Byggevarepriser.dk

Lille Tæpperenser

Tæpperenser Kärcher PUZZI 10/1
5.395 kr.
Se produkt
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Se produkt
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Se produkt
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Se produkt
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Se produkt
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Se produkt
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du undersøge firmaets regler.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring lille tæpperenser.
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment, og andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare lille tæpperenser.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne selv. Det er især en mulighed hos de store byggekæder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige lille tæpperenser alt efter hvor du handler online. Nogle vil have gode priser, imens øvrige satser på faglig sparring. Du skal tænke over hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut super vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder samler produkter fra adskillige specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af lille tæpperenser online.
De gængse byggemarkeder finder du overalt i landet, og pga. det har du valget om at handle online og hente byggematerialerne selv. På grund af det er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker producerer selv varerne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Mange specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der oftest er danske, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du når du handler lille tæpperenser online på deres side.
Mange specialiserede netshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig bør du forvente ekstremt brugbar hjælp fra personale som er specialister i lige præcis lille tæpperenser.
De største byggecentre i Danmark

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

lille tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

lille tæpperenser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

lille tæpperenser silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

lille tæpperenser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke beskyttelse bl.a. hjelm og sko der hjælper dig mod hændelige ulykker. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke får professionel assistance.
2Husk at tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde anskaffe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Når du ønsker hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at indhente priser fra en håndfuld foretagender.
3Det viser sig fundamentalt at have de relevante byggematerialer til rådighed før du begynder dit byggeprojekt. Du har fordel af at lave en simpel indkøbsseddel med alt der bliver brug for, og så granske punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
4Ofte vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det må være forstandigt at kortlægge alle udgifter, og efterfølgende nedskrive eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
5Man bør på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være af stor betydning at have grejet tilgængeligt idet du starter byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at påregne de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
6Forberedelse bliver nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må have en strømlinet plan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din strategi.
7Ved projekter udenfor kan vejret få meget at sige. Af den årsag skal du ofte tjekke vejrprognosen i perioden for byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre dit svære byggeprojekt.
8Du har adgang til endeløse artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med enormt meget gavnlig viden, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
9Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, især når det kommer til omfattende byggeprocesser. Flere projekter kræver flere personer. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
10Forud for at du starter byggeprocessen kan det vise sig temmelig fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige bump på vejen i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig af stor betydning at der er afsat betragtelig plads i arbejdsplanen, så man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
12Nogle gange kan man få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås når ombygningen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er bedst?

En række online selskaber foreslår på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmetoder til lille tæpperenser. En af de mest populære er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen den dag der passer dig. Fragttypen er jo ret overkommelig, og oftest tilmed den prisbilligste fragttype.

Du kunne også vælge at få det leveret hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragttypen viser sig oftest lidt mindre billig, men endvidere virkelig bekvem ift. lille tæpperenser online. Den mest prisbevidste type af levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket afhænger af at du lever med kort afstand til internet shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på lille tæpperenser er ret udslagsgivende forudsat man skal bruge varerne øjeblikkeligt, og derfor er det utvivlsomt centralt at man checker leveringstiden ved lille tæpperenser. En del e-shops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på mange varenumre online, som trods alt er afhængig af at ordren indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produktet klargjort inden personalet har fyraften.

Enkelte byggecentre byder på fragt uden betaling på lille tæpperenser online, men tit under forudsætning af at der købes for en fastsat sum. Ellers skulle du vælge den mest billige fragtmetode, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man handler billig lille tæpperenser på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover blandt andet klik-og-hent på lille tæpperenser i disse byer:

Solrød Strand, Lystrup, Brabrand, Ikast, Farum, Lyngby, Odder, Ballerup, Nørresundby, Aarhus, Struer, Grenaa, Risskov, Vordingborg, Nykøbing Falster, Hørsholm, Hedehusene, Brøndby, Aalborg, Valby, Hvidovre, Haderslev, Holstebro, Nærum, Nakskov, Gladsaxe, Middelfart, Thisted, Haslev, Ringsted, Værløse, Albertslund, Hjørring, Holbæk, Greve, Skanderborg, Silkeborg, Søborg, Vallensbæk, Rødovre, Taastrup, Aabenraa, Tilst, Virum, Sønderborg, Næstved, Stenløse, Svendborg, Kalundborg, Dragør, Helsingør, Hillerød, Gentofte, Frederiksværk, Hobro, Odense, Nyborg, Ølstykke, Herlev, Frederiksberg, Horsens, Vanløse, Rudersdal, Lillerød, Fredericia, Brønshøj, Kokkedal, Allerød, Herning, Skive, Frederikshavn, Køge, Vejle, Kolding, Brønderslev, Birkerød, Viborg, Jyllinge, Rønne, Varde, Åbyhøj, København, Ishøj, Korsør, Frederikssund, Roskilde, Glostrup, Hedensted, Højbjerg, Esbjerg, Charlottenlund, Tårnby, Randers, og Slagelse, .

Klik-og-hent for lille tæpperenser er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland).

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at folk typisk søger efter blandt andet lille tæpperenser online og lille tæpperenser tilbud. Foruden dette ser man som regel netshoppere lede efter eksempelvis lille tæpperenser priser, billig lille tæpperenser samt køb lille tæpperenser, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Bygma.

Gode tilbud på lille tæpperenser

Det er i dag meget hensigtsmæssigt for enhver at finde de laveste priser på billige lille tæpperenser online i blandt forskellige e-forretninger, og følgelig har mange e-forhandlere været presset til at at presse salgspriserne på lille tæpperenser kolossalt, og ydermere præstere fragt uden betaling.

Det kan dog trods alt vise sig udbytterigt at besigtige et par forskellige internet forhandlere efter udsalg og tilbud på lille tæpperenser online før du køber, således at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Du bør alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet handler udbyder billige lille tæpperenser online til salg for en pris som virker helt ekstremt beskeden, så burde det tit være et karakteristika der viser en uægte netbutik. Køb med kort er i hvert fald omfattet af en orden, der passer på en overfor falske firmaer på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at honorere betalingen af lille tæpperenser af flere omgange. Dette fås normalt i specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som fx 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere som regel leder efter for eksempel lille tæpperenser priser og lille tæpperenser online. Derudover oplever man som regel mennesker søge efter bl.a. køb lille tæpperenser, lille tæpperenser tilbud samt billig lille tæpperenser.

Undersøg andre menneskers synspunkter

Trustpilot medfører helt fordelagtige chancer for at tolke en stor gruppe nuværende forbrugeres erfaringer og derfor er det smart, at du udforsker e-forretningens bedømmelser forinden du handler billige lille tæpperenser online.

Facebook fremskaffer tillige i højeste grad strålende metoder til at få indblik i internet shoppens troværdighed. Herinde møder vi endda outlets på nettet som gør det muligt at give en bedømmelse af købsoplevelsen, som ligeledes burde benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige lille tæpperenser online i en internet handler kunne de utvivlsomt få overblik over e-butikkens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde en omfattende opgave, særligt med de store byggekæder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Et alternativ kan derfor være at se nærmere på om internet firmaet er e-mærket, hvilket kan være en indikation om at internet forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, tillige med at internet firmaet hyppigt revideres af fagmænd der kender bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig anledning til at blive assisteret, hvis du forvoldes udfordringer i forbindelse med dit køb af lille tæpperenser. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at køber er obs på de mest vitale retningslinjer der har betydning for bestillingen af lille tæpperenser online, til eksempel den returpolitik online forhandleren tilbyder.

I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man stadig bevarer ens faktura, så man senere kan bevise købet af lille tæpperenser, hvad end man handler fra Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen eller Silvan.

Charlotte Larsen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Lene Christensen gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Lene A gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jan Johansen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til indkøb via nettet
1Fragtperioden kan være ret vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge pakken fluks, og med det formål er det faktisk klogt at du finder den forventede leveringstid for lille tæpperenser. Størstedelen af online varehuse præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, men husk at det er påkrævet at ordren køres igennem inden et givent klokkeslæt.
2Det er jo ret bekvemt for alle at finde de laveste priser online på billige lille tæpperenser hos diverse online outlets, og herved lover massevis af e-firmaer fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel vise sig lukrativt at granske et par online selskaber efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at få den billigste pris.
3Forinden folk handler billige lille tæpperenser på en online webshop bør de i virkeligheden granske webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke videre spændende. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de mest vitale forhold der kan have indvirkning på handlen med billige lille tæpperenser online, som fx den byttepolitik internet virksomheden lover.
4Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af et reglement, hvilket forsvarer køber imod uægte forretninger på nettet. Som en anden løsning kan du vælge en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare beløbet over flere uger.
5Visse internet outlets præsterer fragtfri levering på lille tæpperenser, men undertiden kun ifald man aftager for en konkret pris. Ellers kunne man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsversion, der tit vil blive at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop. Muligheden viser sig somme tider på den anden side super fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
6Generelt foreslår vi at granske om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er en tilkendegivelse af at netshoppen efterlever de officielle danske regler, samt at e-butikken tit revurderes af fagmænd som mestrer de gældende regulativer. Inden folk bestiller billige lille tæpperenser på en internet shop burde de utvivlsomt granske netshoppens regler.
7Den prisbilligste fragtmulighed er dog at du selv henter ordren, som dog er betinget af at du opholder dig tæt på e-firmaets arbejdslager. Den leveringsmetode kan være særligt aktuel hvis du står og skal bruge lille tæpperenser inden for få dage. Alternativt så frembyder flere online shops portofri levering, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der shoppes for en bestemt sum.
8Flere internet selskaber frembyder nu diverse billige fragttyper til lille tæpperenser. En af de mest anvendte er lige nu levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo vældig ukompliceret, og desuden endda den billigste mulighed for fragt.
9Trustpilot frembringer flere fornemme løsninger til at besigtige flere aktuelle forbrugeres observationer og herved tilråder vi, at du verificerer internet selskabets vurderinger forud for at du shopper billige lille tæpperenser online. Facebook tilbyder dig tillige ultra tiltalende løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed.