Byggevarepriser.dk

Brændekløver

Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Se produkt
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Se produkt
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Se produkt
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Se produkt
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et bredt produktudvalg, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover bare brændekløver.
For mange er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en netbutik, som kan give gode råd til valg af brændekløver.
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kan du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ hos de store byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Man bør derfor læse webshoppens regler.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige brændekløver hos de forskellige online byggecentre. En del vil have gode priser, imens nogle satser på kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i det meste af landet, og dermed har folk valget om at købe online og fragte varerne selv. Som følge af det kan du slippe for fragten, og ovenikøbet få fat i varerne straks.
De velkendte byggekæder tilbyder varer fra mange specialbutikker, og derigennem kan du handle fra et bredt sortiment af brændekløver online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved bør du forvente en høj grad af indsigtsfuld vejledning fra ansatte der er specialister i netop brændekløver.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille brændekløver online hos dem.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

brændekløver bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

brændekløver silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

brændekløver jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har adgang til en overflod af guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube er kilde til ret så meget udbytterig info, ikke mindst såfremt du leder på engelsk.
2Længe før du starter byggeriet må det være aldeles essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Du burde måske tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du bør sikre dig professionel hjælp til opstarten af projektet. Ifald du køber hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at få forslag fra en håndfuld virksomheder.
4Man skal nødig mangle udstyr. Ofte vil det være fornuftigt at have værktøjet klar til brug akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at inkludere disse udgifter i byggeriets regnskab.
5Godt forarbejde vil være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at have en struktureret tidsplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din tidsplan.
6Måske det viser sig meningsgivende at have de nødvendige byggematerialer parat før du indleder byggeriet. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig huskeliste som samler alt hvad der skal bruges, og bagefter efterse listen, således at du bliver sikker på at du har husket alt.
7Ved udendørs projekter har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag kan du løbende tage et kig på vejrvarslen i forbindelse med byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at regne netop som du er ved at færdiggøre dit store projekt.
8Du må på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm som beskyttelse overfor potentielle risici. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
9Man kan spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det fås forudsat at ombygningen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
10Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et budget for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det kan blive økonomisk at nedfærdige alle udgiftsposter, og dernæst undersøge ens købspris for dem slavisk.
11Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til projektet, i særdeleshed såfremt det er vigtige ombygninger. Omfattende byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere må det være hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
12Der kommer typisk uforudsete bump på vejen når det kommer til avancerede projekter, og altså vil det vise sig essentielt at man har afsat nok plads i køreplanen, så man kan være sikker på at man når det til siden.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvsagt er enormt overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er rigtig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så flot. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

elektrisk, hydraulisk, hånd, lille, professionel, stor, AL-KO, Ariens, GMZ, Güde, Millarco, MTD, Park, Power Craft, Scheppach, Selekta, Stihl, Texas, Toolmate, Trolla, Zoodos, 380v, 5 tons, el, traktor

Hvilken type af levering skal du vælge?

De fleste forhandlere på nettet tildeler i dag et bredt udvalg af billige leveringsmåder til brændekløver. En yndling er p.t. at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter pakken når det passer dig. Leveringsformen er altså virkelig praktisk, og mange gange tillige den mindst kostelige fragtløsning.

Du kan alternativt planlægge at få produkterne sendt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis en kende mindre billig, men desuden i høj grad let for brændekløver online. Den mest billige form for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne, som dog betinges af at du opholder dig i kort afstand af e-firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på brændekløver kan være ekstremt relevant forudsat man behøver pakken fluks, så i det øjemed er det naturligvis klogt at man tjekker den estimerede leveringsdato for brændekløver. En del netshops i Danmark – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varer online, men som ikke desto mindre står og falder med at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastslået klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produktet betjent inden de lageransatte har fyraften.

Indtil flere forretninger på nettet yder levering uden betaling på brændekløver online, men i mange tilfælde kun hvis der shoppes for en fastsat pris. Derudover skal du snuppe den billigste leveringsversion, hvilket gerne vil blive at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

En hel del byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor man køber billig brændekløver derhjemme og selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler fx klik-og-hent på brændekløver i disse byer:

Kokkedal, Allerød, Odder, Risskov, Ølstykke, Birkerød, Åbyhøj, Struer, Sønderborg, Rønne, Svendborg, Vallensbæk, Thisted, Brabrand, Søborg, Hvidovre, Solrød Strand, Holbæk, Næstved, Lillerød, Odense, Helsingør, Charlottenlund, Vordingborg, Værløse, Hobro, Brøndby, Korsør, Glostrup, Viborg, Frederiksværk, Jyllinge, Grenaa, Aalborg, Valby, Lystrup, Vejle, Gentofte, Vanløse, Køge, Tilst, Fredericia, Brønshøj, Hørsholm, København, Gladsaxe, Lyngby, Ringsted, Frederikshavn, Nærum, Hillerød, Frederikssund, Nykøbing Falster, Silkeborg, Ishøj, Horsens, Dragør, Frederiksberg, Nørresundby, Taastrup, Nakskov, Hjørring, Nyborg, Farum, Albertslund, Roskilde, Greve, Højbjerg, Ikast, Randers, Haslev, Holstebro, Rødovre, Kolding, Skive, Stenløse, Rudersdal, Varde, Aarhus, Ballerup, Esbjerg, Herlev, Herning, Hedehusene, Brønderslev, Hedensted, Skanderborg, Tårnby, Slagelse, Aabenraa, Virum, Haderslev, Middelfart, og Kalundborg, .

Afhentning for brændekløver er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når man kigger i søgedata er det markant, at netshoppere som regel søger fx brændekløver online og brændekløver priser. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge eksempelvis brændekløver tilbud, køb brændekløver og billig brændekløver, foruden de velkendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bygma.

Rabat på brændekløver

Det er ret så let for almindelige mennesker at prissammenligne på billige brændekløver online i blandt forskellige internet handler, og herved har flere online firmaer ikke kunne slippe for at mindske prisniveauet på brændekløver eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på fragtfri levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig lønsomt at besigtige flere forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på brændekløver online forinden du køber, sådan at du er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Man må blot ikke glemme, at hvis en shop på nettet markedsfører billige brændekløver online til salg for en salgspris som kan ses som uforståeligt tiltalende, så kan det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uoprigtig internet webshop. Kortbetalinger er i hvert fald omfattet af et regulativ, som beskytter køber imod snydagtige forretninger på nettet.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du bruge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at dække pengene til brændekløver over tid. Dette tilbydes typisk hos niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi ser på tallene er det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis brændekløver priser og billig brændekløver. Derudover oplever vi som regel netshoppere efterspørge eksempelvis brændekløver online, brændekløver tilbud og køb brændekløver.

Læs tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot giver dig altid passende chancer for at kigge nærmere på forskellige nuværende brugeres reflektioner og på grund af dette kan det være til hjælp, at du sonderer online shoppens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige brændekløver online.

Facebook præsterer ligeledes adskillige hæderlige løsninger til at få indtryk af internet forretningens kundefokus. Tilmed ses en række internet outlets hvor folk kan levere en bedømmelse af købsoplevelsen, som også bør tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige brændekløver online i en butik behøver man uden tvivl skimme dens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl et omfattende projekt, specielt ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne derfor være at granske om e-forhandleren er e-mærke godkendt, siden det ofte er et tegn på at internet forretningen respekterer de gældende danske regler, og at e-shoppen af og til kigges til af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, såfremt du forvoldes problemer ved din shopping med brændekløver. I øvrigt stiller vi forslag om at køberen er vaks omkring de mest vedkommende retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af brændekløver online, som for eksempel den ombytningsrettighed forretningen lover.

I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man når som helst sikrer sin kvittering, så man når som helst vil kunne bevise sit køb af brændekløver, ligegyldig om man har bestilt hos 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Stark.

Hanne M gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Inger gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Hanne Jensen gav 5 stjerner

Hurtig

Birthe K gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til online shopping
1Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en forordning, som bistår køber overfor uoprigtige e-butikker. Som en alternativ mulighed bør du bruge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at klare pengene over flere uger.
2Temmelig mange online forretninger tilbyder nu en lang række forskellige billige leveringsudgaver til brændekløver. En der er meget almindelig er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Denne er altså ultra let, samt tit desuden den prisbilligste mulighed for fragt.
3Generelt foreslår vi at undersøge om online webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det er et signal om at internet butikken tilslutter sig dansk lovgivning, udover at e-handlen en gang i mellem vurderes af fagfolk der behersker reglementet på området. Inden folk køber billige brændekløver i en online forretning burde man uden tvivl granske shoppens regler.
4Antal dages levering er jo ultra aktuel ifald du mangler varerne inden for få dage, så herved er det selvfølgelig passende at vi studerer den anslåede leveringsdato på brændekløver. Flere internet virksomheder yder billig 1 dags levering på flere varenumre, men glem ikke at det er betinget af at handlen gemmenføres før et konkret tidspunkt.
5Inden folk shopper billige brændekløver på en internet handler behøver man reelt tyde deres vilkår, dog er det i reglen ikke særlig interessant. Endvidere er det en hjælp at kunden er vidende om de mest aktuelle regler der er gældende for handlen med billige brændekløver online, eksempelvis den byttepolitik online firmaet anvender.
6Det er særligt smertefrit for enhver at vurdere prisniveauet online på billige brændekløver hos diverse webshops, og ergo frembyder masser af webbutikker billig fragt. Til gengæld kan det trods alt vise sig profitabelt at checke forskellige internet handler efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, så man er tryg ved at få fat i den bedste pris.
7Indtil flere online forretninger byder på levering uden beregning på brændekløver, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du aftager for et fastsat beløb. Desuden skulle man gribe den billigste type af levering, som tit vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden er til tider på den anden side vældig uproblematisk. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er dog selv at hente varerne.
8Trustpilot genererer egentlig hæderlige muligheder for at blive klogere på diverse eksisterende køberes kritik og derfor støtter vi, at du ser nærmere på internet shoppens ratings forud for at du handler billige brændekløver online. Facebook byder på lige så vel ultra gode løsninger til at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed.
9Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, hvilket dog kræver at du befinder dig med kort afstand til internet firmaets arbejdslager. Den form for fragt kan være ret så bestemmende ifald du står og skal bruge brændekløver lige om lidt. Alternativt så præsterer en række netshops gratis fragt, men undertiden under forudsætning af at du indkøber for et fastsat beløb.