Byggevarepriser.dk

Lille Brændekløver

Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Se produkt
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Se produkt
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Se produkt
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Se produkt
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring lille brændekløver.
Såfremt du har brug for produkterne med det samme eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne selv. Det er især en mulighed ved de gængse byggekæder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal vide om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare lille brændekløver.
Der findes forskelle i prisen på billige lille brændekløver fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på lave priser, og øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør kende de regler der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes i det meste af landet, og i kraft af det har folk mulighed for at købe online og hente materialerne selv. Som følge af det har du chancen for at undgå fragtgebyret, og tilmed få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder sælger produkter fra forskellige nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af lille brændekløver online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til ved at købe lille brændekløver online på deres side.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Af den grund bør du modtage super god sparring fra mennesker der er specialister i netop lille brændekløver.
Forskellige nichebutikker på nettet producerer selv produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få en billig pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag over 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lille brændekløver bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lille brændekløver jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lille brændekløver silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omtrent 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

lille brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig altid overraskende problematikker i forbindelse med større byggeprojekter, og ergo viser det sig betydningsfuldt at man har afsat en god portion tid i arbejdsplanen, så man føler sig overbevist om at man når det til siden.
2Forberedelse vil altid være kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en klar dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
3Forinden du starter byggeprojektet er det ufatteligt afgørende at sikre sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
4Man vil aldrig undvære udstyr. Tit kan det vise sig strategisk at have værktøjet til rådighed forinden du går løs med byggeriet. Desuden er det afgørende at tage højde for disse udgifter i dit udgiftsbudget.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på den økonomiske del. Det er fornuftigt at tage noter til alle poster, og efterfølgende søge sig frem til ens købspris for dem én efter én.
6Potentielt kan det blive essentielt at du har de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige inden du igangsætter din byggeproces. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alt hvad der skal bruges, og bagefter granske hver eneste ting, med øje for at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
7Du må aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod mulige uheld. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig når du ikke får eksperthjælp.
8Der kan findes mange artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er kilde til utrolig meget gavnlig information, ikke mindst ifald du leder på engelsk.
9I nogle tilfælde kan man søge økonomisk støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud betinger at projektet influerer positivt på planeten.
10Du kunne tænke over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du skal have assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du skal have assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at lede efter priser fra en håndfuld firmaer.
11Det er oplagt at få en hjælpende hånd til arbejdet, specielt ved vigtige projekter. Enkelte projekter behøver flere personer. Dertil bliver det hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
12Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den årsag må du jævnligt tage et kig på vejrmeldingerne i forbindelse med projektets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede projekt.
De mest folkekære byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er fantastisk overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er yderst overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En hel del e-forhandlere yder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmåder til lille brændekløver. En favorit iblandt mange er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig i høj grad fleksibel, og endda endvidere den mest letkøbte slags levering.

Du burde derudover foretrække at bestille levering til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Denne bliver til tider en smule mere bekostelig, men til gengæld særligt smart ved køb af lille brændekløver online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på lille brændekløver kan være yderst bestemmende når man står og skal bruge ordren fluks, så i det øjemed er det selvfølgelig væsentligt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved lille brændekløver. Temmelig mange online webshops – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 hverdags levering på mange af shoppens produkter online, men husk at det beroer på at bestillingen anbringes forud for et fastslået tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få de nye varer afsendt forinden de lageransatte har fyraften.

Nogle enkelte forretninger på nettet tilbyder fragt uden beregning på lille brændekløver online, men oftest kræves det at du shopper for et præcist beløb. Som alternativ skulle du udse dig den billigste leveringsmetode, som tit vil være at få bragt dine varer til et udleveringssted.

En række byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig lille brændekløver hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder bl.a. klik-og-hent på lille brændekløver i disse områder:

Tilst, Hjørring, Herlev, Randers, Vallensbæk, Sønderborg, Grenaa, Kolding, Helsingør, Nærum, Rudersdal, Greve, Ølstykke, Haderslev, Svendborg, Thisted, Frederikssund, Struer, Esbjerg, Gladsaxe, Hedehusene, Lyngby, Middelfart, Vordingborg, Hvidovre, København, Næstved, Horsens, Aabenraa, Odder, Viborg, Ishøj, Nykøbing Falster, Allerød, Jyllinge, Taastrup, Aarhus, Hillerød, Dragør, Slagelse, Brønderslev, Holbæk, Brøndby, Åbyhøj, Kalundborg, Nørresundby, Glostrup, Vanløse, Herning, Risskov, Aalborg, Hørsholm, Valby, Lillerød, Frederiksberg, Nakskov, Skanderborg, Varde, Stenløse, Søborg, Frederikshavn, Tårnby, Haslev, Albertslund, Holstebro, Ringsted, Korsør, Roskilde, Ballerup, Brabrand, Vejle, Køge, Odense, Frederiksværk, Solrød Strand, Kokkedal, Fredericia, Hobro, Silkeborg, Skive, Lystrup, Virum, Gentofte, Højbjerg, Værløse, Nyborg, Rødovre, Brønshøj, Hedensted, Rønne, Charlottenlund, Ikast, Birkerød, og Farum, .

Click-and-collect for lille brændekløver er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger bl.a. billig lille brændekløver og lille brændekløver tilbud. Derudover ser vi tit folk efterspørge fx køb lille brændekløver, lille brændekløver priser og lille brændekløver online, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Rabat på lille brændekløver

Det er i dag rigtig ukompliceret for købere at finde tilbud på billige lille brændekløver online i blandt flere forhandlere på nettet, og med det motiv har de fleste firmaer på nettet fundet det nødvendigt at sænke priserne på lille brændekløver betragteligt, og endda præstere levering uden beregning.

Det kan dog stadigvæk blive smart at undersøge nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på lille brændekløver online før du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Stark.

Du må imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en netbutik udlover billige lille brændekløver online for en pris der virker kolossalt gunstig, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en falsk butik. Betalinger med kort er trods alt dækket ind under en ordning, som dækker kunden overfor falske online webshops.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at dække betalingen af lille brændekløver over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Når man ser på tallene er det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter fx billig lille brændekløver og lille brændekløver priser. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker lede efter for eksempel lille brændekløver online, lille brændekløver tilbud samt køb lille brændekløver.

Gennemsøg tidligere kunders meninger

Trustpilot tilbyder immervæk ønskværdige genveje til at granske adskillige eksisterende køberes erfaringer og derved anbefaler vi, at du eftersøger internet firmaets anmeldelser forinden du shopper billige lille brændekløver online.

Facebook frembringer derudover aldeles gode løsninger til at få indblik i e-forhandlerens kundefokus. I øvrigt ses faktisk shops på nettet som tilbyder kunderne at publicere en omtale af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige lille brændekløver online hos en webshop burde de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens betingelser, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de gængse byggekæder som Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

En nemmere løsning kunne måske være at kigge om online forhandleren er verificeret af e-mærket, da det burde være en tryghed om at internet forhandleren tilslutter sig de officielle danske regler, og at e-shoppen rutinemæssigt besøges af fagfolk som forstår lovene på området.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, såfremt du forvoldes dilemmaer som følge af dit indkøb af lille brændekløver. Udover dette er det at foretrække at køber er obs på de fundamentale vedtægter der kan have indvirkning på købet af lille brændekløver online, som for eksempel hvilken byttepolitik online virksomheden benytter.

I den sammenhæng er det også relevant, at man stadig beholder ens kvittering, så man senere kan eftervise sit køb af lille brændekløver, uanset om man har handlet ved Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Søren P gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Else Poulsen gav 4 stjerner

Alt ok

Kirsten O gav 5 stjerner

Fremragende service.

Morten I gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 tips til online indkøb
1En hel del netshops sikrer fragt uden beregning på lille brændekløver, men oftest er det påkrævet at der erhverves for et fastsat beløb. I øvrigt kunne du snuppe den mest letkøbte mulighed for levering, der typisk vil være at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted. Muligheden er tit lige så vel meget nem. Den mest billige fragttype vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
2Trustpilot fremskaffer ret så gode løsninger til at tolke flere forhenværende brugeres domme og på grund af dette stiller vi forslag om, at du ser nærmere på e-firmaets ratings forinden du shopper billige lille brændekløver online. Facebook frembringer lignende nogle nyttige genveje til at få en idé om online firmaets troværdighed.
3Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en foranstaltning, der støtter dig som kunde overfor snydagtige butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at dække pengene over en periode.
4Vi går generelt ind for at se hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, som kan være et bevis på at e-handlen imødekommer de danske love, tillige med at e-firmaet lejlighedsvis revideres af fagfolk der forstår de gældende love. Forud for at folk shopper billige lille brændekløver i en webshop behøver de til hver en tid overveje deres vilkår.
5Forinden folk shopper billige lille brændekløver i en webshop kan de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens regler, det er dog uden tvivl et tidskrævende projekt. Derudover anbefaler vi at kunden er påpasselig med de primære vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige lille brændekløver online, eksempelvis den returneringsret e-forretningen har.
6Det er jo super problemfrit for folk at vurdere prisniveauet online på billige lille brændekløver på forskellige e-handler, og derved yder en lang række internet handler i Danmark gratis levering. Dog kan det imidlertid være profitabelt at studere diverse webbutikker efter tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris.
7Den billigste slags levering er dog at hente produkterne selv, som desværre forudsætter at du har bopæl nær internet selskabets hjemsted. Den leveringsmetode kan være særdeles relevant såfremt vi skal bruge lille brændekløver om et øjeblik. Alternativt så tilbyder enkelte netshops billig fragt, men undertiden kun såfremt der aftages for en konkret pris.
8Temmelig mange e-forretninger udlover nu et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til lille brændekløver. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo ret overkommelig, og mange gange tilmed den mest prisbevidste fragtmulighed.
9Leveringstiden kan være vældig betydningsfuld hvis vi har behov for varerne straks, så derfor er det forholdsvis på sin plads at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved lille brændekløver. En lang række internet firmaer garanterer billig dag-til-dag levering på en masse varenumre, som trods alt regnes ud fra at der bestilles tidligere end et angivent tidspunkt.