Byggevarepriser.dk

Kakaoflis pristjek

Er du på udkig efter kakaoflis? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.000 liter for kun 2.398 kr. Det er 31 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.000 liter kakaoflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.398 kr. Sække med 2.000 liter Køb
2.399 kr. Sække med 2.000 liter Køb
2.399 kr. Sække med 2.000 liter Køb
2.487 kr. Sække med 2.000 liter Køb
2.993 kr. Sække med 2.000 liter Køb
3.198 kr. Sække med 1.000 liter Køb
3.495 kr. Sække med 2.000 liter Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Kakaoflis er et dækmateriale, som har nogle helt specielle egenskaber, og kan med stor fordel anvendes i haven. Det består af sprøde kakaoskaller, som stammer fra kakaobønnerne, som vi i Danmark bruger til at fremstille chokolade.

Kakaoskallerne indeholder mange naturlige og gode næringsstoffer, og de er derfor særdeles fordelagtige at benytte som bunddække i blomsterbede og andre bede i haven.

Fordelene ved at anvende kakaoflis

Der er rigtig mange fordele ved at anvende netop dette dækmateriale i blomsterbedet, og her kan blandt andet nævnes:

Undgå at få besøg af dræbersnegle

Kakaoflis er et forholdsvist skarpt og tørt materiale, og det bryder dræbersneglene sig ikke om. Derudover findes der også naturlige mængder af theobromin og koffein i kakaoskallerne, som fungerer som gift for biller, myrer og snegle.

Ønsker man at holde sneglene væk fra sit blomsterbed i haven, kan man med fordel lægge et lag flis ud i en tykkelse på 3-5 centimeter.

Undgå ukrudt i bedet

Lægger man et lag flis, der har en tykkelse på 3-5 centimeter, vil der ikke kunne vokse ukrudt i bedet, da det ikke får nok lys til at gro.

I denne video kan man se, hvordan man kan lægge kakaoflis ud i sit bed for at undgå ukrudt og samtidig give masser af næring til blomsterne:

Spar penge på bunddække

Vælger man at bruge kakaoflis som bunddække, kan man faktisk nøjes med at bruge op til 50% mindre, end hvis man i stedet brugte barkflis eller træflis. Det skyldes, at man kun behøver at lægge kakaoflis i et lag på 3-5 centimeter, mens andre former for bunddække skal lægges i et lag på 10-15 centimeter.

Grunden til, at man med denne flis kan nøjes med et væsentligt tyndere lag, er, at når det bliver vådt, så danner det en naturlig form for lim. Med limen bindes kakaoskallerne sammen og danner en skorpe, der klæber sig fast til jorden, og det har samme effekt som for eksempel 10-15 centimeter barkflis.

Ideelt til skråninger

Denne naturlige lim, som flisen danner, er også med til at holde den på plads. Det betyder, at kakaoflis er særligt velegnet til bede, der ligger på skrænter eller skråninger, fordi flisen ikke vil blæse væk, uanset hvor meget det blæser.

Hvordan lægger man kakaoflis ud?

Man kan lægge flis ud på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvor det skal lægges ud henne.

Skal man lægge flis ud i haven, skal man først fjerne eventuelt ukrudt og jævne overfladen med en rive. Er jorden tør, skal den vandes, inden man lægger et 2-5 centimeter tykt lag flis ud. Herefter skal man jævne flisen ud og sørge for at vande grundigt umiddelbart efter.

Skal man lægge kakaoflis i potter eller plantekasser, kan man med fordel starte med at fjerne det øverste lag jord, så der er plads til flisen. Herefter fugter man jorden og lægger et lag ud i en tykkelse på 2-5 centimeter. Efterfølgende skal flisen vandes med det samme, og herefter kan man nøjes med at vande halvt så meget, som man plejer.

Et par gode råd

Hvor kan man købe kakaoflis henne?

Man kan købe flis mange forskellige steder henne, og hvor man vælger at købe det henne afhænger blandt andet af, hvor meget man skal bruge. Skal man bruge mindre mængder, kan man med fordel tage forbi det lokale havecenter for at købe de poser, man skal bruge.

Har man brug for større mængder, så kan det som regel bedst betale sig at købe det online, da man i så fald også kan få det leveret til sin adresse. Derudover kan man som regel også finde en god kakaoflis pris på nettet.

Der er rigtig mange online forhandlere af kakaoflis, og det kan godt betale sig at undersøge de forskellige forhandleres priser.

Det skyldes, at der kan være rigtig mange penge at spare ved at finde en billig forhandler, og det gælder især, hvis man skal bruge meget store mængder.

Hvordan bliver kakaoflis leveret?

Hvordan flisen bliver leveret afhænger i høj grad af, hvor meget man bestiller. Skal man bruge en lille mængde flis til sin potteplante eller plantekasse, kan man med fordel selv tage forbi det lokale havecenter for at købe en eller flere poser.

Skal man bruge en større mængde flis, for eksempel til et stort havebed, så kan det som regel bedst betale sig at få det leveret.

Den mest almindelige levering foregår i bigbags, som kan indeholde omkring en kubikmeter flis. Denne bigbag vil man som regel få stillet i indkørslen eller ved kantstenen, og så skal man selv sørge for at transportere flisen hen til det pågældende bed.

Hvor meget kakaoflis skal man bruge?

Hvor meget flis man skal bruge afhænger naturligvis af, hvor stort et område, der skal dækkes. Hvis man tager udgangspunkt i, at man skal lægge en lagtykkelse på 5 centimeter ud, så kan man få en kubikmeter, svarende til en bigbag, til at række til et bed på 20 kvadratmeter.

Skal man have dækket et areal på for eksempel 40 kvadratmeter i en lagtykkelse på 5 centimeter, så skal man bruge to bigbags. Skal man have dækket 60 kvadratmeter i et lag på 5 centimeter, skal man bruge tre bigbags og så videre.

Men er kakaoflis overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af flis…

 • Barkflis
 • Dækbark
 • Flis
 • Kakaoflis
 • Kakaoskaller
 • Pinjebark
 • Pyntebark
 • Træflis
 • Kakaoflis via outlets på nettet

  Trustpilot præsterer altid passelige løsninger til at iagttage adskillige øvrige konsumenters betragtninger med køb af kakaoflis og derved går vi ind for, at du tolker e-handlens vurderinger inden du handler kakaoflis på nettet.

  Facebook leverer tilsvarende en række habile genveje til at få indsigt i webshoppens kundefokus. Her møder vi mange internet foretagender som tilbyder kunderne at skrive en kritik af virksomhedens service, hvilket tillige bør benyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er ift. køb af kakaoflis.

  Inden du shopper kakaoflis via nettet

  Før folk bestiller kakaoflis på en forhandler på nettet bør man til hver en tid se på netbutikkens forretningsbetingelser, men det er typisk en tidskrævende opgave.

  Et andet alternativ er at kontrollere hvorvidt internet forretningen er e-mærket, som almindeligvis er en påvisning af at online shoppen forsvarer de officielle danske regler, udover at webshoppen fra tid til anden monitoreres af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende bestemmelser for salg af kakaoflis på nettet.

  Det er en rigtig god chance for support, hvis du møder udfordringer ved din ordre. Udover dette stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med transaktionen.

  Levering af kakaoflis

  En del webshops i Danmark frembyder i dag flere muligheder for fragt. Den billigste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente kakaoflisen, men den mulighed stiller krav om at du lever nær e-firmaets lager.

  Leveringstidspunktet kan vise sig at være ekstremt central når vi mangler kakaoflisen øjeblikkeligt, og derfor er det virkelig meningsfuldt at du tjekker den forventede leveringstid på kakaoflis – som antager at ordren lægges inden et bestemt klokkeslæt, så at de kan nå at få varerne betjent inden pakkepersonalet tager hjem.

  Nogle få internet foretagender tilbyder fragt uden gebyr af kakaoflis, men tit stiller det krav om at man indkøber for en præcis sum.

  Ofte stillede spørgsmål vedrørende kakaoflis:

 • Kakaoflis pris?
 • Hvor meget vejer kakaoflis?
 • Kakaoflis tilbud?
 • Hvad er kakaoflis?
 • Bedste kakaoflis?
 • Hvor købes kakaoflis online?
 • Hvor købes kakaoflis billigt?
 • Hvad koster kakaoflis?
 • Hvor er kakaoflis på tilbud?
 • Tilbudene du finder i den her kategori blev udvalgt af vores shopping-robot. Søgemotoren har hurtigt scannet en stor mængde tilbud for at finde frem til de produkter der ligger tæt op ad kakaoflis, og som søgemotoren derfor regner sig frem til matcher din søgning bedst.

  Udover den Google-søgning du lavede har søgemotoren derudover medtaget søgeord, som den ser at folk ofte bruger i relation til det, eksempelvis kakaoflis under hæk og kakaoflis til rygning foruden formuleringer som kakaoflis til haven og kakaoflis købes.

  Den information benytter den som ekstra information til at fremvise de mest aktuelle tilbud. Det kan også ses at mennesker søger efter eksempelvis kakaoflis til haven, kakaoflis salg eller kakaoflis som bunddække. Den information har robotten også brugt til, at søge sig forbi ekstremt mange tilbud.

  For øvrigt kan det ses i data, at søgeordene kakaoflis som brændsel, kakaoflis til rygning og kakaoflis til rygning er særdeles anvendte, og af den grund er disse ligeledes taget med af søgerobotten foruden søgeudtrykkene kakaoflis som bunddække, kakaoflis under hæk og kakaoflis til hækken. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de listede produkter, og at nogle af dem faldt i din smag.

  Kakaoflis leveres hos velrenommerede byggecentre, eksempelvis Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  Her ses de byer der oftest bestilles kakaoflis til…

  Nordjylland: Hirtshals, Sæby, Skagen, Frederikshavn, Nørresundby, Aalborg, Brønderslev, Nibe, Aabybro, Thisted, Nykøbing Mors, Hadsund, Støvring, Aars, Svenstrup, Hobro, Hjørring

  Sjælland: Greve, Solrød Strand, Sorø, Slagelse, Haslev, Holbæk, Vordingborg, Kalundborg, Skælskør, Ringsted, Nykøbing Sjælland, Næstved, Korsør, Herfølge, Maribo, Nykøbing Falster, Fensmark, Jyllinge, Køge, Tune, Nakskov

  Hovedstaden: Allerød, Kokkedal, Søborg, Brøndby, Nivå, Høje Taastrup, Albertslund, Glostrup, Hørsholm, Frederikssund, Lillerød, Hillerød, Gentofte, Virum, Slangerup, Taastrup, Måløv, Roskilde, Hvidovre, Gladsaxe, Snekkersten, Dragør, Smørumnedre, Charlottenlund, Helsinge, Ishøj, Holte, Frederiksberg, Hundested, Frederiksværk, Nærum, Vallensbæk, Brønshøj, Gilleleje, Tårnby, Lyngby, Hedehusene, Fredensborg, Espergærde, Rødovre, Helsingør, Stenløse, Dyssegård, Vanløse, Birkerød, Værløse, Farum, Herlev, Rønne, Hellebæk, København, Ølstykke, Hellerup, Ballerup, Humlebæk, Rudersdal, Valby

  Midtjylland: Herning, Vejle, Hinnerup, Skive, Lemvig, Åbyhøj, Hadsten, Skødstrup, Beder, Ikast, Risskov, Løsning, Hasselager, Mårslet, Brabrand, Ry, Grenaa, Galten, Skjern, Ringkøbing, Kjellerup, Højbjerg, Viborg, Hammel, Silkeborg, Skanderborg, Aarhus, Malling, Lystrup, Odder, Hørning, Tilst, Bjerringbro, Hornslet, Struer, Randers, Horsens, Løgten, Holstebro, Ebeltoft, Egå, Brande, Hedensted

  Syddanmark: Rødekro, Vojens, Ringe, Otterup, Assens, Bramming, Vejen, Børkop, Aabenraa, Svendborg, Faaborg, Nyborg, Munkebo, Middelfart, Kolding, Sønderborg, Kerteminde, Odense, Haderslev, Fredericia, Ribe, Grindsted, Billund, Nordborg, Esbjerg, Tønder, Varde

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.000 kg kakaoflis er 1199 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Fremragende service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har et fast samarbejde med en gruppe online varehuse derved at vi promoverer deres tilbud, og modtager honorar i tilfælde af at den person vi sender videre fuldfører et køb.

  Data vedrørende produkter og online outlets opretholdes hele tiden, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for reguleringer der muligvis er udført siden seneste opdatering af de anvendte oplysninger.