Byggevarepriser.dk

Trallebænk

Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde -drivtømmerfarve
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-12 Drivtømmerfarve
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-12 Drivtømmerfarve
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - drivtømmerfarve
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - drivtømmerfarve
1.499 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge en webshop, som kan give råd og vejledning til valg af trallebænk.
Nogle byggecentre har et enormt sortiment af produkter, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare trallebænk.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge netbutikkens betingelser.
Du vil finde ulighed i prisen på billige trallebænk fra byggecenter til byggecenter. En del vil have gode tilbud, hvorimod andre tilbyder faglig rådgivning. Du må tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af trallebænk online.
De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derfor har man chancen for at købe online og fragte byggematerialerne selv. Takket være dette har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, og endda få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Mange online nichebutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller trallebænk online hos dem.
Diverse nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor bør du forvente super gavnlig service fra personale som er specialister i netop trallebænk.
Danmarks største byggemarkeder
trallebænk jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

trallebænk bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

trallebænk harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

trallebænk silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig at have noget at sige at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du går i gang med byggeprocessen. Du kan med fordel udarbejde en simpel liste hvor der bør fremgå alle de ting der er nødvendige, og bagefter efterse listen, hvormed du er overbevist om at der ikke mangler noget.
2Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt ift. omfattende byggeopgaver. Flere byggerier kræver mere end en person. Derudover må det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
3Godt forarbejde vil være vejen til succes med projektet. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, samt en dertilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter arbejdsplanen.
4Du bør under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at have grejet klar til brug før du igangsætter byggeprojektet. Glem ikke at medregne de medfølgende omkostninger i dit budget.
5Du skal ikke negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning inklusiv sikkerhedssko der sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er smart at have styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke køber professionel hjælp.
6Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
7Der viser sig jævnligt uforudsete vanskeligheder når det gælder omfattende byggeprojekter, og herved vurderes det af stor betydning at der afsættes god tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
8Det kan vurderes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe professionel hjælp til afslutningen af projektet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en ekspert anbefales det at lede efter prisoverslag fra forskellige leverandører.
9Ofte vil det vise sig essentielt at have lavet et budget for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive økonomisk at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan dokumentere eventuelle tilbud på dem hver især.
10Længe før du iværksætter byggeriet må det være ret centralt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
11Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med meget almennyttig oplysning, specielt såfremt man bruger engelske søgeord.
12For projekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Af den grund kan du ofte undersøge vejrberetningerne når du nærmer dig starten på projektet, så du slipper for at det uanmeldt starter med at piske ned netop som du er godt i gang med det avancerede projekt.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.

lille, 100 cm, 120 cm, 90 cm, sort, udendørs

Hvilken fragtform skal du vælge?

En del webbutikker i Danmark udlover nu til dags et bredt udvalg af billige former for levering til trallebænk. En af dem der er mest populær er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er jo ekstremt ukompliceret, samt desuden ligeledes den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan også vælge at få varerne sendt til dit hus eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er gennemsnitligt en tak dyrere, men ydermere virkelig let ift. trallebænk online. Den mest betalelige leveringsmodel er dog selv at hente ordren, som dog forudsætter at du har bopæl tæt på online virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på trallebænk er jo ekstremt aktuel såfremt vi mangler dine nye varer fluks, så af den grund er det øjensynligt vigtigt at du besigtiger leveringstidspunktet på trallebænk. Temmelig mange e-handler – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig 1 dags levering på de fleste varenumre online, som imidlertid nødvendiggør at bestillingen anbringes tidligere end et fast tidspunkt, med det formål at de kan nå at få bestillingen skippet afsted forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Nogle enkelte online selskaber byder på fragt uden gebyr på trallebænk online, men undertiden kun ifald man bestiller for en fastsat sum. I øvrigt bør man gribe den billigste mulighed for fragt, der mange gange vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

De største byggecentre tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig trallebænk online og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Silvan. De yder fx klik-og-hent på trallebænk i følgende byer:

Vordingborg, Brabrand, København, Lystrup, Hedehusene, Ishøj, Næstved, Nakskov, Ikast, Holbæk, Frederikshavn, Hobro, Kalundborg, Nærum, Virum, Thisted, Charlottenlund, Haslev, Aarhus, Stenløse, Glostrup, Nørresundby, Brøndby, Vejle, Aalborg, Rudersdal, Roskilde, Taastrup, Hillerød, Viborg, Nykøbing Falster, Hvidovre, Lyngby, Skive, Rødovre, Gentofte, Varde, Odense, Helsingør, Haderslev, Brønderslev, Fredericia, Dragør, Odder, Esbjerg, Vanløse, Herning, Sønderborg, Korsør, Brønshøj, Frederiksværk, Hjørring, Greve, Køge, Birkerød, Ølstykke, Søborg, Hørsholm, Aabenraa, Ringsted, Frederiksberg, Valby, Middelfart, Albertslund, Risskov, Tilst, Rønne, Horsens, Kokkedal, Jyllinge, Værløse, Grenaa, Lillerød, Ballerup, Tårnby, Hedensted, Holstebro, Herlev, Farum, Højbjerg, Frederikssund, Kolding, Vallensbæk, Skanderborg, Nyborg, Svendborg, Slagelse, Allerød, Struer, Gladsaxe, Randers, Åbyhøj, Solrød Strand, og Silkeborg, .

Click-and-collect ift. trallebænk er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere tit leder efter for eksempel køb trallebænk og trallebænk online. Foruden dette ser man ofte internet shoppere søge blandt andet trallebænk priser, trallebænk tilbud samt billig trallebænk, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4 og Silvan.

Rabat på trallebænk

Det er jo ret smertefrit for alle at lave prissammenligning på billige trallebænk online på diverse forhandlere på nettet, og derved har en hel del internet varehuse fundet det nødvendigt at trykke priserne på trallebænk en hel del, og endda garantere fragt uden betaling.

Til gengæld kan det stadigvæk blive fordelagtigt at kigge forbi et par netshops efter rabatter og tilbud på trallebænk online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at få den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Du skal dog være så påpasselig, at såfremt en online butik markedsfører billige trallebænk online for en pris der anses for helt ekstremt billig, kan det i nogle tilfælde være et signal om en falsk shop. Kortkøb er ikke desto mindre indbefattet af en forordning, som assisterer dig som kunde overfor snydagtige online firmaer.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil klare omkostningerne til trallebænk over flere uger. Det foreslåes ofte ved niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som fx Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Når vi kigger i tallene er det markant, at netshoppere ofte søger for eksempel trallebænk tilbud og trallebænk priser. Foruden dette oplever vi mange gange folk kigge efter blandt andet køb trallebænk, billig trallebænk og trallebænk online.

Udforsk tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot tilbyder evigt gavnlige chancer for at gennemsøge en længere række øvrige kunders ratings og derfor foreslår vi, at du bliver klogere på internet webshoppens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige trallebænk online.

Facebook resulterer i lige så vel forholdsvis gode løsninger til at få indsigt i e-butikkens kundefokus. I øvrigt ser vi en del online firmaer som gør det muligt at offentliggøre en vurdering af deres køb, som også må benyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige trallebænk online på en e-butik bør de i reglen tage stilling til e-shoppens betingelser, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde, især hos de kendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne være at bemærke hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, fordi det ofte er en tryghed om at internet webshoppen tilslutter sig de officielle regler, foruden at internet forhandleren af og til monitoreres af jurister som har megen viden om vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du anledning til at blive assisteret, ifald du oplever problemer i forbindelse med din handel med trallebænk. Tillige foreslår vi at man er klar over de mest aktuelle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af trallebænk online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet selskabet garanterer.

I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk sikrer ens kvitteringsmail, så man fremadrettet kan vidne om bestillingen af trallebænk, ligegyldig om man bestiller hos XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Anna Jørgensen gav 5 stjerner

SUPER

Thomas F gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Hanne S gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Helle Petersen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til indkøb via nettet
1Før folk shopper billige trallebænk i en online virksomhed behøver man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsbetingelser, men det er tit en omfattende opgave. Foruden dette er det fornuftigt at kunden er vaks omkring de mest betydningsfulde reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige trallebænk online, som fx den byttepolitik e-forretningen lover.
2En række forhandlere på nettet tildeler nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsløsninger til trallebænk. Det mest populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente din pakke når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig vældig fremkommelig, samt oftest tilmed den mest prisbevidste leveringsform.
3Trustpilot leverer egentlig ærlige chancer for at efterse en stor gruppe nuværende køberes anmeldelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer internet webshoppens omtaler før du bestiller billige trallebænk online. Facebook tilbyder dig for øvrigt absolut belejlige muligheder for at få indtryk af e-firmaets popularitet.
4Det er jo virkelig fremkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige trallebænk i blandt diverse internet butikker i Danmark, og til gengæld lover flere firmaer på nettet billig fragt. Dog kan det ikke desto mindre være smart at prøve en række shops på nettet efter tilbud og rabat inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
5Den billigste løsning til levering vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket afhænger af at du har bopæl i nærheden af e-firmaets bopæl. Den form for fragt kan være ret udslagsgivende når vi mangler trallebænk med det samme. Alternativt så frembyder flere netbutikker portofri fragt, men oftest afkræver det at du shopper for et bestemt beløb.
6Flere outlets på nettet lover levering uden betaling på trallebænk, men typisk er det betinget af at du aftager for en konkret pris. Alternativt kunne du udse dig den mest billige leveringsmulighed, der typisk vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted. Den er tit også særdeles nem. Den mest betalelige slags levering er unægtelig at du selv henter produkterne.
7Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af et lovbud, hvilket garanterer os imod falske online butikker. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du vil honorere prisen i flere bidder.
8Vi anbefaler generelt at se nærmere på om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som længe har været en angivelse af at e-shoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden ofte gennemses af eksperter som har indsigt i vilkårene på området. Forinden folk bestiller billige trallebænk i en online butik kunne de ideelt set studere shoppens forretningsaftale.
9Fragtperioden er naturligvis ualmindeligt aktuel ifald man står og skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så herved er det nemlig klogt at du studerer leveringstidspunktet på trallebænk. Masser af online butikker reklamerer med billig 1 dags levering på flere varer, som imidlertid betinges af at ordren lægges inden et fast tidspunkt.