Byggevarepriser.dk

Granitskærver pristjek

Er du på udkig efter granitskærver? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 985 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg granitskærver inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
985 kr. Sække med 1.000 kg Køb
985 kr. Sække med 1.000 kg Køb
999 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.172 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.199 kr. Sække med 500 liter Køb
1.199 kr. Sække med 500 liter Køb
1.284 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.509 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.509 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.578 kr. Sække med 500 liter Køb
1.587 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.654 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.817 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.878 kr. Sække med 750 kg Køb
1.942 kr. Sække med 500 liter Køb
2.672 kr. Poser med 20 kg Køb
2.699 kr. Sække med 1.000 kg Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Granitskærver er et naturligt materiale, der ofte bruges som dekoration i bede. Derudover har skærverne den funktion, at de kan holde ukrudt nede, hvilket gør dem ideelle til områder, hvor du ikke er interesseret i at have det store havearbejde.

Granitskærver laves af en blanding af marmor og granit, der er blevet knust. En af de helt store fordele ved granitskærver, er at de er et uforgængeligt materiale, hvilket betyder at de modsat eksempelvis træflis og dækbark ikke nedbrydes af vind og vejr.

Hvad bruges granitskærver til?

Overordnet set bliver granitskærver brugt til at dække bar jord i bede eller forhaver, på gårdspladser, gangstier, gravsteder og sågar på banelegemer. En af de ting der gør granitskærver så funktionelle, er deres evne til at holde ukrudt nede, hvilket betyder, at du kan få et område med meget lidt vedligehold, når du lægger granitskærver.

Tidligere har det været normalt for danske haveejere at dække den bare jord i bede med træflis og dækbark, men i løbet af de sidste par år er det blevet mere og mere normalt at anlægge bede med granitskærver.

I forhaven og på gårdspladsen

Et andet sted hvor du kan få god glæde af granitskærver er i forhaven eller på gårdspladsen. Med tiden kommer fliser tit til at ligge skævt, og det ender med at man skal bekymre sig om hvorvidt gæsterne falder over dem, men hvis du har granitskærver i din forhave er det ikke et problem.

Faktisk er det meget få steder hvor du ikke kan få noget ud af at få lagt granitskærver, for det er ikke kun i bede eller på gangstier at granitskærver gør sig godt. Hvis du ikke bryder dig om at slå græs, kan du anlægge granitskærver på gårdspladsen eller i haven, men det er faktisk også muligt at lægge granitskærver som underlag i hækken eller under havetrappen.

Rigtig mange anvendelsesmuligheder for granitskærver giver sådan set sig selv, om det så er i indkørslen eller rundt om soklen i sommerhuset, men granitskærver har én funktion det er uhyre svært selv at komme på. Granitskærver kan nemlig bruges i køkkenet.

I køkkenet? Tænker du måske, og det er forståeligt nok. Men en skovlfuld granitskærver er faktisk rigtig god til bagning. Det lader dig nemlig efterligne bagerens dampovn, og på den måde kan du få en enormt sprød skorpe på dit brød. Det eneste du skal gøre, er at stille en bakke med granitskærver nederst i ovnen, når du varmer ovnen op. Samtidig med at du sætter brød eller boller ind hælder du vand på de brandvarme granitskærver og vupti, sådan får du brød og boller med sprød skorpe.

Så hvis du allerede har anlagt et bed med granitskærver i terrazzo, eller måske du har en skovlfuld antracitgrå skærver du kan stjæle undvære liggende i indkørslen, så er det bare at prøve det af.

Hvilke størrelser findes der?

Granitskærver fås i mange forskellige størrelser, og hver størrelse er beregnet til et specifikt formål. Det er derfor ikke muligt at sige hvilken størrelse der egner sig bedst, før du ved, hvor du har tænkt dig at ligge granitskærverne.

Granitskærver kommer altid inden for et interval, og nedenfor kan du se de forskellige intervaller. Den måde man sortere granitskærver på, er at måle dem på den fladeste led. Det betyder altså, at der sagtens kan være dele af skærven, der er længere, end de tal der er angivet på posen.

5-8 mm

Granitskærver i størrelsen 5-8 mm er blandt de absolut mindste skærver du kan få. De er meget fine i størrelsen, og fordi de er så fine, er de ideelle til dekorationer, hvilket er grunden til, at det er den foretrukne størrelser i bede og på kirkegårde.

8-11 mm

Granitskærver i 8-11 mm er stadig at betragte som små skærver. De kan sagtens bruges i havebede eller på gravsteder, men der hvor du oftest finder denne størrelse skærver, er på gangstier, hvor de kan ligge tilpas tyndt, til at skabe et stabilt underlag at gå på.

Det er vigtigt at bemærke at de små størrelser af skærver ikke er ideelle i indkørsler, da de let kan sætte sig fast i et bildæk og derefter skal pilles fri.

11-16 mm

Granitskærver mellem 11 og 16 mm bliver tit brugt i indkørsler, fordi de er store nok til ikke at sætte sig fast i et bildæk. Det er dog ikke det eneste de kan bruges til, og de bliver lige så tit brugt i bede eller på gangstier.

16-22 mm

Granitskærver mellem 16 og 22 mm er den første størrelse, man reelt ville kalde store skærver. De ligger meget tungt på jorden, og det gør dem ideelle til børnefamilier og familier med hund, da de ikke bliver spredt ud over det hele, selvom man løber og leger i dem. Ligeledes gør størrelsen at vinden ikke tager så nemt fat i dem.

32-45 mm

Granitskærver i størrelsesordenen 35-42 mm er det man kalder baneskærver. Det gør man fordi det er den størrelse skærver der ligger på de danske banelegemer. Med baneskærver kan du få et meget rustikt udseende, men det er vigtigt at huske, at baneskærver skal ligge i lag, der er mindst ti centimeter dybe, før de er i stand til at dække jorden.

Hvilke farver kan man vælge i mellem?

Granitskærver kommer i flere forskellige farver, og selvom det ikke ændrer noget på skærvernes funktion, er det stadig noget de fleste går rigtig meget op i. Når det kommer til farven på granitskærver er det dog vigtigt at huske på, at den farve skærverne har, når de ligger i forretningen er meget mere støvet, end når du har haft dem liggende udenfor et stykke tid.

Almindeligvis er der seks forskellige farver, granitskærver kommer i. Det betyder ikke, at du ikke kan få skærver i andre farver, det betyder bare at du ofte skal lede lidt længere efter dem. De gængse farver er lysegrå, mørkegrå, sorte, hvide, og røde, og ofte vil du også kunne finde poser der blander de forskellige farver som f.eks. gråmix eller rødmix. Men hvis du leder lidt, kan du som sagt godt finde granitskærver i andre farver, og her er en liste over nogle af de farver du kan finde skærver i.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge?

Det første du skal vide, når du skal regne ud hvor mange skærver du skal bruge, er størrelsen af området der skal belægges i m2 samt den ønskede lagtykkelse. Mange granitskærver dækker ved en dybde på 4 cm, dog med undtagelse af baneskærver, der som nævnt først dækker ved 10 cm.

Rigtig mange poser angiver hvor mange kilo der skal til for at dække 1m3. F.eks. skal der 1600kg sorte skærver til at dække 1m3 imens der kun skal 1500 kg grå skærver til at dække 1m3.

Når du ved hvor mange m2 du skal have dækket, er en måde at beregne dit forbrug af granitskærver ved at gange antal m2 med lagtykkelsen i centimeter. Resultatet af det regnestykke er antal m3 du skal have dækket. Det totale regnestykke ville altså se således ud for et 25m2 område, der skal dækkes med 5 cm sorte skærver:

Og så let kommer man frem til at man skal brug 2 tons granitskærver, for at dække et område på 25 m2 med et 5 cm lag af sorte granitskærver. Derfra skal du så bare regne ud hvor mange poser du har brug for.

Hvis det kniber med matematikken, kan det godt betale sig at finde en online omregner, så du får det korrekte antal granitskærver, men det er næsten lige så nemt at bruge en lommeregner.

Hvordan leveres de?

Leveringsformen afhænger selvfølgelig af mængden af granitskærver du har brug for. Hvis du bare skal fylde et bed med granitskærver, har du sjældent brug for mere end en lille pose på 25 kg, og hvis du er bilejer, kan du uproblematisk hente dine granitskærver selv.

Hvis der er tale om en bigbag er det lidt anderledes, da en bigbag indeholder mellem 500 og 1000 kilo. Når du bestiller er det muligt for lastbilen, der står for leverancen, at holde udenfor din grund, og stille dine bigbags i din have ved hjælp af kran.

Den sidste mulighed er at få leveret dine granitskærver i løs vægt. Hvis du vil have skærverne leveret i løs tip, er det et krav at lastbilen kan få adgang til området hvor de skal lægges. Det kan være en god løsning, hvis der er tale om en indkørsel, men de fleste private byggeprojekter bør gør brug af bigbags eller levering eller afhentning i mindre sække.

Hvad koster granitskærver?

Overordnet set er der tre faktorer når det kommer til prisen på dine granitskærver: Stentypen, størrelsen og mængden. Jo mere speciel en granit du har valgt, og jo sværere det er at udvinde, jo dyrere er den. Derfor er nogle farver bare dyrere end andre.

Hvis du er interesseret i billige granitskærver, så skal du gå efter de farver der oftest forekommer i sten som grå og sort.

Ligesom med så mange andre varer, kan det være en fordel at købe stort ind, og der er tit penge at spare. Så hvis du er i gang med et større projekt, er det en god idé at købe alle dine skærver samtidigt, da det tit kan reducere prisen på skærverne drastisk.

Hvor tykt et lag er optimalt?

Hvor tykt et lag granitskærver du bør lægge, afhænger først og fremmest af størrelsen på granitskærverne. Hvis der er tale om baneskærver, anbefales det at de lægges i lag på mindst 10 cm. Hvis laget er tyndere, dækker de ikke jorden 100%.

Når det kommer til mindre skærver, så er lagtykkelsen selvfølgelig også mindre. En god tommelfingerregel er at du skal lægge dine skærver i min. 4 cm lag, men faktisk anbefales det, at du lægger dine granitskærver i min. 6 cm lag, da du ellers vil skulle fyld op med jævne mellemrum.

Fordele ved granitskærver

Der er en overordnet grund til, at det i løbet af de sidste par år er blevet mere og mere almindeligt at lægge granitskærver i stedet for eksempelvis træflis og dækbark. Det hænger sammen med miljøet.

Granitskærver er et uforgængeligt materiale, og derfor skal der ikke lægges nye skærver med jævne mellemrum. Når det kommer til træflis og dækbark, så vil begge dele blive til kompost, og selvom det gavner jorden, så betyder det stadig, at der skal produceres, transporteres og købes nye, hvilket alt sammen er med til at belaste miljøet yderligere.

Granitskærver i indkørslen

Hvis du skal have anlagt indkørsel, så er granitskærver et glimrende valg. Først og fremmest undgår du fliser der giver sig og kommer til at ligge skævt efter et stykke tid, og for det andet kan du gøre det hele selv, og det er endda nemt.

Det første du skal gøre, er at udgrave plads til underlaget. Det gør du ved at grave 35-46 cm ned under overfladen af din indkørsel.

Når du har gravet, skal du lægge en bund på 19cm vasket sand. Det er med til at lede vand væk fra din indkørsel, og gør at du får et bedre og mere stabilt resultat.

Ovenpå din bundsikring af vasket sand lægger du et lag på 12cm, der udgøres af stabilgrus. Efter du har lagt laget, skal det komprimeres med en pladevibrator indtil det er fuldstændig jævnt. Dette er det bærende lag.

Derefter lægger du et lag stenmel med en dybde på 3 cm. I de fleste tilfælde vil det give det pæneste resultat, hvis du lægger stenmel i en farve, der passer til de granitskærver, du har valgt.

Til sidst lægger du et lag på 4-5cm med granitskærver. Hvis laget er tyndere dækker det ikke fuldstændig, og hvis det er tykkere, vil der ofteste komme spor i skærverne, i stedet for at du får en flot og jævn overflade.

Tips til anlægning

Hvis du skal anlægge et bed med granitskærver, er det egentlig ret simpelt. Modsat anlægning af indkørsel med granitskærver, hvor du skal bruge både vasket sand, stabilgrus og benmel, så vil du i mange tilfælde kunne nøjes med blot at anlægge granitskærverne. Især hvis der er tale om et bed, hvor der også er planter, er du jo interesseret i at holde på vandet, og ikke lede det væk.

Hvis du derimod skal anlægge granitskærver i haven, så er der ikke stor forskel på det, og på en indkørsel, hvorfor du vil kunne følge guiden til at lægge granitskærver i afsnittet ovenfor.

Brug gerne et underlag

En af de ting der kan gøre vedligeholdelsen af dit stenbed med granitskærver ekstra let, er at gøre brug af en fiberdug. Det virker ikke lige så godt, hvis der også er beplantning i bedet, men det er en glimrende mulighed, hvis du har anlagt et stenbed, og ikke er interesseret i at luge ud.

En fiberdug er et stykke fibertex, du bruger som underlag under granitskærverne. Der findes mange forskellige fiberduge, og den du bør gøre brug af, er “ukrudtsdugen”, da den holder både luft og lys ude, hvilket giver ukrudtet meget ringe kår for at leve under dine granitskærver.

Erfaringer med granitskærver

Der er flere brugere og bloggere, der har gjort sig erfaringer med granitskærver. En af de mest gennemgående erfaringer der bliver skrevet om på nettet, er at det faktisk er muligt for både ukrudt og græs at vokse under skærverne, og det er rigtigt. Især hvis der er tale om større granitskærver. Hvis du vil være sikker på at holde ukrudt nede, så er en fiberdug det, der skal til, og ligeledes er det en god idé at vælge mindre skærver.

Hvis du lægger dine granitskærver direkte på jorden, så vil der ikke gå så længe før en del af dem er sunket ned. Det betyder at du enten skal til at grave dem op igen, eller skal lægge endnu flere skærver ovenpå, hvilket er endnu en grund til, at en fiberdug er en god investering, når du lægger granitskærver.

Derudover er der mange, der ender med at gøre sig den erfaring, at det i private sammenhænge er en rigtig god idé at lægge granitskærver i afgrænsede områder, da de ellers godt kan have en tendens til at sprede sig rundt i haven.

Fordele og ulemper

Granitskærver er blevet mere og mere almindeligt i de danske haver, og det er der god grund til, da de både er billige, lette at anlægge og fås i mange forskellige størrelser og farver. Selvom de er blevet populære, er der både fordele og ulemper ved at anlægge granitskærver, og dem får du her.

Fordele

Ulemper

Knust beton som alternativ

Hvis du er den miljøbevidste type, så er der mulighed for at gøre brug af et andet produkt end granitskærver, hvor du kan få samme effekt og samtidig drage nytte af et restprodukt. Her er der tale om knust beton.

I Syddjurs kommune har entreprenørfirmaet Salling indgået en aftale med kommunen om at levere knust beton til bærelag. Det koster i dag 700 kr. pr ton at bortskaffe beton, hvilket er penge som entreprenørfirmaerne kan spare. Ligeledes koster det 300 kr. pr ton at anskaffe granitskærver, hvilket er penge kommunen kan spare. Så udover at være godt for miljøet, kan det også vise sig at være en god forretning.

Typiske fejl med granitskærver

Når det kommer til granitskærver, er der flere faldgruber du bør undgå. I sidste ende kan det spare dig en masse tid. Et par af de ting folk tit beklager sig over, når det kommer til granitskærver, er, at der kommer ukrudt op mellem stenene året efter de er blevet lagt, at de er ubehagelige at gå på og at belægningen ikke er stabil nok og derfor regner væk. Heldigvis er der en simpel løsning på alle tre problemer.

Hvis du døjer med nogle af disse problemer, er det fordi du har lagt dine granitskærver i for tyndt et lag. En god tommelfingerregel er, at skærverne skal ligge i et lag på minimum 4 centimeter, og hvis du vil være helt sikker på, at der ikke kommer ukrudt op igennem, så sørg for at lægge dem i et lag på 8 centimeter med en fiberdug nedenunder.

En anden typisk fejl er, at folk forsøger at rense deres granitskærver når der i løbet af sensommeren falder blade og andre grene ned mellem stenene. Det er dog spild af tid. Den letteste løsning er at lade dem ligge indtil de visner i løbet af efteråret. Når de først er visnet er det en smal sag at fjerne dem med en ukrudtsbrænder.

Virker imod ukrudt

En af de ting som granitskærver faktisk hjælper imod, er forekomsten af ukrudt. Hvis der alligevel opstår ukrudt, er det som sagt oftest fordi, du har fået lagt dine skærver i for tyndt et lag.

Grunden til at skærverne er så effektive imod ukrudt, er fordi de lukker af for lyset. Uden lys er det meget få planter, der kan overleve, og de der kan bliver sjældent store og stærke. Hvis du vil være helt sikker på at lukke af for ukrudtet, så er det en god idé at lægge en fiberdug under skærverne. På den måde lukker du både af for sol og ilt, og uden det er der ikke noget der gror.

Undgå oversvømmelse i kælderen

I løbet af det sidste årti har vi oplevet nogen ret ekstreme regnskyl, og her kan granitskærver faktisk også hjælpe. Du har måske set en række huse, der har et stenbed med granitskærver liggende hele vejen rundt om soklen.

Her er der tale om det, der hedder en LAR-løsning. LAR står for “Lokal Afledning af Regnvand”, og den letteste måde at gøre det på er et stenbed med underliggende lag af sand. Det er nemlig lettere for vandet at trænge hurtigt ned igennem skærver og sand end at trænge ned igennem fliser og jord.

Så med et stenbed rundt om huset kan du både undgå fugt i fundamentet og vand i kælderen.

Skærver som jorddække

Som tidligere nævnt er det muligt at bruge granitskærver som jorddække i eksempelvis et rosenbed. Det kan se enormt pænt ud, men der er alligevel et par ting, man skal tage højde for.

For det første er det ikke et særligt miljøvenligt jorddække, da det kræver en del energi at lave granit om til skærver, og for det andet kan det være noget nær umuligt at holde et plantebed med granitskærver ukrudtsfrit, fordi du ikke kan se om ukrudtet har taget fat, og derfor kan det have rig mulighed for at skade dine planter, inden du opdager det.

Rengøring af dit bed

Der er to måder at rengøre et stenbed med granitskærver, hvor du ikke skal bruge hele og halve dage på det. Grunden til at mange ender med at ville rengøre deres bede, gangstier og gårdspladser med granitskærver, er fordi der ender med at lægge sig en masse blade og smågrene mellem skærverne.

Den ene løsning er at anskaffe sig en løvsuger. En løvsuger er det man populært kan kalde en havestøvsuger, og den kan rengøre dit stenbed uden større problemer, men det kan tage lidt lang tid at bruge sådan en, hvis der er tale om en indkørsel eller en større gårdsplads, der skal renses.

Heldigvis er der et andet råd, og det er at lade det ligge indtil det er visnet. Når det er visnet går du gårdspladsen igennem med en havebrænder, og bagefter er dine granitskærver fri for blade og grene. Fordelen ved den løsning er, at det er ekstremt nemt, ulempen er, at du ikke kan gøre det i stenbede hvor der er beplantning du vil bevare.

Vedligeholdelse af skærverne

Granitskærver kræver nærmest ingen vedligeholdelse, hvilket også er en af de helt store fordele ved at anlægge med dem. En af de ting der kan komme bag på mange, er dog hvor matte i farverne de er, når de først bliver leveret. Det hænger sammen med at de er dækket i et ret bastant lag stenmel, og den eneste måde at få det af, er at lade dem blive udsat for vind og vejr. Derfor er den eneste reelle vedligeholdelse, der er i forbindelse med granitskærver at rengøre dem for gamle blade og små grene.

Granitskærver via internet forhandlere

Trustpilot forærer dig immervæk strålende løsninger til at blive klogere på en længere række tidligere konsumenters iagttagelser med bestilling af granitskærver og på grund af dette er det en hjælp, at du eksaminerer internet virksomhedens anmeldelser forinden du bestiller granitskærver på nettet.

Facebook frembringer tilsvarende i højeste grad fornemme løsninger til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed. Herinde er der mange e-forhandlere som giver folk mulighed for at udfærdige en anmeldelse af deres køb, hvilket lige så vel burde drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed ift. køb af granitskærver.

Inden du shopper granitskærver via nettet

Forinden nogen bestiller granitskærver hos en online butik burde man de facto gennemse webshoppens regler, dog er det oftest ikke videre interessant.

Et andet alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være en sikkerhed for at e-forhandleren forsvarer de danske retningslinjer, tillige med at internet forhandleren løbende overvåges af fagfolk der har megen viden om lovene på området for salg af granitskærver på internettet.

Det er en rigtig god lejlighed til at få bistand, såfremt du oplever udfordringer ved dit køb. Tilsvarende er det smart at man er vidende om de mest betydningsfulde vilkår der kan have indvirkning på handlen.

Fragt af granitskærver

En lang række e-butikker giver til alt held diverse forskellige leveringsmidler. Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente granitskærverne, som jo nødvendiggør at du har bopæl nærved webbutikkens tilholdssted.

Antal dages levering er ekstremt afgørende forudsat man skal bruge granitskærverne om et øjeblik, så derfor er det rimelig vigtigt at du finder det anslåede leveringstidspunkt på granitskærver – men vær obs på at det antager at bestillingen anbringes inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne skippet afsted før de pakkeansatte har fyraften.

En hel del netbutikker byder på levering uden beregning på granitskærver, men undertiden kun ifald du indkøber for en konkret pris.

Sædvanlige spørgsmål omkring granitskærver:

 • Hvad vejer granitskærver?
 • Hvordan lægger man granitskærver i haven?
 • Granitskærver hvad er det?
 • Hvordan lægges granitskærver?
 • Hvad vejer en kubikmeter granitskærver?
 • Hvor mange kg granitskærver pr. m2?
 • Hvor meget granitskærver skal jeg bruge?
 • Hvordan lægger man granitskærver?
 • Hvor mange granitskærver pr m2?
 • Hvor mange granitskærver pr. m2?
 • Hvor meget dækker 20 kg granitskærver?
 • Hvor meget dækker 1000 kg granitskærver?
 • Hvor mange granitskærver?
 • Hvor mange granitskærver skal jeg bruge?
 • Granitskærver hvor meget pr m2?
 • Hvor tykt et lag granitskærver?
 • Hvad koster granitskærver?
 • Granitskærver hvor tykt lag?
 • Hvor tykt lag granitskærver?
 • Hvor meget fylder 1 ton granitskærver?
 • Granitskærver hvilken størrelse?
 • Varerne der er præsenteret i den her oversigt blev søgt frem af websitets algoritme. Den har nemlig kigget et utal af varer for at kunne præsentere dem der relaterer sig bedst til granitskærver, og som den af den grund forestiller sig matcher din søgning bedst.

  Foruden at inddrage de søgeord du indtastede på Google har robotten desuden medtaget ord, som andre søgende formentlig benytter i relation til det, eksempelvis bedste granitskærver eller granitskærver løs vægt foruden ord som billig granitskærver og granitskærver rødmix.

  Den information kan robotten bruge som ekstra information for at vise de bedste tilbud. Data viser også at øvrige søgende er på udkig efter granitskærver leveret, køb granitskærver samt granitskærver til forhave. Den her data har algoritmen yderligere benyttet til, at søge sig igennem tusindvis af tilbud.

  Desuden viser vores data, at søgeordene granitskærver leveret, billig granitskærver og granitskærver leveret er virkelig anvendte, og som følge heraf er disse også taget med af robotten nøjagtig som søgefraserne granitskærver løs vægt, granitskærver leveret og billig granitskærver. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, idet at mindst ét af disse fangede din interesse.

  Granitskærver bestilles via toneangivende internet shops, f.eks. Bauhaus.dk, DavidsenShop.dk, Bygma.dk, Stark.dk, XL-Byg.dk, Silvan.dk, 10-4.dk og JemogFix.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles granitskærver til…

  Sjælland: Jyllinge, Sorø, Herfølge, Korsør, Solrød Strand, Slagelse, Nykøbing Falster, Skælskør, Nykøbing Sjælland, Greve, Vordingborg, Næstved, Kalundborg, Holbæk, Køge, Nakskov, Tune, Ringsted, Maribo, Haslev, Fensmark

  Syddanmark: Grindsted, Vojens, Varde, Munkebo, Ringe, Børkop, Odense, Svendborg, Esbjerg, Ribe, Billund, Middelfart, Tønder, Rødekro, Bramming, Aabenraa, Faaborg, Kolding, Haderslev, Assens, Fredericia, Nordborg, Otterup, Vejen, Kerteminde, Sønderborg, Nyborg

  Hovedstaden: Dragør, Slangerup, Vanløse, Herlev, Stenløse, Humlebæk, Ølstykke, Måløv, Kokkedal, Gilleleje, Hvidovre, Frederiksværk, Hellerup, Hørsholm, Helsingør, Hundested, Hedehusene, Farum, Snekkersten, Glostrup, Nivå, Virum, Charlottenlund, Lillerød, Smørumnedre, Brønshøj, Søborg, Rønne, Ishøj, Nærum, Værløse, Allerød, Hillerød, Rudersdal, Gentofte, Gladsaxe, Rødovre, Lyngby, Espergærde, Frederiksberg, Birkerød, Holte, København, Fredensborg, Frederikssund, Hellebæk, Brøndby, Vallensbæk, Dyssegård, Valby, Tårnby, Roskilde, Albertslund, Ballerup, Helsinge, Taastrup, Høje Taastrup

  Midtjylland: Vejle, Herning, Tilst, Brabrand, Horsens, Odder, Skanderborg, Grenaa, Randers, Aarhus, Bjerringbro, Hedensted, Skødstrup, Hinnerup, Løgten, Hammel, Hadsten, Viborg, Højbjerg, Risskov, Skive, Skjern, Kjellerup, Ry, Lemvig, Løsning, Hornslet, Hasselager, Ikast, Malling, Brande, Struer, Åbyhøj, Hørning, Ebeltoft, Beder, Holstebro, Egå, Silkeborg, Lystrup, Ringkøbing, Mårslet, Galten

  Nordjylland: Frederikshavn, Skagen, Hadsund, Thisted, Aabybro, Aalborg, Støvring, Nibe, Hobro, Nørresundby, Brønderslev, Aars, Hjørring, Nykøbing Mors, Svenstrup, Hirtshals, Sæby

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg granitskærver er 879 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig expedition og forsendelse.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Denne hjemmeside er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med masser af e-shops idet vi publicerer virksomhedernes varer, og tager imod godtgørelse for så vidt en af de besøgende på vores side gennemfører en bestilling.

  Vejledning vedrørende produkter og netshops ajourføres hyppigt, men vi tager forbehold for korrektioner der er realiseret efter seneste opdatering af sidens oplysninger.