Byggevarepriser.dk

Stenmel pristjek

Er du på udkig efter stenmel? Vi har fundet 81 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 800 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg stenmel du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg stenmel

Laveste pris for 1.000 kg stenmel inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
800 kr.Køb
850 kr.Køb
925 kr.Køb
925 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
998 kr.Køb
1.007 kr.Køb
1.025 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.100 kr.Køb
1.100 kr.Køb
1.100 kr.Køb
1.121 kr.Køb
1.121 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.138 kr.Køb
1.138 kr.Køb
1.140 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.154 kr.Køb
1.159 kr.Køb
1.164 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.188 kr.Køb
1.188 kr.Køb
1.190 kr.Køb
1.198 kr.Køb
1.204 kr.Køb
1.211 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.295 kr.Køb
1.295 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.350 kr.Køb
1.368 kr.Køb
1.368 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.424 kr.Køb
1.498 kr.Køb
1.498 kr.Køb
1.820 kr.Køb
1.820 kr.Køb
1.825 kr.Køb
1.870 kr.Køb
2.030 kr.Køb
2.030 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Stenmel er et særligt velegnet produkt til belægninger og fuger mellem fliser eller lignende eller til stier.

Det består af enten knuste sten eller knust granit, og det kommer i flere forskellige farver. De mest almindelige farver er dog sort og grå.

Grunden til at det er særligt velegnet til belægninger og fuger mellem fliserne er, fordi det har en kantet struktur, som giver en god friktion. Det betyder, at det ikke kan blive blæst eller skyllet væk, når det for eksempel regner eller blæser. Man kan dermed være sikker på, at det bliver liggende, der hvor man har lagt det.

Forskellige slags stenmel

Der findes to forskellige typer stenmel. Den ene er fremstillet af knuste sten, mens den anden er fremstillet af knust granit. Man kan kende forskel på de forskellige typer ved at kigge på farven. Er farven enten sort eller grå, er der tale om stenmel af knust granit. Har det omvendt en mere brunlig farve, er der tale om stenmel af knuste sten.

Knuste sten

Stenmel af knuste sten kaldes også for bakkestenmel, og det er fremstillet af knuste sten, der kommer fra en grusgrav. Bakkestenmel har en brunlige farve, og det er kantet, hvilket betyder, at det er godt til at pakke sig og blive liggende. Det er dermed meget velegnet til at bruge mellem flisernes fuger.

Bakkestenmel har en lidt grovere tekstur end stenmel af knust granit. Det er derfor særligt velegnet til større fuger, men det kan også bruges som den eneste belægning. Det kan for eksempel være på en parkeringsplads, i indkørslen eller på en ridebane. Det skyldes den faktor, at det ikke flytter sig betydeligt, når det regner eller stormer – heller ikke når det ligger frit.

Knust granit

Stenmel af knust granit er den mest almindelige form for stenmel, og det er enten gråt eller sort. Kigger man nærmere på stenmelet, vil man kunne se de skarpe kanter, som giver en høj friktion. Det betyder, at det har en god evne til at pakke sig imellem for eksempel flisefuger, og at det ikke vil flytte sig, selvom det regner eller blæser.

Hvad kan det bruges til?

Stenmel kan blandt andet bruges til belægninger på ridebaner, parkeringspladser og i private indkørsler, men det bruges også hyppigt af de offentlige instanser. Dette skyldes formentlig det minimale behov for vedligeholdelse. Derudover kan stenmel også benyttes i haven, hvor det blandt andet kan anvendes til afretning, når der skal lægges fliser.

Skal man lægge en ny terrasse, kan man også bruge det i stedet for flisesand. Det kan også bruges til at forbedre jorden i haven eller til at opnå den rette blanding af gødning. Sidst men ikke mindst kan det også bruges i akvarier, og det her dermed rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder. Faktisk er der ikke ret mange begrænsninger for, hvad det kan anvendes til.

Ideelt til petanquebaner

Som nævnt kan man bruge stenmel til mange forskellige formål, og det kan blandt andet også bruges til etablering af petanquebaner.

Skal man anlægge en petanquebane, skal man starte med at grave ud til banen. Det betyder, at man skal fjerne mellem 35 og 40 centimeter jord. Er jorden meget leret, kan det desuden være nødvendigt at lægge et dræn. De officielle mål for en petanquebane er på mindst 15 meter i længden og 4 meter i bredden.

Efter udgravningen skal man jævne underlaget og efterfølge lægge bundsikring, som består af stabilgrus og sand. Det har til formål at sikre, at regnvand kan løbe væk fra banen, og laget skal være på 10-15 centimeter.

Herefter skal der lægges 15-20 centimeter stabilgrus oven på bundsikringslaget, og det sikrer en flot og jævn overflade. Stabilgruset skal derfor planeres ud med en pladevibrator.

Til sidst skal man lægge det øverste lag på petanquebanen, og det udgøres af 4 centimeter stenmel. Det giver de mest optimale betingelser for en god petanquebane.

En god ide vil desuden være at lægge plænekantsten rundt i kanten af banen. Det vil give et flot resultat, og samtidig vil det gøre det svært for græs og ukrudt at komme ind på petanquebanen.

Forskellige farvevarianter

Stenmel findes i flere forskellige farver, og det skyldes, at det typisk består af knust, pulveriseret granit. Dermed vil stenmelet også kunne købes i de samme farver som granit. Man kan vælge mellem:

Der er flere fordele ved, at det findes i så mange forskellige farver. Først og fremmest kan man dermed få det resultat, man ønsker. Derudover er det også særligt fordelagtigt at bruge det sammen med granitskærver, hvis man ønsker at have et jævnt underlag. Dermed vil skærverne også komme til at ligge bedre fast, og man undgår, at underlagets farve skinner igennem. Det vil nemlig ske, hvis man anvender stabilgrus som underlag til skærverne.

Udregning af mængder

Ligesom med alle andre materialer er det altid en god ide at beregne, hvor meget stenmel man skal bruge til opgaven. På den måde undgår man hverken at købe for meget eller for lidt. Der findes dog forskellige regnemetoder alt afhængigt af, hvad det er, man skal bruge stenmelet til.

Skal det anvendes til en ridebane, en petanquebane eller som en anden form for stabiliserende lag, er det forholdsvist ligetil at beregne forbruget. I så fald skal man gange områdets længde og bredde med lagtykkelsen. Skal man for eksempel anlægge en officiel petanquebane, ser regnestykket således ud: 4 x 15 x 0,04, og det vil give et resultat på 2,4. Det betyder, at man i så fald skal bruge 2,4 kubikmeter stenmel til banen. Stenmel vejer 1600 kilo per kubikmeter, og det er derfor forholdsvist nemt at regne ud, hvor meget stenmel man skal bruge til formålet.

Skal man bruge det til fuger imellem fliserne, kan det det dog være svært at beregne det præcise forbrug på egen hånd. Der findes dog stenmelsberegnere, der kan hjælpe med regnestykket. I så fald skal man oplyse målene på stenene eller fliserne og det totale areal. Så får man svaret på, hvor meget stenmel man har brug for.

Hvordan udlægger man det?

Metoden for udlægning af stenmel er den samme, uanset hvilket projekt man skal i gang med, og det er ikke særligt svært.

Start altid med at grave ud, så du for en plan overgang i det endelige resultat. Derudover sikrer udgravningen også et solidt og jævnt fundament. Selve gravearbejdet er noget af de mest omfattende, da der skal graves 35-40 centimeter ned i dybden.

Efter udgravningen skal jorden planes ud, inden man lægger bundsikringslaget bestående af stabilgrus og sand. Dette lag skal have en dybde på 10-15 centimeter. Efterfølgende skal der lægges 15-20 centimeter stabilgrus, som skal planes ud med en pladevibrator for et ensartet og jævnt resultat.

Til sidst skal laget med stenmel lægges, og det skal være på omkring 4 centimeter.

Forhandlere, priser og levering

Stenmel forhandles mange af de samme steder, som forhandler andre typer stenvarer og granitskærver. Hvilken forhandler man vælger at handle hos, afhænger dog af, hvordan man vil have produktet leveret, eller om man vil hente det selv. Ønsker man selv at afhente det, er det nødvendigt, at man har en trailer til rådighed.

Levering

Det kræver omkring 3 tons stenmel at etablere en petanquebane, og det er derfor ret store mængder, der skal transporteres, afhængigt af den konkrete opgave. Det vil derfor i mange tilfælde være mest ideelt at få det leveret frem for at hente det selv.

Vælger man at få det leveret til adressen, kan man vælge mellem tre forskellige leveringsmetoder.

Man kan enten vælge at få stenmelet tippet af i indkørslen eller ved kantstenen. I så fald vil lastbilen hælde alt stenmel ud i en stor bunke, og man skal selv sørge for at fjerne det, hvis det ikke skal blive liggende der.

Man kan også vælge at få det læsset af med en lastbil med grab. På den måde kan man få stenmelet længere ind på grunden, og det behøver dermed ikke at ligge i indkørslen. De fleste lastbiler med grab kan levere på et ønsket sted på grunden op til cirka 10 meter fra vejen.

Sidst men ikke mindst kan man også vælge at få det leveret i en bigbag. I så fald vil lastbilen aflæsse bigbagen ved kantstenen eller i indkørslen, og man skal dermed selv sørge for at flytte det efterfølgende.

Priser

Priserne på stenmel kan variere meget, og det kan dermed være svært at give en konkret pris. Prisen kan blandt andet afhænge af, hvor meget man har behov for, og hvordan det skal leveres. Overordnet set kan man dog regne med, at en kubikmeter stenmel koster cirka 1200 kr. Inden man bliver skræmt at prisen, bør man være opmærksom på, at en kubikmeter stenmel svarer til cirka 1,5 ton stenmel.

Fordele og ulemper

Der er rigtig mange fordele ved at anvende stenmel. Først og fremmest kan det give en rigtig stærk fuge mellem fliserne, og det har også en god beskyttelse mod ukrudt. Man skal dog være opmærksom på, at der også er en ulempe forbundet med stenmel. Lader man det ligge på fliser udendørs, og begynder det at regne, kan det nemlig misfarve fliserne. For at undgå dette er det vigtigt, at man ikke lader det ligge på fliserne, og at man ikke gør det vådt under udlægningen.

Findes der nogle alternativer?

Hvis man gerne vil undgå at få misfarvet sin belægning, findes der en række alternativer til stenmel. Det kan for eksempel være:

De fleste former for sand er gode alternativer til stenmel. Det skyldes, at sand også ligger meget stabilt, og det er ligeledes meget nemt at plane ud. Ulempen ved sand er dog, at det ikke har samme gode friktion som stenmel, og det vil derfor kunne fyge mere, når det stormer eller blæser.

Vælger man i stedet at lægge grus, fyger det mindre end sand, men omvendt vil det til gengæld være svært at plane godt ud, så man får en flot og jævn overflade.

Konklusion

Selvom der findes mange forskellige alternativer til stenmel, er der bestemt også en række gode grunde til, at det stadig i høj grad anvendes til flere forskellige formål. Der er ikke nogen af alternativerne, der ikke har ulemper forbundet med brugen. Passer man på i forhold til belægning og vand, når man arbejder med stenmel, er der ingen grund til ikke at anvende det. Det gælder særligt, hvis man har behov for et materiale, der er nemt at arbejde med, og som har samme høje friktion som stenmel.

Anvendelse: som fugemateriale til indkørsel under skærver til bålplads til legeplads til gangstier til bede omkring træer til belægning til petanquebaner til fliser til gårdsplads til drivhus til bålsted som toplag til akvarier til flisefuger til fuger til havegange til veje som terrasse til køkkenhaven til planter til haven som belægning som underlag som fugesand omkring højbede mod myrer mod ukrudt til akvarier til havesti til ridebaner

Varianter: antracit knust fint groft hvidt gul gråt lyst granit lysegrå gult bakke sort brun blå grå

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 25 kg 500 liter 10 kg 20 kg 1 m3 500 kg 1 ton 1000 kg 15 kg

Levering: hent selv løst leveret i bigbag i poser trailer afhentning vognlæs i sække i løs vægt

Brands: NCC Raw Weber Safestone Dansand Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot stenmel.
Når du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot vil spare fragten, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt hos de velkendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af stenmel.
Det er absolut utrolig relevant at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Du bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige stenmel hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder de bedste priser, imens øvrige satser på service. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker overalt i landet, og pga. det har de fleste valget om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Derigennem har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og sågar få fat i varerne lige nu.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af stenmel online.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få billigere priser.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Derfor kan du forvente ekstremt anvendelig service fra mennesker som er specialister i netop stenmel.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du handler stenmel online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
stenmel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

stenmel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af flere end 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

stenmel silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

stenmel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan overvejes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du bør sikre dig professionel assistance til noget af arbejdet. Når du henter hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at tage imod prisoverslag fra forskellige håndværkere.
2Man kan forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det gives ifald byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
3Det kan være en god idé at spørge om assistance til projektet, navnlig ved omfangsrige ombygninger. Nogle ting gør krav på flere mennesker. Derudover må det være mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
4Typisk vil det vise sig afgørende at lave et budget for byggeriet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er fornuftigt at beskrive samtlige poster, og bagefter undersøge ens omkostning ved dem én og én.
5Godt forarbejde viser sig som metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af strategien.
6Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer klar forinden du iværksætter dit arbejde. Du har god gavn af at notere en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og bagefter granske hvert enkelt punkt, således at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
7Man bør nødig stå uden det nødvendige grej. Det er erstatteligt at have værktøjet ved hånden akkurat som du starter dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at medregne de her omkostninger i det økonomiske overblik.
8Længe før du indleder byggeriet kan det vise sig aldeles centralt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
9Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problematikker i forbindelse med store byggeprojekter, og herved kan det være vigtigt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at nå i mål.
10Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum tage et kig på vejrmeldingerne i dagene før projektets start, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit komplekse byggeprojekt.
11Du skal på ingen måde glemme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod eventuelle risici. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, specielt hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
12Du finder et bredt udvalg af instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med store mængder brugbar information, navnligt forudsat at man benytter den engelske version.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er meget imponerende. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er utrolig flot. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål med hensyn til stenmel

 • Hvad bruger man stenmel til?
 • Hvor bruges stenmel?
 • Hvor tykt lag stenmel?
 • Hvor hårdt bliver stenmel?
 • Hvordan lægges stenmel?
 • Hvad vejer stenmel?
 • Hvordan bliver stenmel hårdt?
 • Hvor kan jeg købe stenmel?
 • Hvad koster stenmel?
 • Hvad er stenmel lavet af?
 • Hvorfor stenmel?
 • Hvor langt rækker stenmel?
 • Hvor meget stenmel skal jeg bruge?
 • Hvordan virker stenmel?
 • Stenmel hvor tykt et lag?
 • Hvordan lægger man stenmel?
 • Hvad er stenmel?
 • Hvordan bruger man stenmel?
 • Hvilken fragtløsning er smartest?

  Adskillige internet handler foreslår nu om dage alverdens billige fragtformer til stenmel. En yndling er i dag afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er altså virkelig let, samt endda endvidere den billigste mulighed for fragt.

  Du kan derudover vælge at få pakken leveret til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig for det meste en smule mere omkostningsfuld, men på den anden side temmelig smertefri med stenmel online. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig nærved internet virksomhedens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på stenmel er naturligvis ret vigtig ifald man skal bruge produkterne omgående, og af den grund er det ret vigtigt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved stenmel. De fleste internet forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre online, men vær obs på at det forudsætter at ordren lægges tidligere end et fastslået tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren afsted før medarbejderne tager hjem.

  Nogle enkelte e-handler i Danmark byder på gebyrfri levering på stenmel online, men i de fleste tilfælde kun når du shopper for et præcist beløb. Alternativt kunne man overveje den mest letkøbte leveringstype, hvilket oftest vil blive at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

  Størstedelen af webbutikker foreslår click-and-collect hvor du køber billig stenmel online men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bygma. De giver for eksempel klik-og-hent på stenmel i følgende byer:

  Hørsholm, Svendborg, Køge, Højbjerg, Hjørring, Slagelse, Nyborg, Esbjerg, Kolding, Rødovre, Rudersdal, Taastrup, Vallensbæk, Gladsaxe, Lillerød, Korsør, Holstebro, Brøndby, Haderslev, Åbyhøj, Næstved, Ballerup, Roskilde, Valby, Rønne, Lyngby, Vejle, Helsingør, Tårnby, Randers, Greve, Frederiksværk, Gentofte, Nykøbing Falster, Frederikssund, Hedensted, Aabenraa, Ishøj, København, Viborg, Charlottenlund, Ringsted, Aalborg, Dragør, Hedehusene, Silkeborg, Vanløse, Virum, Horsens, Risskov, Ikast, Skanderborg, Frederiksberg, Varde, Brabrand, Skive, Ølstykke, Odder, Sønderborg, Haslev, Brønshøj, Albertslund, Middelfart, Kalundborg, Nørresundby, Hillerød, Struer, Nakskov, Hvidovre, Grenaa, Farum, Kokkedal, Hobro, Nærum, Odense, Aarhus, Glostrup, Herlev, Allerød, Birkerød, Tilst, Stenløse, Vordingborg, Værløse, Brønderslev, Thisted, Holbæk, Jyllinge, Søborg, Herning, Lystrup, Fredericia, Frederikshavn, og Solrød Strand, .

  Klik-og-hent for stenmel er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Amager) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

  Ses der på tallene bliver det markant, at folk ofte søger efter fx stenmel tilbud og køb stenmel. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter bl.a. stenmel priser, billig stenmel og stenmel online, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

  Priser på stenmel

  Det er efterhånden i høj grad smertefrit for internetbrugere at finde de bedste priser på billige stenmel online i blandt diverse internet foretagender, og derved har adskillige internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at sænke priserne på stenmel drastisk, og ydermere præstere gratis levering.

  Trods dette kan det ikke desto mindre blive gunstigt at se nærmere på et par forskellige internet forhandlere efter rabatter og tilbud på stenmel online inden du køber, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

  Man må blot ikke undervurdere, at hvis en butik på nettet sælger billige stenmel online til en tilbudspris som anses for besynderligt billig, kan det mange gange være et karakteristika der viser en fup shop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfattet af en lovbestemmelse, som værner os overfor fup e-firmaer.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage beløbet til stenmel ude i fremtiden. Det tilbydes normalt ved specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

  Når der ses på data er det klart, at internet shoppere typisk søger bl.a. køb stenmel og stenmel priser. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter fx stenmel online, billig stenmel samt stenmel tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stenmel er 799 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til veje til belægning under skærver til akvarier mod ukrudt som underlag til bede til havegange til planter til drivhus til havesti til fuger omkring højbede som toplag til indkørsel omkring træer til bålplads til petanquebaner til gårdsplads mod myrer som belægning til haven til legeplads til gangstier til bålsted til fliser til ridebaner som terrasse til køkkenhaven som fugemateriale til akvarier til flisefuger som fugesand

  Varianter: fint gråt antracit hvidt groft gult grå gul sort blå brun lysegrå knust lyst granit bakke

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

  Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 15 kg 10 kg 20 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 25 kg 800 kg 500 kg 1 ton 500 liter

  Levering: vognlæs i bigbag hent selv trailer løst leveret afhentning i løs vægt i poser i sække

  Brands: Weber NCC Raw Dansand Champost Safestone

  Tjek andre menneskers ratings

  Trustpilot genererer altid hæderlige chancer for at tyde mange forhenværende forbrugeres observationer og derfor er det fornuftigt, at du analyserer e-shoppens ratings før du køber billige stenmel online.

  Facebook byder på lige så vel faktisk troværdige chancer for at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed. Herinde er der en del e-forretninger hvor du kan skrive en omtale af virksomhedens service, som tilmed bør benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Før folk handler billige stenmel online i en internet handler bør man sådan set tage stilling til dens handelsvilkår, men det er for det meste ikke super spændende, især ved de store byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og 10-4.

  Et alternativ er at tjekke om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er et bevis på at webshoppen forstår de danske love, foruden at internet butikken løbende revideres af eksperter som har indsigt i de gældende regler.

  Dette er desuden en god lejlighed til support, hvis du oplever dilemmaer i processen med din ordre på stenmel. Foruden dette rekommanderer vi at du er klar over de vigtigste betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af stenmel online, for eksempel hvilken ombytningsret internet virksomheden benytter.

  I relation til det er det ydermere afgørende, at man permanent sikrer sin e-mail kvittering, så man altid vil kunne bevise bestillingen af stenmel, ligegyldig om man handler fra Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller Bauhaus.

  Anna Pedersen gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Helle S gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Hanne Jensen gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Rasmus gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Stenmel via online butikker

  Trustpilot tilbyder dig fuldkommen passelige genveje til at kontrollere flere forhenværende kunders observationer med køb af stenmel og herved kan det være til hjælp, at du verificerer internet selskabets ratings inden du bestiller stenmel online.

  Facebook forærer dig ligeledes nogle relevante metoder til at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. Foruden det ses en række internet outlets hvor det er muligt at offentliggøre en kritik af ordreforløbet, som ligeledes burde drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er ift. køb af stenmel.

  Før man handler stenmel online

  Forinden folk shopper stenmel hos en online virksomhed bør de sådan set sætte sig ind i forhandlerens vilkår, men det er for det meste ikke særlig morsomt.

  En anden løsning kunne derfor være at efterse hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, siden det kan være et sympol på at e-handlen forsvarer de opstillede regler, udover at butikken undertiden besigtiges af jurister der kender vilkårene på området for salg af stenmel online.

  Dette er desuden en god genvej til støtte, for så vidt du udsættes for dilemmaer med din shopping. Ligeledes kan det være til hjælp at man er påpasselig med de mest centrale betingelser der er gældende for bestillingen.

  Levering af stenmel

  Mange forhandlere på nettet tildeler nu til dags en række forskellige leveringstyper. Den prisbilligste fragtform er uden tvivl selv at hente stenmelet, som desværre er betinget af at du bor lige ved internet forretningens tilholdssted.

  Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være virkelig bestemmende ifald vi mangler stenmelet øjeblikkeligt, og i det øjemed er det øjensynligt centralt at man studerer leveringstidspunktet ved stenmel – men glem ikke at det er underforstået at der bestilles tidligere end et besluttet klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne afsted før pakkemedarbejderne drager hjemad.

  En hel del online forhandlere tilbyder portofri levering på stenmel, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der aftages for et konkret beløb.

  Varerne der er fremvist i den her oversigt blev fundet frem af websitets robot. Denne har faktisk kigget et utal af tilbud for at kunne fremvise dem der mest muligt relaterer sig til stenmel, og som algoritmen af den grund estimerer matcher din søgeintention bedst.

  Foruden søgningen du skrev på Google har søgemotoren samtidig inddraget ord, som historikken viser at andre mennesker sandsynligvis indtaster i forbindelse med det, eksempelvis stenmel tilbud og stenmel imod ukrudt foruden søgeudtryk som stenmel salg og stenmel i granit.

  Den data bruger robotten som yderligere inspiration til at fremvise de tættest beslægtede varer. Data viser også at mennesker eksempelvis søger efter stenmel i granit, stenmel til gangstier eller stenmel i løs vægt. Den her data har algoritmen yderligere brugt til, at søge sig igennem en stor mængde tilbud.

  Derudover kan det ses i data, at søgningerne stenmel i granit, stenmel i granit og stenmel imod ukrudt er særdeles anvendte, og derfor er disse også taget med af søgerobotten ligesom søgefraserne stenmel i granit, stenmel i granit og stenmel online. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de listede produkter, ved at nogle af dem vækkede din interesse.

  Stenmel erhverves ved gængse byggekæder, eksempelvis DavidsenShop.dk, JemogFix.dk, Stark.dk, 10-4.dk, XL-Byg.dk, Silvan.dk, Bygma.dk og Bauhaus.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles stenmel til…

  Syddanmark: Børkop, Middelfart, Nyborg, Odense, Munkebo, Ribe, Tønder, Kolding, Faaborg, Vejen, Assens, Billund, Haderslev, Rødekro, Otterup, Ringe, Nordborg, Esbjerg, Sønderborg, Kerteminde, Grindsted, Fredericia, Vojens, Aabenraa, Varde, Svendborg, Bramming

  Midtjylland: Ebeltoft, Horsens, Risskov, Åbyhøj, Malling, Lemvig, Løgten, Højbjerg, Randers, Hammel, Skjern, Skive, Lystrup, Bjerringbro, Odder, Hedensted, Brabrand, Ikast, Holstebro, Tilst, Hadsten, Hornslet, Skanderborg, Hinnerup, Galten, Herning, Ry, Silkeborg, Kjellerup, Mårslet, Ringkøbing, Aarhus, Hasselager, Brande, Grenaa, Hørning, Løsning, Skødstrup, Vejle, Beder, Egå, Struer, Viborg

  Hovedstaden: Snekkersten, Helsingør, Frederiksberg, Glostrup, Hellerup, Frederiksværk, Hedehusene, Stenløse, Nivå, Vallensbæk, Rødovre, København, Farum, Søborg, Dragør, Lillerød, Brøndby, Hillerød, Hvidovre, Ballerup, Ølstykke, Hørsholm, Frederikssund, Vanløse, Rudersdal, Kokkedal, Slangerup, Virum, Høje Taastrup, Herlev, Værløse, Måløv, Brønshøj, Taastrup, Lyngby, Gentofte, Roskilde, Albertslund, Gilleleje, Helsinge, Gladsaxe, Dyssegård, Nærum, Fredensborg, Tårnby, Charlottenlund, Hellebæk, Espergærde, Holte, Humlebæk, Rønne, Valby, Allerød, Hundested, Smørumnedre, Ishøj, Birkerød

  Nordjylland: Nørresundby, Hjørring, Hirtshals, Hobro, Aalborg, Skagen, Thisted, Svenstrup, Brønderslev, Hadsund, Frederikshavn, Støvring, Nykøbing Mors, Sæby, Aabybro, Aars, Nibe

  Sjælland: Sorø, Haslev, Tune, Nykøbing Sjælland, Greve, Kalundborg, Jyllinge, Slagelse, Maribo, Solrød Strand, Korsør, Køge, Næstved, Nykøbing Falster, Skælskør, Holbæk, Vordingborg, Fensmark, Herfølge, Nakskov, Ringsted

  9 gode råd til online indkøb
  1Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en orden, der assisterer køberen imod uærlige internet shops. Som en anden løsning burde du benytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
  2Den prisbilligste leveringstype er unægtelig selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online virksomhedens tilholdssted. Den fragtform er selvfølgelig vældig vigtig om man har brug for stenmel inden for få dage. Alternativt så frembyder en hel del internet virksomheder levering uden betaling, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der købes for en bestemt pris.
  3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være usædvanlig bestemmende såfremt du absolut skal bruge din pakke straks, så af den grund er det skam passende at vi besigtiger den anslåede leveringsdato ved stenmel. Mange internet forretninger byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer, men som imidlertid er afhængig af at ordren gennemføres før et fastsat klokkeslæt.
  4Generelt slår vi et slag for at bemærke hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, hvilket generelt er en forsikring om at internet webshoppen retter sig efter de officielle danske regler, foruden at e-firmaet fra tid til anden monitoreres af eksperter der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Inden nogen bestiller billige stenmel på en shop burde man når alt kommer til alt læse virksomhedens betingelser.
  5Det er jo særdeles praktisk for folk at sammenligne priser online på billige stenmel hos forskellige internet forretninger, og på grund af dette tilbyder langt de fleste firmaer på nettet billig fragt. Derfor kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at undersøge indtil flere e-forretninger efter billige priser forud for at du bestiller, sådan at du er garanteret at opnå den skarpeste pris.
  6Nogle få forretninger på nettet lover fragt uden omkostninger på stenmel, men oftest gælder det kun hvis du aftager for en bestemt sum. Alternativt kunne man snuppe den mest prisbevidste mulighed for levering, som oftest er at få kørt bestillingen til en pakkeshop. Muligheden bliver af og til omvendt ret så enkel. Den mest prisbevidste type af levering vil dog altid være at hente ordren selv.
  7Inden nogen shopper billige stenmel i en e-shop burde de sådan set sætte sig ind i netshoppens betingelser, men det er ofte en omfattende opgave. Tilmed er det at foretrække at køber er klar over de mest vedkommende betingelser der indvirker på bestillingen af billige stenmel online, fx hvilken ombytningsrettighed forretningen tilsikrer.
  8Trustpilot fremskaffer i højeste grad stabile muligheder for at gennemgå adskillige aktuelle forbrugeres observationer og på grund af dette rekommanderer vi, at du vurderer webbutikkens bedømmelser forud for at du shopper billige stenmel online. Facebook giver dig tillige uden sammenligning værdifulde løsninger til at få indsigt i online firmaets kundefokus.
  9De fleste online firmaer udlover i vore dage alverdens billige muligheder for fragt til stenmel. En yndling er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringsformen er altså meget fleksibel, samt typisk tillige den billigste fragttype.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk