.

Facebook medfører lignende fuldkommen ærlige metoder til at få en idé om internet selskabets pålidelighed. Herinde ser vi en del internet butikker som tilbyder folk at tilkendegive en kritik af virksomhedens service, som ligeledes bør bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige kompakt donkraft online hos en internet butik behøver de sådan set studere deres handelsaftale, det er dog tit ikke super spændende, særligt hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark.

Et andet alternativ kunne være at se hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er et tegn på at e-shoppen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, foruden at hjemmesiden regelmæssigt ses til af fagfolk som kender til lovgivningen.

Derudover tilbydes du anledning til at få hjælp, ifald du forvoldes vanskeligheder ved din shopping med kompakt donkraft. Ydermere er det smart at man er hensynstagende til de mest vitale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af kompakt donkraft online, som eksempelvis den bytteret webshoppen anvender.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man stadig bevarer sin faktura e-mail, således man senere vil kunne bevise sit køb af kompakt donkraft, hvad end man køber fra Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan eller Harald Nyborg.

Maria N gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Pia D gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Bente Jørgensen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Tina H gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til online indkøb
1Det er efterhånden rigtig smertefrit for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige kompakt donkraft på diverse forretninger på nettet, og til gengæld frembyder masser af e-handler billig fragt. Men det kan stadigvæk blive tiden værd at sammenligne nogle enkelte internet outlets efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er garanteret at indhente den skarpeste pris.
2Trustpilot fører til super passende muligheder for at læse forskellige nuværende køberes iagttagelser og derfor slår vi et slag for, at du iagttager internet webshoppens kritik før du bestiller billige kompakt donkraft online. Facebook medfører lige så vel adskillige fine metoder til at få indsigt i internet firmaets pålidelighed.
3En hel del forhandlere på nettet frembyder fri fragt på kompakt donkraft, men i reglen er det kun gældende hvis der aftages for en præcis sum. Desuden burde du beslutte sig for den mest prisbevidste metode til levering, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Leveringsformen er somme tider omvendt ualmindeligt smertefri. Den mest prisbevidste fragttype er uden tvivl at hente varerne selv.
4En stor portion butikker på nettet udlover i øjeblikket alverdens billige leveringsmidler til kompakt donkraft. Den mest almindelige er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer dig. Leveringstypen er nemlig vældig smertefri, samt desuden desuden den mest letkøbte leveringsversion.
5Fragtperioden kan være yderst central såfremt vi har brug for din pakke straks, og i det øjemed er det nemlig på sin plads at man undersøger den forventede leveringsdato på kompakt donkraft. Adskillige outlets på nettet reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer, men husk at det forudsætter at orden realiseres forinden et konkret tidspunkt.
6Før nogen handler billige kompakt donkraft på en e-shop bør de faktisk se på netbutikkens handelsaftale, dog er det typisk ikke super spændende. Desuden tilrådes det at køberen er opmærksom på de fundamentale regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige kompakt donkraft online, til eksempel hvilken returpolitik internet virksomheden anvender.
7Den mest betalelige fragtform er utvivlsomt at hente pakken selv, men det står og falder med at du bor nær webshoppens lager. Den leveringsudgave er jo temmelig relevant om vi behøver kompakt donkraft om få sekunder. Alternativt så yder en hel del internet varehuse levering uden gebyr, men typisk er det kun gældende hvis der handles for en bestemt sum.
8Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er dækket ind under en vedtægt, som redder kunden imod uærlige internet forretninger. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage regningen ude i fremtiden.
9Generelt tilråder vi at se om webshoppen er medlem af e-mærket, da det generelt er en sikkerhed for at online butikken anerkender de gældende danske regler, foruden at online shoppen regelmæssigt ses til af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige kompakt donkraft hos en online forretning burde man reelt gennemse netshoppens handelsvilkår.