Byggevarepriser.dk

Barkflis pristjek

Er du på udkig efter barkflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.931 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter barkflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.931 kr. Sække med 2.000 liter Køb
2.514 kr. Sække med 2.500 liter Køb
2.803 kr. Sække med 2.500 liter Køb
2.925 kr. Sække med 1.000 liter Køb
2.925 kr. Sække med 1.000 liter Køb
2.991 kr. Sække med 1.000 liter Køb
2.995 kr. Sække med 2.500 liter Køb
2.998 kr. Sække med 1.000 liter Køb
3.063 kr. Poser med 80 liter Køb
3.217 kr. Sække med 750 liter Køb
3.248 kr. Sække med 1.000 liter Køb
3.298 kr. Sække med 1.000 liter Køb
3.298 kr. Sække med 1.000 liter Køb
4.190 kr. Sække med 500 liter Køb
4.365 kr. Poser med 50 liter Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Barkflis er et træmateriale, som er særligt velegnet som bunddække til havens bede og til at frostsikre planterne i haven om vinteren. Barkflis har mange af de samme egenskaber som træflis, og ligesom træflis findes barkflis også både i en fin og en grov version.

Den fine barkflis er særligt velegnet til for eksempel mindre blomsterbede og ridebaner, mens den grove variant er mest velegnet til at dække større områder.

Hvad bruger man barkflis til?

En af de helt store fordele ved barkflis er det flotte udtryk, som barkflisen er med til at give havens bede. Dette er dog langt fra den eneste fordelagtige egenskab, som barkflis besidder. Barkflis er nemlig også særligt velegnet til at holde ukrudt væk fra planterne.

Lige netop evnen til at holde ukrudt væk fra planterne er en af de primære årsager til, at barkflis flittigt bliver anvendt som bunddække i hække og i bede, men det kan også anvendes mange andre steder i haven.

Det er for eksempel også rigtigt godt til bedet rundt om husmuren, fordi det har en rigtig god evne til at holde den underliggende jord en smule varmere end gennemsnittet.

Barkflis er blandt andet rigtigt effektivt til at beskytte rhododendron, roser og bøgehække, men det kan også med stor fordel anvendes på legepladser. Det kan nemlig også fungere som faldunderlag, hvilket har været særligt benyttet på mange naturlegepladser.

Det skyldes, at det er meget blødere at falde ned på barkflis, end det er at falde ned på hård jord. Samtidig gør det, at legepladsen i højere grad falder i ét med naturen.

Hvor kan man købe barkflis henne?

Man kan købe barkflis hos mange forskellige forhandlere, men hvilken forhandler man skal vælge, afhænger blandt andet af, hvor stor en mængde man har brug for, og om man har brug for at få det leveret.

Skal man blot bruge en enkelt pose til et lille bed i haven, så kan man med fordel tage forbi det lokale havecenter.

Skal man derimod bruge større mængder, kan det godt betale sig at undersøge markedet for at finde den bedste pris, de bedste leveringsmuligheder og den bedste kvalitet på barkflis.

Hvad koster barkflis?

Prisen på barkflis afhænger af flere forskellige faktorer.

Når man anvender barkflis i haven, kan man nemlig spare rigtigt meget tid på at luge ukrudt, og samtidig sparer man miljøet for kemikalier, som evt. ville være brugt til ukrudtsbekæmpelsen. Derfor bør man ikke kun forholde sig til den konkrete pris.

Er man alligevel på udkig efter den bedste pris på barkflis, er der flere forskellige forhold, der spiller ind. Først og fremmest skal man overveje, hvor meget barkflis man skal bruge.

Overordnet set gælder det, at jo mere man køber, desto billigere bliver prisen. Derfor kan det være en rigtig god ide at beregne, hvor meget flis man har brug for, inden man tager ud for at købe det.

Derudover afhænger prisen også af kvaliteten. Skal man bruge en fin barkflis, som kan udgøre et flot underlag i rosenbedet, er det som regel dyrere, end hvis man skal købe en grov barkflis.

Hvordan bliver det leveret?

Hos de fleste forhandlere køber man som regel barkflis i kubikmeter. På grund af de store mængder er det ikke nødvendigvis noget, man har mulighed for at afhente selv. Derfor findes der flere forskellige måder, hvorved man kan få leveret sin barkflis:

Man kan enten få barkflisen tippet af. Det betyder, at lastbilen tipper flisen af ved kantstenen eller i indkørslen, og så skal man selv sørge for at flytte det derhen, hvor det skal bruges.

Man kan også vælge at få barkflisen leveret med grab. Det betyder, at barkflisen kan blive leveret længere inde på grunden end ved tipning, men det kræver, at lastbilen kan komme tæt nok på til at kunne aflæsse barkflisen på det aftalte sted på grunden.

Derudover er der også mulighed for at få leveret sin barkflis i en bigbag. En bigbag er en stor sæk, som bliver stillet i indkørslen eller ved kantstenen, og denne leveringsmetode minder derfor meget om levering med tipning. Forskellen er blot, at her er al flisen samlet i én stor sæk, mens den ved levering med tipning vil ligge løst i en bunke.

Sidst men ikke mindst er der også den mulighed, at man selv henter sin barkflis. Det kræver, at man har både en bil og en trailer til rådighed, og afhentningen foregår som regel i et bestemt tidsrum.

Til gengæld tilbyder de fleste forhandlere gratis læsning af traileren, så man kun selv skal sørge for at læsse det af traileren igen.

Hvor meget barkflis skal man bruge?

Hvor meget barkflis, man skal bruge, afhænger i høj grad af, hvor stort et område der skal dækkes. Der findes dog en rigtig god tommelfingerregel, som man kan bruge til at udregne, hvor stor en mængde man skal købe.

Barkflis har den bedste effekt, når det ligger i et lag på omkring 10 cm i tykkelsen. Det skyldes, at det giver et stabilt underlag, også selvom der bliver trådt på noget af det, eller det bliver skubbet lidt til.

Dermed kan man hurtigt beregne, hvor meget barkflis man har brug for.

En kubikmeter vil nemlig dække et område på omkring 10 kvadratmeter. Så skal man bare måle op, hvor stort det pågældende bed er, som skal dækkes med barkflis.

Fordelene ved at anvende flis

Der er flere forskellige fordele ved at anvende barkflis i haven.

En af de største fordele er, at det virker meget effektivt i bekæmpelsen af ukrudt. Det skyldes, at sollyset ikke har mulighed for at trænge ned igennem det tykke lag barkflis, og dermed kan ukrudtet ikke vokse.

På den måde kan man spare rigtig mange timer på at luge, og samtidig kan man også minimere sit forbrug af kemikalier til ukrudtsbekæmpelse, hvilket er en stor fordel for miljøet.

En anden fordel ved at anvende barkflis som bunddække er, at flisen holder på den fugt, som samler sig i jorden, og det betyder, at man ikke behøver at vande så ofte, som man plejer.

Den sidste fordel handler om flisens levetid. Barkflis kan overordnet set holde i 5-10 år, men derudover sker der også en formuldning af barkflisen, hvilket betyder, at jorden får mere næring, og det giver sundere planter.

Bekæmpelse af ukrudt

Som nævnt har barkflis en rigtig god evne til at bekæmpe ukrudt, men anlægger man en helt ny have, hvor man anvender helt ny jord af høj kvalitet, så kan man ikke være sikker på, at der ikke er kimen til ukrudt i den nye jord.

Barkflis har både en forebyggende virkning på ukrudt, men det kan også dræbe det ukrudt, der allerede er i jorden, fordi sollyset ikke kan trænge igennem.

Skal man vælge træflis eller barkflis?

Der er mange, der er i tvivl om, hvad forskellen er på barkflis og træflis, og om der overhovedet er en forskel. Begge dele er rigtig gode produkter til bunddække og til forebyggelse samt bekæmpelse af ukrudt.

Derfor bliver både træflis og barkflis i høj grad anvendt i haver, på ridebaner, skovstier og på legepladser.

Den helt store forskel på de to forskellige former for flis er udseendet. Barkflis har et mere naturligt og skovlignende udseende end træflis.

Derudover ligger det også bedre fast, når man lægger det ud, hvor det tager lidt længere tid for træflis at ligge helt fast. Det skyldes, at træflis har en mere glat struktur end barkflis.

Man kan ikke sige, at den ene type flis er bedre end den anden. Det handler nemlig om, hvad man skal bruge det til, og hvilket udseende man ønsker. De har mere eller mindre de samme fordele og ulemper, og derfor bør man vælge det, man finder pænest.

Andre former for flis

Ønsker man at anvende flis til bunddække i havens bede, så skal man være opmærksom på, at der faktisk findes flere andre former for flis end træflis og barkflis.

Træflis kommer typisk fra løvtræer, men man kan også få flis fra mere eksotiske træsorter, mens barkflis typisk kommer fra nåle- og grantræer.

En anden type flis er kakaoflis, som er fremstillet af de sprøde kakaoskaller, som er i overskud fra produktionen af chokolade.

Kakaoflis indeholder mange næringsstoffer, hvilket er med til at fugtiggøre jorden, og lægger man det ud i den rette tykkelse, fungerer det også glimrende mod ukrudt.

Derudover findes der også skovflis, som er en grovere type flis end træflis. Skovflis er som regel fremstillet af træer, der er blevet fjernet på grund af udtynding i de danske skove.

Men er barkflis overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af flis…

 • Barkflis
 • Dækbark
 • Flis
 • Kakaoflis
 • Kakaoskaller
 • Pinjebark
 • Pyntebark
 • Træflis
 • Barkflis via online virksomheder

  Trustpilot byder på visse fornemme løsninger til at evaluere en lang række andre konsumenters reflektioner med bestilling af barkflis og af den grund anbefaler vi, at du tager et kig på internet shoppens omtaler inden du handler barkflis online.

  Facebook bringer dig desuden super relevante genveje til at få kendskab til online butikkens kundefokus. Tilmed møder vi en del forhandlere på nettet hvor folk kan registrere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tillige kan tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne når det kommer til køb af barkflis.

  Før man bestiller barkflis via internettet

  Forud for at nogen køber barkflis hos en netbutik behøver de de facto gennemgå e-shoppens handelsaftale, dog er det normalt ikke særlig morsomt.

  Et alternativt forslag kan være at undersøge hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, som skulle være et signal om at e-shoppen efterkommer dansk lovgivning, samt at e-firmaet tit overværes af jurister der kender de gældende vilkår for salg af barkflis online.

  Derudover tilbydes du genvej til at få assistance, hvis du oplever udfordringer i processen med din shopping. Endvidere anbefaler vi at du er påpasselig med de elementære betingelser der kan have indflydelse på transaktionen.

  Fragt af barkflis

  Masser af netbutikker i Danmark foreslår i vore dage en række forskellige leveringsmodeller. Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente barkflisen, som desværre nødvendiggør at du bor tæt på e-forhandlerens hjemsted.

  Leveringstiden er jo ualmindeligt vigtig forudsat du har behov for barkflisen inden for få dage, og herved er det skam essentielt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt for barkflis – som beroer på at bestillingen anbringes tidligere end et angivent klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varerne afsendt forinden de logistikansatte drager hjemad.

  Enkelte internet varehuse tilbyder fragtfri levering af barkflis, men ofte forudsætter det at man indkøber for en fastsat pris.

  Typiske spørgsmål vedrørende barkflis:

 • Hvad vejer barkflis?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Barkflis hvordan?
 • Hvor længe holder barkflis?
 • Hvor meget barkflis?
 • Barkflis hvor meget?
 • Hvad er bedst træflis eller barkflis?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvad koster barkflis?
 • Hvad er barkflis?
 • Varerne der er vist i den her kategori blev genereret af vores produktrobot. Søgemotoren har hurtigt kigget massevis af tilbud for at kunne præsentere de produkter der læner sig mest op ad søgeordet barkflis, og som den derfor regner sig frem til interessere dig.

  Foruden søgeteksten du indtastede på Google har den derudover indregnet søgefraser, som den estimerer at folk ofte benytter i forbindelse med det, eksempelvis barkflis til hønsegård og barkflis fint foruden søgninger som barkflis pris og barkflis fint.

  Den data bruger algoritmen som yderligere information til at kunne præsentere de mest relaterede tilbud. Det kan også ses at andre søger efter eksempelvis barkflis pris, barkflis pris eller barkflis købes. Denne viden har søgerobotten ligeledes benyttet til, at finde vej forbi en stor mængde tilbud.

  Desuden viser vores data, at søgningerne barkflis til fyring, barkflis til hønsegård og barkflis til surbundsbed er virkelig almindelige, og som følge heraf er de samtidig taget med af søgerobotten nøjagtig som søgefraserne barkflis som bunddække, barkflis hent selv og barkflis hent selv. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de listede tilbud, idet at minimum ét af disse kan bruges.

  Barkflis bestilles hos gængse netshops, eksempelvis XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

  Her ses de byer der oftest bestilles barkflis til…

  Syddanmark: Fredericia, Ribe, Kerteminde, Vojens, Vejen, Sønderborg, Ringe, Tønder, Odense, Middelfart, Esbjerg, Assens, Haderslev, Munkebo, Rødekro, Kolding, Billund, Børkop, Grindsted, Faaborg, Svendborg, Aabenraa, Bramming, Nyborg, Nordborg, Varde, Otterup

  Sjælland: Nykøbing Sjælland, Nakskov, Nykøbing Falster, Korsør, Greve, Ringsted, Køge, Kalundborg, Haslev, Vordingborg, Holbæk, Næstved, Maribo, Herfølge, Jyllinge, Slagelse, Tune, Sorø, Fensmark, Skælskør, Solrød Strand

  Midtjylland: Risskov, Åbyhøj, Horsens, Silkeborg, Skjern, Løsning, Galten, Mårslet, Hørning, Hornslet, Hedensted, Vejle, Malling, Bjerringbro, Ikast, Egå, Hasselager, Hammel, Lemvig, Ringkøbing, Skanderborg, Holstebro, Hinnerup, Herning, Kjellerup, Viborg, Grenaa, Tilst, Beder, Odder, Ebeltoft, Højbjerg, Løgten, Lystrup, Brabrand, Ry, Skødstrup, Randers, Aarhus, Hadsten, Struer, Brande, Skive

  Hovedstaden: Slangerup, Nærum, Brønshøj, Tårnby, Hedehusene, København, Ishøj, Birkerød, Hvidovre, Espergærde, Rønne, Rødovre, Gilleleje, Brøndby, Snekkersten, Holte, Charlottenlund, Lyngby, Allerød, Humlebæk, Lillerød, Hellerup, Værløse, Dyssegård, Hundested, Herlev, Frederiksværk, Albertslund, Måløv, Høje Taastrup, Hørsholm, Stenløse, Hellebæk, Helsinge, Fredensborg, Smørumnedre, Rudersdal, Gladsaxe, Vanløse, Farum, Virum, Valby, Dragør, Taastrup, Glostrup, Roskilde, Kokkedal, Gentofte, Søborg, Helsingør, Hillerød, Vallensbæk, Ballerup, Ølstykke, Frederikssund, Frederiksberg, Nivå

  Nordjylland: Sæby, Hjørring, Aars, Thisted, Aabybro, Frederikshavn, Nibe, Nørresundby, Hadsund, Svenstrup, Skagen, Brønderslev, Hobro, Hirtshals, Støvring, Nykøbing Mors, Aalborg

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 kg barkflis er 680 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Dette website er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi hjælper en gruppe internet virksomheder idet vi markedsfører deres produkter, og tjener kommission under forudsætning af at en bruger fra vores hjemmeside udfører en transaktion.

  Fakta omkring produkter og shops på nettet i Danmark opdateres hele tiden, men vi kan ikke garantere imod modifikationer der kan være udarbejdet efter at vi senest opdaterede vores informationer.