Byggevarepriser.dk

Flisesand pristjek

Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 85 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr. Sække med 1.000 kg Køb
899 kr. Sække med 1.000 kg Køb
974 kr. Sække med 1.000 kg Køb
974 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.145 kr. Sække med 1.000 kg Køb
2.418 kr. Sække med 1.000 kg Køb
2.425 kr. Poser med 20 kg Køb
2.550 kr. Poser med 20 kg Køb
2.797 kr. Poser med 20 kg Køb
3.049 kr. Poser med 20 kg Køb
3.540 kr. Poser med 20 kg Køb
3.645 kr. Poser med 20 kg Køb
3.847 kr. Poser med 20 kg Køb
4.250 kr. Poser med 20 kg Køb
4.497 kr. Poser med 20 kg Køb
4.547 kr. Poser med 20 kg Køb
5.975 kr. Poser med 20 kg Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Når du lægger ny terrasse, indkørsel eller havesti derhjemme, har du brug for sand til at fylde fugerne ud. Flisesand kan anvendes til forskellige formål, og er et uundværligt materiale, når der anlægges indkørsel eller terrasse.

Du skal have styr på de rette lag og komprimeringer, når du går i gang anlægningsprojekter. Det er vigtigt, at underlaget er stærkt og stabilt nok til at holde til den belastning, som der vil opstå, når fliser betrædes, eller når biler kører i indkørslen.

Flisesandet bruges til sidste del i anlægningsprocessen, og har mange egenskaber.

Egenskaberne ved flisesand  

Sand til fliser er et fint, lyst naturmateriale, der er ideelt til belægninger, hvor det kan komme til at skabe den afgørende forskel. Materialet består af tørret kvartssand og er små sandkorn, der måler 0,002mm-0,2mm.

Tværsnitsarealet er det mindste, du finder på sand til bygge- og anlægningsprojekter.

De små, fine og kompakte sandkorn egner sig perfekt til fliser og belægninger, når der skal fuges. Selvom kornene er små og fine, er sand til fliser et stærkt og robust materiale, der ikke størkner.

Dette gør, at du hele tiden kan ændre på dit arbejde, hvis du har behov for det.

Der er mange egenskaber, som gør flisesand specielt og uundværligt:

Når du skal købe dit sand, skal du forholde dig til, hvor meget du har brug for sat op imod arealet på din nye terrasse eller indkørsel.

Beregning af mængde og køb af flisesand

Uanset om du er i gang med at anlægge terrasse, havesti eller ny indkørsel derhjemme, har du brug for sand til fugerne. Det er ikke kun arealet af din terrasse eller havesti, der har betydning for, hvor meget sand du har brug for.

Typen og antallet af dine belægningssten eller fliser spiller også en rolle, da højden på dem skal tages i betragtning. Sandet skal kunne dække fugerne imellem dine fliser eller sten.

Har du mange små sten, har du brug for ekstra sand, da der således vil være flere fuger, der skal fyldes.

Til 1m2 belægning skal der cirka bruges 3kg sand.

Denne tommelfingerregel er generel og vejledende, og du kan bruge den som tommelfingerregel, når du skal bestille sandet til dit projekt derhjemme.

Sørg for at tage ekstra forbehold, hvis du har store trædesten eller mange små fliser.

Flisesand og anvendelsesmuligheder

Det fine og stærke sand har mange egenskaber og kan anvendes til forskellige formål:

Som navnet antyder, bruger flisesand primært til fugerne imellem fliserne eller stenene, når der anlægges ny terrasse eller indkørsel.

I denne forbindelse fungerer sandet som den afsluttende finish, der sørger for at holde belægningsstenene på plads. De stærke sandkorn er i stand til at lægge sig tæt og kompakt, så der skabes solide fuger.

Foruden deres vigtige egenskab med at stabilisere og holde belæningsstenene på deres rette pladser, har sandet også en flot, hvid nuance, der skaber et smukt udtryk.

Sandet kan derfor også anvendes til forskønnelse, da fugerne kommer til at fremstå rene og klare.

Endelig har sandet den betydningsfulde egenskab, at det kan anvendes til at sænke forekomsten af ukrudt. Det stærke naturmateriale kan hindre ukrudtet i at skyde op mellem fliserne i en belægning.

Sandkornene er små og har særlige, skarpe kanter, der gør dem egnede til at fjerne alger på eksisterende belægning. Når du fejer med sandet ovenpå de områder på din terrasse eller i din indkørsel, som er plaget af algeforekomst, vil de slibe de grønne og generende alger væk.

Selvom det kræver lidt arbejde og sved på panden, er det den mest skånsomme og miljøvenlige metode til at fjerne algebelægning.

Sådan bruger du flisesand til belægning

Du skal bruge dit stærke, hvide sand til sidste del af processen med at anlægge ny terrasse, indkørsel eller havesti.

 1. Hæld en mængde af dit sand over i en spand og rør det rundt med en skovl
 2. Fordel sandet på dine nye belægning
 3. Fej sandet ned mellem fugerne (sørg for både at gøre det vertikalt og diagonalt)
 4. Brug en pladevibrator for at opnå det mest tætte og stærke resultat

Har du ikke en pladevibrator, kan du bruge en spartel. Når fugerne er fyldt optimalt op, vil du kun kunne presse spartlen få millimeter ned i hver fuge.

Til sidst skal du feje din terrasse, indkørsel eller havesti ved at bruge en blød kost. Dette sikrer, at de sidste små korn fordeles ned i fugerne.

Har du overskydende sand tilbage, skal du opbevare det i en tillukket beholder og opbevare det tørt. Det er godt med overskydende sand, som du kan bruge til senere brug for at efterfylde fugerne.

Hovedreglen er, at det hellere kan svare sig at efterfylde for meget end for lidt, da det er med til at skabe det smukkeste og mest holdbare resultat, når du holder fugerne stærke.

Bestilling og levering af flisesand

Når du skal bestille dit sand, skal du beregne den rette mængde ud fra areal, type samt antal af belægningssten. Det er bedre at bestille for meget sand end for lidt, da du altid kan efterfylde fugerne, og da dette er en fordel på både kort og lang sigt.

Når du bestiller dit sand på nettet, har du mange forhandlere at vælge imellem. De typiske leveringsformer foregår enten i big bags eller med levering med tiplæs.

Det er en praktisk fordel at vælge big bags, da de er nemmere at håndtere, sammenholdt med det løse sand, som vil blive aflæsset i din indkørsel eller på dit fortov.

Der er 1ton sand i 1 big bag. Har du brug for en stor mængde, kan det svare sig økonomisk at bestille det hele på én gang. Herved kan du spare både tid og penge.

Men er flisesand overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af sand…

 • Afretningssand
 • Bakkesand
 • Betonsand
 • Brolæggersand
 • Flisesand
 • Fugesand
 • Kvartssand
 • Sand
 • Sandkassesand
 • Strandsand
 • Strandsandsmørtel
 • Støbesand
 • Vasket sand
 • Flisesand på online shops

  Trustpilot fører til aldeles tiltalende løsninger til at efterforske en række øvrige brugeres betragtninger med køb af flisesand og derfor anbefaler vi, at du verificerer webshoppens bedømmelser forud for at du køber flisesand på nettet.

  Facebook frembringer også evigt gode metoder til at få indblik i webbutikkens troværdighed. Tilmed ser vi nogle butikker på nettet hvor du kan udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes må bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser ift. køb af flisesand.

  Inden man bestiller flisesand via nettet

  Forud for at nogen bestiller flisesand på en online forretning kunne de når alt kommer til alt gennemgå butikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende projekt.

  En anden mulighed er at kontrollere hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, som ofte er et fingerpeg om at webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, og at online forretningen ofte efterses af fagmænd der behersker de gældende regler for salg af flisesand via internettet.

  Det giver dig anledning til støtte, ifald du møder problemstillinger ved din handel. Herudover er det at foretrække at man er vaks omkring de mest vitale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet.

  Fragt af flisesand

  En lang række online varehuse tilbyder nu til dags et bredt udvalg af leveringsmuligheder. Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente flisesandet, men den mulighed stiller krav om at du lever lige ved online forretningens arbejdslager.

  Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ultra vital om du har behov for flisesandet nu og her, så herved er det rigtig på sin plads at du studerer den forventede leveringstid ved flisesand – som imidlertid er forudsat at bestillingen laves forud for et fastslået tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne sendt afsted forud for at de pakkeansatte får fri.

  En række firmaer på nettet frembyder gratis fragt på flisesand, men undertiden forudsætter det at der indkøbes for et fastslået beløb.

  Almindelige spørgsmål med hensyn til flisesand:

 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Tilbudene der præsenteres i denne kategori blev søgt frem af vores shopping-robot. Robotten har hurtigt gennemsøgt flere millioner af varer med det formål at finde de tilbud der har mest mulig relation til flisesand, og som algoritmen af den grund beregner er mest interessante for dig.

  Foruden den Google-søgning du lavede har robotten samtidig indregnet vendinger, som den estimerer at andre folk formentlig benytter i sammenhæng med det, eksempelvis flisesand i grå eller flisesand ukrudshæmmende foruden søgeudtryk som flisesand afhentning eller flisesand i grå.

  Den viden kan robotten bruge som ekstra inspiration for at kunne vise de tættest beslægtede varer. Vores data viser også at andre søgende leder efter flisesand hent selv, flisesand ukrudshæmmende og flisesand afhentning. Den her information har robot-søgeren yderligere taget i brug for, at navigere forbi et utal af varer.

  Derudover kan det i data ses, at søgeordene flisesand hent selv, flisesand hent selv og flisesand i grå er utrolig almindelige, og af den grund er disse ligeledes taget med af robotten ligesom søgningerne flisesand hent selv, flisesand i sække og flisesand hent selv. Vores ønske er at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at mindst ét af dem kan bruges.

  Flisesand aftages hos velrenommerede byggemarkeder, eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles flisesand til…

  Midtjylland: Bjerringbro, Hasselager, Mårslet, Aarhus, Egå, Ebeltoft, Herning, Løgten, Randers, Vejle, Hammel, Risskov, Hadsten, Struer, Malling, Skjern, Højbjerg, Skødstrup, Tilst, Ringkøbing, Lemvig, Silkeborg, Ikast, Hedensted, Beder, Hinnerup, Holstebro, Viborg, Løsning, Skanderborg, Brabrand, Skive, Galten, Grenaa, Odder, Horsens, Lystrup, Hørning, Ry, Kjellerup, Åbyhøj, Brande, Hornslet

  Nordjylland: Frederikshavn, Støvring, Nørresundby, Hjørring, Hobro, Nibe, Brønderslev, Svenstrup, Aalborg, Aars, Hadsund, Hirtshals, Thisted, Sæby, Aabybro, Nykøbing Mors, Skagen

  Syddanmark: Vojens, Billund, Vejen, Aabenraa, Varde, Munkebo, Grindsted, Sønderborg, Esbjerg, Børkop, Haderslev, Otterup, Nyborg, Faaborg, Fredericia, Bramming, Rødekro, Kerteminde, Assens, Odense, Kolding, Ribe, Nordborg, Ringe, Tønder, Middelfart, Svendborg

  Hovedstaden: Vallensbæk, Frederiksværk, Snekkersten, København, Dyssegård, Charlottenlund, Fredensborg, Måløv, Værløse, Glostrup, Espergærde, Gladsaxe, Birkerød, Smørumnedre, Helsinge, Hellebæk, Herlev, Hedehusene, Hørsholm, Humlebæk, Brøndby, Farum, Brønshøj, Slangerup, Dragør, Høje Taastrup, Lyngby, Rudersdal, Hvidovre, Nivå, Hellerup, Tårnby, Rønne, Hundested, Virum, Gentofte, Stenløse, Ishøj, Nærum, Helsingør, Rødovre, Ballerup, Ølstykke, Hillerød, Allerød, Holte, Gilleleje, Valby, Lillerød, Vanløse, Roskilde, Albertslund, Kokkedal, Frederikssund, Frederiksberg, Søborg, Taastrup

  Sjælland: Holbæk, Nakskov, Skælskør, Fensmark, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Vordingborg, Kalundborg, Næstved, Køge, Tune, Nykøbing Falster, Haslev, Maribo, Slagelse, Ringsted, Korsør, Solrød Strand, Sorø, Jyllinge, Greve

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Denne hjemmeside er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi arbejder tæt sammen med en gruppe online virksomheder idet vi publicerer firmaernes varer, og tjener godtgørelse under forudsætning af at de personer vi sender videre laver en transaktion.

  Vejledning om produkter og online butikker opdateres jævnligt, men vi tager ikke ansvar for reguleringer der eventuelt er realiseret siden vi sidste gang opdaterede de anvendte informationer.