Byggevarepriser.dk

Universal Donkraft

Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Se produkt
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Se produkt
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Se produkt
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Se produkt
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Se produkt
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Se produkt
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Se produkt
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Se produkt
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Se produkt
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Se produkt
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Se produkt
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er især et alternativ i de kendte byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende byggeshoppens regler.
Der er forskel på prisen på billige universal donkraft hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle satser på lave priser, imens øvrige tilbyder kompetent sparring. Du må tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder udbyder et bredt produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare universal donkraft.
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge et online byggemarked, som kan tilbyde tips og tricks til valg af universal donkraft.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes overalt i landet, og som følge af det har du adgang til at købe online og transportere varerne personligt. Dermed kan du slippe for fragtgebyret, samt endda få fat i produkterne nu og her.
De gængse byggekæder samler varer fra adskillige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af universal donkraft online.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, som kan give øget troværdighed når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker har en stor passion for deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette bør du få en høj grad af konstruktiv assistance fra folk der er eksperter i lige præcis universal donkraft.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du handler universal donkraft online på deres webshop.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
universal donkraft jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

universal donkraft harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

universal donkraft silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

universal donkraft bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det viser sig aktuelt at have de påkrævede materialer tilgængelige på forhånd inden du går til værks med håndværket. Du kunne med fordel nedskrive en punktforms indkøbsseddel som indeholder alt det du skal bruge, og dernæst efterse listen, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
2Forinden du opstarter byggeriet er det ekstremt vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Der kommer altid uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med større projekter, og af den grund vil det være væsentligt at der er afsat rimelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
4Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således kan du hyppigt tage notits af vejrberetningerne i tiden op til arbejdets start, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
5Det kan vurderes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Forudsat at du søger hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at søge priser fra diverse foretagender.
6Man bør på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Det er uundværligt at have grejet til rådighed inden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at inkludere disse udgifter i budgettet.
7I visse tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald ombygningen gør en forskel for klimaet. Tilskudet forudsætter dermed at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
8Det kan være en god idé at søge assistance til byggeprocessen, navnlig ift. omfangsrige byggeopgaver. Krævende ting skal gerne udføres af flere folk. Derudover viser det sig mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du skal sammensætte en effektiv tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din strategi.
10Du kan finde mange forskellige vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Særligt YouTube giver ret så meget udbytterig information, i særlig grad når man bruger engelske søgeord.
11Det kan vise sig at være fornuftigt at have et budget for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det bør være sundt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kunne finde frem til prisen på hver eneste af dem.
12Du bør nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på hændelige risici. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er rigtig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En hel del internet shops udlover nu til dags diverse forskellige billige former for levering til universal donkraft. Den mest benyttede er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente bestillingen når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig meget praktisk, og mange gange tilmed den billigste løsning til levering.

Du kunne alternativt tænke over at få pakken bragt til dit hus eller ud på dit arbejde. Metoden er almindeligvis et hak mere omkostningsfuld, men derudover ret uproblematisk med universal donkraft online. Den mest letkøbte leveringstype er dog at du selv henter pakken, som desværre beroer på at du fysisk befinder dig tæt på e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på universal donkraft kan vise sig at være temmelig betydningsfuld når man absolut skal bruge din ordre inden for få dage, og med det formål er det tydeligvis væsentligt at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato for universal donkraft. En række byggecentre – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags levering på mange af shoppens produkter online, som er regnet ud fra at handlen gemmenføres forud for et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer distribueret forinden lagerpersonalet holder fyraften.

En hel del online forretninger lover fri fragt på universal donkraft online, men tit er det under betingelse af at der indkøbes for en præcis sum. Ellers skulle man snuppe den mest letkøbte form for levering, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted.

En række netshops udlover click-and-collect hvor man køber billig universal donkraft hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne yder bl.a. klik-og-hent på universal donkraft i følgende byer:

Nyborg, Glostrup, Åbyhøj, Middelfart, Dragør, Hillerød, Solrød Strand, Værløse, Hobro, Varde, Skive, Kolding, Kokkedal, Herning, Rønne, Brabrand, Ikast, Vanløse, Holbæk, Thisted, Vejle, Roskilde, Frederiksberg, Stenløse, Brønshøj, Valby, Nykøbing Falster, Sønderborg, Lyngby, Frederikshavn, Rudersdal, Nakskov, Aabenraa, Randers, Tårnby, Charlottenlund, Silkeborg, Kalundborg, Ringsted, Nørresundby, Viborg, Ishøj, Haderslev, Ballerup, Jyllinge, Albertslund, Gladsaxe, Haslev, Brønderslev, Hedensted, Odder, Allerød, Svendborg, Køge, Nærum, Ølstykke, Søborg, Slagelse, Risskov, Lillerød, Holstebro, Farum, Taastrup, Grenaa, Brøndby, Struer, Helsingør, Gentofte, Birkerød, Aalborg, Esbjerg, Odense, Frederikssund, Højbjerg, Frederiksværk, Hvidovre, Lystrup, Greve, Skanderborg, Virum, Vordingborg, Tilst, Aarhus, Vallensbæk, Hjørring, Herlev, Næstved, Fredericia, København, Horsens, Hørsholm, Rødovre, Hedehusene, og Korsør, .

Klik-og-hent for universal donkraft er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland).

Ses der på tendenserne bliver det markant, at netshoppere typisk søger eksempelvis universal donkraft tilbud og billig universal donkraft. Foruden dette oplever man typisk online shoppere kigge efter blandt andet universal donkraft online, universal donkraft priser og køb universal donkraft, plus de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Den bedste pris på universal donkraft

Det har vist sig at være virkelig nemt for os alle at analysere tilbud på billige universal donkraft online i blandt forskellige outlets på nettet, og derved har en lang række webshops set sig tvunget til at formindske prisniveauet på universal donkraft en hel del, og derudover frembyde billig fragt.

Det kan dog ikke desto mindre blive tiden værd at inspicere et par forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud på universal donkraft online forud for at du shopper, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

Du må alligevel ikke undervurdere, at når en e-shop reklamerer billige universal donkraft online på tilbud til en tilbudspris der kan virke ekstraordinært letkøbt, er det mange gange være et faresignal om en uærlig butik. Kortbetalinger er trods alt omsluttet af et regulativ, som assisterer os imod uægte e-forhandlere.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at godtgøre regningen på universal donkraft over en periode. Dette fås typisk ved online nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker mange gange søger efter eksempelvis universal donkraft online og universal donkraft priser. Foruden dette oplever vi jævnligt folk efterspørge blandt andet billig universal donkraft, køb universal donkraft og universal donkraft tilbud.

Analyser nuværende kunders evalueringer

Trustpilot fremskaffer i højeste grad strålende muligheder for at beskue en stor portion forhenværende kunders meninger og derved anbefaler vi, at du kigger på online firmaets omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige universal donkraft online.

Facebook frembyder endvidere sådan set gunstige metoder til at få en idé om online firmaets kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en række netbutikker hvor man kan nedfælde en anmeldelse af deres køb, som på samme måde må benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige universal donkraft online hos en webshop burde de i princippet overveje virksomhedens forretningsvilkår, men det er oftest ikke videre interessant, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at undersøge om online virksomheden er e-mærke godkendt, da det skulle være en garanti for at online forretningen overholder de gældende danske regler, tillige med at internet virksomheden nu og da føres tilsyn med af fagfolk der forstår vilkårene på området.

Dette er en god lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du forvoldes udfordringer som følge af din ordre på universal donkraft. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at du er sat ind i de grundlæggende regler der har indflydelse på bestillingen af universal donkraft online, f.eks. den ombytningsret butikken tilsikrer.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadig beholder ens e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af universal donkraft, hvad end man har købt fra Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Per Mortensen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Mads gav 4 stjerner

Virkelig god service

Pia gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Jens gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 tips til indkøb via nettet
1Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret udslagsgivende i tilfælde af at man mangler ordren lige om lidt, og i det øjemed er det forholdsvis vigtigt at vi checker leveringstiden på universal donkraft. En del internet virksomheder annoncerer billig dag-til-dag levering på en masse varer, som trods alt forudsætter at transaktionen gennemføres før et konkret klokkeslæt.
2En række e-handler tildeler til alt held en hel del forskellige billige metoder til levering til universal donkraft. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente produkterne lige når det passer dig. Leveringstypen er altså ultra fremkommelig, samt desuden endvidere den mest betalelige fragttype.
3Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af en retningslinje, hvilket begunstiger dig imod fup internet webshops. Som en anden løsning kunne du benytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du agter at godtgøre betalingen over en længere periode.
4Trustpilot frembringer fuldt ud fornemme chancer for at betragte en hel del andre køberes observationer og derved foreslår vi, at du læser netbutikkens kritik forud for at du handler billige universal donkraft online. Facebook bringer dig på samme måde relativt gode genveje til at få en idé om e-shoppens kundefokus.
5Forinden folk køber billige universal donkraft i en e-butik burde de reelt gennemgå netshoppens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke super interessant. Tilsvarende er det godt at køber er omhyggelig omkring de elementære betingelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige universal donkraft online, for eksempel den byttepolitik internet virksomheden benytter.
6Den billigste fragtform er utvivlsomt selv at hente ordren, som desværre forudsætter at du er i nærheden af netbutikkens adresse. Den fragttype kan i nogle tilfælde være vældig vigtig i tilfælde af at vi har behov for universal donkraft med det samme. Alternativt så sikrer indtil flere online forhandlere levering uden betaling, men tit kun ifald der erhverves for et fastslået beløb.
7Det er ret så simpelt for alle at undersøge tilbud online på billige universal donkraft i blandt flere internet selskaber, og til gengæld frembyder langt de fleste online butikker fragt uden betaling. Det kan dog imidlertid vise sig smart at studere en række online forretninger efter billige priser inden du køber, så du er sikker på at få den laveste pris.
8Vi slår generelt et slag for at kontrollere om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er et billede på at e-forhandleren føjer de danske retningslinjer, foruden at shoppen af og til gennemses af specialister der er meget fortrolige reglerne. Før folk shopper billige universal donkraft i en netshop kunne de utvivlsomt læse netbutikkens handelsbetingelser.
9Nogle få e-forhandlere yder billig levering på universal donkraft, men i reglen påkræves det at du bestiller for et præcist beløb. Ellers skulle du foretrække den mest prisbevidste leveringsmetode, der tit er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtformen bliver som oftest ydermere yderst nem. Den mest prisbevidste mulighed for levering er uden tvivl at hente ordren selv.