Byggevarepriser.dk

Hånd Brændekløver

Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Se produkt
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Se produkt
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Se produkt
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Se produkt
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Se produkt
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Se produkt
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Se produkt
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Dermed er det en fordel at købe fra et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring hånd brændekløver.
Du bør kende de regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man læse butikkens regler.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Der findes forskelle i priserne på billige hånd brændekløver fra byggemarked til byggemarked. En del giver gode priser, og nogle fokuserer på kompetent sparring. Du bør afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart meget relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Nogle byggecentre sælger et stort udvalg af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare hånd brændekløver.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og som følge af det har flertallet adgang til at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed skaffe varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra forskellige nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af hånd brændekløver online.
De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du billigere priser.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor forventes det at du får super anvendelig service fra personale der er eksperter i netop hånd brændekløver.
Alverdens nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at købe hånd brændekløver online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

hånd brændekløver jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

hånd brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

hånd brændekløver silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

hånd brændekløver bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er fornuftigt at nedskrive et budget for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive rationelt at notere hver eneste udgift, hvorefter man kan indsamle eventuelle tilbud på dem alle sammen.
2Man kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
3For projekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Således bør du tit se meldingerne om vejret i dagene op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at regne i samme sekund som du er startet på det krævende byggeprojekt.
4Der viser sig som regel overraskende problemstillinger når det kommer til svære byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at man har afsat passende plads i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
5Forinden du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig meget essentielt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Det bør overvejes at få hjælp til dele af projektet, i særdeleshed ift. omfattende ombygninger. Omfattende ting kræver flere mennesker. Desuden må det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
7Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Typisk vil det være fordelagtigt at have værktøjet parat før du starter dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at medregne udgifterne hertil i byggeriets budget.
8Det vil vise sig meningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne lave en enkel huskeliste som indeholder det du har brug for, og så tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
9Husk at tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt bør købe hjælp fra en professionel til noget af det. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagmand kan det være en god idé at notere prisoverslag fra diverse selskaber.
10Du har adgang til mange forskellige vejledninger og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er anvendeligt med ret så meget udbytterig information, ikke mindst når man kigger på engelsk.
11Planlægning vedbliver at være metoden til succes med projektet. Du bør have en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær skarp i sammensætningen af planen.
12Du bør for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk arbejdstøj såsom sikkerhedssko som sikring mod potentielle uheld. Det er afgørende at du husker sikkerheden i arbejdet, navnlig når du ikke har assistance fra en fagperson.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

En masse e-forretninger foreslår i vore dage en række forskellige billige fragtformer til hånd brændekløver. En der er meget populær er for øjeblikket afhentningssteder, hvor du selv afhenter de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ultra praktisk, og mange gange derudover den mindst kostelige fragtmetode.

Du kunne endvidere prøve at bestille levering til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Metoden er beklageligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men endda særligt fremkommelig for hånd brændekløver online. Den mindst kostelige type af levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, som jo nødvendiggør at du bor med kort afstand til e-handlens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på hånd brændekløver kan i nogle tilfælde være super relevant i tilfælde af at man skal bruge varen lige om lidt, og af den grund er det selvfølgelig vigtigt at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt på hånd brændekløver. Størstedelen af forhandlere på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varenumre online, som dog er regnet ud fra at ordren gennemføres før et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt betjent forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Flere e-firmaer garanterer gebyrfri levering på hånd brændekløver online, men oftest kun hvis man aftager for en bestemt sum. Som alternativ skal man tage den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket typisk vil blive at få leveret din pakke til en pakkeshop.

De fleste webshops yder click-and-collect hvor du handler billig hånd brændekløver derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne yder fx klik-og-hent på hånd brændekløver i disse byer:

Hvidovre, Struer, Nyborg, Søborg, Randers, Køge, Svendborg, Holbæk, Rudersdal, Odder, Hedensted, Valby, Brønderslev, Jyllinge, Hørsholm, Gentofte, Aabenraa, Rønne, Hobro, Hedehusene, Lillerød, Taastrup, Skive, Risskov, Grenaa, Herlev, Vejle, Rødovre, Åbyhøj, Slagelse, Virum, Holstebro, Korsør, Vallensbæk, Aalborg, Dragør, Vanløse, Charlottenlund, Højbjerg, Helsingør, Brønshøj, København, Næstved, Ishøj, Stenløse, Solrød Strand, Middelfart, Thisted, Aarhus, Kalundborg, Birkerød, Farum, Kolding, Sønderborg, Tårnby, Allerød, Haderslev, Viborg, Vordingborg, Albertslund, Lyngby, Lystrup, Ballerup, Frederiksberg, Ølstykke, Herning, Frederiksværk, Nørresundby, Haslev, Odense, Brøndby, Kokkedal, Gladsaxe, Hjørring, Tilst, Glostrup, Ringsted, Silkeborg, Horsens, Skanderborg, Esbjerg, Frederikssund, Nakskov, Frederikshavn, Nærum, Ikast, Greve, Nykøbing Falster, Varde, Brabrand, Roskilde, Fredericia, Værløse, og Hillerød, .

Click-and-collect for hånd brændekløver er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Bornholm), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte søger bl.a. hånd brændekløver tilbud og hånd brændekløver online. Foruden dette oplever man som regel online shoppere søge blandt andet billig hånd brændekløver, køb hånd brændekløver samt hånd brændekløver priser, plus de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Gode priser på hånd brændekløver

Det har vist sig at være i høj grad uproblematisk for folk at analysere priser på billige hånd brændekløver online fra diverse online outlets, og ergo har langt de fleste online forhandlere fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på hånd brændekløver betragteligt, og endda tilbyde levering uden betaling.

Det kan dog til hver en tid blive gunstigt at besigtige diverse e-firmaer efter tilbud og udsalg på hånd brændekløver online før du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Man skal trods alt ikke glemme, at såfremt en internet handler frembyder billige hånd brændekløver online til en pris der er enormt god, så bør det undertiden være et bevis på en bedragerisk netshop. Handler med kort er trods alt omfattet af en bestemmelse, hvilket forsvarer os overfor uærlige internet butikker.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du vælge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare pengene til hånd brændekløver over flere uger. Det fås ofte ved online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter bl.a. hånd brændekløver priser og hånd brændekløver online. Foruden dette oplever man tit internet shoppere kigge efter fx billig hånd brændekløver, hånd brændekløver tilbud samt køb hånd brændekløver.

Udforsk tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot indebærer uden sammenligning relevante muligheder for at fortolke adskillige aktuelle kunders betragtninger og derved kan det anbefales, at du undersøger internet webshoppens vurderinger forud for at du bestiller billige hånd brændekløver online.

Facebook giver dig endvidere visse fantastiske muligheder for at få indtryk af netshoppens troværdighed. Derudover ser vi faktisk forretninger på nettet som giver folk mulighed for at forfatte en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige hånd brændekløver online hos en internet butik behøver man sådan set læse e-butikkens regler, dog er det typisk et omfattende projekt, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Et alternativt forslag kunne derfor være at efterse hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være et kendetegn for at e-firmaet opfylder de officielle regler, tillige med at e-forretningen nu og da kontrolleres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om reglerne.

Dette er desuden en god chance for at få assistance, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger som følge af din bestilling af hånd brændekløver. Tilmed er det godt at køberen er hensynstagende til de primære bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af hånd brændekløver online, som for eksempel den ombytningsret online forretningen lover.

På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man stadig beholder sin kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne dokumentere sit køb af hånd brændekløver, hvad end man har bestilt fra Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4 eller Bauhaus.

Ole G gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Inger Poulsen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jørgen D gav 5 stjerner

Har handlet der før

Martin gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til din online shopping
1Vi tilråder at kontrollere om e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det længe har været et tegn på at internet forhandleren efterkommer de gældende danske regler, udover at forretningen regelmæssigt revideres af jurister som forstår de gældende regulativer. Forud for at folk bestiller billige hånd brændekløver i en e-butik burde man egentlig gennemlæse webshoppens vilkår.
2Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af en bestemmelse, der garanterer en imod bedrageriske online forretninger. Alternativt kan du benytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du hellere vil godtgøre omkostningerne over en periode.
3Masser af internet forretninger udlover nu til dags en lang række forskellige billige fragtløsninger til hånd brændekløver. Førstevalget hos mange er lige nu pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo meget let gængelig, og endda også den prisbilligste form for fragt.
4Inden nogen handler billige hånd brændekløver på en internet webshop burde man i og for sig se på webshoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste et omfattende arbejde. Desuden tilrådes det at køberen er opmærksom på de mest relevante reglementer der indvirker på bestillingen af billige hånd brændekløver online, som fx hvilken ombytningsrettighed internet butikken bruger.
5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig hvis du absolut skal bruge ordren fluks, så af den grund er det nemlig meningsfuldt at man gransker den estimerede leveringsdato ved hånd brændekløver. Flere internet foretagender stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på flere varer, som imidlertid påkræver at transaktionen gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt.
6Det har vist sig at være ret så overkommeligt for folk at finde de bedste priser online på billige hånd brændekløver hos forskellige internet varehuse, og til tak garanterer flertallet af forhandlere på nettet billig levering. Dog kan det trods alt vise sig rentabelt at kontrollere nogle internet shops i Danmark efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris.
7Den mest betalelige leveringstype vil altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket dog nødvendiggør at du bor nær online virksomhedens tilholdssted. Den leveringsudgave kan vise sig at være yderst relevant forudsat du skal bruge hånd brændekløver omgående. Alternativt så sikrer indtil flere internet virksomheder fragt uden omkostninger, men undertiden er det så nødvendigt at der aftages for et fastsat beløb.
8Nogle enkelte forhandlere på nettet lover fragtfri levering på hånd brændekløver, men tit afkræver det at du indkøber for en fastsat pris. I øvrigt burde man overveje den mest letkøbte leveringsmåde, der typisk vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er i regelen lige så vel virkelig ligetil. Den mest billige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
9Trustpilot frembringer temmelig troværdige chancer for at kigge på en længere række tidligere kunders betragtninger og herved støtter vi, at du iagttager internet shoppens ratings forud for at du shopper billige hånd brændekløver online. Facebook fører til derudover faktisk anstændige chancer for at få indtryk af internet butikkens pålidelighed.