Byggevarepriser.dk

Mini Tæpperenser

Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher PUZZI 10/1
5.395 kr.
Se produkt
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Se produkt
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Se produkt
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Se produkt
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Se produkt
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man undersøge virksomhedens regler.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge en webshop, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af mini tæpperenser.
Når du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er specielt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg, imens øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot mini tæpperenser.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige mini tæpperenser hos de forskellige online byggecentre. En del har billige priser, hvorimod øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og af den grund har de fleste adgang til at købe online og køre byggematerialerne personligt. Som følge af det kan du blive fri for leveringsgebyret, og tilmed skaffe produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af mini tæpperenser online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller mini tæpperenser online hos dem.
En masse små butikker står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du bedre priser.
Diverse nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor får du formentlig mere gavnlig rådgivning fra nogle med specialistviden i lige præcis mini tæpperenser.
Danmarks største byggekæder
mini tæpperenser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

mini tæpperenser silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

mini tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

mini tæpperenser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må aldrig glemme dit velbefindende, så glem ej beklædning inklusiv sko og hjelm som sikrer dig mod potentielle uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke får hjælp fra en fagperson.
2Husk at reflektere over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Forudsat at du ønsker hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage forslag fra en håndfuld virksomheder.
3Glem ikke at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes såfremt ombygningen er positivt for miljøet. Det kræver altså at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
4Ofte vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive rationelt at nedskrive samtlige udgifter, hvorefter man kan dokumentere online tilbud på dem en ad gangen.
5Forberedelse bliver kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må liste en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk orden. Vær skarp når du nedskriver din køreplan.
6Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed når det er store byggerier. Større ombygninger stiller krav om flere personer. Desuden vil det blive bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
7Der præsenterer sig stort set altid overraskende problemer i tilfælde med krævende opgaver, og som følge heraf vil det vise sig vigtigt at der afsættes god plads i køreplanen, med formålet om at man er selvsikker på at nå i mål til tiden.
8Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den årsag må du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret lige før byggeprojektet, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned netop som du vil påbegynde dit ellers velplanlagte projekt.
9Før du optager arbejdet kan det blive aldeles værdifuldt at have styr på, at byggeriet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Der er endeløse hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er anvendeligt med en masse konstruktiv oplysning, ikke mindst ifald du bruger engelske søgeord.
11Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig smart at du har værktøjet klar til brug når du begynder på byggeriet. Det er derudover afgørende at inkludere de her udgifter i byggeriets budget.
12Det kan blive aktuelt at du har de relevante bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du går i krig med arbejdet. Du kan med fordel udarbejde en enkel huskeliste hvorpå der noteres alt det du har brug for, og derefter eftergå materialerne, således at du er overbevist om at du har husket det hele.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som jo er ekstremt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En del internet forhandlere giver til alt held diverse forskellige billige leveringsmåder til mini tæpperenser. En af de populære er på nuværende tidspunkt pakkeshops, hvor du selv kan afhente dine nye produkter når det passer dig bedst. Den er altså ekstremt fleksibel, og ofte endvidere den billigste leveringsmåde.

Du burde tillige vælge at få ordren leveret til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver almindeligvis en tak dyrere, men lige så vel rigtig simpel ved køb af mini tæpperenser online. Den billigste leveringsløsning er dog at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du lever i nærheden af internet forhandlerens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på mini tæpperenser kan være særligt vital såfremt man har brug for varen omgående, og herved er det nemlig centralt at man ser nærmere på den estimerede leveringstid på mini tæpperenser. Masser af internet outlets – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, men det er regnet ud fra at ordren køres igennem tidligere end et fast klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få pakken ekspederet forinden medarbejderne har fri.

Enkelte e-forhandlere tilbyder gebyrfri levering på mini tæpperenser online, men oftest forudsætter det at der erhverves for en fastsat pris. I øvrigt bør du snuppe den mest letkøbte metode til levering, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted.

Adskillige netshops frembyder afhentning hvor du handler billig mini tæpperenser online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af mini tæpperenser i følgende områder:

Køge, Albertslund, Horsens, Thisted, Farum, Frederiksberg, Solrød Strand, Holstebro, Birkerød, Brønshøj, Hobro, Hedehusene, Randers, Skive, Hjørring, Tårnby, Hørsholm, Hillerød, Dragør, Haslev, Brabrand, Lyngby, Grenaa, Esbjerg, Kalundborg, Åbyhøj, Vanløse, Vejle, Slagelse, Lystrup, Helsingør, Nykøbing Falster, Gentofte, Nærum, Gladsaxe, Middelfart, Ballerup, Værløse, Ikast, Valby, Stenløse, Varde, København, Frederikshavn, Aabenraa, Fredericia, Aalborg, Taastrup, Vordingborg, Rødovre, Holbæk, Allerød, Herning, Næstved, Rudersdal, Svendborg, Struer, Nyborg, Hvidovre, Charlottenlund, Ølstykke, Virum, Haderslev, Skanderborg, Hedensted, Ishøj, Kokkedal, Brøndby, Herlev, Frederikssund, Lillerød, Risskov, Kolding, Odense, Højbjerg, Jyllinge, Viborg, Brønderslev, Sønderborg, Roskilde, Nakskov, Vallensbæk, Nørresundby, Frederiksværk, Søborg, Tilst, Greve, Korsør, Rønne, Silkeborg, Aarhus, Odder, Ringsted, og Glostrup, .

Click-and-collect af mini tæpperenser er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Falster) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at mennesker som regel søger efter blandt andet køb mini tæpperenser og mini tæpperenser priser. Foruden dette oplever man typisk mennesker søge efter bl.a. mini tæpperenser online, billig mini tæpperenser samt mini tæpperenser tilbud, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Få den bedste pris på mini tæpperenser

Det er jo rigtig nemt for købere at analysere priser på billige mini tæpperenser online hos diverse butikker på nettet, og til tak har adskillige outlets på nettet ikke kunne lade være med at nedskære priserne på mini tæpperenser enormt, og ovenikøbet love gratis fragt.

Det kan dog til hver en tid blive gavnligt at sammenholde enkelte internet foretagender efter tilbud og rabatter på mini tæpperenser online forud for at du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man bør blot være årvågen med, at i tilfælde af at en internet shop udlover billige mini tæpperenser online på tilbud til en pris som virker utrolig letkøbt, så kunne det mange gange være et karakteristika der viser en uægte online forretning. Bestillinger med kort er dog omfavnet af en bestemmelse, hvilket beskytter dig overfor uærlige e-forretninger.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at dække pengene til mini tæpperenser af flere omgange. Dette foreslåes normalt i specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Bygma og XL-Byg.

Ses der på data står det tydeligt, at folk som regel kigger efter for eksempel mini tæpperenser online og mini tæpperenser tilbud. Derudover ser vi ofte folk lede efter eksempelvis billig mini tæpperenser, køb mini tæpperenser og mini tæpperenser priser.

Se nærmere på andre menneskers erfaringer

Trustpilot medfører altid tiltalende genveje til at verificere forskellige forhenværende køberes meninger og derved er det klogt, at du sonderer online forretningens ratings før du shopper billige mini tæpperenser online.

Facebook frembyder for øvrigt immervæk fornemme metoder til at få indtryk af internet forretningens pålidelighed. I øvrigt er der en del internet butikker som gør det muligt at nedfælde en vurdering af deres købsoplevelse, som på samme måde burde drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige mini tæpperenser online på en webbutik kan de de facto læse webshoppens forretningsaftale, men det er normalt ikke videre interessant, især på de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark.

En anden mulighed kunne måske være at kontrollere om online forretningen er e-mærke godkendt, siden det generelt er en forsikring om at e-firmaet føjer gældende dansk lovgivning, foruden at den undertiden overvåges af eksperter som har indsigt i reglementet på området.

Det er en rigtig god chance for at få assistance, når du oplever besvær i processen med din shopping med mini tæpperenser. Derudover kan det anbefales at du er sat ind i de mest betydningsfulde forhold der indvirker på købet af mini tæpperenser online, til eksempel den ombytningsrettighed e-forhandleren tilbyder.

I relation til det er det samtidig afgørende, at man når som helst beholder sin faktura, således man altid kan eftervise bestillingen af mini tæpperenser, uafhængig af om man køber fra Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Rasmus Christensen gav 5 stjerner

Hurtig

Kim J gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Maria gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Morten Thomsen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til din online shopping
1Leveringstidspunktet kan vise sig at være usædvanlig essentiel forudsat man absolut skal bruge ordren nu og her, så i det øjemed er det temmelig aktuelt at man finder det forventede leveringstidspunkt ved mini tæpperenser. De fleste internet outlets reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre, men vær obs på at det nødvendiggør at ordren lægges før et fast klokkeslæt.
2Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er et signal om at webshoppen efterlever de gældende danske regler, og at online webshoppen jævnligt undersøges af fagfolk som er meget fortrolige vilkårene på området. Forud for at folk køber billige mini tæpperenser på en internet forhandler burde de på en vis måde overveje virksomhedens handelsaftale.
3Masser af forretninger på nettet tildeler nu til dags diverse forskellige billige leveringsudgaver til mini tæpperenser. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo meget fremkommelig, og i mange tilfælde derudover den mindst kostelige leveringsmetode.
4Det er jo efterhånden yderst overkommeligt for alle at sammenligne tilbud online på billige mini tæpperenser fra forskellige firmaer på nettet, og til tak garanterer flertallet af e-forretninger portofri levering. Det kan immervæk vise sig profitabelt at kontrollere nogle internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at modtage den laveste pris.
5Trustpilot leverer fuldt ud fortræffelige muligheder for at eksaminere en lang række øvrige forbrugeres domme og på grund af dette er det en hjælp, at du gransker internet forretningens ratings inden du shopper billige mini tæpperenser online. Facebook bringer dig ligeledes aldeles hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i online butikkens popularitet.
6Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket forudsætter at du bor nær e-forhandlerens arbejdslager. Den fragtform er selvfølgelig virkelig central om vi mangler mini tæpperenser straks. Alternativt så tilbyder en række internet outlets portofri fragt, men typisk er det kun gældende hvis man shopper for en fastsat sum.
7Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er en del af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer os overfor uærlige internet forretninger. Som alternativ kunne du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du hellere vil godtgøre prisen over tid.
8Visse internet forretninger sikrer fragt uden beregning på mini tæpperenser, men oftest påkræves det at man køber for en præcis sum. Som alternativ kunne du overveje den mest billige leveringsform, hvilket ofte er at få leveret dine produkter til et udleveringssted. Denne er undertiden ligeledes rigtig nem. Den prisbilligste fragttype er dog at hente varerne selv.
9Forud for at nogen handler billige mini tæpperenser på en forhandler på nettet bør de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsvilkår, dog er det for det meste en omfattende opgave. I øvrigt er det godt at køber er sat ind i de fundamentale retningslinjer gældende for bestillingen af billige mini tæpperenser online, eksempelvis hvilken byttepolitik shoppen bruger.