Byggevarepriser.dk

Sort Trallebænk

Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde -drivtømmerfarve
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-12 Drivtømmerfarve
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-12 Drivtømmerfarve
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - drivtømmerfarve
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - drivtømmerfarve
1.499 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige sort trallebænk fra netbutik til netbutik. Nogle satser på de bedste priser, imens øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du kan få gode råd til valg af sort trallebænk.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor bør man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, og nogle har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot sort trallebænk.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra mange nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt sortiment af sort trallebænk online.
De store byggecentre findes mange steder i landet, og derfor har de fleste chancen for at handle online og transportere produkterne selv. Derfor er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når du skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige små butikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig vil du modtage super indsigtsfuld assistance fra medarbejdere med ekspertviden i netop sort trallebænk.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som tit er danske, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du når du køber sort trallebænk online hos dem.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du lavere priser.
De 10 største byggemarkeder
sort trallebænk bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

sort trallebænk jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

sort trallebænk silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

sort trallebænk harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske kan det blive meningsgivende at du har de relevante bygningsmaterialer parat inden du går i gang med dit arbejde. Du har god gavn af at sammensætte en hurtig note hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og som det næste eftergå hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2Nogle gange kan man søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. Af få støtte betinger at byggeriet forbedrer planeten.
3Der er vældig mange instruktioner og videoer på internettet som kan inspirere dig. Især YouTube tilbyder meget brugbar viden, især når man benytter den engelske version.
4For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor bør du tit tjekke vejrmeldingerne i dagene op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne netop som du er midt i dit avancerede byggeprojekt.
5Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige samtlige poster, og efterfølgende kortlægge ens omkostning ved dem én efter én.
6Du skal ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være essentielt at have det klar til brug akkurat som du igangsætter byggeriet. Desuden er det afgørende at medregne disse omkostninger i budgettet.
7Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må tilkøbe eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du ønsker assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at få prisoverslag fra flere håndværkere.
8Før du påbegynder arbejdet må det være ekstremt essentielt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
9Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod mulige risici. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke har assistance fra en professionel.
10Der viser sig jævnligt uforudsete problematikker når det gælder avancerede projekter, og derfor vil det vise sig essentielt at man afsætter rigeligt med plads i køreplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at nå i mål.
11Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed såfremt det er væsentlige byggerier. Omfangsrige ting gør krav på mere end en person. Endvidere må det være mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
12Planlægning vil altid være nøglen til at komme i mål med projektet. Du må have en strømlinet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du laver agendaen.
Danskernes foretrukne byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er usædvanligt flot. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En masse webshops i Danmark udlover heldigvis alverdens billige leveringsformer til sort trallebænk. En af de mest populære er nu om dage levering til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din pakke når du har mulighed for det. Metoden er jo særdeles ligetil, og typisk ligeledes den billigste leveringsløsning.

Du kan ydermere tænke over at få ordren leveret til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er almindeligvis en sjat mere omkostningsfuld, men på den anden side ret så praktisk for sort trallebænk online. Den billigste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du er tæt på online shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på sort trallebænk er jo særligt central såfremt man skal bruge pakken straks, og af den grund er det sandelig afgørende at vi ser det estimerede leveringstidspunkt på sort trallebænk. Flere internet firmaer – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en hel del varenumre online, som trods alt er underforstået at du bestiller inden et givent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen klar forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Visse internet virksomheder lover fragt uden beregning på sort trallebænk online, men i reglen er det forudsat at der erhverves for et fastslået beløb. Derudover skulle man tage den prisbilligste leveringsmetode, hvilket tit vil blive at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop.

En del netshops tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig sort trallebænk på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne tilbyder bl.a. klik-og-hent på sort trallebænk i disse områder:

Randers, Hjørring, Nakskov, Lyngby, Birkerød, Korsør, Valby, Ishøj, Odder, Charlottenlund, Varde, Gladsaxe, Albertslund, Haslev, Køge, Solrød Strand, Thisted, Viborg, Frederikssund, Sønderborg, Vejle, Skive, Greve, Struer, Herlev, Nærum, Hobro, Risskov, Ikast, Helsingør, Lillerød, Hillerød, Allerød, Brøndby, Hørsholm, Gentofte, Tårnby, Aabenraa, Næstved, Brønderslev, Aarhus, Kokkedal, Højbjerg, Stenløse, Frederiksværk, Aalborg, Frederikshavn, Middelfart, Grenaa, Kolding, Nørresundby, Odense, Vordingborg, Roskilde, Fredericia, Værløse, Esbjerg, Holstebro, Horsens, Herning, Søborg, København, Jyllinge, Tilst, Nykøbing Falster, Haderslev, Silkeborg, Svendborg, Åbyhøj, Brønshøj, Dragør, Holbæk, Skanderborg, Rønne, Virum, Ølstykke, Farum, Hedehusene, Brabrand, Taastrup, Glostrup, Frederiksberg, Kalundborg, Hvidovre, Vanløse, Rudersdal, Ballerup, Nyborg, Vallensbæk, Hedensted, Lystrup, Rødovre, Slagelse, og Ringsted, .

Afhentning af sort trallebænk er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland).

Ses der på data er det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter for eksempel sort trallebænk tilbud og køb sort trallebænk. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere efterspørge fx billig sort trallebænk, sort trallebænk priser samt sort trallebænk online, foruden de store byggecentre som Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Priser på sort trallebænk

Det er i dag ultra simpelt for alle at analysere priser på billige sort trallebænk online i blandt flere e-handler, og for det har flere netshops ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på sort trallebænk markant, og ydermere præstere gratis fragt.

Det kan dog til hver en tid være lukrativt at udforske nogle enkelte internet webshops efter tilbud på sort trallebænk online inden du køber, så man er sikker på at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Man skal blot være obs på, at i tilfælde af at en e-forhandler forhandler billige sort trallebænk online til en pris der anses for usædvanlig lav, burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en fup netbutik. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af en lov, som beskytter køber overfor svindlende internet handler.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at dække regningen på sort trallebænk senere. Det foreslåes som regel hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Når der ses på søgedata står det markant, at online shoppere ofte kigger efter bl.a. billig sort trallebænk og køb sort trallebænk. Foruden dette ser vi typisk netshoppere søge bl.a. sort trallebænk priser, sort trallebænk online samt sort trallebænk tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot indebærer en del fine genveje til at gennemrode mange forhenværende køberes opfattelser og på grund af dette anbefaler vi, at du bliver klogere på e-forhandlerens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige sort trallebænk online.

Facebook frembyder tillige fuldkommen fornemme chancer for at få en idé om internet forretningens troværdighed. Herinde ser vi faktisk webbutikker som tilbyder folk at meddele en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige sort trallebænk online i en netshop bør man på en vis måde tyde virksomhedens regler, det er dog typisk ikke super interessant, især hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Stark.

En anden valgmulighed kunne være at efterse om internet forretningen er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en indikator for at e-butikken følger dansk lovgivning, og at online forhandleren en gang i mellem revideres af sagkyndige der mestrer de gældende love.

Dette er desuden en god chance for en håndsrækning, såfremt du møder dilemmaer som følge af din bestilling af sort trallebænk. Foruden dette er det fornuftigt at du er påpasselig med de vigtigste bestemmelser der gælder for købet af sort trallebænk online, eksempelvis den ombytningspolitik netbutikken tilbyder.

I relation til det er det tillige vigtigt, at man altid sikrer ens ordremail, således man en anden gang vil kunne påvise sin bestilling af sort trallebænk, hvad end man handler hos Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Thomas A gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Jørgen Hansen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Jan D gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Karen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til køb på nettet
1Vi tilråder generelt at se nærmere på om webbutikken er verificeret af e-mærket, da det generelt er en påvisning af at e-butikken accepterer de officielle danske regler, og at online butikken lejlighedsvis vurderes af specialister der er inde i bestemmelserne på området. Forud for at folk bestiller billige sort trallebænk hos en internet webshop bør man i princippet have øje for shoppens forretningsvilkår.
2Fragttiden kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende hvis du skal bruge produkterne fluks, og af den grund er det komplet afgørende at du besigtiger tidshorisonten for levering på sort trallebænk. Masser af internet firmaer tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, men det regnes ud fra at bestillingen anbringes forinden et givent klokkeslæt.
3Det er jo ret ukompliceret for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige sort trallebænk på diverse online forretninger, og på grund af dette lover massevis af firmaer på nettet fragt uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid være lukrativt at granske forskellige online shops efter billige priser før du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at få den bedste pris.
4Den prisbilligste fragtmulighed vil altid være selv at hente varerne, men den mulighed er betinget af at du opholder dig i kort afstand af online forretningens lager. Den løsning til levering er naturligvis yderst betydningsfuld i tilfælde af at vi behøver sort trallebænk om få sekunder. Alternativt så lover nogle internet foretagender fri fragt, men i reglen under forudsætning af at der aftages for en fastsat pris.
5Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et lovbud, som værner dig overfor bedrageriske internet webshops. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre regningen af flere omgange.
6Inden nogen shopper billige sort trallebænk hos en e-handler kan man til hver en tid gennemgå forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig sjovt. Udover dette støtter vi at kunden er hensynstagende til de mest betydningsfulde forhold der er gældende for bestillingen af billige sort trallebænk online, som for eksempel hvilken returrettighed netbutikken benytter.
7Trustpilot præsterer fuldstændig pæne chancer for at læse en lang række aktuelle forbrugeres synspunkter og herved er det smart, at du eftergår webshoppens kritik forud for at du handler billige sort trallebænk online. Facebook leverer ligeledes tilpas fremragende genveje til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed.
8De fleste online varehuse frembyder heldigvis mange forskellige billige leveringsformer til sort trallebænk. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter de købte produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er altså yderst nem, samt tit også den billigste leveringsmetode.
9Visse e-butikker byder på levering uden beregning på sort trallebænk, men typisk kun såfremt der købes for en bestemt sum. Alternativt skal man vælge den prisbilligste leveringsløsning, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted. Fragtløsningen er som regel desuden temmelig nem. Den mindst kostelige leveringsløsning er unægtelig at hente pakken selv.