Byggevarepriser.dk

Trallebænk 90 cm

Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde -drivtømmerfarve
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-12 Drivtømmerfarve
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-12 Drivtømmerfarve
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - drivtømmerfarve
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - drivtømmerfarve
1.499 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Du bør derfor tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved en netbutik, som kan give rådgivning og sparring omkring trallebænk 90 cm.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt hos de store byggekæder.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du finde et andet.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige trallebænk 90 cm fra byggemarked til byggemarked. En del har billige priser, hvorimod andre har fokus på kompetent sparring. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggemarkeder har et bredt udvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare trallebænk 90 cm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af trallebænk 90 cm online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og pga. det har man valget om at handle online og fragte produkterne personligt. Af den grund har du valget om at undgå leveringsgebyret, og endda skaffe varerne straks.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Således kan du forvente ekstra anvendelig sparring fra folk der er specialister i netop trallebænk 90 cm.
Diverse nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du når du handler trallebænk 90 cm online hos dem.
En masse nicheforretninger på nettet står selv for produktion af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online vil du få skarpere priser.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

trallebænk 90 cm silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

trallebænk 90 cm bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

trallebænk 90 cm harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

trallebænk 90 cm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forberedelse vil være nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du bør have en effektiv arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du laver planen.
2Typisk vil det være essentielt at have et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det er behjælpeligt at beskrive samtlige poster, og bagefter notere online tilbud på dem en ad gangen.
3Du må for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj inklusiv arbejdssko som skåner dig mod hændelige ulykker. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeriet, især hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
4Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor må du regelmæssigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er midt i det avancerede byggeprojekt.
5Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed hvis det er vigtige projekter. Omfangsrige ombygninger behøver flere mennesker. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
6Der kommer næsten altid overraskende bump på vejen når det kommer til store projekter, og pga. dette kan det vise sig essentielt at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at nå i mål til tiden.
7Der ligger endeløse artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver dig adgang til temmelig meget almennyttig information, især forudsat at man benytter engelske søgeord.
8Man bør for alt i verden ikke gå ned på grej. Ofte kan det være fordelagtigt at du har grejet parat forinden du iværksætter byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at medregne disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
9Måske du burde vurdere hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal have assistance fra en professionel til dele af projektet. Når du anskaffer assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at tage imod priser fra en håndfuld foretagender.
10Det vil vise sig essentielt at have de påkrævede byggematerialer parat i god tid før du begynder projektet. Du kunne udarbejde en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det der bliver brug for, og bagefter efterse hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at du har styr på det.
11Man kan få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
12Længe før du starter byggeprocessen kan det vise sig ganske centralt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er meget beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er enormt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Flere firmaer på nettet giver i dag et hav af forskellige billige fragtløsninger til trallebænk 90 cm. Et hit er i vore dage pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså ultra smart, og ofte derudover den prisbilligste mulighed for levering.

Du bør omvendt beslutte dig for at vælge levering til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er gennemsnitligt en anelse dyrere, men også ultra fleksibel ved køb af trallebænk 90 cm online. Den billigste løsning er dog at hente pakken selv, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet selskabets byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på trallebænk 90 cm er selvfølgelig ultra udslagsgivende hvis du skal bruge varen om et øjeblik, så i det øjemed er det ganske relevant at du undersøger den forventede leveringsdato for trallebænk 90 cm. De fleste forhandlere på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på mange varenumre online, som antager at bestillingen køres igennem tidligere end et aftalt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken distribueret inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

En hel del online varehuse frembyder fragt uden betaling på trallebænk 90 cm online, men for det meste forudsætter det at du handler for en fastsat sum. Derudover burde du udvælge den mest betalelige form for levering, der tit vil blive at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

Masser af kæder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig trallebænk 90 cm derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan og Stark. Byggekæderne tilbyder bl.a. klik-og-hent på trallebænk 90 cm i følgende områder:

Brabrand, Haderslev, Kalundborg, Albertslund, Charlottenlund, Nærum, Rødovre, Vordingborg, Kokkedal, Frederikssund, Fredericia, Thisted, Næstved, Sønderborg, Værløse, Glostrup, Solrød Strand, Horsens, Svendborg, Lystrup, Korsør, Tilst, Tårnby, Vallensbæk, Søborg, Nakskov, Taastrup, Herning, Højbjerg, Ikast, Hvidovre, Hedehusene, Køge, Odder, Dragør, Brønshøj, Haslev, Vanløse, Grenaa, Stenløse, Risskov, Gentofte, København, Birkerød, Lillerød, Silkeborg, Ølstykke, Virum, Hørsholm, Aalborg, Rønne, Jyllinge, Kolding, Randers, Skanderborg, Varde, Esbjerg, Aabenraa, Frederikshavn, Hillerød, Herlev, Frederiksværk, Roskilde, Ishøj, Gladsaxe, Greve, Hjørring, Nyborg, Ringsted, Rudersdal, Middelfart, Hedensted, Allerød, Frederiksberg, Valby, Brøndby, Aarhus, Holstebro, Nørresundby, Skive, Nykøbing Falster, Struer, Odense, Brønderslev, Helsingør, Lyngby, Farum, Viborg, Hobro, Slagelse, Ballerup, Holbæk, Vejle, og Åbyhøj, .

Click-and-collect for trallebænk 90 cm er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

Når man ser på søgedata bliver det markant, at folk som regel efterspørger for eksempel trallebænk 90 cm priser og trallebænk 90 cm tilbud. Man ser desuden tit mennesker efterspørge for eksempel billig trallebænk 90 cm, trallebænk 90 cm online og køb trallebænk 90 cm, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Spar penge på trallebænk 90 cm

Det er i dag særligt gnidningsløst for enhver at sammenholde priser på billige trallebænk 90 cm online i blandt diverse webbutikker, og følgelig har langt de fleste forretninger på nettet været tvunget til at tvinge udsalgspriserne på trallebænk 90 cm kolossalt, og ovenikøbet sikre gratis fragt.

Men det kan imidlertid være gunstigt at sammenligne nogle få internet handler efter tilbud og udsalg på trallebænk 90 cm online inden du placerer ordren, således at du er sikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Du må imidlertid huske på, at hvis en e-handler reklamerer billige trallebænk 90 cm online til salg for en pris som anses for mystisk lav, så burde det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk webbutik. Shopping med kort er i hvert fald omfattet af et regelsæt, hvilket dækker dig som køber imod bedrageriske webshops.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, ifald du agter at afbetale beløbet til trallebænk 90 cm over tid. Dette foreslåes typisk i specialiserede netshops, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Når der ses på data er det markant, at mennesker tit kigger efter blandt andet køb trallebænk 90 cm og trallebænk 90 cm tilbud. Vi ser desuden ofte internet shoppere søge eksempelvis trallebænk 90 cm priser, billig trallebænk 90 cm samt trallebænk 90 cm online.

Analyser tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot leverer flere passelige genveje til at besigtige ganske mange øvrige kunders betragtninger og derfor stiller vi forslag om, at du betragter webbutikkens anmeldelser forud for at du handler billige trallebænk 90 cm online.

Facebook indebærer ligeledes temmelig fremragende genveje til at få indtryk af e-forhandlerens popularitet. Foruden det ses mange e-forretninger hvor det er muligt at udforme en omtale af deres køb, som ydermere bør udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige trallebænk 90 cm online i en internet butik kan de helt sikkert have øje for shoppens betingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt, specielt ved de velkendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Et alternativt forslag er at kontrollere om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, som længe har været en sikkerhed for at webbutikken overholder de danske regler, tillige med at webbutikken jævnligt efterses af fagmænd der har megen viden om lovene på området.

Dette er en god anledning til bistand, såfremt du bliver udsat for udfordringer ved din bestilling af trallebænk 90 cm. Herudover tilråder vi at kunden er opmærksom på de mest vedkommende forhold gældende for købet af trallebænk 90 cm online, for eksempel hvilken bytteret internet forretningen garanterer.

I den sammenhæng er det også relevant, at man permanent opbevarer sin faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne eftervise sit køb af trallebænk 90 cm, uafhængig af om man har købt ved Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg eller Davidsen.

Henrik G gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Søren Mortensen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Birthe Jensen gav 5 stjerner

God til prisen

Kim gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til online indkøb
1Forud for at folk køber billige trallebænk 90 cm i en e-forretning bør de når alt kommer til alt tyde netbutikkens betingelser, men det er ofte et omfattende arbejde. For øvrigt foreslåes det at man er påpasselig med de mest centrale betingelser der kan have betydning for shopping af billige trallebænk 90 cm online, fx hvilken returneringsret netshoppen kører med.
2Trustpilot tilbyder i højeste grad hæderlige løsninger til at sondere en lang række eksisterende forbrugeres observationer og derfor er det prisværdigt, at du evaluerer internet webshoppens bedømmelser før du shopper billige trallebænk 90 cm online. Facebook bringer dig for øvrigt sådan set strålende metoder til at få indblik i online virksomhedens popularitet.
3Generelt foreslår vi at kigge om online webshoppen er e-mærket, fordi det almindeligvis er et bevis på at netshoppen efterkommer de danske retningslinjer, foruden at internet firmaet løbende vurderes af eksperter der er meget fortrolige reglerne på området. Forinden nogen bestiller billige trallebænk 90 cm på en butik kunne man i virkeligheden gennemgå e-butikkens regler.
4Den mest letkøbte fragttype er utvivlsomt at du selv henter ordren, som jo afhænger af at du lever tæt på online virksomhedens bopæl. Den mulighed for levering er selvfølgelig temmelig central om vi mangler trallebænk 90 cm om få sekunder. Alternativt så lover indtil flere e-handler i Danmark levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du indkøber for et fastsat beløb.
5Leveringstidspunktet er jo yderst relevant når vi har brug for produkterne om få sekunder, så af den grund er det ret meningsfuldt at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på trallebænk 90 cm. Temmelig mange e-shops stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter, hvilket dog står og falder med at der bestilles forinden et fastsat klokkeslæt.
6Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af et lovbud, som redder os imod falske online webshops. Som alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at honorere regningen over tid.
7Flere online outlets frembyder billig levering på trallebænk 90 cm, men i reglen er det forudsat at der shoppes for et præcist beløb. Som alternativ kan man udse dig den billigste løsning til levering, der typisk er at få bragt dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen er som regel omvendt ret så bekvem. Den mest betalelige slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
8Det er i dag vældig simpelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige trallebænk 90 cm på diverse online forhandlere, og på grund af dette garanterer utallige internet foretagender levering uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid blive gavnligt at granske nogle enkelte internet selskaber efter tilbud og rabat før du bestiller, så du er skudsikker på at antage den bedste pris.
9En stor portion internet webshops tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtløsninger til trallebænk 90 cm. En af de mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente bestillingen lige når det passer dig. Fragttypen er nemlig virkelig praktisk, samt tit ligeledes den billigste type af levering.