Byggevarepriser.dk

Trallebænk 120 cm

Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde -drivtømmerfarve
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-12 Drivtømmerfarve
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - sort
1.499 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - sort
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-15 Sort
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19535-15 Sort
1.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design - 19537-12 Drivtømmerfarve
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm m/hylde - drivtømmerfarve
2.299 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 138x49x45cm m/hylde - sort
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallebænk Design 218x49x45cm - drivtømmerfarve
1.499 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Hermed bør du bestille ved en webshop, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af trallebænk 120 cm.
Såfremt du skal have varerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente varerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke firmaets regningslinjer.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige trallebænk 120 cm hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på gode priser, og andre tilbyder faglig sparring. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare trallebænk 120 cm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og af den grund har man adgang til at bestille online og køre varerne på egen hånd. Derved har du mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og endda have produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra alverdens producenter, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af trallebænk 120 cm online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste niche webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
En masse nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler trallebænk 120 cm online på deres side.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund vil du opleve ekstremt nyttig sparring fra folk med ekspertviden i lige præcis trallebænk 120 cm.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

trallebænk 120 cm bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

trallebænk 120 cm silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag ca. 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

trallebænk 120 cm jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

trallebænk 120 cm harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor må du ofte holde øje med udsigten ift. vejret lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig starter med at regne når du lige er i fuld gang med dit ellers velplanlagte projekt.
2Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at lykkes med arbejdet. Du kunne overveje at liste en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver strategien.
3Der findes ekstremt mange guides og videoer på nettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube faciliterer utrolig meget nyttig viden, navnligt når man benytter den engelske version.
4Man skal aldrig fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig smart at du har det klar til brug før du tager fat på byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne de medfølgende udgifter i dit budget.
5Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig ved større byggeprojekter. Nogle byggeprojekter behøver flere mennesker. Ydermere vil det blive mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
6Du bør tage til overvejelse om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for skal få assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Når du køber assistance fra en professionel er det normalt at få priser fra flere entreprenører.
7Der præsenterer sig typisk overraskende vanskeligheder når det handler om store projekter, og på grund af det er det betydningsfuldt at der afsættes nok plads i kalenderen, som gør at man føler sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
8Du må på ingen måde nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning bl.a. sko og hjelm som beskytter dig mod eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke får hjælp fra en professionel.
9Inden du påbegynder byggeprocessen må det være ret værdifuldt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der gælde en række regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
10Ofte vil det vise sig fundamentalt at lave et budget for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være behjælpeligt at notere samtlige udgiftsposter, og herefter notere mulige tilbud på dem enkeltvis.
11Muligvis kan det blive af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug før du indleder din byggeproces. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig oversigt som indeholder hver eneste ting du har brug for, og som det næste efterse listen, således at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag betinger at projektet influerer positivt på miljøet.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som jo er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

En lang række internet virksomheder giver i vore dage et bredt udvalg af billige fragttyper til trallebænk 120 cm. En af favoritterne er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente varerne når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig temmelig praktisk, og mange gange også den mest billige leveringsmanér.

Du bør endvidere planlægge at få pakken bragt hjem til dig eller til dit arbejde. Den er somme tider en sjat dyrere, men ligeledes ekstremt smart med trallebænk 120 cm online. Den billigste leveringsversion vil dog altid være at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du bor i kort afstand af internet firmaets butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på trallebænk 120 cm er naturligvis ekstremt vital forudsat man har behov for din ordre med det samme, så med det formål er det uden tvivl klogt at du studerer den forventede leveringsdato for trallebænk 120 cm. En lang række online forretninger – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig 1 dags fragt på de fleste af deres varenumre online, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få pakken på posthuset før lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle e-butikker præsterer fri fragt på trallebænk 120 cm online, men tit kun når der handles for en konkret pris. Ellers kunne man overveje den mest billige leveringstype, som oftest er at få kørt ordren til en pakkeshop.

De fleste kæder giver afhentning hvor du bestiller billig trallebænk 120 cm hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på trallebænk 120 cm i disse områder:

Allerød, Middelfart, Birkerød, Hørsholm, Rødovre, Lystrup, Jyllinge, Tårnby, Ballerup, Thisted, Greve, Charlottenlund, Brønshøj, Lyngby, Hedensted, Varde, Silkeborg, Nørresundby, Hobro, Herning, Kokkedal, Helsingør, Korsør, Valby, Sønderborg, Hillerød, Slagelse, Brønderslev, Stenløse, Solrød Strand, Grenaa, Skive, Esbjerg, Ringsted, Haderslev, Vordingborg, Gladsaxe, Odense, Haslev, Ølstykke, København, Aarhus, Vanløse, Fredericia, Roskilde, Odder, Risskov, Farum, Taastrup, Kalundborg, Svendborg, Brabrand, Frederikssund, Struer, Randers, Lillerød, Søborg, Næstved, Holbæk, Hjørring, Hedehusene, Rudersdal, Vejle, Dragør, Frederikshavn, Ishøj, Ikast, Nykøbing Falster, Gentofte, Skanderborg, Brøndby, Højbjerg, Tilst, Køge, Aalborg, Herlev, Frederiksværk, Kolding, Værløse, Frederiksberg, Glostrup, Horsens, Nyborg, Hvidovre, Nærum, Albertslund, Vallensbæk, Åbyhøj, Aabenraa, Holstebro, Viborg, Virum, Nakskov, og Rønne, .

Klik-og-hent af trallebænk 120 cm er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at folk typisk leder efter blandt andet trallebænk 120 cm tilbud og billig trallebænk 120 cm. Vi ser derudover tit folk lede efter blandt andet trallebænk 120 cm online, trallebænk 120 cm priser samt køb trallebænk 120 cm, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Tilbud på trallebænk 120 cm

Det er ekstremt enkelt for internetbrugere at analysere tilbud på billige trallebænk 120 cm online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og derved har en lang række internet firmaer set sig tvunget til at mindske prisniveauet på trallebænk 120 cm eftertrykkeligt, og endda præstere fragtfri levering.

Det kan immervæk være rentabelt at eftergå nogle firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på trallebænk 120 cm online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er skråsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Man bør alligevel ikke undervurdere, at ifald en online butik frembyder billige trallebænk 120 cm online på tilbud til en udsalgspris der anses for kolossalt billig, så kunne det undertiden være et tegn på en bedragerisk webbutik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en lov, hvilket støtter en imod falske online webshops.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at betale prisen på trallebænk 120 cm ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Når der ses på søgedata er det klart, at online shoppere ofte søger efter eksempelvis køb trallebænk 120 cm og billig trallebænk 120 cm. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter bl.a. trallebænk 120 cm tilbud, trallebænk 120 cm priser og trallebænk 120 cm online.

Se nærmere på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot resulterer i ganske hæderlige genveje til at fortolke forskellige eksisterende kunders betragtninger og af den grund foreslår vi, at du verificerer internet butikkens anmeldelser forinden du køber billige trallebænk 120 cm online.

Facebook tilbyder tilsvarende fuldstændig belejlige genveje til at få et kig ind i e-forretningens kundefokus. Derudover møder vi faktisk butikker på nettet hvor folk kan udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes må bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige trallebænk 120 cm online på en netshop bør de helt sikkert tage stilling til netbutikkens regler, men det er gerne ikke specielt ophidsende, specielt på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne være at se nærmere på om online webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket generelt er en indikator for at netbutikken imødekommer de officielle danske regler, foruden at e-forretningen fra tid til anden overværes af specialister der har ekspertise inden for reglerne på området.

Desuden får du lejlighed til støtte, hvis du møder udfordringer i processen med din handel med trallebænk 120 cm. I øvrigt foreslår vi at køberen er obs på de mest essentielle vilkår der kan have betydning for bestillingen af trallebænk 120 cm online, til eksempel hvilken byttepolitik online firmaet tilsikrer.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man når som helst sikrer sin kvittering på e-mail, så man senere kan eftervise sin bestilling af trallebænk 120 cm, uagtet om man har handlet ved Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen eller XL-Byg.

Kirsten B gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Lone gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Jens Knudsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Susanne Mortensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en ordning, hvilket værner køber imod uærlige internet handler. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at honorere prisen ude i fremtiden.
2Den mest letkøbte leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du lever i kort afstand af webshoppens lager. Den mulighed for levering er naturligvis yderst udslagsgivende ifald vi behøver trallebænk 120 cm omgående. Alternativt så frembyder indtil flere webshops fragt uden betaling, men for det meste er det betinget af at man indkøber for en konkret sum.
3Indtil flere internet outlets garanterer billig levering på trallebænk 120 cm, men ofte kræver det at du handler for en fastsat sum. Ellers kunne man vælge den prisbilligste fragtmulighed, der mange gange vil være at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig en gang i mellem også temmelig simpel. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
4Før nogen køber billige trallebænk 120 cm på en forretning på nettet kan de ideelt set betragte webshoppens handelsvilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt. Ligeså er det at foretrække at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle regler der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige trallebænk 120 cm online, som eksempelvis den returret webshoppen kører med.
5En række internet shops tilbyder heldigvis en række forskellige billige leveringsmidler til trallebænk 120 cm. En af de mest anvendte er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo ekstremt problemfri, og ofte tillige den billigste mulighed for levering.
6Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er en erklæring om at netshoppen tilslutter sig de officielle regler, foruden at e-forhandleren tit overvåges af fagmænd der behersker reglementet på området. Inden nogen bestiller billige trallebænk 120 cm på en shop behøver de principielt skimme forhandlerens vilkår.
7Det er jo ultra smertefrit for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige trallebænk 120 cm på flere shops på nettet, og derved yder flertallet af e-forhandlere portofri fragt. Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at efterprøve et par forskellige internet forretninger efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at få den skarpeste pris.
8Leveringsdygtigheden er jo super bestemmende når man behøver din pakke omgående, og af den grund er det naturligvis væsentligt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid ved trallebænk 120 cm. En stor portion internet varehuse tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter, der dog er underforstået at ordren indsendes forinden et aftalt klokkeslæt.
9Trustpilot bringer dig evigt troværdige løsninger til at gennemrode en hel del forhenværende kunders reflektioner og derved er det prisværdigt, at du gennemgår e-firmaets anmeldelser forud for at du handler billige trallebænk 120 cm online. Facebook genererer tilsvarende forholdsvis fremragende chancer for at få indsigt i internet firmaets troværdighed.