Byggevarepriser.dk

Brændekløver til el

Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Se produkt
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Se produkt
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Se produkt
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Se produkt
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Se produkt
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Se produkt
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Se produkt
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Se produkt
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment, imens andre fokuserer på en enkelt varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot brændekløver til el.
For nogle er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derfor bør du købe fra et online byggecenter, hvor du kan få sparring og vejledning omkring brændekløver til el.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor kende byggemarkedets betingelser.
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ i de gængse byggecentre.
Der er forskel på prisniveauet på billige brændekløver til el fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på lave priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du skal tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler varer fra alle mulige producenter, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort udvalg af brændekløver til el online.
De udbredte byggecentre findes overalt i landet, og på grund af det har folk adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Dermed har man mulighed for at undvære fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få billigere priser.
En masse nicheforretninger på nettet har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Følgelig kan du opleve mere kyndig assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis brændekløver til el.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du handler brændekløver til el online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag ca. 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brændekløver til el harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

brændekløver til el silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

brændekløver til el jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

brændekløver til el bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for dit projekt, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive forstandigt at gennemgå hver enkelt udgift, og bagefter søge sig frem til ens omkostning ved dem én og én.
2Du har mulighed for at hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
3Du vil aldrig fattes værktøj. Ofte kan det være meningsfuldt at have værktøjet disponibelt idet du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover en fordel at tage højde for disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
4Der præsenterer sig jævnligt pludselige problemer i forbindelse med omfattende projekter, og af den grund viser det sig vigtigt at der afsættes god nok tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Måske det burdes overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af projektet. Ifald du fremskaffer assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at søge prisoverslag fra flere leverandører.
6Du skal unden ingen omstændigheder negligere din sikkerhed, så glem ikke påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod hændelige uheld. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, især såfremt du ikke har hjælp fra en professionel.
7Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en klar plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
8Muligvis vil det vise sig afgørende at have de presserende byggematerialer disponible forinden du påbegynder projektet. Du får god gavn af at udfærdige en simpel oversigt som indeholder hver eneste ting du får brug for, og så gennemgå listen, hvormed du føler dig sikker på at du har husket alt.
9Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, især når der er tale om omfangsrige byggeopgaver. Flere opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig bør det være bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
10Du finder rigelige mængder af artikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube yder assistance med vældig meget anvendelig info, særligt ifald du leder på engelsk.
11For projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Derfor kan du ofte holde øje med vejrmeldingerne i perioden for dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at regne når du lige arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
12Forud for at du starter byggeprojektet må det være meget afgørende at sikre sig, at projektet overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er meget godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

Flere internet butikker tildeler nu om stunder et stort udvalg af billige muligheder for levering til brændekløver til el. En sikker vinder er i dag at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Fragtformen er nemlig super bekvem, og oftest tilmed den mest letkøbte leveringstype.

Du burde ligeledes tænke over at få pakken bragt til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er typisk et hak mere pebret, men også ret smart med brændekløver til el online. Den mest billige leveringsmanér er unægtelig at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du bor i nærheden af internet selskabets butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på brændekløver til el kan vise sig at være usædvanlig vigtig såfremt man skal bruge pakken med det samme, og i det øjemed er det jo klogt at man ser tidshorisonten for levering ved brændekløver til el. En masse forhandlere på nettet – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre online, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at ordren laves inden et fastsat klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få ordren klar forud for at personalet tager hjem.

Visse e-shops i Danmark byder på fragt uden beregning på brændekløver til el online, men i reglen er det forudsat at du bestiller for et præcist beløb. Desuden bør du beslutte sig for den prisbilligste leveringstype, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

Flere netshops frembyder click-and-collect hvor man handler billig brændekløver til el på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen. Byggecentrene foreslår fx afhentning af brændekløver til el i disse områder:

Struer, Frederiksberg, København, Roskilde, Jyllinge, Rønne, Ølstykke, Varde, Hobro, Nørresundby, Randers, Nakskov, Stenløse, Lillerød, Gladsaxe, Odder, Frederikshavn, Aarhus, Vanløse, Frederikssund, Vejle, Dragør, Nærum, Slagelse, Allerød, Farum, Nyborg, Helsingør, Fredericia, Albertslund, Rødovre, Hørsholm, Næstved, Aabenraa, Thisted, Sønderborg, Grenaa, Hedehusene, Tårnby, Solrød Strand, Herning, Vallensbæk, Værløse, Viborg, Vordingborg, Valby, Korsør, Nykøbing Falster, Virum, Kalundborg, Birkerød, Lyngby, Herlev, Hjørring, Brabrand, Ishøj, Ringsted, Risskov, Svendborg, Brøndby, Holbæk, Horsens, Tilst, Søborg, Brønshøj, Holstebro, Odense, Lystrup, Haderslev, Kolding, Højbjerg, Silkeborg, Glostrup, Skive, Esbjerg, Gentofte, Åbyhøj, Taastrup, Ikast, Hvidovre, Greve, Skanderborg, Haslev, Charlottenlund, Middelfart, Hillerød, Kokkedal, Frederiksværk, Køge, Ballerup, Aalborg, Hedensted, Brønderslev, og Rudersdal, .

Afhentning for brændekløver til el er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Når man kigger i tallene er det markant, at netshoppere som regel søger efter blandt andet billig brændekløver til el og brændekløver til el priser. Derudover oplever vi som regel mennesker kigge efter eksempelvis brændekløver til el online, brændekløver til el tilbud og køb brændekløver til el, foruden de kendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Find den bedste pris på brændekløver til el

Det er usædvanlig fremkommeligt for internetbrugere at prissammenligne på billige brændekløver til el online fra forskellige shops på nettet, og altså har masser af e-butikker set sig tvunget til at nedsætte salgspriserne på brændekløver til el kolossalt, og ydermere yde levering uden gebyr.

Dog kan det alligevel blive tiden værd at udforske nogle få butikker på nettet efter tilbud på brændekløver til el online inden du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Du skal blot være omhyggelig med, at hvis en internet shop markedsfører billige brændekløver til el online til salg for en pris som er umådelig fordelagtig, burde det tit være et fingerpeg om en snydagtig internet handler. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en forordning, der beskytter kunden overfor falske e-forhandlere.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere betalingen af brændekløver til el ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte i nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Davidsen.

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger eksempelvis brændekløver til el priser og billig brændekløver til el. Man ser derudover tit online shoppere søge efter for eksempel brændekløver til el tilbud, brændekløver til el online samt køb brændekløver til el.

Undersøg folks bedømmelser

Trustpilot præsterer adskillige relevante løsninger til at analysere en række øvrige køberes anmeldelser og af den grund rekommanderer vi, at du bliver klogere på online webshoppens kritik før du placerer din ordre på billige brændekløver til el online.

Facebook fremskaffer tilsvarende regulære stabile muligheder for at få indblik i e-forretningens popularitet. Foruden det ser vi endda internet selskaber hvor folk kan afgive en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige burde anvendes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige brændekløver til el online på en webshop kunne man til hver en tid overveje virksomhedens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke særlig sjovt, især hos de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne derfor være at se hvorvidt e-firmaet er e-mærket, grundet at det ofte er en forsikring om at webbutikken følger de opstillede regler, udover at e-butikken undertiden overvåges af eksperter der har indsigt i vilkårene på området.

Derudover giver det dig lejlighed til hjælpende service, såfremt du forvoldes vanskeligheder ved dit indkøb af brændekløver til el. Udover dette går vi ind for at kunden er hensynstagende til de mest vitale retningslinjer der influerer på købet af brændekløver til el online, f.eks. hvilken ombytningsret internet webshoppen kører med.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man når som helst opbevarer ens e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne bevidne købet af brændekløver til el, uanset om man handler ved Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen eller Harald Nyborg.

Kirsten Møller gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Christian N gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Niels I gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Niels Jørgensen gav 5 stjerner

God webshop

9 tips til din online shopping
1Leveringshastigheden er jo ualmindeligt relevant forudsat du står og skal bruge din pakke inden for kort tid, og af den grund er det selvfølgelig essentielt at vi studerer leveringstiden ved brændekløver til el. Adskillige outlets på nettet annoncerer billig 1 hverdags levering på mange varenumre, men husk at det står og falder med at bestillingen laves forud for et fast klokkeslæt.
2Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en ordning, som garanterer køber imod fup netshops. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at afbetale beløbet ude i fremtiden.
3Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som dog beroer på at du er nær e-forhandlerens lager. Den metode til levering er jo meget central ifald vi absolut skal bruge brændekløver til el straks. Alternativt så præsterer en hel del e-handler i Danmark levering uden gebyr, men undertiden er det så nødvendigt at der shoppes for en bestemt pris.
4Generelt går vi ind for at granske om e-butikken er e-mærke godkendt, hvilket længe har været en forsikring om at internet firmaet tilslutter sig de officielle danske regler, og at e-forhandleren regelmæssigt besigtiges af eksperter som har megen viden om retningslinjerne. Forud for at folk handler billige brændekløver til el på en e-forhandler burde de helt sikkert se på webbutikkens handelsvilkår.
5Det er i dag usædvanlig let gængeligt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige brændekløver til el i blandt diverse online webshops, og derved garanterer utallige internet outlets fragt uden gebyr. Det kan imidlertid vise sig udbytterigt at granske visse internet forhandlere efter tilbud og udsalg forinden du handler, så man er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
6Trustpilot genererer ret gavnlige genveje til at gennemsøge en række forhenværende forbrugeres erfaringer og herved er det en hjælp, at du betragter netshoppens bedømmelser forinden du shopper billige brændekløver til el online. Facebook byder på endvidere super belejlige metoder til at få kendskab til e-forhandlerens popularitet.
7Forud for at nogen shopper billige brændekløver til el hos en internet virksomhed burde de egentlig gennemlæse deres vilkår, men det er uden tvivl et tidskrævende arbejde. Endvidere foreslår vi at man er vidende om de mest aktuelle vedtægter gældende for shopping af billige brændekløver til el online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen bruger.
8En række internet shops tildeler nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til brændekløver til el. Det mest populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså virkelig let, og mange gange ydermere den billigste leveringsform.
9En række internet firmaer garanterer portofri fragt på brændekløver til el, men oftest kun når du handler for en konkret sum. Derudover kunne du tage den mest letkøbte form for levering, hvilket oftest er at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Leveringsformen er uheldigvis på den anden side usædvanlig nem. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.