Byggevarepriser.dk

Lille Trallebænk

Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde -drivtømmerfarve
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-12 Drivtømmerfarve
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-12 Drivtømmerfarve
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - drivtømmerfarve
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - drivtømmerfarve
1.499 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, udover blot lille trallebænk.
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel hente produkterne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggekæder.
For mange er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det bør du handle hos en netbutik, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring lille trallebænk.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor undersøge byggeshoppens regler.
Der er forskel på prisniveauet på billige lille trallebænk alt efter hvor du handler online. Nogle vil have gode tilbud, imens øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra flere nicheshops, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort udvalg af lille trallebænk online.
De store byggekæder har butikker i hele landet, og herigennem har mange tilbuddet om at handle online og hente varerne selv. Dermed kan du spare leveringsgebyret, samt sågar få fat i varerne straks.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, som medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig formår de at yde mere erfaren service fra folk med ekspertviden i netop lille trallebænk.
Mange nichebutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Hovedparten af online nichebutikker er små firmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du bestiller lille trallebænk online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

lille trallebænk jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

lille trallebænk harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

lille trallebænk silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lille trallebænk bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Muligvis kan det blive meningsgivende at have alle bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du går til værks med eksekveringen. Du kunne notere en enkel liste hvor der bør fremgå alt hvad der bliver brug for, og derefter granske oversigten, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
2Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du ofte undersøge vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uanmeldt begynder at regne absolut lige når du vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
3Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til projektet, navnlig når det kommer til store byggerier. Flere byggerier skal gerne udføres af flere folk. Dertil er det hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
4Du bør gennemtænke hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør få hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du tager imod hjælp fra en professionel kan det være optimalt at hente priser fra flere entreprenører.
5Planlægning vil være vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at have en struktureret køreplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder planen.
6Inden du opstarter byggeprocessen kan det blive meget værdifuldt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Der viser sig jævnligt ubelejlige udfordringer når det kommer til svære byggeprojekter, og som følge heraf vil det være essentielt at man afsætter god tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
8I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et budget for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det vil være sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør tjekke ens omkostning ved hver enkelt.
9Der ligger en overflod af guides og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med ekstremt meget nyttig viden, særligt når man benytter engelske ord i din søgning.
10Man vil aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Det er meningsfuldt at du har udstyret ved hånden før du begynder på byggeprojektet. I øvrigt må du huske at indregne de her udgiftsposter i dit budget.
11Det er muligt at indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det får man såfremt byggeriet er klimavenligt. Af få støtte betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
12Du må nødig nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj herunder hjelm og sko som skåner dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

En masse internet virksomheder frembyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtformer til lille trallebænk. En af de populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo vældig ukompliceret, samt mange gange endda den mest billige leveringsmetode.

Du burde ydermere vælge at få ordren bragt til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er af og til en tand mindre billig, men endvidere ualmindeligt smart ved køb af lille trallebænk online. Den mindst kostelige leveringsmodel er dog selv at hente varerne, hvilket dog beroer på at du opholder dig lige ved webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på lille trallebænk kan vise sig at være særligt bestemmende hvis man har brug for dine nye produkter straks, så derfor er det jo vigtigt at man undersøger det forventede leveringstidspunkt ved lille trallebænk. Mange internet forretninger – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre online, der dog er påkrævet at du bestiller inden et fast klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet afsted inden lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte butikker på nettet sikrer gebyrfri levering på lille trallebænk online, men i reglen påkræves det at man handler for et fastslået beløb. Desuden bør man foretrække den mindst kostelige form for levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

En del kæder yder afhentning hvor man bestiller billig lille trallebænk online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover blandt andet klik-og-hent på lille trallebænk i følgende områder:

Stenløse, Grenaa, Risskov, Værløse, København, Lillerød, Esbjerg, Jyllinge, Hobro, Herlev, Svendborg, Nørresundby, Vanløse, Aabenraa, Odder, Odense, Ikast, Fredericia, Højbjerg, Haderslev, Kalundborg, Slagelse, Allerød, Vordingborg, Herning, Thisted, Hvidovre, Haslev, Birkerød, Åbyhøj, Skanderborg, Solrød Strand, Hjørring, Taastrup, Varde, Albertslund, Vejle, Korsør, Brønshøj, Holstebro, Rødovre, Helsingør, Ballerup, Rønne, Brønderslev, Frederiksværk, Charlottenlund, Nyborg, Holbæk, Aarhus, Valby, Randers, Rudersdal, Kolding, Ishøj, Gentofte, Middelfart, Frederikshavn, Sønderborg, Nakskov, Næstved, Roskilde, Dragør, Køge, Hedehusene, Tårnby, Skive, Horsens, Struer, Kokkedal, Hørsholm, Søborg, Viborg, Brøndby, Lyngby, Glostrup, Ringsted, Frederikssund, Tilst, Vallensbæk, Brabrand, Farum, Aalborg, Hillerød, Gladsaxe, Frederiksberg, Lystrup, Nykøbing Falster, Ølstykke, Virum, Greve, Nærum, Silkeborg, og Hedensted, .

Afhentning af lille trallebænk er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ses der på tendenserne er det klart, at folk mange gange efterspørger blandt andet billig lille trallebænk og køb lille trallebænk. Man ser desuden ofte mennesker efterspørge for eksempel lille trallebænk tilbud, lille trallebænk online og lille trallebænk priser, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

Tilbud på lille trallebænk

Det er efterhånden ultra nemt for alle og enhver at sammenligne priser på billige lille trallebænk online i blandt forskellige e-shops, og til tak har mange online butikker set sig tvunget til at sænke salgspriserne på lille trallebænk drastisk, og ovenikøbet præstere levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det alligevel være rentabelt at sammenligne en række internet handler efter rabatter og tilbud på lille trallebænk online inden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at antage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Man bør dog være omhyggelig med, at hvis en internet virksomhed frembyder billige lille trallebænk online til salg for en udsalgspris som virker overordentlig billig, så er det mange gange være et symbol på en uoprigtig e-handler. Betalinger med kort er dog inkluderet i en vedtægt, der begunstiger os overfor falske online forretninger.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afbetale betalingen af lille trallebænk over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Ved kig i søgedata er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet lille trallebænk online og lille trallebænk tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker kigge efter bl.a. køb lille trallebænk, lille trallebænk priser og billig lille trallebænk.

Tjek andre menneskers anbefalinger

Trustpilot indebærer visse habile chancer for at gøre dig bekendt med en række eksisterende konsumenters synspunkter og på grund af dette støtter vi, at du tolker e-firmaets omtaler forinden du lægger din bestilling på billige lille trallebænk online.

Facebook indebærer ydermere fuldkommen belejlige løsninger til at få indtryk af e-firmaets kundefokus. Tilmed er der mange online forretninger som giver folk mulighed for at formulere en omtale af virksomhedens service, som desuden må tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige lille trallebænk online på en e-handler burde man principielt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens betingelser, men det er naturligvis ikke super spændende, især på de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Et alternativ er at tjekke om e-butikken er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er en antydning af at internet forretningen understøtter dansk lovgivning, udover at hjemmesiden jævnligt gennemses af fagmænd som er meget bekendte med de gældende vilkår.

Det er en rigtig god chance for at få bistand, ifald du oplever udfordringer ved din ordre på lille trallebænk. Desuden er det fornuftigt at køber er hensynstagende til de væsentligste forhold der er gældende for bestillingen af lille trallebænk online, til eksempel den bytteret netshoppen har.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk sikrer ens kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af lille trallebænk, uagtet om man shopper hos 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen eller XL-Byg.

Jens gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Pia Jensen gav 4 stjerner

Det var godt !

Thomas gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Charlotte gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til online shopping
1Nogle få online butikker lover fragt uden beregning på lille trallebænk, men i mange tilfælde påkræves det at der købes for en bestemt pris. Ellers burde du gribe den mest betalelige fragtmetode, der typisk vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Muligheden viser sig typisk på den anden side virkelig nem. Den mest billige løsning vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
2Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, som beskytter dig overfor uægte forhandlere på nettet. Alternativt kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at honorere pengene senere.
3Det er efterhånden rigtig overkommeligt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige lille trallebænk på forskellige internet forretninger, og så lover de fleste e-firmaer fragt uden gebyr. Det kan dog ikke desto mindre blive rentabelt at kigge forbi indtil flere online shops efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så man er tryg ved at modtage den skarpeste pris.
4Vi anbefaler generelt at undersøge om e-forretningen er e-mærke godkendt, fordi det er en erklæring om at internet webshoppen forstår de danske love, tillige med at online virksomheden af og til monitoreres af fagfolk der er indført i retningslinjerne. Inden folk handler billige lille trallebænk hos en internet virksomhed kunne de til hver en tid bese shoppens regler.
5Trustpilot bringer dig relativt belejlige muligheder for at vurdere en række øvrige forbrugeres bedømmelser og derved foreslåes det, at du ser nærmere på e-firmaets kritik inden du shopper billige lille trallebænk online. Facebook frembringer lige så vel de facto relevante chancer for at få indblik i internet forretningens troværdighed.
6Forud for at nogen køber billige lille trallebænk hos en netshop kan de faktisk tage stilling til forhandlerens betingelser, det er dog gerne en omfattende opgave. I øvrigt går vi ind for at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der har indflydelse på handlen med billige lille trallebænk online, som eksempelvis den ombytningspolitik butikken anvender.
7Den mest letkøbte fragtløsning er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du lever tæt på internet virksomhedens bopæl. Den leveringsmåde er selvfølgelig meget aktuel om du mangler lille trallebænk lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle få online shops fragt uden gebyr, men tit er det forudsat at der aftages for et konkret beløb.
8Flere internet virksomheder giver efterhånden flere billige leveringsmodeller til lille trallebænk. En favorit er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo usædvanlig ukompliceret, og tit også den billigste fragtmulighed.
9Antal dages levering er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld såfremt man skal bruge varen inden for kort tid, og af den grund er det uden tvivl klogt at du dobbelttjekker leveringstidspunktet ved lille trallebænk. En lang række shops på nettet reklamerer med billig 1 hverdags levering på en række varer, som antager at du bestiller før et fastsat klokkeslæt.