Byggevarepriser.dk

Tæpperenser

Tæpperenser Kärcher PUZZI 10/1
5.395 kr.
Se produkt
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Se produkt
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Se produkt
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Se produkt
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Se produkt
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Dette er særligt muligt ved de store byggecentre.
Det er absolut super vigtigt at vide, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Du bør kende de regler der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt sortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør vide om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare tæpperenser.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige tæpperenser fra byggemarked til byggemarked. En del vil have de bedste tilbud, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som kan give information omkring tæpperenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger produkter fra mange forskellige nichebutikker, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af tæpperenser online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og hermed har flertallet chancen for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Hermed er der mulighed for at undvære fragtgebyret, samt endda få fat i produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det bør du forvente mere nyttig vejledning fra nogle som er specialister i netop tæpperenser.
Flertallet af online nichebutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle tæpperenser online på deres side.
Hovedparten af niche netbutikker producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
De største byggecentre i Danmark
tæpperenser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

tæpperenser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af over 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

tæpperenser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag flere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Inden du opstarter arbejdet er det vanvittigt afgørende at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig mange regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Husk at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe assistance fra en fagperson til opstarten af det. Ifald du køber professionel hjælp vil det oftest være en god idé at notere tilbud fra diverse leverandører.
3For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund må du tit lægge mærke til vejrvarslen i den tid der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag går i gang med at regne netop som du vil i gang med dit krævende projekt.
4Det bliver af stor betydning at have de fornødne materialer klar forud for at du iværksætter byggeriet. Du kan sammensætte en enkel indkøbsliste som samler alle de ting du skal bruge, og bagefter eftergå oversigten, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
5Du bør ikke negligere dit eget ve og vel, så husk påklædning som eksempelvis hjelm og sko som sikring mod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke har professionel hjælp.
6Der kommer uden tvivl pludselige bump på vejen i forbindelse med større byggeprojekter, og herved vil det vise sig væsentligt at der afsættes en god portion tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
7I nogle tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. Bidraget beroer altså på at renoveringen har positiv betydning for naturen.
8Det kan være nyttigt at få hjælp til projektet, ikke mindst når der er tale om vigtige byggerier. Enkelte projekter stiller krav om mere end en person. Desuden er det mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
9Du skal ikke mangle udstyr. Typisk kan det vise sig klogt at have udstyret ved hånden når du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at medregne disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
10Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med vældig meget nyttig viden, specielt forudsat at man bruger engelske søgeord.
11Typisk vil det vise sig afgørende at have et budget for projektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er fornuftigt at kortlægge samtlige udgifter, og herefter notere ens omkostning ved hver eneste af dem.
12Planlægning vil altid være kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at lave en struktureret agenda, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du laver strategien.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er rigtig imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

automatisk, hånd, håndholdt, lille, mini, professionel, dyson, Electrolux, Kärcher, Nilfisk, Numatic, Vax, Würth, 230v, damp, bil, gulvtæpper, hjemmebrug, møbler

Hvilken leveringsmodel er bedst?

Mange internet foretagender tildeler i dag flere billige fragtløsninger til tæpperenser. En favorit er for nærværende levering til et afhentningssted, så du selv kan hente bestillingen når du har tid. Fragtformen er nemlig rigtig gnidningsløs, samt endda desuden den mest letkøbte fragtform.

Du kunne omvendt prøve at få det leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig typisk en lille smule dyrere, men ligeledes meget simpel ift. tæpperenser online. Den billigste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du har bopæl i nærheden af internet forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på tæpperenser er ret så central i tilfælde af at vi har brug for pakken om et øjeblik, og af den grund er det ret så klogt at man studerer den anslåede leveringsdato for tæpperenser. Temmelig mange internet firmaer – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer online, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren gennemføres forinden et givent tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsendt forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

En række internet foretagender sikrer fragt uden omkostninger på tæpperenser online, men i reglen forudsætter det at man handler for en bestemt sum. Som alternativ bør man gribe den billigste leveringstype, hvilket ofte er at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

Flere byggemarkeder foreslår afhentning hvor man køber billig tæpperenser derhjemme og selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus. De tildeler fx klik-og-hent på tæpperenser i følgende byer:

Hedensted, Rønne, Lyngby, Ringsted, Holstebro, Nærum, Fredericia, Struer, Kolding, Middelfart, Åbyhøj, Virum, Odense, Højbjerg, Hvidovre, Esbjerg, Søborg, Roskilde, Frederiksværk, Brøndby, Hørsholm, Herning, Greve, Stenløse, Værløse, Vejle, Herlev, Charlottenlund, Glostrup, Vordingborg, København, Valby, Haderslev, Frederiksberg, Hjørring, Lystrup, Dragør, Næstved, Silkeborg, Allerød, Nyborg, Risskov, Birkerød, Grenaa, Ølstykke, Varde, Brabrand, Ikast, Ballerup, Tilst, Gentofte, Taastrup, Tårnby, Nørresundby, Skanderborg, Nykøbing Falster, Thisted, Albertslund, Slagelse, Holbæk, Solrød Strand, Lillerød, Jyllinge, Kalundborg, Korsør, Køge, Vanløse, Gladsaxe, Rødovre, Aarhus, Aabenraa, Brønshøj, Svendborg, Sønderborg, Hillerød, Farum, Aalborg, Skive, Odder, Rudersdal, Haslev, Horsens, Kokkedal, Nakskov, Hobro, Viborg, Frederikssund, Ishøj, Brønderslev, Frederikshavn, Hedehusene, Randers, Vallensbæk, og Helsingør, .

Afhentning ift. tæpperenser er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når der ses på tallene er det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter for eksempel tæpperenser online og tæpperenser priser. Vi ser derudover ofte netshoppere søge for eksempel tæpperenser tilbud, billig tæpperenser og køb tæpperenser, plus de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Spar penge på tæpperenser

Det er efterhånden super problemfrit for almindelige mennesker at finde information om priser på billige tæpperenser online fra diverse webbutikker, og altså har masser af butikker på nettet været nødt til at formindske udsalgspriserne på tæpperenser en hel del, og ovenikøbet frembyde fragtfri levering.

Det kan dog stadigvæk være lønnende at se nærmere på nogle forskellige e-forretninger efter tilbud på tæpperenser online inden du køber, således at man er skråsikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Man skal dog være opmærksom på, at i tilfælde af at en online butik afsætter billige tæpperenser online for en salgspris som virker overordentlig gunstig, bør det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup online webshop. Kortkøb er heldigvis en del af en lovbestemmelse, hvilket passer på dig som køber overfor bedrageriske internet forhandlere.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du overveje et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil afdrage omkostningerne til tæpperenser over et længere tidsrum. Det fås ofte i specialiserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som fx Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Ved indkig i data er det markant, at mennesker typisk kigger efter fx tæpperenser online og tæpperenser priser. Derudover ser vi ofte online shoppere kigge efter bl.a. billig tæpperenser, tæpperenser tilbud samt køb tæpperenser.

Udforsk eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot bringer dig sådan set gunstige chancer for at udforske en hel del aktuelle køberes oplevelser og derfor anbefales det, at du gennemsøger online butikkens bedømmelser forud for at du køber billige tæpperenser online.

Facebook tilbyder lignende en del solide metoder til at få kendskab til online webshoppens kundefokus. Her møder vi en række netbutikker hvor folk kan udfærdige en bedømmelse af deres køb, hvilket også bør drages fordel af til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige tæpperenser online hos en internet handler kunne man altid tage stilling til deres forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende, især hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

En nemmere løsning kunne derfor være at undersøge om e-forhandleren er e-mærket, siden det er en sikkerhed for at online shoppen forstår dansk lovgivning, udover at internet forretningen lejlighedsvis besøges af jurister som forstår retningslinjerne.

Dette er desuden din mulighed for at få assistance, hvis du udsættes for dilemmaer som følge af din bestilling af tæpperenser. Foruden dette går vi ind for at køber er klar over de mest basale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af tæpperenser online, for eksempel den byttepolitik online forretningen garanterer.

I den relation er det tillige afgørende, at man permanent sikrer ens kvittering, så man senere vil kunne bekræfte sit køb af tæpperenser, ligegyldig om man shopper ved Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Davidsen.

Søren gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jesper Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig

Jørgen Andersen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Jens gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest letkøbte form for levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af internet butikkens tilholdssted. Den leveringsmulighed er virkelig essentiel forudsat man har brug for tæpperenser inden for kort tid. Alternativt så sikrer flere internet forhandlere levering uden gebyr, men for det meste under forudsætning af at du bestiller for en fastsat pris.
2En række online firmaer frembyder fri fragt på tæpperenser, men i mange tilfælde kun når man køber for et fastslået beløb. I øvrigt kunne man foretrække den mest letkøbte leveringsmetode, der tit vil blive at få bragt pakken til en pakkeshop. Fragtmetoden er somme tider endda usædvanlig overkommelig. Den mest billige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
3En stor portion internet varehuse tildeler nu en række forskellige billige leveringsudgaver til tæpperenser. En yndling er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din pakke den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig virkelig hensigtsmæssig, og oftest endvidere den billigste leveringsmulighed.
4Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, da det kan være et sympol på at internet virksomheden tilslutter sig de danske retningslinjer, samt at e-handlen undertiden undersøges af sagkyndige der har ekspertise inden for de gældende love. Før nogen køber billige tæpperenser i en netshop kan de altid granske netbutikkens vilkår.
5Antal dages levering kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig ifald du skal bruge dine nye varer omgående, så derfor er det naturligvis på sin plads at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for tæpperenser. En del online outlets stiller udsigt til billig 1 dags levering på en masse varer, som kræver at ordren gennemføres forud for et besluttet tidspunkt.
6Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en foranstaltning, hvilket forsvarer dig overfor uærlige online butikker. Som et alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at betale beløbet i flere bidder.
7Det er jo usædvanlig let for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige tæpperenser fra forskellige online firmaer, og derved yder masser af e-handler billig fragt. Det kan trods alt være indbringende at tjekke nogle online virksomheder efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at man er skråsikker på at få den skarpeste pris.
8Trustpilot tilbyder uden sammenligning anstændige chancer for at kigge på en hel del andre brugeres reflektioner og på grund af dette foreslår vi, at du iagttager online forhandlerens anmeldelser før du handler billige tæpperenser online. Facebook tilbyder ydermere rigtig gunstige genveje til at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed.
9Før nogen shopper billige tæpperenser hos en internet butik burde de de facto løbe igennem butikkens forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Yderligere er det godt at du er på vagt for de elementære forhold der har indflydelse på handlen med billige tæpperenser online, som for eksempel den returrettighed online firmaet kører med.