Byggevarepriser.dk

Ukrudtsdug pristjek

Er du på udkig efter ukrudtsdug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 ukrudtsdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: under skærver under fliser under græs under granitskærver til højbede under hæk under terrasse under jord under kørevej til sandkasse under træterrasse til skråning under rullegræs til hæk under kakaoflis

Varianter: økologisk organisk kraftig vævet hvid effektiv grøn vandtæt nedbrydelig

Størrelser: 1 meter 3 meter 2 meter 5 meter 4 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Nogle byggecentre sælger et bredt vareudvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, foruden blot ukrudtsdug.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse firmaets regler.
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du med fordel køre varerne selv. Dette er særligt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige ukrudtsdug fra webshop til webshop. En del giver de bedste priser, og nogle tilbyder faglig sparring. Du skal beslutte hvad der betyder mest for dig.
For en del er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af ukrudtsdug.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra forskellige specialbutikker, så du kan bestille fra et bredt sortiment af ukrudtsdug online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.
De store byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og af den grund har mange chancen for at handle online og transportere produkterne personligt. Af den grund har man chancen for at undvære fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Altså formår de at yde endnu mere kyndig assistance fra mennesker med ekspertviden i netop ukrudtsdug.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billig pris.
Flertallet af webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, der tit har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at handle ukrudtsdug online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

ukrudtsdug bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ukrudtsdug jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kunne kortlægge billige priser på dem hver især.
2Potentielt kan det blive væsentligt at du har samtlige bygningsmaterialer handlet ind før du starter arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en enkel indkøbsliste som indeholder det som er nødvendige, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
3Der ligger mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube faciliterer temmelig meget gavnlig oplysning, specielt hvis du kigger i hele verden.
4Forinden du optager arbejdet er det usandsynligt fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
5Man skal nødig stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det vise sig erstatteligt at have udstyret tilgængeligt akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at påregne de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
6Der præsenterer sig næsten altid overraskende bump på vejen i forbindelse med store projekter, og på grund af det viser det sig væsentligt at der afsættes tilstrækkelig tid i køreplanen, så man kan føle sig selvsikker på at komme i mål.
7Husk at tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Såfremt du ønsker hjælp fra en professionel vil det ofte være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
8Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så husk arbejdstøj som sko og hjelm som beskytter dig med henblik på hændelige risici. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
9Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor må du løbende se vejrberetningerne når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du lige er startet på det omfattende byggeprojekt.
10Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til væsentlige projekter. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bør det være mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
11Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det får man forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
12Godt forarbejde viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du nedskriver din arbejdsplan.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er utrolig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt flot. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål inden for ukrudtsdug

 • Hvordan virker ukrudtsdug?
 • Ukrudtsdug hvordan gør man?
 • Hvilken ukrudtsdug er bedst?
 • Hvad er ukrudtsdug lavet af?
 • Hvad koster ukrudtsdug?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  Mange butikker på nettet foreslår i øjeblikket diverse billige leveringsmetoder til ukrudtsdug. Den mest populære er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine varer når der er tid til det. Leveringsformen er jo super fleksibel, samt mange gange også den mest betalelige leveringsudgave.

  Du burde på samme måde udse dig at få produkterne bragt hjem til dig privat eller til når du er på job. Leveringstypen bliver uheldigvis en tand mere omkostningsfuld, men også særligt uproblematisk ved køb af ukrudtsdug online. Den mest betalelige fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som dog afhænger af at du befinder dig nær online webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstiden på ukrudtsdug er selvfølgelig yderst betydningsfuld når du skal bruge ordren straks, og i det øjemed er det ret fornuftigt at du tjekker den forventede leveringstid for ukrudtsdug. En stor portion e-butikker i Danmark – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig levering på næste hverdag på masser af produkter online, men som imidlertid er underforstået at orden realiseres forud for et givent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet fikset før medarbejderne har fyraften.

  Nogle enkelte internet forhandlere frembyder fragtfri levering på ukrudtsdug online, men tit kræves det at du shopper for et konkret beløb. I øvrigt kan du beslutte sig for den mest billige mulighed for fragt, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

  De store byggecentre giver afhentning hvor man handler billig ukrudtsdug online og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af ukrudtsdug i følgende områder:

  Holstebro, Lillerød, Hjørring, Frederikssund, Brøndby, Nærum, Gentofte, Stenløse, Frederikshavn, Haslev, Skive, Farum, Hedehusene, Silkeborg, Søborg, Vallensbæk, Dragør, Odense, Rødovre, Aarhus, Vordingborg, Sønderborg, Aalborg, Middelfart, Taastrup, Glostrup, Rønne, Viborg, Højbjerg, Tilst, Svendborg, Tårnby, Nørresundby, Næstved, Ikast, Risskov, Gladsaxe, Hvidovre, Hedensted, Hobro, Brønderslev, Nyborg, Allerød, Herning, Albertslund, Slagelse, Hillerød, Køge, Kalundborg, Charlottenlund, Jyllinge, Ringsted, Rudersdal, Horsens, Kokkedal, Frederiksværk, Skanderborg, Lyngby, Herlev, Kolding, Valby, Solrød Strand, Korsør, Aabenraa, Vanløse, Frederiksberg, Ølstykke, Fredericia, Randers, Ishøj, Holbæk, København, Haderslev, Grenaa, Esbjerg, Lystrup, Ballerup, Greve, Roskilde, Hørsholm, Åbyhøj, Værløse, Virum, Struer, Nakskov, Odder, Varde, Birkerød, Helsingør, Brabrand, Nykøbing Falster, Brønshøj, Thisted, og Vejle, .

  Afhentning ift. ukrudtsdug er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Falster) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

  Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter fx ukrudtsdug priser og ukrudtsdug tilbud. Derudover oplever vi som regel netshoppere lede efter blandt andet køb ukrudtsdug, billig ukrudtsdug og ukrudtsdug online, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Spar penge på ukrudtsdug

  Det har vist sig at være særdeles ligetil for almindelige dødelige at prissammenligne på billige ukrudtsdug online i blandt forskellige webshops, og på grund af dette har en lang række internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at tvinge prisen på ukrudtsdug eftertrykkeligt, og ydermere sikre fragt uden gebyr.

  Til gengæld kan det alligevel blive gunstigt at granske nogle internet shops i Danmark efter billige priser på ukrudtsdug online forinden du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

  Du bør blot huske på, at når en netshop afsætter billige ukrudtsdug online på tilbud til en udsalgspris der er ekstraordinært gunstig, er det mange gange være et karakteristika der viser en uoprigtig e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfavnet af et regulativ, hvilket redder en imod uærlige internet handler.

  Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage pengene til ukrudtsdug over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

  Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker tit efterspørger blandt andet billig ukrudtsdug og køb ukrudtsdug. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge efter for eksempel ukrudtsdug online, ukrudtsdug priser samt ukrudtsdug tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg ukrudtsdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til hæk under fliser til skråning til sandkasse under hæk under kakaoflis under kørevej under græs under rullegræs under terrasse til højbede under jord under træterrasse under granitskærver under skærver

  Varianter: grøn kraftig nedbrydelig økologisk vandtæt effektiv organisk vævet hvid

  Størrelser: 4 meter 5 meter 2 meter 1 meter 3 meter

  Analyser eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot byder på ret så tiltalende genveje til at kigge nærmere på ganske mange tidligere brugeres synspunkter og på grund af dette rekommanderer vi, at du kigger nærmere på internet butikkens ratings før du bestiller billige ukrudtsdug online.

  Facebook byder på tilsvarende relativt pålidelige muligheder for at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Desuden ses en del forretninger på nettet hvor du kan frembringe en evaluering af ordreforløbet, som desuden burde anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen handler billige ukrudtsdug online på en e-shop kan de for at være på den sikre side gennemløbe webshoppens vilkår, det er dog bare ikke særlig spændende, især med de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

  En nem løsning kan være at tjekke om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det er en antydning af at online webshoppen efterlever dansk lovgivning, foruden at online firmaet undertiden besøges af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

  Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, såfremt du får problemstillinger som følge af din ordre på ukrudtsdug. Ydermere støtter vi at du er oppe på mærkerne omkring de elementære betingelser gældende for købet af ukrudtsdug online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed netshoppen bruger.

  I den forbindelse er det desuden relevant, at man når som helst sikrer ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af ukrudtsdug, ligegyldig om man har handlet hos XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg eller Bygma.

  Maria Kristensen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Else Kristensen gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Michael Andersen gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  Kirsten Larsen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  9 gode råd til internetshopping
  1Antal dages levering kan være super udslagsgivende om du står og skal bruge ordren øjeblikkeligt, og herved er det helt passende at du kontrollerer den anslåede leveringsdato for ukrudtsdug. De fleste online virksomheder udlover billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre, men husk at det er forudsat at du når at bestille inden et aftalt klokkeslæt.
  2Forud for at nogen shopper billige ukrudtsdug hos en netbutik burde de utvivlsomt studere dens forretningsaftale, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende. Tillige tilråder vi at kunden er på vagt for de mest vitale retningslinjer der indvirker på handlen med billige ukrudtsdug online, for eksempel hvilken ombytningsret e-firmaet har.
  3Det er i dag ualmindeligt ukompliceret for enhver at prissammenligne online på billige ukrudtsdug i blandt diverse e-forhandlere, og så frembyder utallige online selskaber fragt uden beregning. Det kan alligevel være gavnligt at efterse nogle forskellige online forretninger efter billige priser før du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at få den bedste pris.
  4Vi slår generelt et slag for at tjekke om e-firmaet er e-mærket, siden det almindeligvis er et tegn på at internet forhandleren efterkommer de danske love, udover at e-forretningen en gang i mellem føres tilsyn med af fagmænd som kender til de gældende regler. Før folk shopper billige ukrudtsdug på en shop på nettet behøver man på en vis måde læse dens handelsvilkår.
  5Den billigste leveringsmåde vil utvivlsomt være selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du opholder dig i nærheden af webshoppens lager. Den form for levering er vældig relevant om du har behov for ukrudtsdug om kort tid. Alternativt så yder nogle enkelte online forhandlere gratis fragt, men i reglen under forudsætning af at du indkøber for et fastslået beløb.
  6Adskillige internet butikker tilbyder nu om stunder diverse billige fragtformer til ukrudtsdug. Den mest anvendte er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså virkelig simpel, og typisk endda den mindst kostelige form for levering.
  7Trustpilot resulterer i ultra anstændige chancer for at iagttage en lang række nuværende brugeres oplevelser og herved stiller vi forslag om, at du betragter e-forhandlerens kritik før du bestiller billige ukrudtsdug online. Facebook indebærer lige så vel ultra fremragende muligheder for at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
  8Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en foranstaltning, som hjælper køber imod snydagtige internet foretagender. Alternativt kan du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil honorere omkostningerne over flere uger.
  9En hel del internet selskaber tilbyder levering uden betaling på ukrudtsdug, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du shopper for et fastsat beløb. Ellers kan man udse dig den mindst kostelige form for fragt, hvilket gerne vil blive at få kørt varerne til en pakkeshop. Fragttypen bliver af og til desuden særdeles praktisk. Den billigste type af levering er unægtelig at du selv henter ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk