Byggevarepriser.dk

Tæpperenser til bil

Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher PUZZI 10/1
5.395 kr.
Se produkt
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Se produkt
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Se produkt
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Se produkt
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Se produkt
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige tæpperenser til bil hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på gode priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring tæpperenser til bil.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover blot tæpperenser til bil.
Det er selvsagt meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra mange nichebutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt udvalg af tæpperenser til bil online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og af den grund har du valget om at købe online og hente materialerne personligt. Hermed kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher har et indgående kendskab til deres varer, da de kun sælger disse produkter. Derfor bør du forvente super nyttig rådgivning fra ansatte der er eksperter i netop tæpperenser til bil.
Mange nichefokuserede webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du bestiller tæpperenser til bil online hos dem.
Majoriteten af specialiserede netshops er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online får du lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder
tæpperenser til bil jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

tæpperenser til bil harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag ca. 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

tæpperenser til bil bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

tæpperenser til bil silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du indleder byggeprocessen kan det være vanvittigt vigtigt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Muligvis kan det blive afgørende at du har alle byggematerialer klar forud for at du starter arbejdet. Du kan udfærdige en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og derefter gennemgå listen, således at du er sikker på at du har husket alt.
3Du har adgang til mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med enormt meget brugbar viden, særligt hvis man søger på engelsk.
4Der præsenterer sig altid utidige problematikker i forbindelse med krævende opgaver, og derfor kan det vise sig essentielt at man afsætter tilstrækkelig plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
5Du må på ingen måde negligere din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj inklusiv sko og hjelm der hjælper dig imod mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke har hjælp fra en ekspert.
6Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få støtte betinges altså af at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
7Man skal ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være betydningsfuldt at have udstyret til rådighed før du iværksætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge udgifterne hertil i din økonomi.
8Godt forarbejde bliver kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal nedskrive en struktureret dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være konkret når du nedskriver din agenda.
9Du bør overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal fremskaffe eksperthjælp til afslutningen af projektet. Såfremt du vil benytte assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at søge priser fra forskellige firmaer.
10For projekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette skal du løbende lægge mærke til vejrprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at regne når du lige vil i gang med det ellers velplanlagte projekt.
11I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være forstandigt at nedfærdige alle udgifter, og efterfølgende indsamle eventuelle tilbud på dem én og én.
12Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggeprojektet, især hvis det er omfangsrige byggerier. Større ombygninger gør krav på mere end en person. Dertil bør det blive mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype er bedst?

En række e-forretninger tildeler i vore dage alverdens billige leveringsmodeller til tæpperenser til bil. Den mest almindelige er nu til dags pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte varer lige når det passer dig. Muligheden er nemlig i høj grad smertefri, og tit endda den mest billige leveringstype.

Du burde ydermere udse dig at få pakken sendt til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Den er desværre et hak mere bekostelig, men endvidere særligt praktisk ved køb af tæpperenser til bil online. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid være at hente varerne selv, som desværre er betinget af at du opholder dig lige ved online forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på tæpperenser til bil er vældig afgørende ifald man skal bruge dine nye varer med det samme, så i det øjemed er det ret passende at man efterser det forventede leveringstidspunkt for tæpperenser til bil. En hel del e-forhandlere – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, men som trods alt påkræver at ordren placeres inden et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ekspederet før personalet tager hjem.

Enkelte netbutikker lover fragt uden beregning på tæpperenser til bil online, men ofte kun ifald der købes for en fastsat pris. I øvrigt kan du snuppe den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket tit vil blive at få bragt bestillingen til en pakkeshop.

De største webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig tæpperenser til bil på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne giver fx afhentning af tæpperenser til bil i følgende byer:

Aabenraa, Silkeborg, Lyngby, Charlottenlund, Roskilde, Viborg, Holbæk, Risskov, Holstebro, Glostrup, Allerød, Værløse, Horsens, København, Vordingborg, Brønshøj, Kolding, Haslev, Rønne, Middelfart, Greve, Struer, Herlev, Dragør, Søborg, Odder, Valby, Tilst, Køge, Albertslund, Gladsaxe, Højbjerg, Rødovre, Hobro, Gentofte, Vallensbæk, Ishøj, Nørresundby, Korsør, Lillerød, Hillerød, Frederikshavn, Vanløse, Skanderborg, Hedehusene, Brøndby, Aalborg, Brønderslev, Rudersdal, Ballerup, Svendborg, Helsingør, Virum, Slagelse, Stenløse, Lystrup, Frederiksberg, Birkerød, Kokkedal, Randers, Thisted, Fredericia, Haderslev, Nykøbing Falster, Tårnby, Odense, Varde, Frederikssund, Vejle, Nyborg, Esbjerg, Taastrup, Solrød Strand, Kalundborg, Hørsholm, Ringsted, Hedensted, Nakskov, Aarhus, Jyllinge, Sønderborg, Åbyhøj, Brabrand, Hjørring, Hvidovre, Skive, Ølstykke, Frederiksværk, Ikast, Herning, Næstved, Grenaa, Farum, og Nærum, .

Klik-og-hent ift. tæpperenser til bil er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi ser på data er det markant, at folk typisk kigger efter bl.a. tæpperenser til bil tilbud og tæpperenser til bil priser. Derudover ser vi tit internet shoppere søge bl.a. køb tæpperenser til bil, tæpperenser til bil online samt billig tæpperenser til bil, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Stark.

Rabat på tæpperenser til bil

Det er jo efterhånden temmelig fleksibelt for alle at finde tilbud på billige tæpperenser til bil online hos diverse internet butikker i Danmark, og for det har mange online shops ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på tæpperenser til bil enormt, og ovenikøbet yde billig levering.

Til gengæld kan det til hver en tid blive rentabelt at kigge forbi visse netshops efter udsalg og tilbud på tæpperenser til bil online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Man må alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en webbutik markedsfører billige tæpperenser til bil online til en tilbudspris som virker usædvanlig billig, burde det tit være en indikator for en falsk e-handler. Kortbestillinger er på den anden side omfavnet af en anordning, der hjælper folk overfor fup e-handler.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du anvende en løsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale betalingen af tæpperenser til bil over en periode. Det tilbydes som regel i nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at online shoppere ofte efterspørger blandt andet tæpperenser til bil priser og tæpperenser til bil tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge efter bl.a. køb tæpperenser til bil, billig tæpperenser til bil samt tæpperenser til bil online.

Se nærmere på tidligere brugeres meninger

Trustpilot giver dig flere tiltalende løsninger til at udforske en stor gruppe forhenværende brugeres meninger og på grund af dette tilråder vi, at du beser netshoppens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige tæpperenser til bil online.

Facebook bringer dig ligeledes stort set gunstige chancer for at få en idé om online forretningens popularitet. Derudover ses en del e-forhandlere som tilbyder folk at sammensætte en vurdering af ordreforløbet, som desuden bør udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige tæpperenser til bil online på en butik behøver de på en vis måde overveje shoppens betingelser, det er dog typisk ikke særlig interessant, i særdeleshed med de store byggekæder som Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Et nemt alternativ er at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er e-mærket medlem, som længe har været et fingerpeg om at online virksomheden lever op til den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen hyppigt ses til af fagfolk som har megen viden om bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig chance for bistand, såfremt du oplever besvær i forbindelse med din shopping med tæpperenser til bil. Endvidere anbefales det at køber er obs på de mest vedkommende retningslinjer der har betydning for bestillingen af tæpperenser til bil online, for eksempel den returret online forretningen tilbyder.

I den relation er det også relevant, at man altid sikrer sin købsbekræftelse, så man altid kan påvise købet af tæpperenser til bil, uanset om man køber hos Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan eller Bygma.

Charlotte gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Rasmus K gav 4 stjerner

Rigtig god service

Lone Johansen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Pia gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot yder adskillige uafhængige genveje til at finde ud af flere forhenværende køberes synspunkter og derved anbefales det, at du sonderer internet shoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige tæpperenser til bil online. Facebook genererer lignende nogle gunstige genveje til at få kendskab til online shoppens kundefokus.
2En række internet virksomheder tildeler til alt held mange forskellige billige leveringsmuligheder til tæpperenser til bil. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente pakken præcis når det passer dig. Muligheden er nemlig super gnidningsløs, og i mange tilfælde også den mest letkøbte leveringsmåde.
3Vi anbefaler at kontrollere om webbutikken er støttet af e-mærket, som længe har været en påvisning af at e-firmaet lever op til de danske regler, og at internet firmaet lejlighedsvis overværes af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Forinden folk bestiller billige tæpperenser til bil på en internet forhandler bør man sådan set gennemse dens vilkår.
4Den mest letkøbte leveringsmetode vil altid være selv at hente varerne, som desværre stiller krav om at du har bopæl tæt på online firmaets lager. Den fragtløsning er naturligvis særdeles relevant hvis du har behov for tæpperenser til bil om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle enkelte e-butikker levering uden betaling, men tit kræver det at der indkøbes for en præcis sum.
5Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en foranstaltning, som hjælper en overfor uægte netshops. Som en anden løsning bør du anvende en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at honorere prisen i flere bidder.
6Forud for at folk bestiller billige tæpperenser til bil i en e-forhandler kunne de reelt skimme webshoppens handelsbetingelser, dog er det undertiden et omfattende projekt. Udover dette rekommanderer vi at kunden er obs på de mest basale reglementer der influerer på handlen med billige tæpperenser til bil online, som fx hvilken returret internet butikken lover.
7Leveringstidspunktet er jo temmelig afgørende når du skal bruge produktet inden for få dage, og derfor er det ganske væsentligt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid for tæpperenser til bil. En masse netshops i Danmark giver løfte om billig levering på næste hverdag på de fleste produkter, som forudsætter at bestillingen gennemføres inden et bestemt tidspunkt.
8Det er i dag ret praktisk for forbrugerne at analysere priser online på billige tæpperenser til bil fra forskellige webshops, og følgelig frembyder langt de fleste webshops fragt uden beregning. Til gengæld kan det trods alt vise sig indbringende at tjekke et par online forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du handler, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris.
9Nogle få internet virksomheder frembyder gratis levering på tæpperenser til bil, men undertiden kræves det at der indkøbes for et præcist beløb. Desuden kunne du foretrække den prisbilligste leveringsmulighed, som gerne vil blive at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er som oftest tillige ret fremkommelig. Den billigste form for levering er unægtelig at du selv henter varerne.