Byggevarepriser.dk

Donkraft til lastbil

Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Se produkt
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Se produkt
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Se produkt
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Se produkt
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Se produkt
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor skal man kende webshoppens regningslinjer.
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, hvor du får sparring omkring donkraft til lastbil.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige donkraft til lastbil hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode priser, og øvrige satser på kompetent sparring. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre præsterer et bredt varesortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare donkraft til lastbil.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger produkter fra talrige nicheshops, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af donkraft til lastbil online.
De kendte byggekæder har butikker i hele landet, og takket være dette har flertallet mulighed for at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Som følge af det har man mulighed for at slippe for fragten, og sågar hente varerne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem kan du opleve ekstremt indsigtsfuld service fra nogle som er eksperter i netop donkraft til lastbil.
Mange nichebutikker på nettet er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
En masse webshops i små nicher er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du idet du køber donkraft til lastbil online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
donkraft til lastbil bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

donkraft til lastbil silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

donkraft til lastbil harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

donkraft til lastbil jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kan tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde få hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Hvis du ønsker assistance fra en professionel kan det være en god idé at tage imod en pris fra diverse selskaber.
2Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning som skåner dig imod hændelige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
3Det er vigtigt at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det kan blive sundt at notere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan nedfælde ens udgift ved dem én og én.
4For opgaver udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag skal du hyppigt lægge mærke til vejrberetningerne lige før byggeriets begyndelse, så det ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med dit store byggeprojekt.
5Der viser sig typisk uventede vanskeligheder ved omfattende opgaver, og af den grund vil det vise sig af stor betydning at der er afsat betragtelig plads i tidsplanen, som gør at man er overbevist om at kunne få det færdiggjort.
6Du vil aldrig nogensinde fattes udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at have udstyret til disposition før du går løs med byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at medregne disse udgifter i din økonomiske plan.
7Du har mulighed for at hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Tilskudet betinger at renoveringen påvirker naturen.
8Planlægning viser sig som metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du skal sammensætte en velovervejet plan, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder agendaen.
9Det er værdifuldt at du har samtlige bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du tager fat på projektet. Du har god gavn af at lave en simpel liste hvor der bør fremgå alt som er nødvendige, og så granske hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at du har husket det hele.
10Længe før du iværksætter arbejdet kan det være ret vigtigt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
11Du har adgang til et stort udvalg af guides og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv oplysning, ikke mindst forudsat at du benytter engelske søgeord.
12Det kan overvejes at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når der er tale om store byggeopgaver. Krævende byggeprojekter kræver flere personer. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering er bedst?

En række butikker på nettet tilbyder nu om dage mange forskellige billige metoder til levering til donkraft til lastbil. En af de mest anvendte er p.t. pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren når du har lyst. Denne er jo ret så smart, samt tit tilmed den prisbilligste fragtmulighed.

Du bør tillige overveje at få det leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er i mange tilfælde en tand mere bekostelig, men derudover i høj grad fremkommelig for donkraft til lastbil online. Den billigste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som dog betinges af at du bor med kort afstand til internet webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på donkraft til lastbil kan være ekstremt vigtig hvis du står og skal bruge varerne lige om lidt, og i det øjemed er det rigtig på sin plads at vi ser den estimerede leveringstid ved donkraft til lastbil. En stor portion webbutikker – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – præsterer billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter online, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen realiseres før et bestemt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen pakket inden lagerpersonalet holder fyraften.

En række outlets på nettet lover gebyrfri levering på donkraft til lastbil online, men for det meste er det kun gældende hvis man handler for et bestemt beløb. Som alternativ må man gribe den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket typisk vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige webbutikker tildeler afhentning hvor du bestiller billig donkraft til lastbil online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Silvan og Harald Nyborg. De udlover for eksempel click-and-collect på donkraft til lastbil i følgende områder:

Thisted, Taastrup, Rødovre, Viborg, Holstebro, Stenløse, Ballerup, Varde, Aabenraa, Næstved, Haslev, Hørsholm, Slagelse, Korsør, Kalundborg, Virum, Frederiksberg, Charlottenlund, Brønderslev, Middelfart, Sønderborg, Horsens, Gentofte, Nørresundby, Valby, Haderslev, Birkerød, Herlev, Søborg, København, Vejle, Farum, Roskilde, Hedehusene, Struer, Grenaa, Jyllinge, Rønne, Køge, Ølstykke, Gladsaxe, Skive, Frederikshavn, Hobro, Albertslund, Nærum, Højbjerg, Lystrup, Ishøj, Risskov, Nakskov, Vallensbæk, Hillerød, Ringsted, Holbæk, Nykøbing Falster, Svendborg, Allerød, Glostrup, Frederikssund, Aarhus, Hvidovre, Brønshøj, Værløse, Tårnby, Frederiksværk, Vordingborg, Greve, Åbyhøj, Nyborg, Lyngby, Brabrand, Randers, Herning, Kokkedal, Odense, Rudersdal, Hjørring, Esbjerg, Fredericia, Vanløse, Skanderborg, Helsingør, Hedensted, Silkeborg, Dragør, Kolding, Odder, Brøndby, Aalborg, Tilst, Ikast, Solrød Strand, og Lillerød, .

Afhentning af donkraft til lastbil er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Amager) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når man ser på tallene bliver det markant, at internetbrugere typisk søger eksempelvis billig donkraft til lastbil og donkraft til lastbil tilbud. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere lede efter bl.a. donkraft til lastbil priser, køb donkraft til lastbil og donkraft til lastbil online, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Gode tilbud på donkraft til lastbil

Det er i dag ekstremt ukompliceret for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige donkraft til lastbil online på forskellige forhandlere på nettet, og med det motiv har flertallet af e-shops set sig nødsaget til at nedskære udsalgspriserne på donkraft til lastbil eftertrykkeligt, og endda sikre levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk blive lønnende at eftergå nogle få internet forhandlere efter rabatter og tilbud på donkraft til lastbil online forud for at du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark og Bygma.

Du bør ikke desto mindre huske på, at såfremt en forhandler på nettet forhandler billige donkraft til lastbil online for en salgspris som kan ses som hamrende gunstig, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en falsk butik. Bestillinger med kort er heldigvis dækket ind under et lovbud, som hjælper folk overfor svindlende shops på nettet.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere prisen på donkraft til lastbil over flere uger. Dette tilbydes som regel i niche webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Stark.

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis donkraft til lastbil priser og donkraft til lastbil tilbud. Man ser derudover som regel folk søge for eksempel donkraft til lastbil online, billig donkraft til lastbil samt køb donkraft til lastbil.

Gennemsøg tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot fremskaffer ret så gode muligheder for at tyde mange eksisterende brugeres opfattelser og derved er det fornuftigt, at du eftersøger e-butikkens anmeldelser før du køber billige donkraft til lastbil online.

Facebook byder på endvidere i højeste grad gunstige muligheder for at få et kig ind i internet selskabets troværdighed. Herinde ser vi faktisk online butikker hvor folk kan give en evaluering af ordreforløbet, hvilket tilmed må bruges til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen handler billige donkraft til lastbil online på en shop behøver man helt sikkert gennemløbe dens betingelser, men det er i reglen en omfattende opgave, specielt hos de kendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Et nemt alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er en erklæring om at netbutikken tilslutter sig de danske retningslinjer, samt at shoppen rutinemæssigt besøges af sagkyndige der forstår de gældende vilkår.

Desuden får du lejlighed til at få hjælp, når du udsættes for besvær i processen med din ordre på donkraft til lastbil. Tillige anbefaler vi at du er hensynstagende til de mest vedkommende bestemmelser der gælder for købet af donkraft til lastbil online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed e-butikken tilbyder.

Derfor er det også afgørende, at man permanent opbevarer ens faktura, således man senere vil kunne bekræfte købet af donkraft til lastbil, hvad end man har bestilt fra Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller Davidsen.

Pia F gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Michael O gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Kirsten Christiansen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Pia Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til online indkøb
1Inden folk handler billige donkraft til lastbil hos en butik burde de for at være sikker betragte e-butikkens vilkår, det er dog mange gange en tidskrævende opgave. Foruden dette tilråder vi at man er opmærksom på de elementære vilkår der kan have indvirkning på shopping af billige donkraft til lastbil online, fx hvilken returrettighed forretningen har.
2Flere online firmaer tilbyder billig levering på donkraft til lastbil, men tit er det så nødvendigt at der handles for et præcist beløb. Alternativt skulle man vælge den mest billige type af levering, der tit er at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig ofte endvidere ualmindeligt overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
3Generelt tilråder vi at finde ud af om online forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er en erklæring om at e-forhandleren efterkommer de danske regler, udover at online forhandleren ofte revideres af specialister der har indsigt i de gældende love. Forinden nogen handler billige donkraft til lastbil på en internet virksomhed behøver de altid gennemløbe forhandlerens vilkår.
4En hel del forhandlere på nettet frembyder i øjeblikket alverdens billige leveringsmuligheder til donkraft til lastbil. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo super nem, og typisk tilmed den mest prisbevidste metode til levering.
5Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en foranstaltning, som garanterer en overfor uærlige forhandlere på nettet. Alternativt kunne du anvende en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at klare pengene over en periode.
6Trustpilot frembringer sådan set gode genveje til at fortolke en række aktuelle forbrugeres omtaler og på grund af dette foreslår vi, at du beser internet shoppens vurderinger før du handler billige donkraft til lastbil online. Facebook tilbyder dig tillige en del udmærkede chancer for at få en idé om internet selskabets kundefokus.
7Leveringstiden er ultra væsentlig ifald man står og skal bruge dine nye varer med det samme, og i det øjemed er det virkelig essentielt at vi checker den anslåede leveringstid for donkraft til lastbil. De fleste internet webshops yder billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varer, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen gennemføres inden et besluttet tidspunkt.
8Det er jo efterhånden ultra nemt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige donkraft til lastbil hos flere online webshops, og af den grund præsterer mange forretninger på nettet fragtfri levering. Men det kan imidlertid vise sig lønnende at tjekke et par internet shops i Danmark efter billige priser inden du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
9Den mest prisbevidste form for levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig nær online forretningens lager. Den mulighed for levering kan vise sig at være virkelig væsentlig i tilfælde af at du står og skal bruge donkraft til lastbil om et øjeblik. Alternativt så yder enkelte e-butikker gratis fragt, men undertiden kun ifald du aftager for en fastsat sum.