Byggevarepriser.dk

Professionel Brændekløver

Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Se produkt
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Se produkt
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Se produkt
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Se produkt
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Se produkt
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Se produkt
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have varerne hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor bør man læse byggemarkedets betingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige professionel brændekløver alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, og andre satser på et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
For mange er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning til valg af professionel brændekløver.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot professionel brændekløver.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler varer fra alle mulige producenter, og så kan du vælge fra et stort sortiment af professionel brændekløver online.
De velkendte byggemarkeder findes i store dele af landet, og dermed har mange adgang til at bestille online og transportere materialerne personligt. Derfor er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

En masse niche webshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor får du formentlig ekstra erfaren vejledning fra ansatte der er eksperter i lige præcis professionel brændekløver.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du bestiller professionel brændekløver online på deres hjemmeside.
Forskellige nicheforhandlere producerer selv de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Danmarks største byggekæder

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af flere end 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

professionel brændekløver jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

professionel brændekløver silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

professionel brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

professionel brændekløver bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har mulighed for at hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man forudsat at byggeprojektet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
2Husk at regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan få professionel hjælp til områder af byggeprocessen. Ifald du søger assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at søge prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
3Forud for at du påbegynder arbejdet må det være rimeligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
4Det kan vise sig vigtigt at have alle materialer til disposition forud for at du påbegynder din byggeproces. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms liste som samler de materialer du får brug for, og derefter granske punkterne, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
5Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til byggeprocessen, navnlig når det er vigtige byggeprocesser. Nogle ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil er det mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
6Du skal aldrig fattes værktøj. Tit kan det vise sig fundamentalt at du har det disponibelt inden du tager fat på arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de her udgifter i dit økonomiske overblik.
7Godt forarbejde viser sig som vejen til succes med dit arbejde. Du skal forfatte en strømlinet køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver din plan.
8For projekter udendørs har vejrsituationen meget at sige. På grund af dette bør du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at regne når du lige er gået i gang med dit krævende projekt.
9Ofte vil det være vigtigt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være fornuftigt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man bør notere billige priser på dem enkeltvis.
10Du må nødig forsømme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning der hjælper dig mod potentielle uheld. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i arbejdet, specielt hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
11Der viser sig næsten altid uventede udfordringer i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det være vigtigt at man har afsat rigeligt med tid i planen, så man er sikker på at nå i mål.
12Du har adgang til et bredt udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube bringer dig enorme mængder udbytterig viden, ikke mindst når du leder på engelsk.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er absolut beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Temmelig mange internet foretagender tilbyder i øjeblikket alverdens billige metoder til levering til professionel brændekløver. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer ind i din hverdag. Den er jo usædvanlig gnidningsløs, samt desuden endvidere den prisbilligste leveringsmodel.

Du bør derudover afveje for og imod at vælge at få leveret til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen bliver i mange tilfælde et hak mindre billig, men endda særligt smart med professionel brændekløver online. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som dog kræver at du befinder dig tæt på internet shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på professionel brændekløver er naturligvis virkelig aktuel hvis vi har behov for dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det virkelig relevant at man efterser den estimerede leveringsdato ved professionel brændekløver. Temmelig mange internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags fragt på en række af deres varer online, men husk at det er regnet ud fra at transaktionen realiseres før et aftalt tidspunkt, så at de kan nå at få pakken klar forinden de lageransatte holder fyraften.

Nogle e-firmaer præsterer levering uden gebyr på professionel brændekløver online, men ofte stiller det krav om at man shopper for et præcist beløb. Desuden kan du vælge den billigste leveringsudgave, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

Masser af byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig professionel brændekløver online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne udlover eksempelvis afhentning af professionel brændekløver i følgende områder:

Haslev, Skanderborg, Aabenraa, Brøndby, Næstved, Ringsted, Esbjerg, Hvidovre, Solrød Strand, Risskov, Herlev, Svendborg, Slagelse, Holbæk, Nakskov, Gentofte, Kokkedal, Brabrand, København, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Kolding, Lyngby, Viborg, Albertslund, Holstebro, Rønne, Åbyhøj, Allerød, Hjørring, Hedensted, Roskilde, Frederiksværk, Farum, Silkeborg, Rudersdal, Frederikshavn, Korsør, Lystrup, Thisted, Aarhus, Aalborg, Frederiksberg, Helsingør, Valby, Herning, Jyllinge, Struer, Dragør, Ikast, Køge, Sønderborg, Søborg, Frederikssund, Nærum, Tårnby, Greve, Tilst, Kalundborg, Værløse, Vanløse, Brønshøj, Ølstykke, Haderslev, Nyborg, Glostrup, Varde, Rødovre, Randers, Hobro, Nørresundby, Horsens, Middelfart, Stenløse, Ballerup, Gladsaxe, Hedehusene, Taastrup, Grenaa, Lillerød, Virum, Vejle, Hillerød, Ishøj, Hørsholm, Odder, Charlottenlund, Birkerød, Vordingborg, Brønderslev, Højbjerg, Skive, Odense, og Fredericia, .

Klik-og-hent for professionel brændekløver er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger efter for eksempel professionel brændekløver online og professionel brændekløver tilbud. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge bl.a. køb professionel brændekløver, professionel brændekløver priser og billig professionel brændekløver, foruden de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Gode tilbud på professionel brændekløver

Det er jo efterhånden ualmindeligt bekvemt for folk at sammenligne tilbud på billige professionel brændekløver online på flere e-handler, og med det motiv har langt de fleste firmaer på nettet ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på professionel brændekløver eftertrykkeligt, og endda yde fragt uden betaling.

Men det kan stadigvæk være fordelagtigt at undersøge et par e-forhandlere efter rabatter og tilbud på professionel brændekløver online før du bestiller, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Man bør imidlertid være klar over, at hvis en butik på nettet sælger billige professionel brændekløver online på tilbud til en salgspris som virker grænseløst letkøbt, så er det tit være en indikator for en falsk netbutik. Bestillinger med kort er på den anden side en del af en bestemmelse, hvilket redder dig som køber imod uoprigtige firmaer på nettet.

Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du gerne vil klare regningen på professionel brændekløver i flere bidder. Dette foreslåes ofte i nicheforhandlere, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ses der på tendenserne er det klart, at mennesker jævnligt leder efter eksempelvis professionel brændekløver priser og professionel brændekløver online. Derudover oplever vi ofte folk søge fx billig professionel brændekløver, professionel brændekløver tilbud og køb professionel brændekløver.

Gennemsøg andre menneskers erfaringer

Trustpilot fører til nogle hæderlige chancer for at se nærmere på en hel del forhenværende forbrugeres betragtninger og derved går vi ind for, at du eftergår e-handlens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige professionel brændekløver online.

Facebook resulterer i ligeledes sådan set gode løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens kundetilfredshed. Derudover møder vi en del internet forhandlere hvor kunder kan offentliggøre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige professionel brændekløver online på en butik behøver man i reglen betragte forhandlerens betingelser, men det er normalt ikke særlig interessant, især hos de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Et alternativ er at efterse hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, som skulle være en indikator for at e-butikken lever op til dansk lovgivning, foruden at internet forhandleren nu og da gennemses af sagkyndige der har nøje kendskab til lovene på området.

Det er en rigtig god anledning til hjælpende service, for så vidt du møder besvær som følge af din shopping med professionel brændekløver. Ligeledes kan det anbefales at køberen er omhyggelig omkring de mest essentielle betingelser gældende for bestillingen af professionel brændekløver online, som eksempelvis hvilken returret webshoppen tilsikrer.

I relation til det er det også vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering, så man fremadrettet kan vidne om sin bestilling af professionel brændekløver, uanset om man handler fra 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg eller Silvan.

Else gav 5 stjerner

Fremragende!

Anders S gav 4 stjerner

Bestilte online

Hanne Nielsen gav 5 stjerner

Udmærket

Jesper Christensen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt at undersøge om internet selskabet er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er et billede på at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at e-forhandleren hyppigt ses til af eksperter som har indsigt i de gældende regulativer. Forud for at nogen handler billige professionel brændekløver hos en internet shop kan man for at være sikker få overblik over e-butikkens forretningsbetingelser.
2Antal dages levering kan være særligt betydningsfuld ifald du mangler pakken fluks, og med det formål er det selvfølgelig vigtigt at du ser den estimerede leveringsdato ved professionel brændekløver. En lang række netbutikker udlover billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter, men som imidlertid er underforstået at handlen gemmenføres forud for et aftalt klokkeslæt.
3Det er i dag virkelig overkommeligt for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige professionel brændekløver på forskellige internet forretninger, og derved præsterer en lang række e-shops fragtfri levering. Det kan dog til hver en tid vise sig lønsomt at prøve nogle firmaer på nettet efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, sådan at man er velinformeret til at få den laveste pris.
4Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en lov, der skærmer køber imod uægte internet shops. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre betalingen senere.
5Før nogen bestiller billige professionel brændekløver på en online shop burde man i og for sig få overblik over dens forretningsvilkår, men det er naturligvis ikke super interessant. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køber er vaks omkring de primære retningslinjer der har betydning for bestillingen af billige professionel brændekløver online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet shoppen kører med.
6Den mest betalelige løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som jo beroer på at du har bopæl tæt på internet forhandlerens arbejdslager. Den slags levering kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel om du behøver professionel brændekløver nu og her. Alternativt så yder flere e-shops i Danmark billig fragt, men undertiden under forudsætning af at man shopper for en bestemt sum.
7Trustpilot bringer dig ret værdifulde chancer for at sondere mange aktuelle forbrugeres opfattelser og af den grund er det klogt, at du besigtiger online firmaets bedømmelser før du shopper billige professionel brændekløver online. Facebook indebærer på samme måde en lang række ønskværdige metoder til at få en idé om internet virksomhedens kundefokus.
8Masser af online varehuse tildeler i vore dage en hel del forskellige billige fragtløsninger til professionel brændekløver. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot dine produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo usædvanlig uproblematisk, og ofte også den mest betalelige fragtmulighed.
9Nogle online selskaber byder på levering uden betaling på professionel brændekløver, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der købes for en bestemt sum. Alternativt kan du vælge den billigste leveringstype, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver uheldigvis samtidig ualmindeligt fleksibel. Den mindst kostelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.