Byggevarepriser.dk

Elektrisk Brændekløver

ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Se produkt
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Se produkt
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Se produkt
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Se produkt
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra en netbutik, som tilbyder information omkring elektrisk brændekløver.
Flere byggekæder har et bredt produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare elektrisk brændekløver.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor skal man tjekke firmaets regler.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige elektrisk brændekløver fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod øvrige satser på et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er især et alternativ hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte butikker, som kan give øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne personligt. Takket være dette har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og sågar skaffe produkterne med det samme.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra alle mulige leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af elektrisk brændekløver online.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber elektrisk brændekløver online på deres webshop.
De fleste webshops i små nicher har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Ergo er det forventeligt at du får ekstremt informativ sparring fra mennesker der er eksperter i netop elektrisk brændekløver.
Størsteparten af niche netbutikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark
elektrisk brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

elektrisk brændekløver bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

elektrisk brændekløver jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

elektrisk brændekløver silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i de 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske du burde tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du burde have assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Hvis du får professionel assistance er det en god idé at notere prisoverslag fra flere firmaer.
2Du har mulighed for at søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeriet influerer positivt på klimaet.
3Du bør på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det være klogt at have det tilgængeligt inden du starter byggeriet. Det er derudover afgørende at tillægge de tilhørende udgifter i dit budget.
4Ofte vil det vise sig af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være fornuftigt at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man kunne tjekke ens omkostning ved dem hver især.
5For udendørs projekter har vejret meget at sige. Af den årsag skal du ofte se udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets start, så du undgår at det mod forventning starter med at piske ned bedst som du står midt i det svære byggeprojekt.
6Der findes utallige artikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder temmelig meget almennyttig viden, ikke mindst forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
7Der viser sig altid uforudsigelige problemstillinger når det handler om større byggeprojekter, og altså vil det vise sig vigtigt at der afsættes god tid i agendaen, med formålet om at man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
8Forinden du indleder byggeprocessen kan det være temmelig vigtigt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
9Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer til disposition forud for at du iværksætter arbejdet. Du får god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsseddel med alt hvad som er nødvendige, og derefter granske hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
10Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprocessen, især ved krævende byggeopgaver. Krævende opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
11Du skal nødig glemme dit eget ve og vel, så husk påklædning som arbejdssko som beskyttelse imod hændelige risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
12Forberedelse vil være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet handlingsplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver din dagsorden.
De mest vellidte byggecentre
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Adskillige forhandlere på nettet frembyder i vore dage et hav af forskellige billige fragtformer til elektrisk brændekløver. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når du har mulighed for det. Metoden er jo usædvanlig gnidningsløs, og mange gange tillige den mest betalelige leveringsform.

Du burde omvendt påtænke at få ordren leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringsformen er tit et hak mere bekostelig, men lige så vel ekstremt ligetil ift. elektrisk brændekløver online. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du bor nær online firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på elektrisk brændekløver er jo super central hvis du står og skal bruge ordren om få sekunder, og med det formål er det relativt relevant at du finder leveringstidspunktet på elektrisk brændekløver. Adskillige online webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men vær på vagt da det er regnet ud fra at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få produktet distribueret forud for at de logistikansatte har fyraften.

En række firmaer på nettet lover levering uden betaling på elektrisk brændekløver online, men ofte er det under forudsætning af at man handler for et fastsat beløb. Alternativt skulle man tage den billigste leveringsmodel, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

En del byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man køber billig elektrisk brændekløver hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene giver fx klik-og-hent på elektrisk brændekløver i disse områder:

Vejle, Virum, Sønderborg, Hvidovre, Holbæk, Odder, Greve, Kalundborg, Roskilde, Haslev, Frederiksberg, Hedehusene, Hillerød, Svendborg, Rødovre, Brøndby, Rudersdal, Albertslund, Gladsaxe, København, Valby, Helsingør, Brønderslev, Ishøj, Brabrand, Skanderborg, Hedensted, Tilst, Hobro, Værløse, Tårnby, Søborg, Kolding, Struer, Frederiksværk, Lyngby, Holstebro, Thisted, Frederikshavn, Åbyhøj, Varde, Grenaa, Haderslev, Risskov, Brønshøj, Viborg, Stenløse, Esbjerg, Skive, Vordingborg, Dragør, Herning, Odense, Højbjerg, Aabenraa, Herlev, Horsens, Glostrup, Aalborg, Taastrup, Middelfart, Nakskov, Nørresundby, Aarhus, Birkerød, Gentofte, Solrød Strand, Slagelse, Korsør, Frederikssund, Randers, Jyllinge, Vanløse, Ringsted, Farum, Hørsholm, Nærum, Ikast, Lystrup, Næstved, Silkeborg, Nykøbing Falster, Kokkedal, Allerød, Hjørring, Charlottenlund, Vallensbæk, Lillerød, Fredericia, Ballerup, Rønne, Ølstykke, Køge, og Nyborg, .

Afhentning for elektrisk brændekløver er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når der ses på søgedata bliver det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb elektrisk brændekløver og elektrisk brændekløver priser. Derudover oplever man jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis elektrisk brændekløver online, elektrisk brændekløver tilbud samt billig elektrisk brændekløver, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Gode tilbud på elektrisk brændekløver

Det er ultra praktisk for almindelige dødelige at prissammenligne på billige elektrisk brændekløver online i blandt diverse internet foretagender, og så har massevis af butikker på nettet fundet det nødvendigt at trykke priserne på elektrisk brændekløver kolossalt, og endda byde på fragt uden betaling.

Trods dette kan det alligevel blive rentabelt at sammenholde nogle få webshops efter udsalg og tilbud på elektrisk brændekløver online inden du køber, således at du ikke er i tvivl om at få den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma og Davidsen.

Du bør lige meget hvad være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet forhandler tilbyder billige elektrisk brændekløver online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som besynderligt god, er det undertiden være en indikator for en snydagtig netshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt indbefattet af Indsigelsesordningen, som værner kunden overfor uoprigtige forretninger på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil godtgøre beløbet til elektrisk brændekløver over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Ses der på tallene fremstår det klart, at internetbrugere tit søger efter fx køb elektrisk brændekløver og elektrisk brændekløver tilbud. Derudover oplever man tit online shoppere søge efter fx elektrisk brændekløver online, elektrisk brændekløver priser samt billig elektrisk brændekløver.

Tjek nuværende kunders betragtninger

Trustpilot yder en lang række nyttige muligheder for at tolke ganske mange aktuelle forbrugeres observationer og herved rekommanderer vi, at du tager et kig på internet firmaets ratings forud for at du bestiller billige elektrisk brændekløver online.

Facebook forærer dig derudover uden sammenligning pæne chancer for at få en idé om e-handlens popularitet. Herinde ses en del online butikker hvor du kan udforme en omtale af deres købsoplevelse, som også kan benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige elektrisk brændekløver online hos en e-forhandler kan man uden tvivl bese e-butikkens handelsaftale, men det er undertiden ikke særlig interessant, især med de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Et andet forslag kunne være at se hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er en garanti for at e-forretningen føjer de danske retningslinjer, udover at online webshoppen jævnligt tilses af fagmænd der er indført i bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for støtte, ifald du skulle få problemstillinger i forbindelse med din shopping med elektrisk brændekløver. Endvidere stiller vi forslag om at man er vidende om de mest vedkommende betingelser der har indflydelse på bestillingen af elektrisk brændekløver online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet forretningen kører med.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man altid gemmer ens kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne bevidne købet af elektrisk brændekløver, hvad end man køber hos Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Ole F gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Lone Rasmussen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Anna Larsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Anders Thomsen gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 tips til når du køber online
1Forinden folk shopper billige elektrisk brændekløver på en online shop kan de utvivlsomt gennemse netbutikkens vilkår, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde. Tilsvarende rekommanderer vi at køber er klar over de mest betydningsfulde reglementer der kan have betydning for købet af billige elektrisk brændekløver online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed netshoppen anvender.
2Det har vist sig at være ultra fremkommeligt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige elektrisk brændekløver hos flere webshops, og følgelig frembyder en lang række internet virksomheder levering uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid vise sig udbytterigt at efterse indtil flere online outlets efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris.
3Mange internet webshops frembyder nu til dags en række forskellige billige fragttyper til elektrisk brændekløver. Den mest benyttede er nu til dags udleveringssteder, hvor du kan afhente din ordre når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo ret så simpel, samt endda tillige den mest letkøbte leveringstype.
4Trustpilot frembringer nogenlunde passende muligheder for at eftersøge flere eksisterende brugeres vurderinger og herved støtter vi, at du beser internet selskabets ratings før du bestiller billige elektrisk brændekløver online. Facebook frembringer lige så vel temmelig fremragende genveje til at få indblik i online forretningens popularitet.
5Vi tilråder generelt handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en lov, der redder dig som kunde imod uægte outlets på nettet. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, når du foretrækker at afbetale regningen over en længere periode.
6Den billigste fragtform er uden tvivl selv at hente pakken, men det afhænger af at du lever nær netshoppens lager. Den leveringstype er særligt væsentlig i tilfælde af at du står og skal bruge elektrisk brændekløver omgående. Alternativt så lover en hel del online selskaber portofri fragt, men undertiden er det under betingelse af at man indkøber for en konkret pris.
7Leveringsdygtigheden kan være ekstremt relevant ifald man behøver dine nye produkter lige om lidt, og i det øjemed er det naturligvis klogt at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for elektrisk brændekløver. Masser af butikker på nettet frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes forud for et konkret tidspunkt.
8Nogle e-forhandlere yder portofri levering på elektrisk brændekløver, men tit er det påkrævet at du shopper for en konkret pris. Derudover kunne man gribe den mest billige fragtmulighed, der typisk er at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Leveringsmetoden er som regel endvidere temmelig fremkommelig. Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.
9Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, som generelt er et tegn på at e-forretningen imødekommer de opstillede regler, samt at netbutikken en gang i mellem ses til af eksperter der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Forinden folk handler billige elektrisk brændekløver i en e-forhandler bør man til hver en tid overveje webshoppens forretningsbetingelser.