Byggevarepriser.dk

Trallebænk til udendørs

Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde -drivtømmerfarve
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-12 Drivtømmerfarve
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-12 Drivtømmerfarve
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - drivtømmerfarve
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - drivtømmerfarve
1.499 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du læse firmaets regningslinjer.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring trallebænk til udendørs.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Dette er især muligt hos de udbredte byggecentre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige trallebænk til udendørs hos de forskellige online byggecentre. En del giver gode priser, imens øvrige har en høj grad af service. Du må afveje hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder sælger et bredt produktsortiment, og nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot trallebænk til udendørs.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber produkter fra mange producenter, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af trallebænk til udendørs online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og på grund af det har flertallet mulighed for at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. I kraft af det kan man undgå fragtomkostningen, samt endda skaffe varerne straks.
De store byggekæder er populære og velkendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke webshops producerer selv de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem er det forventeligt at du får super konstruktiv sparring fra personale der er specialister i netop trallebænk til udendørs.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller trallebænk til udendørs online på deres side.
Danmarks største byggekæder
trallebænk til udendørs jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

trallebænk til udendørs harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

trallebænk til udendørs bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

trallebænk til udendørs silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt byggeriet er positivt for miljøet. Det forudsætter med andre ord at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
2Husk at reflektere over om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Forudsat at du vil benytte assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at indhente tilbud fra flere virksomheder.
3Man skal ikke på noget tidspunkt mangle grej. Tit vil det vise sig essentielt at du har udstyret ved hånden idet du tager fat på dit byggeprojekt. Glem ikke at påregne disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
4Måske kan det blive fundamentalt at du har de relevante byggematerialer parat forinden du iværksætter projektet. Du bør nedskrive en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og så gennemløbe hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive et regnskab for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være sundt at tage noter til samtlige udgifter, og efterfølgende tjekke ens udgift ved dem alle sammen.
6Det bør overvejes at sikre sig hjælp til byggeprojektet, især når det kommer til krævende byggeprojekter. Krævende projekter skal gerne udføres af flere personer. Samtidig viser det sig hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
7Der kan findes ekstremt mange guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube supporterer dig med enorme mængder udbytterig viden, i særlig grad når man leder på engelsk.
8Forberedelse vil altid være vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du må liste en klar dagsorden, som fortæller hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, samt derudover en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du sammensætter handlingsplanen.
9Før du påbegynder arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Der kommer jævnligt ubelejlige problemer når det gælder krævende opgaver, og herved er det meningsfuldt at man har afsat god tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at man når det til siden.
11For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor skal du tit tage notits af vejrvarslen lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at piske ned bedst som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Du skal ikke glemme dit velbefindende, så husk arbejdstøj bl.a. arbejdssko der beskytter dig imod hændelige skader. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke får hjælp fra en fagperson.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som klart er ret så overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En del online varehuse foreslår i dag flere billige leveringsmodeller til trallebænk til udendørs. Den mest anvendte er i dag at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente pakken når det passer ind i din kalender. Denne er jo ekstremt praktisk, og desuden endvidere den billigste leveringstype.

Du bør tillige afveje for og imod at få det leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Leveringstypen er i mange tilfælde en tak dyrere, men endda ret ukompliceret ift. trallebænk til udendørs online. Den mest billige leveringsmodel er unægtelig at hente pakken selv, men det nødvendiggør at du lever nær webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på trallebænk til udendørs er jo vældig betydningsfuld i tilfælde af at vi skal bruge din ordre inden for få dage, så herved er det skam meningsfuldt at vi undersøger den anslåede leveringsdato på trallebænk til udendørs. Adskillige byggemarkeder – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter online, som påkræver at ordren aflægges forinden et fastsat tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne pakket før pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte internet webshops yder levering uden omkostninger på trallebænk til udendørs online, men for det meste kræver det at man indkøber for en fastsat sum. Som alternativ burde du gribe den billigste løsning til levering, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

En hel del kæder giver afhentning hvor du bestiller billig trallebænk til udendørs online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene foreslår bl.a. klik-og-hent på trallebænk til udendørs i følgende områder:

Farum, Søborg, Hillerød, Haderslev, Vordingborg, Holstebro, Aabenraa, Stenløse, Thisted, Holbæk, Kalundborg, Køge, Haslev, Roskilde, Kolding, Solrød Strand, Esbjerg, Hjørring, Frederiksberg, Birkerød, Nakskov, Hobro, Gentofte, København, Tårnby, Nyborg, Slagelse, Herlev, Fredericia, Aarhus, Charlottenlund, Næstved, Risskov, Helsingør, Vanløse, Frederikshavn, Rødovre, Skanderborg, Odense, Hvidovre, Sønderborg, Hørsholm, Ringsted, Vejle, Virum, Hedensted, Taastrup, Ishøj, Brønshøj, Valby, Ballerup, Viborg, Odder, Skive, Kokkedal, Åbyhøj, Ølstykke, Dragør, Lillerød, Vallensbæk, Nærum, Glostrup, Lyngby, Ikast, Grenaa, Nykøbing Falster, Greve, Herning, Korsør, Tilst, Allerød, Svendborg, Jyllinge, Varde, Højbjerg, Silkeborg, Brøndby, Frederiksværk, Gladsaxe, Nørresundby, Frederikssund, Middelfart, Værløse, Hedehusene, Aalborg, Brabrand, Albertslund, Randers, Rønne, Rudersdal, Horsens, Lystrup, Struer, og Brønderslev, .

Afhentning af trallebænk til udendørs er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tallene står det klart, at internetbrugere som regel søger fx trallebænk til udendørs tilbud og billig trallebænk til udendørs. Derudover oplever man tit mennesker søge efter fx køb trallebænk til udendørs, trallebænk til udendørs online samt trallebænk til udendørs priser, plus de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Gode tilbud på trallebænk til udendørs

Det har vist sig at være ualmindeligt let for folk at tjekke tilbud på billige trallebænk til udendørs online på diverse internet selskaber, og for det har utallige internet shops været nødt til at nedskære udsalgspriserne på trallebænk til udendørs markant, og ydermere love fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det imidlertid blive gunstigt at inspicere flere e-shops efter rabatter og tilbud på trallebænk til udendørs online forinden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en e-handler reklamerer billige trallebænk til udendørs online på tilbud til en pris der er utrolig billig, burde det for det meste være et bevis på en uægte internet butik. Kortkøb er heldigvis omfattet af en retningslinje, som dækker en imod svindlende internet varehuse.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at klare beløbet til trallebænk til udendørs af flere omgange. Dette tilbydes normalt i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Når man ser på data bliver det klart, at mennesker mange gange efterspørger blandt andet trallebænk til udendørs tilbud og køb trallebænk til udendørs. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge for eksempel trallebænk til udendørs online, billig trallebænk til udendørs samt trallebænk til udendørs priser.

Se nærmere på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot fører til flere fremragende genveje til at gennemrode en længere række tidligere kunders bedømmelser og derved går vi ind for, at du ser nærmere på e-handlens ratings inden du færdiggør din shopping med billige trallebænk til udendørs online.

Facebook indebærer tilsvarende fuldt ud solide løsninger til at få et kig ind i online firmaets popularitet. Tilmed er der nogle e-shops som giver kunderne mulighed for at notere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen shopper billige trallebænk til udendørs online hos en internet handler bør de på en vis måde betragte virksomhedens handelsvilkår, dog er det ofte ikke videre spændende, specielt ved de store byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne måske være at kigge hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, grundet at det skulle være et kendetegn for at online webshoppen imødekommer de danske love, og at e-forhandleren løbende tilses af sagkyndige som er indført i bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god mulighed for support, hvis du bliver udsat for udfordringer i processen med din bestilling af trallebænk til udendørs. I øvrigt anbefales det at du er sat ind i de væsentligste vedtægter der kan have indvirkning på købet af trallebænk til udendørs online, for eksempel den ombytningsret online shoppen bruger.

I den relation er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid beholder ens ordrekvittering, således man en anden gang kan eftervise købet af trallebænk til udendørs, uagtet om man shopper hos Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan eller Stark.

Maria Christiansen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Niels gav 4 stjerner

Hurtig levering

Niels Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Kirsten O gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden ret så praktisk for købere at vurdere prisniveauet online på billige trallebænk til udendørs i blandt forskellige outlets på nettet, og til gengæld garanterer en hel del netshops gratis fragt. Trods dette kan det trods alt vise sig udbytterigt at se nærmere på en række e-handler efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at få den laveste pris.
2Den mindst kostelige metode til levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, hvilket forudsætter at du befinder dig lige ved online virksomhedens bopæl. Den type af levering er naturligvis meget essentiel i tilfælde af at vi skal bruge trallebænk til udendørs med det samme. Alternativt så garanterer indtil flere online forretninger gratis fragt, men tit kun hvis der handles for et præcist beløb.
3Leveringshastigheden er naturligvis yderst vital ifald du står og skal bruge din ordre med det samme, så med det formål er det jo klogt at man studerer den anslåede leveringsdato på trallebænk til udendørs. Mange e-butikker i Danmark giver billig 1 dags fragt på en række produkter, men husk at det kræver at handlen gemmenføres forinden et fast klokkeslæt.
4Før nogen shopper billige trallebænk til udendørs på en e-forretning burde de utvivlsomt betragte dens betingelser, men det er oftest et omfattende arbejde. Tillige er det fornuftigt at køberen er på vagt for de mest centrale betingelser i forbindelse med købet af billige trallebænk til udendørs online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-handlen bruger.
5Trustpilot yder aldeles fine chancer for at besigtige adskillige forhenværende forbrugeres opfattelser og herved er det godt, at du gransker online butikkens kritik inden du køber billige trallebænk til udendørs online. Facebook frembringer endvidere nogenlunde sikre løsninger til at få kendskab til online shoppens popularitet.
6Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en forordning, som skærmer kunden imod uoprigtige online selskaber. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at dække regningen over en periode.
7Flere online shops sikrer levering uden beregning på trallebænk til udendørs, men i mange tilfælde kun hvis der handles for en konkret sum. Desuden kan man udvælge den mest betalelige leveringsmetode, der ofte vil være at få kørt dine varer til en pakkeshop. Muligheden bliver sædvanligvis også ekstremt gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
8En del online shops tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige fragtformer til trallebænk til udendørs. En der er meget almindelig er efterhånden pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Fragtmetoden er altså ultra praktisk, samt tit endvidere den mindst kostelige leveringsversion.
9Vi går generelt ind for at se hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, som skulle være et bevis på at e-handlen imødekommer den officielle danske lovgivning, og at internet forretningen tit besøges af eksperter som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Før folk shopper billige trallebænk til udendørs på en webbutik kan man faktisk se på netbutikkens betingelser.