Byggevarepriser.dk

Fiberdug pristjek

Er du på udkig efter fiberdug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 fiberdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til grøntsager til squash til dræn til fortelt til granitskærver til nedsivning til overdækning til bede til loft til ukrudt til terrasse til hegn til fliser til køkkenhave til hæk til kål til vinterdækning til roer til planter til indkørsel til plantekasser til højbede til terrændæk til faskine til blomster til kartofler til haven til palleramme til sandkasse

Varianter: kraftig økologisk nedbrydelig tyk grøn hvid organisk kraftig fibertex UV beskyttet

Størrelser: 5 meter 3 meter 1 meter 2 meter 4 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende webshoppens regler.
Nogle byggecentre tilbyder et stort varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot fiberdug.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige fiberdug alt efter hvor du handler online. En del vil have gode priser, og andre tilbyder et højt serviceniveau. Du skal tænke over hvad du foretrækker.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at finde et andet.
For en del er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed bør du handle hos en webshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af fiberdug.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes i de større byer, og af den grund har folk chancen for at bestille online og fragte materialerne personligt. Derved kan man spare leveringsomkostningen, og sågar få produkterne med det samme.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra alverdens leverandører, så du kan shoppe fra et stort sortiment af fiberdug online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Størsteparten af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du bestiller fiberdug online fra deres webshop.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har meget ekspertise i deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Altså kan du opleve ekstremt god hjælp fra medarbejdere der er specialister i netop fiberdug.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

fiberdug harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

fiberdug bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fiberdug jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

fiberdug silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forinden du starter byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
2Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte er altså afhængig af at renoveringen har betydning for klimaet.
3Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Særligt YouTube er formidler af meget nyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man kigger i hele verden.
4Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er fornuftigt at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man bør notere billige priser på hver eneste af dem.
5Det vil vise sig værdifuldt at have samtlige bygningsmaterialer til disposition før du påbegynder arbejdet. Du bør nedskrive en punktforms indkøbsseddel med det du skal bruge, og som det næste efterse listen, hvormed du er sikker på at du har det hele.
6Du må nødig negligere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor mulige skader. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
7Der viser sig utvivlsomt ubelejlige udfordringer ved omfangsrige byggeprojekter, og følgelig kan det være væsentligt at man afsætter en del tid i agendaen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå i mål.
8Måske burde det overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan hente eksperthjælp til opstarten af det. Hvis du ønsker professionel hjælp er det en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld selskaber.
9Forberedelse vil altid være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du bør lave en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp idet du laver oversigten.
10Man må på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det vise sig en fordel at du har det disponibelt idet du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
11For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du regelmæssigt tage notits af vejrprognosen i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at piske ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Det kan være nyttigt at søge assistance til dele af projektet, især når det er store byggeprocesser. Nogle projekter kræver flere folk. Derudover bør det blive bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
De bedst vurderede byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for fiberdug

 • Hvordan bruges fiberdug?
 • Hvordan virker fiberdug?
 • Hvilken fiberdug skal jeg vælge?
 • Hvilken fragtløsning skal du vælge?

  Adskillige e-forretninger tildeler i øjeblikket mange forskellige billige metoder til levering til fiberdug. En favorit iblandt mange er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du så selv henter de købte produkter når der er mulighed for det. Denne er altså super let gængelig, samt desuden tilmed den mest letkøbte metode til levering.

  Du kan ydermere vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er som oftest en lille smule mindre billig, men derudover ualmindeligt hensigtsmæssig ift. fiberdug online. Den mest betalelige fragtmulighed er uden tvivl selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du bor nærved internet firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på fiberdug kan i nogle tilfælde være meget central når vi har behov for din pakke straks, og af den grund er det ret så centralt at du tjekker leveringstiden for fiberdug. En række butikker på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre online, hvilket dog er påkrævet at bestillingen gennemføres før et givent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ordnet inden personalet holder fyraften.

  Visse internet butikker yder gratis fragt på fiberdug online, men typisk kræver det at man indkøber for en konkret pris. Ellers bør man foretrække den billigste mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

  Temmelig mange kæder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig fiberdug derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma. Byggekæderne frembyder bl.a. klik-og-hent på fiberdug i følgende byer:

  Ikast, Viborg, Nørresundby, Herning, Farum, Højbjerg, Hobro, Charlottenlund, Gladsaxe, Hjørring, Thisted, Rødovre, Korsør, Glostrup, Nakskov, Aalborg, Holstebro, Virum, Vanløse, Hedensted, Vallensbæk, Lyngby, Solrød Strand, Fredericia, Silkeborg, Skive, Næstved, Sønderborg, Søborg, Stenløse, Greve, Ringsted, Åbyhøj, Vejle, Tårnby, København, Allerød, Nyborg, Hedehusene, Odder, Værløse, Hillerød, Kolding, Hvidovre, Herlev, Varde, Rønne, Albertslund, Jyllinge, Randers, Roskilde, Risskov, Holbæk, Frederikshavn, Hørsholm, Ballerup, Rudersdal, Odense, Kokkedal, Haslev, Aarhus, Nykøbing Falster, Aabenraa, Slagelse, Frederiksværk, Køge, Gentofte, Lystrup, Frederikssund, Brøndby, Brabrand, Ishøj, Taastrup, Birkerød, Middelfart, Struer, Ølstykke, Nærum, Svendborg, Haderslev, Horsens, Tilst, Grenaa, Esbjerg, Vordingborg, Frederiksberg, Skanderborg, Helsingør, Brønshøj, Valby, Kalundborg, Dragør, Brønderslev, og Lillerød, .

  Afhentning af fiberdug er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Bornholm, Amager, Midtsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland).

  Ses der på tallene bliver det markant, at mennesker ofte kigger efter eksempelvis køb fiberdug og fiberdug online. Derudover oplever vi som regel mennesker søge fx fiberdug tilbud, fiberdug priser samt billig fiberdug, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

  Få rabat på fiberdug

  Det er ret så gnidningsløst for forbrugerne at tjekke tilbud på billige fiberdug online fra forskellige e-handler, og på grund af dette har flertallet af e-shops ikke kunne slippe for at trykke salgspriserne på fiberdug helt i bund, og derudover love fragt uden gebyr.

  Dog kan det trods alt vise sig nyttigt at analysere visse webbutikker efter tilbud og udsalg på fiberdug online før du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

  Du må bare være så påpasselig, at hvis en online butik markedsfører billige fiberdug online til en udsalgspris som kan virke utopisk gunstig, kan det undertiden være et karakteristika der viser en uoprigtig e-shop. Køb med kort er i hvert fald en del af en vedtægt, der støtter en imod snydagtige online forhandlere.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at betale pengene til fiberdug ude i fremtiden. Det foreslåes normalt ved nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

  Ved kig i tendenserne er det markant, at internet shoppere mange gange søger efter blandt andet billig fiberdug og fiberdug online. Vi ser desuden som regel netshoppere kigge efter bl.a. fiberdug tilbud, køb fiberdug og fiberdug priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg fiberdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sandkasse til køkkenhave til loft til kål til squash til fortelt til kartofler til bede til faskine til hegn til dræn til granitskærver til planter til roer til terrasse til vinterdækning til højbede til hæk til terrændæk til fliser til haven til nedsivning til grøntsager til palleramme til blomster til ukrudt til indkørsel til overdækning til plantekasser

  Varianter: nedbrydelig kraftig hvid kraftig fibertex økologisk tyk grøn UV beskyttet organisk

  Størrelser: 1 meter 2 meter 5 meter 3 meter 4 meter

  Analyser tidligere brugeres oplevelser

  Trustpilot frembyder temmelig ærlige chancer for at gøre dig bekendt med en række eksisterende kunders ratings og af den grund er det fornuftigt, at du iagttager internet selskabets kritik inden du shopper billige fiberdug online.

  Facebook indebærer også ultra tiltalende genveje til at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed. Herinde ses faktisk e-forretninger hvor du kan udforme en omtale af deres køb, som tilmed må bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen handler billige fiberdug online på en butik kunne de for at være sikker løbe igennem shoppens handelsvilkår, men det er undertiden ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

  En anden mulighed er at granske hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, siden det kan være et signal om at netbutikken tilslutter sig de danske love, foruden at internet virksomheden rutinemæssigt besigtiges af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

  Derudover tilbydes du chance for at blive assisteret, når du forvoldes besvær i forbindelse med din bestilling af fiberdug. Derudover er det godt at kunden er vidende om de mest essentielle regler der spiller ind i forbindelse med købet af fiberdug online, for eksempel den returneringsret online forhandleren garanterer.

  I den relation er det samtidig relevant, at man stadigvæk sikrer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte sit køb af fiberdug, uafhængig af om man har købt hos Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

  Thomas B gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Lone B gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Anders gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Else E gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  9 tips til din online shopping
  1Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en orden, hvilket assisterer køberen imod falske e-shops. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du gerne vil klare regningen over flere uger.
  2Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, hvilket ofte er en indikation om at internet selskabet accepterer de officielle regler, samt at internet selskabet undertiden føres tilsyn med af fagfolk som er meget bekendte med de gældende regler. Før folk shopper billige fiberdug i en e-butik bør de i og for sig tage stilling til e-shoppens betingelser.
  3En række forretninger på nettet byder på levering uden omkostninger på fiberdug, men i de fleste tilfælde kun når du shopper for et konkret beløb. Som alternativ bør man beslutte sig for den mest betalelige leveringsversion, der ofte er at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Den er uheldigvis på den anden side virkelig nem. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
  4Mange online firmaer udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtmetoder til fiberdug. Den mest anvendte er nu til dags udleveringssteder, og så kan du blot hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig særligt smart, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsmulighed.
  5Trustpilot indebærer fuldstændig fine genveje til at besigtige ganske mange eksisterende kunders anmeldelser og af den grund er det klogt, at du gennemsøger internet firmaets omtaler inden du køber billige fiberdug online. Facebook fremskaffer lignende fuldstændig stabile muligheder for at få indblik i online butikkens popularitet.
  6Den mest prisbevidste slags levering er dog selv at hente pakken, men den løsning betinges af at du befinder dig i kort afstand af e-shoppens arbejdslager. Den fragtløsning kan vise sig at være virkelig central ifald vi har brug for fiberdug inden for kort tid. Alternativt så tilbyder en række internet varehuse portofri fragt, men i de fleste tilfælde påkræves det at du aftager for et fastslået beløb.
  7Det er i dag vældig smart for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige fiberdug i blandt flere internet webshops, og følgelig tilbyder de fleste online varehuse portofri levering. Derfor kan det stadigvæk være tiden værd at studere flere internet forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, således at man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.
  8Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særligt essentiel om vi mangler dine nye varer om kort tid, så herved er det virkelig væsentligt at du kigger nærmere på den forventede leveringstid for fiberdug. Flere online forretninger annoncerer billig 1 hverdags levering på en lang række varer, men vær obs på at det forudsætter at ordren køres igennem tidligere end et angivent klokkeslæt.
  9Før folk køber billige fiberdug på en forretning på nettet burde de på en vis måde få overblik over netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende. I øvrigt er det klogt at køberen er påpasselig med de mest vedkommende vedtægter der har indflydelse på shopping af billige fiberdug online, til eksempel hvilken returneringsret netbutikken bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk