Byggevarepriser.dk

Flisesand pristjek

Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 26 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 850 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Når du lægger ny terrasse, indkørsel eller havesti derhjemme, har du brug for sand til at fylde fugerne ud. Flisesand kan anvendes til forskellige formål, og er et uundværligt materiale, når der anlægges indkørsel eller terrasse.

Du skal have styr på de rette lag og komprimeringer, når du går i gang anlægningsprojekter. Det er vigtigt, at underlaget er stærkt og stabilt nok til at holde til den belastning, som der vil opstå, når fliser betrædes, eller når biler kører i indkørslen.

Flisesandet bruges til sidste del i anlægningsprocessen, og har mange egenskaber.

Egenskaberne ved flisesand  

Sand til fliser er et fint, lyst naturmateriale, der er ideelt til belægninger, hvor det kan komme til at skabe den afgørende forskel. Materialet består af tørret kvartssand og er små sandkorn, der måler 0,002mm-0,2mm.

Tværsnitsarealet er det mindste, du finder på sand til bygge- og anlægningsprojekter.

De små, fine og kompakte sandkorn egner sig perfekt til fliser og belægninger, når der skal fuges. Selvom kornene er små og fine, er sand til fliser et stærkt og robust materiale, der ikke størkner.

Dette gør, at du hele tiden kan ændre på dit arbejde, hvis du har behov for det.

Der er mange egenskaber, som gør flisesand specielt og uundværligt:

Når du skal købe dit sand, skal du forholde dig til, hvor meget du har brug for sat op imod arealet på din nye terrasse eller indkørsel.

Beregning af mængde og køb af flisesand

Uanset om du er i gang med at anlægge terrasse, havesti eller ny indkørsel derhjemme, har du brug for sand til fugerne. Det er ikke kun arealet af din terrasse eller havesti, der har betydning for, hvor meget sand du har brug for.

Typen og antallet af dine belægningssten eller fliser spiller også en rolle, da højden på dem skal tages i betragtning. Sandet skal kunne dække fugerne imellem dine fliser eller sten.

Har du mange små sten, har du brug for ekstra sand, da der således vil være flere fuger, der skal fyldes.

Til 1m2 belægning skal der cirka bruges 3kg sand.

Denne tommelfingerregel er generel og vejledende, og du kan bruge den som tommelfingerregel, når du skal bestille sandet til dit projekt derhjemme.

Sørg for at tage ekstra forbehold, hvis du har store trædesten eller mange små fliser.

Flisesand og anvendelsesmuligheder

Det fine og stærke sand har mange egenskaber og kan anvendes til forskellige formål:

Som navnet antyder, bruger flisesand primært til fugerne imellem fliserne eller stenene, når der anlægges ny terrasse eller indkørsel.

I denne forbindelse fungerer sandet som den afsluttende finish, der sørger for at holde belægningsstenene på plads. De stærke sandkorn er i stand til at lægge sig tæt og kompakt, så der skabes solide fuger.

Foruden deres vigtige egenskab med at stabilisere og holde belæningsstenene på deres rette pladser, har sandet også en flot, hvid nuance, der skaber et smukt udtryk.

Sandet kan derfor også anvendes til forskønnelse, da fugerne kommer til at fremstå rene og klare.

Endelig har sandet den betydningsfulde egenskab, at det kan anvendes til at sænke forekomsten af ukrudt. Det stærke naturmateriale kan hindre ukrudtet i at skyde op mellem fliserne i en belægning.

Sandkornene er små og har særlige, skarpe kanter, der gør dem egnede til at fjerne alger på eksisterende belægning. Når du fejer med sandet ovenpå de områder på din terrasse eller i din indkørsel, som er plaget af algeforekomst, vil de slibe de grønne og generende alger væk.

Selvom det kræver lidt arbejde og sved på panden, er det den mest skånsomme og miljøvenlige metode til at fjerne algebelægning.

Sådan bruger du flisesand til belægning

Du skal bruge dit stærke, hvide sand til sidste del af processen med at anlægge ny terrasse, indkørsel eller havesti.

 1. Hæld en mængde af dit sand over i en spand og rør det rundt med en skovl
 2. Fordel sandet på dine nye belægning
 3. Fej sandet ned mellem fugerne (sørg for både at gøre det vertikalt og diagonalt)
 4. Brug en pladevibrator for at opnå det mest tætte og stærke resultat

Har du ikke en pladevibrator, kan du bruge en spartel. Når fugerne er fyldt optimalt op, vil du kun kunne presse spartlen få millimeter ned i hver fuge.

Til sidst skal du feje din terrasse, indkørsel eller havesti ved at bruge en blød kost. Dette sikrer, at de sidste små korn fordeles ned i fugerne.

Har du overskydende sand tilbage, skal du opbevare det i en tillukket beholder og opbevare det tørt. Det er godt med overskydende sand, som du kan bruge til senere brug for at efterfylde fugerne.

Hovedreglen er, at det hellere kan svare sig at efterfylde for meget end for lidt, da det er med til at skabe det smukkeste og mest holdbare resultat, når du holder fugerne stærke.

Bestilling og levering af flisesand

Når du skal bestille dit sand, skal du beregne den rette mængde ud fra areal, type samt antal af belægningssten. Det er bedre at bestille for meget sand end for lidt, da du altid kan efterfylde fugerne, og da dette er en fordel på både kort og lang sigt.

Når du bestiller dit sand på nettet, har du mange forhandlere at vælge imellem. De typiske leveringsformer foregår enten i big bags eller med levering med tiplæs.

Det er en praktisk fordel at vælge big bags, da de er nemmere at håndtere, sammenholdt med det løse sand, som vil blive aflæsset i din indkørsel eller på dit fortov.

Der er 1ton sand i 1 big bag. Har du brug for en stor mængde, kan det svare sig økonomisk at bestille det hele på én gang. Herved kan du spare både tid og penge.

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 20 kg 25 kg 15 kg 1 m3 10 kg 800 kg 25 kg 1 ton 500 liter 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter 500 kg

Levering: hent selv løst leveret i løs vægt i poser vognlæs trailer i bigbag afhentning i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige flisesand hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have gode priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
For en del er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du kan modtage gode råd til valg af flisesand.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment, og øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot flisesand.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du læse virksomhedens regningslinjer.
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne selv. Dette er først og fremmest muligt i de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber produkter fra alle mulige nichebutikker, så du kan købe fra et stort udvalg af flisesand online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og i kraft af det har du tilbuddet om at handle online og fragte varerne selv. Derved kan man spare leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle flisesand online på deres webshop.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved vil du få ekstra nyttig service fra mennesker som er eksperter i netop flisesand.
Mange specialiserede webshops er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

flisesand silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive essentielt at have de relevante bygningsmaterialer parat på forhånd inden du går i gang med håndværket. Du kan sammensætte en hurtig indkøbsseddel med alt du skal bruge, og efterfølgende granske punkterne, så du sikrer dig at du har det hele.
2Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som fx sikkerhedshjelm der skåner dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i arbejdet, især ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
3Måske du burde regne på hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Såfremt du får assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at modtage priser fra en håndfuld foretagender.
4Der findes et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube giver temmelig meget brugbar oplysning, navnligt såfremt man leder på engelsk.
5Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor må du regelmæssigt tjekke meldingerne om vejret i dagene før dit byggeprojekt, så du slipper for at det med et brag går i gang med at regne i samme sekund som du vil påbegynde det svære projekt.
6Før du indleder dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt vigtigt at sikre sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
7Der kommer næsten altid uforudsete problemstillinger når det gælder større projekter, og af den grund viser det sig vigtigt at der afsættes tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål.
8Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, specielt hvis det er vigtige byggeopgaver. Større ting gør krav på mere end en person. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
9Planlægning er metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være realistisk når du laver handlingsplanen.
10Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for ombygningen, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive økonomisk at notere alle omkostninger, og bagefter dokumentere billige priser på dem én efter én.
11I nogle tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås når ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte forudsætter altså at projektet påvirker miljøet.
12Man vil aldrig nogensinde fattes værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at du har det ved hånden idet du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
De højest ratede byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er kolossalt flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål vedr. flisesand

 • Hvad er flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvad koster flisesand?
 • Hvilken type af levering skal jeg vælge?

  Temmelig mange byggemarkeder frembyder i øjeblikket flere billige leveringsmåder til flisesand. En der er meget almindelig er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Den er jo temmelig bekvem, og desuden ligeledes den billigste form for fragt.

  Du bør derudover tænke over at få produkterne bragt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver i regelen en lille smule mere pebret, men samtidig ekstremt enkel ved køb af flisesand online. Den prisbilligste fragtmetode er utvivlsomt at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du bor i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstiden på flisesand er ualmindeligt udslagsgivende ifald man har brug for ordren nu og her, så derfor er det fuldkommen centralt at du ser den estimerede leveringsdato for flisesand. Flere internet forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, som alligevel er påkrævet at bestillingen realiseres tidligere end et konkret klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken ordnet forinden medarbejderne har fri.

  Flere e-shops i Danmark tilbyder fri fragt på flisesand online, men undertiden kun ifald man handler for en bestemt sum. Ellers skal man vælge den billigste type af levering, som typisk vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

  De store byggemarkeder yder klik-og-hent hvor du handler billig flisesand online og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på flisesand i disse områder:

  Struer, Nakskov, Vallensbæk, Glostrup, Lystrup, Køge, Risskov, Odense, Rødovre, Dragør, Ikast, Silkeborg, Højbjerg, Hørsholm, Nørresundby, Frederikssund, Hjørring, Odder, Ølstykke, Herlev, Valby, Solrød Strand, Viborg, Hillerød, Hedehusene, Slagelse, Lyngby, Thisted, København, Vanløse, Stenløse, Fredericia, Brabrand, Kokkedal, Skive, Varde, Herning, Nærum, Helsingør, Gentofte, Brønderslev, Søborg, Ishøj, Horsens, Lillerød, Grenaa, Brønshøj, Aarhus, Frederiksværk, Kolding, Allerød, Aabenraa, Nyborg, Gladsaxe, Frederikshavn, Korsør, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Holstebro, Vordingborg, Rønne, Esbjerg, Brøndby, Virum, Jyllinge, Albertslund, Middelfart, Charlottenlund, Hedensted, Haslev, Frederiksberg, Vejle, Ballerup, Sønderborg, Randers, Hobro, Tårnby, Taastrup, Værløse, Nykøbing Falster, Farum, Skanderborg, Svendborg, Hvidovre, Aalborg, Åbyhøj, Birkerød, Greve, Haderslev, Rudersdal, Roskilde, Næstved, og Tilst, .

  Afhentning ift. flisesand er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland).

  Når vi ser på statistikkerne står det klart, at netshoppere typisk søger bl.a. flisesand online og billig flisesand. Derudover oplever vi typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis flisesand priser, flisesand tilbud samt køb flisesand, foruden de store byggekæder som Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

  Tilbud på flisesand

  Det er jo efterhånden ekstremt overkommeligt for folk at analysere priser på billige flisesand online hos diverse internet firmaer i Danmark, og til tak har utallige online forhandlere ikke kunne lade være med at trykke udsalgspriserne på flisesand helt i bund, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

  Trods dette kan det imidlertid vise sig lønsomt at sammenligne diverse netshops efter tilbud på flisesand online før du bestiller, således at man er tryg ved at få fat i den billigste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4 og XL-Byg.

  Du bør dog være obs på, at ifald en netbutik tilbyder billige flisesand online til en pris som er hamrende billig, så bør det ofte være en varsel om en svindel e-shop. Bestillinger med kort er i hvert fald omfavnet af en forordning, hvilket sikrer folk imod uærlige internet shops.

  Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, når du gerne vil honorere pengene til flisesand over en periode. Dette tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

  Ved indkig i søgedata bliver det markant, at netshoppere typisk søger fx flisesand tilbud og billig flisesand. Foruden dette ser man som regel netshoppere efterspørge blandt andet flisesand online, køb flisesand og flisesand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 1 m3 15 kg 1 kubikmeter 1 ton 15 kg 10 kg 20 kg 25 kg 500 kg 500 liter 1000 kg 800 kg 25 kg

  Levering: i løs vægt i sække hent selv trailer vognlæs afhentning i bigbag løst leveret i poser

  Undersøg eksisterende kunders evalueringer

  Trustpilot præsterer i højeste grad fantastiske løsninger til at kortlægge flere andre forbrugeres betragtninger og af den grund er det godt, at du verificerer online virksomhedens vurderinger forud for at du køber billige flisesand online.

  Facebook bringer dig også ultra sikre chancer for at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi faktisk e-firmaer som tilbyder kunderne at forfatte en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere kan benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Inden folk handler billige flisesand online hos en webbutik behøver man for at være på den sikre side tyde netbutikkens handelsbetingelser, men det er bare et omfattende arbejde, særligt med de kendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

  Et andet forslag kunne måske være at efterse hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, eftersom det kan være en indikation om at internet butikken opretholder de opstillede regler, og at online forretningen rutinemæssigt besigtiges af fagmænd der kender til de gældende vilkår.

  Desuden får du chance for at få hjælp, hvis du udsættes for vanskeligheder ved dit indkøb af flisesand. Dertil er det klogt at man er obs på de mest vedkommende regler der gælder for bestillingen af flisesand online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-forretningen tilsikrer.

  I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man når som helst opbevarer sin kvittering, så man fremadrettet kan vidne om sin bestilling af flisesand, hvad end man bestiller ved XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Lars A gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Jette O gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Marianne G gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Anna Thomsen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Flisesand på online shops

  Trustpilot fører til aldeles tiltalende løsninger til at efterforske en række øvrige brugeres betragtninger med køb af flisesand og derfor anbefaler vi, at du verificerer webshoppens bedømmelser forud for at du køber flisesand på nettet.

  Facebook frembringer også evigt gode metoder til at få indblik i webbutikkens troværdighed. Tilmed ser vi nogle butikker på nettet hvor du kan udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes må bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser ift. køb af flisesand.

  Inden man bestiller flisesand via nettet

  Forud for at nogen bestiller flisesand på en online forretning kunne de når alt kommer til alt gennemgå butikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende projekt.

  En anden mulighed er at kontrollere hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, som ofte er et fingerpeg om at webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, og at online forretningen ofte efterses af fagmænd der behersker de gældende regler for salg af flisesand via internettet.

  Det giver dig anledning til støtte, ifald du møder problemstillinger ved din handel. Herudover er det at foretrække at man er vaks omkring de mest vitale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet.

  Fragt af flisesand

  En lang række online varehuse tilbyder nu til dags et bredt udvalg af leveringsmuligheder. Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente flisesandet, men den mulighed stiller krav om at du lever lige ved online forretningens arbejdslager.

  Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ultra vital om du har behov for flisesandet nu og her, så herved er det rigtig på sin plads at du studerer den forventede leveringstid ved flisesand – som imidlertid er forudsat at bestillingen laves forud for et fastslået tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne sendt afsted forud for at de pakkeansatte får fri.

  En række firmaer på nettet frembyder gratis fragt på flisesand, men undertiden forudsætter det at der indkøbes for et fastslået beløb.

  Tilbudene der præsenteres i denne kategori blev søgt frem af vores shopping-robot. Robotten har hurtigt gennemsøgt flere millioner af varer med det formål at finde de tilbud der har mest mulig relation til flisesand, og som algoritmen af den grund beregner er mest interessante for dig.

  Foruden den Google-søgning du lavede har robotten samtidig indregnet vendinger, som den estimerer at andre folk formentlig benytter i sammenhæng med det, eksempelvis flisesand i grå eller flisesand ukrudshæmmende foruden søgeudtryk som flisesand afhentning eller flisesand i grå.

  Den viden kan robotten bruge som ekstra inspiration for at kunne vise de tættest beslægtede varer. Vores data viser også at andre søgende leder efter flisesand hent selv, flisesand ukrudshæmmende og flisesand afhentning. Den her information har robot-søgeren yderligere taget i brug for, at navigere forbi et utal af varer.

  Derudover kan det i data ses, at søgeordene flisesand hent selv, flisesand hent selv og flisesand i grå er utrolig almindelige, og af den grund er disse ligeledes taget med af robotten ligesom søgningerne flisesand hent selv, flisesand i sække og flisesand hent selv. Vores ønske er at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at mindst ét af dem kan bruges.

  Flisesand aftages hos velrenommerede byggemarkeder, eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles flisesand til…

  Midtjylland: Bjerringbro, Hasselager, Mårslet, Aarhus, Egå, Ebeltoft, Herning, Løgten, Randers, Vejle, Hammel, Risskov, Hadsten, Struer, Malling, Skjern, Højbjerg, Skødstrup, Tilst, Ringkøbing, Lemvig, Silkeborg, Ikast, Hedensted, Beder, Hinnerup, Holstebro, Viborg, Løsning, Skanderborg, Brabrand, Skive, Galten, Grenaa, Odder, Horsens, Lystrup, Hørning, Ry, Kjellerup, Åbyhøj, Brande, Hornslet

  Nordjylland: Frederikshavn, Støvring, Nørresundby, Hjørring, Hobro, Nibe, Brønderslev, Svenstrup, Aalborg, Aars, Hadsund, Hirtshals, Thisted, Sæby, Aabybro, Nykøbing Mors, Skagen

  Syddanmark: Vojens, Billund, Vejen, Aabenraa, Varde, Munkebo, Grindsted, Sønderborg, Esbjerg, Børkop, Haderslev, Otterup, Nyborg, Faaborg, Fredericia, Bramming, Rødekro, Kerteminde, Assens, Odense, Kolding, Ribe, Nordborg, Ringe, Tønder, Middelfart, Svendborg

  Hovedstaden: Vallensbæk, Frederiksværk, Snekkersten, København, Dyssegård, Charlottenlund, Fredensborg, Måløv, Værløse, Glostrup, Espergærde, Gladsaxe, Birkerød, Smørumnedre, Helsinge, Hellebæk, Herlev, Hedehusene, Hørsholm, Humlebæk, Brøndby, Farum, Brønshøj, Slangerup, Dragør, Høje Taastrup, Lyngby, Rudersdal, Hvidovre, Nivå, Hellerup, Tårnby, Rønne, Hundested, Virum, Gentofte, Stenløse, Ishøj, Nærum, Helsingør, Rødovre, Ballerup, Ølstykke, Hillerød, Allerød, Holte, Gilleleje, Valby, Lillerød, Vanløse, Roskilde, Albertslund, Kokkedal, Frederikssund, Frederiksberg, Søborg, Taastrup

  Sjælland: Holbæk, Nakskov, Skælskør, Fensmark, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Vordingborg, Kalundborg, Næstved, Køge, Tune, Nykøbing Falster, Haslev, Maribo, Slagelse, Ringsted, Korsør, Solrød Strand, Sorø, Jyllinge, Greve

  9 tips til indkøb via nettet
  1Leveringsdygtigheden kan være temmelig vigtig hvis vi absolut skal bruge produkterne inden for få dage, og derfor er det ganske passende at man studerer det estimerede leveringstidspunkt for flisesand. En række internet outlets giver billig 1 dags fragt på flere varer, som trods alt antager at ordren indsendes forinden et angivent klokkeslæt.
  2Inden nogen køber billige flisesand på en butik på nettet kunne de egentlig løbe igennem netbutikkens vilkår, det er dog oftest ikke videre spændende. Ligeså er det at foretrække at man er klar over de væsentligste forhold der kan have indvirkning på bestillingen af billige flisesand online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet virksomheden bruger.
  3Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en bestemmelse, der garanterer en overfor falske forretninger på nettet. Som et alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du agter at betale betalingen over flere uger.
  4Det er efterhånden særdeles uproblematisk for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige flisesand hos forskellige shops på nettet, og følgelig præsterer flere forhandlere på nettet levering uden omkostninger. Det kan imidlertid blive tiden værd at prøve enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat inden du køber, så du er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  5Generelt tilråder vi at granske hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, da det burde være en sikring om at online virksomheden tilslutter sig de officielle regler, tillige med at internet shoppen lejlighedsvis besøges af eksperter som behersker reglerne. Forinden nogen shopper billige flisesand på en online forretning kunne de utvivlsomt tyde e-butikkens regler.
  6Trustpilot yder fuldstændig strålende muligheder for at læse flere tidligere køberes observationer og på grund af dette anbefales det, at du undersøger internet butikkens omtaler forinden du handler billige flisesand online. Facebook tilbyder tilsvarende temmelig udmærkede løsninger til at få indtryk af webshoppens pålidelighed.
  7Den mest prisbevidste leveringsmanér vil til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket er betinget af at du har bopæl nær e-shoppens lager. Den leveringsløsning er selvfølgelig særligt central ifald vi står og skal bruge flisesand lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle få internet outlets levering uden omkostninger, men tit kræves det at der shoppes for en fastsat pris.
  8Adskillige internet butikker tilbyder i øjeblikket diverse forskellige billige metoder til levering til flisesand. En af dem der er mest anvendt er i vore dage levering til et afhentningssted, så du selv kan hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså ultra fremkommelig, samt tit endvidere den mest letkøbte form for levering.
  9Visse shops på nettet præsterer fragt uden betaling på flisesand, men i de fleste tilfælde kun når du aftager for et konkret beløb. Alternativt bør man gribe den mest betalelige fragtform, som oftest er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver i regelen ydermere ualmindeligt fleksibel. Den prisbilligste fragtmulighed er uden tvivl selv at hente ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk