Byggevarepriser.dk

Træflis pristjek

Er du på udkig efter træflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.899 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter træflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.899 kr. Sække med 2.500 liter Køb
1.994 kr. Sække med 2.000 liter Køb
2.514 kr. Sække med 2.500 liter Køb
2.925 kr. Sække med 1.000 liter Køb
2.925 kr. Sække med 1.000 liter Køb
2.991 kr. Sække med 1.000 liter Køb
2.995 kr. Sække med 2.500 liter Køb
2.998 kr. Sække med 1.000 liter Køb
3.063 kr. Poser med 80 liter Køb
3.217 kr. Sække med 750 liter Køb
3.298 kr. Sække med 1.000 liter Køb
3.298 kr. Sække med 1.000 liter Køb
4.190 kr. Sække med 500 liter Køb
4.345 kr. Sække med 500 liter Køb
4.365 kr. Poser med 50 liter Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Flis kan bruges til en masse forskellige praktiske gøremål i haven. Dette materiale kan du både finde i en grov og i en finere variation.

Den fine udgave kan du med fordel anvende til mindre havebede, men det er også godt at anvende i på ridebaner og i ridehuse. Flis findes ligeledes som barkflis. Denne type findes også i to udgaver- grov og fin.

Træflis anvendelse – hvad kan det bruges til?

Træflis bliver især anvendt i haven af privatpersoner. Først og fremmest har det en ret høj brændværdi, hvilket gør det attraktivt til afbrænding. Du kan for eksempel bruge det til rygning i din grill. Derved kan du også prøve kræfter med en meget populær tilberedningstype.

Det er dog ikke kun privatpersoner, der bruger træflis til fyring og afbrænding. Det er også en populært materiale hos varmeværkerne.

Træflis bliver dog ikke kun produceret, så det kan blive brændt af igen – muligheder er mange flere.

Især i haven, kan du drage fordel af at have flis. Mange anlægger træflis ved hækken. Dette gør de blandt andet fordi, de slipper for vedligehold. Men som vi vil komme ind på senere, er der også langt flere fordele.

Træflis kan bruges til alle typer af hæk, og rigtig mange andre steder i haven. Mange vælger at anlægge træflis, fordi det er med til at bekæmpe og forebygge ukrudt. Dette kalder man også for bunddække – og hvis du vil have effektive bunddække, kan du gøre det med træflis.

Træflis bliver også anvendt i stor stil i danske indkørsler og dyrefolde. Dette er igen fordi, at du slipper for vedligeholde og ukrudt, og så er det rart for dyrerene at gå rundt på flis. Det er blandt andet derfor, at du kan anvende træflis i en hønsegård eller et ridehus.

Træflis kommer ikke kun dyrerene og dig til gode. Det kan også komme dine børn til gode. Mange offentlige parker og legepladser bruger nemlig flis til at danne et sikkert faldunderlag. Det skaber en mere sikker leg for børnene, så det kan du også overveje, hvis børnene ofte leger i haven derhjemme.

Hvor kan du købe flis?

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan købe flis.

Det er især online, hvor der er godt gang i salget. Her finder du ofte gode tilbud, og hvis du skal købe store mængder, giver det god mening at købe online. Derved får du også mulighed for at få leveret din bestilling hjem til dig selv.

Du kan naturligvis også købe hos fysiske butikker eller hos personer, der forhandler det privat. Det giver dog sjældent mening at køre særligt langt, hvis du blot skal bruge en smule flis – så er det langt billigere at få det leveret.

Det kan ofte svine en smule, når man skal hente flis, og derfor bør du altid anvende en trailer til afhentning af træflis. Hvis du ikke har en trailer, kan du mange steder leje en trailer.

Hvad koster træflis?

Når du søger efter træflis på nettet, vil prisen ofte stå i x-antal kroner pr. 1 m3 træflis. Prisen ligger for det meste omkring 300 kroner, men den kan variere en del.

Derfor er det en rigtig god ide at kigge efter træflis tilbud, før du køber.

En anden ting, du bør være opmærksom på, inden du køber træflis online, er, at prisen til tider er angivet i antal liter. Så sørg for, at du bestiller den rette mængde, så du ikke pludseligt står med haven fuld af flis, du ikke skal bruge.

Hvordan bliver det leveret?

Det er meget praktisk at få træflis leveret, og det kan spare dig for både tid og energi. Hvis du køber træflis online, vil du ofte have fire forskellige muligheder for levering. Disse er:

Hvis du vælger denne mulighed, vil din levering bliver tippet af enten ved indkørsel eller kantsten. Bemærk, at det vil være i løs vægt, så du skal selv i gang med trillebøre, skovl og kost efterfølgende.

Hvis du vælger denne mulighed, er leveringen en smule mere fleksibel. Hvis det bliver leveret med grab, kan du selv vælge, hvor på din grund, du vil have det aflæsset. Bemærk, at denne mulighed naturligvis kræver, at der er plads til, at lastbilen kan køre på din grund.

Træflis i bigbag sække er en ret praktisk metode. Dit træflis vil blive leveret i poser eller sække, og derved er det en smule lettere at flytte det efterfølgende – og så sviner det ikke så meget.

Hent selv træflis er også en mulighed. Hvis du kan afhente flis tæt på din bopæl, og hvis du har en trailer, kan dette være en god mulighed. Det er ofte gratis, hvis du vælger at hente det selv, og du kan endda få hjælp til at læsse traileren.

Fordelene ved træflis

Der er mange fordele ved at bruge træflis i haven. Her oplister vi de største:

Den største fordel – bekæmpelse af ukrudt

Vi har valgt at bruge lidt mere tid på denne fordel, da dette er den klart største grund til, at mange mennesker vælger at bruge træflis i haven.

Træflis er yderst praktisk, når det kommer til bekæmpelse af ukrudt. Og det bekæmper faktisk ikke kun, det kan også forebygge.

Lad os tage skvalderkål, som et eksempel. Dette er en af de mest forbistrede typer af ukrudt. Hvis det først er begyndt at gro i dine have, så kan det være tæt på umuligt at få det fjernet igen. Men hvis du anlægger flis i et lag på minimum 10 centimer, så kan du være med til at forbygge vækst af skvalderkål og andre typer af ukrudt.

Hvis du allerede har ukrudt i dine bede eller andre steder i haven, er træflis også med til at bekæmpe dette. Du kan måske huske tilbage til skoletimerne og tænke på begrebet – fotosyntese.

Planter (herunder ukrudt) har blandt andet brug for sollys, hvis det skal vokse. Men hvis du anlægger et lag træflis på cirka 10 centimer, vil du frarøve ukrudtet for sollys, og derved kan du være med til at dræve det ukrudt, der vokser blandt dine planter og blomster.

Er træ eller barkflis bedst?

Der er lidt diskussion om, hvad der er bedst – træflis eller barkflis.

Når det kommer til kampen mellem disse to, er der lidt spredte meninger, og hver type har sine egne fordele. Her prøver vi at sammenligne de to på tre forskellige parametre.

Holdbarhed – træflis vs barkflis

Når man taler om flis og holdbarhed, taler man om holdbarhed før formuldning. Her kan træflis holde sig mellem 4 og 7 år. Barkflis kan dog ”kun” holde sig i 2-3 år.

Det vil sige, at hvis holdbarhed er det vigtigste parameter for dig, bør du vælge træflis.

Udseende – træflis eller barkflis?

Hvad, du synes, er pænest, er naturligvis smag og behag. Vi har dog efterhånden snakket med hundredvis af mennesker, som har anskaffet sig flis. Blandt dem er holdningen ret entydig – barkflis vinder skønhedskonkurrencen.

Hvis du ligesom mange andre synes, at barkflis er det pæneste, og hvis havens visuelle udtryk er det vigtigste for dig, bør du vælge denne type

Sygdom – Bark eller træflis?

Hvis du vælger barkflis, bør du dog være opmærksom på, at der kan forekomme sygdom. Denne type kan i sjældne tilfælde indeholde skadedyr eller sygdomskim. Disse vil dog næsten aldrig påvirke din have.

Ulemper: Træflis

Der findes rigtig mange fordele ved flis – nærmer bestemt træflis. Der findes dog også en stor ulempe. Træflis indeholder nemlig en hel del kulstof ift., hvor meget kvælstof det indeholder.

Derved vil de organismer, som lever i din have, blive nødt til at skille sig af med sit kulstof på en anden måde. Dette kan de blandt andet gøre gennem udånding af CO2. Det er dog ikke altid muligt, og hvis dette ikke er muligt, bliver organismerne nødt til at anskaffe sig ekstra kvælstof.

Dette kan dog undgås, hvis du vælger at lægge træflis på den bestående jord. Hvis du gør dette, er det blot det nederste lag, som rører jorden.

Du bør overveje kvaliteten

Flis findes i varierende kvalitet. Denne forskel i kvalitet handler især om, hvad det er fremstillet af. Hvis det er fremstillet af nåletræer, siger det sig selv, at det vil indeholde harpiks. Dette er dog ikke tilfældet, hvis det er fremstillet af løvtræer.

Men hvad så, hvis der er harpiks i? Det er langt fra en katastrofe, hvis du får flis, der er fremstillet af nåletræer. Den eneste konsekvens er, at omsætningen er en smule langsommere.

Hvordan bliver træflis produceret?

Ligegyldigt om vi taler om nåletræer eller løvtræer, bliver træflis fremstillet på samme måde. De store træstammer bliver kørt igennem en flishugger. Denne producerer derved spåner, som bliver spyttet ud af huggeren.

Hvis man bare går en kort årrække tilbage i tiden, var det helt normalt, at man blot brændte sine trærester af. Men nu anvender man træet langt mere effektivt – til blandt andet træflis.

Men er træflis overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af flis…

 • Barkflis
 • Dækbark
 • Flis
 • Kakaoflis
 • Kakaoskaller
 • Pinjebark
 • Pyntebark
 • Træflis
 • Træflis via e-firmaer

  Trustpilot medfører flere værdifulde chancer for at gennemgå mange aktuelle brugeres bedømmelser med bestilling af træflis og af den grund er det godt, at du efterforsker online forhandlerens kritik før du handler træflis på nettet.

  Facebook genererer tillige regulære nyttige chancer for at få en idé om internet forhandlerens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk firmaer på nettet som tilbyder kunderne at notere en vurdering af ordreforløbet, hvilket også kan udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne ved bestilling af træflis.

  Inden man bestiller træflis via internettet

  Før folk shopper træflis hos en butik kan man de facto gennemløbe e-butikkens vilkår, dog er det i reglen et tidskrævende projekt.

  Et alternativ er at kigge hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det er et kendetegn for at internet forhandleren forstår de danske regler, udover at internet shoppen fra tid til anden tilses af sagkyndige der er inde i de gældende regulativer for salg af træflis via webshops.

  Det er en rigtig god genvej til support, hvis du udsættes for udfordringer ved dit køb. Derudover foreslåes det at du er sat ind i de mest basale retningslinjer der kan have indflydelse på købet.

  Forsendelse af træflis

  Flere e-handler yder på nuværende tidspunkt diverse metoder til levering. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv står for afhentning af træflisen, hvilket dog er betinget af at du lever tæt på online forhandlerens adresse.

  Antal dages levering kan være yderst vigtig hvis du mangler træflisen lige om lidt, og i det øjemed er det ganske væsentligt at man tjekker den anslåede leveringsdato for træflis – hvilket dog er påkrævet at bestillingen gennemføres inden et givent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne ordnet før logistikmedarbejderne tager hjem.

  Flere e-forretninger i Danmark garanterer gratis levering på træflis, men oftest er det kun gældende hvis du aftager for et konkret beløb.

  Normale spørgsmål rundt om træflis:

 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Træflis hvornår?
 • Træflis hvor meget?
 • Hvordan laver man træflis?
 • Hvad er træflis?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Hvad er bedst træflis eller barkflis?
 • Hvor meget træflis?
 • Hvilken træflis er bedst?
 • Hvad bruges træflis til?
 • Produkterne der er fremvist i den her oversigt blev udvalgt automatisk af websitets produktrobot. Robotten har faktisk gennemsøgt tusindvis af varer for at kunne præsentere de tilbud der relaterer sig mest muligt til træflis, og som den derfor beregner er mest relevante for dig.

  Foruden den søgetekst du skrev på Google har algoritmen ligeledes medtaget søgeforespørgsler, som andre folk typisk benytter i den forbindelse, eksempelvis træflis afhentning og træflis af fyrtræ foruden søgninger som træflis fjernvarme eller træflis afhentning.

  Den viden benytter den som yderligere inspiration for at liste de tættest beslægtede tilbud. Vi kan også se at øvrige søgende søger efter eksempelvis træflis fjernvarme, køb træflis samt træflis af fyrtræ. Den viden har søgerobotten yderligere brugt til, at navigere forbi millioner af varer.

  I øvrigt viser data, at søgeordene træflis fjernvarme, træflis grov og træflis til stokerfyr er aldeles almindelige, og derfor er disse også indregnet af robot-søgeren ligesom søgeudtrykkene træflis fjernvarme, træflis af fyrtræ og træflis tilbud. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de præsenterede tilbud, idet at nogle af dem faldt i din smag.

  Træflis afhentes fra velkendte netbutikker, f.eks. Silvan.dk, Stark.dk, XL-Byg.dk, DavidsenShop.dk, Bauhaus.dk, 10-4.dk, JemogFix.dk og Bygma.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles træflis til…

  Syddanmark: Varde, Tønder, Assens, Vojens, Bramming, Nyborg, Nordborg, Munkebo, Billund, Aabenraa, Børkop, Middelfart, Vejen, Grindsted, Odense, Otterup, Rødekro, Esbjerg, Faaborg, Haderslev, Svendborg, Sønderborg, Fredericia, Ringe, Ribe, Kerteminde, Kolding

  Sjælland: Fensmark, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Maribo, Korsør, Tune, Herfølge, Kalundborg, Jyllinge, Køge, Ringsted, Sorø, Nykøbing Sjælland, Greve, Vordingborg, Nakskov, Slagelse, Skælskør, Holbæk, Næstved, Haslev

  Hovedstaden: Espergærde, Gilleleje, Rudersdal, Dragør, Allerød, Kokkedal, Søborg, Smørumnedre, Hedehusene, Helsingør, Ballerup, Dyssegård, Humlebæk, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Frederikssund, Høje Taastrup, Snekkersten, Værløse, Virum, Herlev, Lillerød, Ølstykke, Vanløse, Hørsholm, Brønshøj, Taastrup, Ishøj, Vallensbæk, Tårnby, Måløv, Lyngby, Birkerød, Hillerød, Helsinge, Hvidovre, København, Rødovre, Frederiksværk, Hellebæk, Frederiksberg, Hundested, Glostrup, Farum, Nærum, Rønne, Valby, Nivå, Hellerup, Roskilde, Slangerup, Gladsaxe, Stenløse, Fredensborg, Holte, Charlottenlund

  Nordjylland: Aalborg, Hadsund, Sæby, Skagen, Aabybro, Thisted, Nibe, Nykøbing Mors, Brønderslev, Hirtshals, Støvring, Hobro, Aars, Svenstrup, Nørresundby, Frederikshavn, Hjørring

  Midtjylland: Silkeborg, Malling, Viborg, Horsens, Brande, Hammel, Ringkøbing, Ry, Egå, Struer, Skive, Hadsten, Aarhus, Galten, Hørning, Åbyhøj, Højbjerg, Risskov, Skødstrup, Herning, Vejle, Hinnerup, Randers, Grenaa, Lystrup, Hornslet, Ikast, Brabrand, Ebeltoft, Skanderborg, Odder, Bjerringbro, Løsning, Tilst, Beder, Skjern, Hasselager, Holstebro, Lemvig, Hedensted, Mårslet, Kjellerup, Løgten

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 kg træflis er 680 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Denne side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har et fast samarbejde med masser af online varehuse idet vi formidler firmaernes varer, og tager imod honorar såfremt en af vores brugere laver en transaktion.

  Vejledning omkring produkter og internet firmaer vedligeholdes rutinemæssigt, men vi giver ingen garanti imod rettelser der måtte være udført efter at vi senest opdaterede websitets oplysninger.