Byggevarepriser.dk

Stor Brændekløver

Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Se produkt
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Se produkt
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Se produkt
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Se produkt
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et stort vareudvalg, imens andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare stor brændekløver.
Du vil finde ulighed i priserne på billige stor brændekløver hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på lave priser, imens øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt ved de velkendte byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne købe fra en webshop, hvor du kan få hjælp til valg af stor brændekløver.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du kende butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte varerne personligt. Takket være dette har du chancen for at undvære fragtomkostningen, samt tilmed hente varerne straks.
De store byggekæder sælger produkter fra forskellige leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af stor brændekløver online.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få lavere priser.
Mange nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der tit har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Disse støtter du når du køber stor brændekløver online fra deres webshop.
Størstedelen af nichebutikker på nettet har en enorm viden om deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså vil du få endnu mere brugbar service fra personale med specialistviden i lige præcis stor brændekløver.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

stor brændekløver silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

stor brændekløver bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stor brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af ca. 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

stor brændekløver jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer typisk utidige vanskeligheder når det handler om store projekter, og altså er det betydningsfuldt at der afsættes en god portion plads i planen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
2Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af krævende byggeprojekter. Nogle projekter kræver flere folk. I øvrigt bliver det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
3Du finder stribevis af guides og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube er formidler af en masse gavnlig information, ikke mindst såfremt man bruger den engelske version.
4I mange tilfælde vil det være afgørende at lave et regnskab for dit byggeri, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være økonomisk at dokumentere alle udgifter, og herefter søge sig frem til online tilbud på dem en ad gangen.
5Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr stor betydning. Af den grund må du løbende lægge mærke til vejrforudsigelserne lige før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at vælte ned når du lige er startet på det store projekt.
6Man bør på ingen måde gå ned på udstyr. Tit kan det være erstatteligt at have grejet parat idet du igangsætter byggeriet. Derudover er det godt at inkludere de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
7Du kan overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde investere i hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at søge en pris fra en håndfuld selskaber.
8Inden du igangsætter arbejdet kan det være ekstremt betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9Det er at have noget at sige at du har de presserende bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du påbegynder projektet. Du har fordel af at forfatte en simpel indkøbsseddel indeholdende alt det der skal bruges, og efterfølgende tjekke punkterne, så du er sikker på at du har husket alt.
10Du må aldrig nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko som hjælper dig mod potentielle risici. Det er uundværligt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
11Godt forarbejde er metoden til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver planen.
12Du kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det ydes hvis byggeriet bidrager positivt til miljøet. Bidraget kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for planeten.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er yderst beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ekstremt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En masse internet foretagender udlover i dag et bredt udvalg af billige fragttyper til stor brændekløver. En favorit er p.t. at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre præcis når det passer dig. Muligheden er altså usædvanlig praktisk, samt tit tilmed den prisbilligste type af levering.

Du kunne også vælge at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er godt nok en tand dyrere, men til gengæld super bekvem ift. stor brændekløver online. Den mest billige fragtform er dog at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du er tæt på e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på stor brændekløver er selvfølgelig meget relevant om vi har brug for dine nye varer om få sekunder, så med det formål er det rigtig vigtigt at man checker den forventede leveringsdato ved stor brændekløver. Masser af e-firmaer i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, som trods alt er påkrævet at bestillingen anbringes før et fastslået klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt betjent forud for at personalet får fri.

Indtil flere byggeforretninger lover fragt uden beregning på stor brændekløver online, men for det meste er det forudsat at der bestilles for en præcis sum. I øvrigt burde man vælge den mest billige leveringsform, som typisk vil være at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

Flere webbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig stor brændekløver hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på stor brændekløver i følgende byer:

Brøndby, Skive, Hillerød, Birkerød, Gladsaxe, Hedehusene, Lystrup, Middelfart, Silkeborg, Allerød, Nørresundby, Stenløse, Virum, Rødovre, Sønderborg, Odder, Køge, Kalundborg, Holstebro, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Ballerup, Frederiksberg, Roskilde, Esbjerg, Varde, Jyllinge, Kokkedal, Ishøj, Aalborg, Haderslev, Holbæk, København, Herlev, Horsens, Tilst, Nakskov, Thisted, Brønshøj, Værløse, Risskov, Frederikshavn, Rudersdal, Glostrup, Odense, Hobro, Haslev, Taastrup, Charlottenlund, Vejle, Nyborg, Højbjerg, Skanderborg, Frederikssund, Ikast, Ølstykke, Slagelse, Rønne, Tårnby, Randers, Hvidovre, Struer, Hedensted, Fredericia, Vordingborg, Grenaa, Albertslund, Ringsted, Nærum, Herning, Brabrand, Gentofte, Helsingør, Solrød Strand, Valby, Farum, Hjørring, Korsør, Dragør, Vanløse, Viborg, Åbyhøj, Vallensbæk, Svendborg, Lillerød, Brønderslev, Aabenraa, Hørsholm, Kolding, Greve, Lyngby, Søborg, Næstved, og Aarhus, .

Afhentning for stor brændekløver er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter fx billig stor brændekløver og køb stor brændekløver. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet stor brændekløver priser, stor brændekløver tilbud og stor brændekløver online, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark og Davidsen.

Rabat på stor brændekløver

Det er særdeles overkommeligt for alle og enhver at finde de bedste priser på billige stor brændekløver online i blandt forskellige e-forretninger, og for det har en hel del forhandlere på nettet set sig tvunget til at trykke udsalgspriserne på stor brændekløver enormt, og endda byde på levering uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid være gavnligt at kontrollere visse internet virksomheder i Danmark efter billige priser på stor brændekløver online forinden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at modtage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Man bør blot ikke overse, at ifald en butik på nettet sælger billige stor brændekløver online for en pris som er usædvanlig fordelagtig, burde det i nogle tilfælde være en indikator for en bedragerisk internet shop. Kortkøb er heldigvis omfavnet af en lovbestemmelse, som hjælper kunden imod fup online selskaber.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at honorere beløbet til stor brændekløver af flere omgange. Det foreslåes normalt ved niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter bl.a. stor brændekløver tilbud og billig stor brændekløver. Vi ser derudover typisk netshoppere kigge efter blandt andet stor brændekløver online, køb stor brændekløver samt stor brændekløver priser.

Gennemsøg tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot forærer dig temmelig fortræffelige chancer for at analysere diverse forhenværende konsumenters meninger og på grund af dette kan det være til hjælp, at du beser online butikkens anmeldelser inden du køber billige stor brændekløver online.

Facebook præsterer også forholdsvis habile metoder til at få indblik i online forretningens popularitet. Herinde ser vi endda forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at registrere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige stor brændekløver online hos en internet virksomhed bør de i og for sig granske e-butikkens handelsaftale, dog er det oftest ikke videre interessant, særligt ved de gængse byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix.

En anden løsning kunne derfor være at kigge om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være en garanti for at e-handlen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at internet shoppen en gang i mellem revideres af jurister der er indført i bestemmelserne på området.

Dette er en god lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du skulle få problemstillinger som følge af din handel med stor brændekløver. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er vidende om de mest betydningsfulde vedtægter der kan have indvirkning på købet af stor brændekløver online, f.eks. den returpolitik online firmaet lover.

I relation til det er det virkelig relevant, at man til enhver tid beholder ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne påvise købet af stor brændekløver, uagtet om man handler ved Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 eller Jem og Fix.

Anders gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Birthe gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Jesper Andersen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Erik Thomsen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig nær e-butikkens bopæl. Den leveringsversion er yderst væsentlig hvis vi skal bruge stor brændekløver straks. Alternativt så frembyder en række online forretninger fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der shoppes for en bestemt pris.
2Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af et reglement, hvilket bistår os overfor snydagtige internet virksomheder. Alternativt burde du overveje en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du agter at klare pengene i flere bidder.
3En masse online varehuse foreslår nu om dage diverse billige leveringsudgaver til stor brændekløver. Den mest populære er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså super enkel, samt oftest derudover den mest prisbevidste leveringsform.
4Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, fordi det typisk er et bevis på at e-firmaet efterkommer de officielle regler, foruden at online webshoppen ofte monitoreres af jurister som forstår vilkårene på området. Forud for at folk handler billige stor brændekløver på en e-shop kan de i reglen studere dens forretningsvilkår.
5Antal dages levering er rigtig betydningsfuld når man behøver ordren omgående, og herved er det fuldt ud centralt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid for stor brændekløver. En række shops på nettet yder billig 1 hverdags levering på deres primære varer, men vær på vagt da det afhænger af at ordren aflægges inden et bestemt klokkeslæt.
6Det er efterhånden usædvanlig problemfrit for enhver at lave prissammenligning online på billige stor brændekløver hos forskellige internet webshops, og derved frembyder flere internet outlets portofri fragt. Trods dette kan det immervæk være lukrativt at eftergå et par netbutikker efter tilbud forud for at du placerer ordren, så du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.
7Forud for at nogen handler billige stor brændekløver hos en internet forhandler burde de sådan set granske e-butikkens forretningsaftale, men det er for det meste ikke super spændende. Ydermere kan det være til hjælp at du er sat ind i de mest essentielle retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af billige stor brændekløver online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet virksomheden har.
8En række internet shops garanterer fragt uden gebyr på stor brændekløver, men typisk kræves det at man shopper for en bestemt pris. Alternativt skal du udse dig den mest billige slags levering, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Muligheden viser sig i regelen desuden ultra fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog altid være selv at hente ordren.
9Trustpilot byder på uden sammenligning pæne muligheder for at verificere diverse eksisterende konsumenters iagttagelser og på grund af dette er det smart, at du bliver klogere på online butikkens vurderinger før du handler billige stor brændekløver online. Facebook fremskaffer lignende relativt tiltalende muligheder for at få indtryk af internet forretningens kundetilfredshed.