Byggevarepriser.dk

Stabilgrus pristjek

Er du på udkig efter stabilgrus? Vi har fundet 39 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 945 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg stabilgrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg stabilgrus

Laveste pris for 1.000 kg stabilgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
945 kr.Køb
950 kr.Køb
985 kr.Køb
999 kr.Køb
999 kr.Køb
1.023 kr.Køb
1.045 kr.Køb
1.049 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.058 kr.Køb
1.062 kr.Køb
1.084 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.107 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.153 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.180 kr.Køb
1.190 kr.Køb
1.209 kr.Køb
1.218 kr.Køb
1.237 kr.Køb
1.312 kr.Køb
1.312 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.325 kr.Køb
1.334 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.420 kr.Køb
1.422 kr.Køb
1.475 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.629 kr.Køb
1.728 kr.Køb
1.747 kr.Køb
1.770 kr.Køb
1.785 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Stabilgrus er en bestemt type grus, som er særligt velegnet som et bærende lag under for eksempel asfaltbelægninger eller flisebelægninger. Det kommer som regel fra en grusgrav, og den mest anvendte størrelse er 0/32.

Det betyder, at de forskellige elementer i gruset har en størrelse på mellem 0 og 32 millimeter på det smalleste sted.

Ideelt som underlag til fliser

Som navnet antyder, er stabilgrus særligt ideelt at anvende som et bærende lag under blandt andet fliser eller sten, som udsættes for tung trafik. For at det kan give den ønskede effekt, skal laget af stabilgrus være på mindst 10 centimeter, hvis det skal lægges ved et gangareal.

Skal det lægges i en indkørsel, skal laget være på mindst 20 centimeter. Når det er lagt ud, skal det komprimeres, inden fliserne lægges ovenpå, og dette gør man bedst med en pladevibrator.

Lægger man en flisebelægning uden at have stabilgrus under fliserne, vil fliserne hurtigt komme til at forskyde sig og ligge skævt. Det skyldes, at flisens vægt i så fald vil skubbe til den underliggende jord. Skal man lægge en belægning, er det derfor altid vigtigt at huske et godt lag stabilgrus under fliserne.

Hvor tykt laget af stabilgrus skal være afhænger hovedsageligt af, hvilken belastning fliserne kommer til at blive udsat for. Der er for eksempel stor forskel på den nødvendige tykkelse ved anlægning af en indkørsel eller en terrasse, da en indkørsel udsættes for belastning fra en eller flere biler.

Kan man bruge stabilgrus til andre opgaver?

Stabilgrus er et meget alsidigt materiale, og det kan bruges som bærende lag under langt de fleste fast liggende belægninger. Det er dog mest almindeligt at anvende det i indkørsler, og der skal store mængder til for, at belægningen kan holde til den tunge vægt fra de biler, der kører ind og ud ad indkørslen.

Skal man derimod have anlagt en træterrasse eller en fliseterrasse, kan man nøjes med et tyndere lag.

Grundet stabilgrusets bærende evne er det vigtigt, at man sørger for at købe nok, så man ikke løber tør undervejs. Det er bedre at købe for meget end for lidt, da det overskydende grus kan bruges til mange andre ting.

Har man for meget stabilgrus, kan man blandt andet bruge det til at blande beton, hvis man for eksempel skal have lagt et nyt betongulv. Derudover kan man også bruge det til at anlægge grusstier eller grusveje. Det kan også bruges til stabilisering af stolper, efter de er blevet nedgravet i jorden.

Nedenfor får du en kort oversigt over nogle af de mest almindelige anvendelsesområder. Stabilgrus kan blandt andet bruges som:

Derudover kan det også bruges til:

Hvor store mængder stabilgrus skal man bruge?

Hvor meget stabilgrus man skal bruge, afhænger i høj grad af formålet med opgaven. Skal man anlægge en fliseterrasse eller en ny indkørsel, er det meget vigtigt at foretage en nøje beregning af mængden. Det vil nemlig give et dårligt resultat, hvis man ikke sørger for at bruge nok.

Man kan forholdsvist nemt beregne, hvor meget stabilgrus man skal bruge. Dette gør man ud fra bredden og længden af det område, stabilgruset skal lægges på. Husk at laget som regel skal være mellem 10 og 20 centimeter tykt afhængigt af opgaven og belastningen på belægningen.

Skal man for eksempel anlægge en ny indkørsel, der skal være 4 m lang og 8 m bred, ser regnestykket således ud: 4 x 8 x 0,20 = 6,4. Resultatet fortæller, at man i så fald skal bruge 6,4 kubikmeter stabilgrus til indkørslen.

En kubikmeter stabilgrus vejer omkring 1700 kg., og det er derfor ikke noget, man som udgangspunkt bør hente selv, hvis man kan undgå det. Langt de fleste vælger at få det leveret til deres adresse.

Hvordan lægger man det ud?

Skal man lægge en hel flisebelægning, er det ikke nok kun at anvende stabilgrus og fliser. Skal du lave en terrasse eller en indkørsel, skal der også bruges andre typer grus og sand. Det skyldes, at det er nødvendigt at sikre sig, at regnvand kan løbe væk fra belægningen. Derfor skal man starte med at lægge et lag bundsikring, som består af vasket sand.

Laget med stabilgrus skal efterfølgende lægges ovenpå laget af bundsikring. Når laget med stabilgrus er planet godt ud ved hjælp af en pladevibrator, skal man lægge et lag afretningssand på. Det vil gøre, at fliserne kommer til at ligge lige. Efterfølgende kan man så lægge sine belægningssten eller fliser oven på afretningssandet.

Til sidst bør man strø fugesand over fliserne, og det er vigtigt, at det kommer godt ned i fugerne. Det vil nemlig hjælpe med at sikre, at fliserne ikke efterfølgende forskydes og skaber en ujævn belægning.

Hvor køber man stabilgrus henne?

Man kan købe stabilgrus rigtig mange forskellige steder, og hvor man i sidste ende vælger at handle henne afhænger af, hvilket behov man har. Har man for eksempel behov for en meget stor mængde, ønsker man at finde den billigste pris, eller skal det kunne leveres hurtigt?

Ønsker man at gøre det så billigt som muligt, er det som regel billigst, hvis man vælger at hente gruset selv. Det er dog sjældent, at det er den bedste løsning, medmindre man kun skal bruge meget små mængder. Stabilgrus er nemlig meget tungt, og man kan dermed risikere at skulle køre frem og tilbage mange gange.

Ved mindre mængder findes der dog steder, hvor man kan købe en trailer fyldt med stabilgrus, og så skal man bare selv køre den hjem og aflæsse traileren.

Det nemmeste er dog formentlig at købe det online, da det er her, man finder det største udvalg, og derudover er det også typisk her, man kan finde de bedste tilbud. Langt de fleste webshops tilbyder desuden levering til kantstenen, og man slipper dermed selv for besværet med transporten.

Hvad man i sidste ende vælger, handler dog i bund og grund om, hvad man lægger størst vægt på. Er det for eksempel den billigste pris eller den hurtigste levering?

Hvad koster det?

Prisen på stabilgrus afhænger blandt andet af, hvor stor en mængde man køber. Som regel kan man dog godt forvente, at en maxibag med stabilgrus koster omkring 1000 kroner.

Det kan dog godt betale sig at kigge sig godt for, da nogle forhandlere kan køre med rigtig gode tilbud. Skal man købe mange tons, kan der derfor hurtigt være rigtig mange penge at spare ved at undersøge markedet for de bedste priser.

Levering af stabilgrus

Vælger man at få leveret sit stabilgrus, kan man som regel vælge mellem flere forskellige leveringsformer:

Derudover er der også mange forhandlere, der tilbyder, at man selv kan komme og hente den mængde, man har brug for. Dette skal som regel bare gøres inden for et bestemt tidsrum.

Det er dog en rigtig god ide at have sin egen trailer med, da man ikke kan regne med, at man kan leje en trailer hos forhandleren.

Afretning af stabilgrus

Når man har lagt den rette mængde af stabilgrus der, hvor det skal lægges ud, skal man sørge for at afrette det. Dette skal man gøre, inden man begynder at arbejde videre.

Man afretter bedst gruset med en pladevibrator, som er en maskine, der vibrerer gruset. Ved at benytte pladevibratoren sikrer man sig, at stabilgruset ligger godt fast og er blevet tilstrækkeligt komprimeret.

Ønsker man at spare penge, kan man godt undlade at leje en pladevibrator og stampe gruset med håndkraft i stedet for, men det vil gå ud over resultatet. Husk på at stabilgruset skal være med til at sikre, at belægningen holder til den pågældende belastning, og man bør derfor ikke spare på lige netop dette område.

Findes der nogle alternativer til stabilgrus?

Ja det gør der. Det bedste alternativ er knust beton, som har mange af de samme stabiliserende egenskaber, som stabilgrus har. Den helt store fordel ved stabilgrus er dog, at det er et meget stærkt materiale, når først en pladevibrator har været over det.

Alternativerne til stabilgrus kan sagtens fungere, men det er de færreste af dem, der er lige så gode at anvende som stabilgrus er. Sand kan kun komprimeres til en bestemt grad, og det vil derfor aldrig blive lige så stabilt som stabilgruset.

Derudover er mange af de produkter, som anbefales som alternativer til stabilgrus, produkter, der faktisk allerede er en del af processen i forbindelse med en ny indkørsel. Det gælder blandt andet afretningsgrus og afretningssand, men de har ikke samme stabilitet, som stabilgrus har.

Der er selvfølgelig en grund til, at stabilgrus findes, og til at det anvendes til belægninger i så stor grad, som det gør i dag. Hvis der var nogle alternativer, der var bedre til at udgøre det stabiliserende lag, ville man ikke anvende stabilgruset.

Hvis man alligevel ønsker at finde et alternativ til stabilgrus, så bør man anvende knust beton. Det skyldes, at det er meget stærkt, når man først har fået det komprimeret. Det vil derfor også komme til at ligge som et meget stabilt underlag til belægningen.

Anvendelse: til gangsti til ridebane under træterrasse til carport til beton til støbning til fliseterrasse til indkørsel til drivhus til stolper til grusvej til terrasse til vej under terrændæk under belægning under fliser

Størrelser: 0-16 mm 0-8 mm 0-32 mm

Mængder: 25 kg 15 kg 1 ton 1 m3 800 kg 500 kg 15 kg 1000 kg 10 kg 20 kg 1 kubikmeter 25 kg

Levering: i løs vægt vognlæs i bigbag i poser afhentning trailer hent selv løst leveret i sække

Brands: FC Beton NCC

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse virksomhedens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg af produkter, imens øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot stabilgrus.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige stabilgrus hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på de bedste tilbud, og andre tilbyder kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
For en del er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Dermed bør du vælge et online byggecenter, som kan give sparring omkring stabilgrus.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, som kan give øget tryghed når du skal købe online. Det kan du se positivt på.
De store byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af stabilgrus online.
De gængse byggekæder findes i de større byer, og som følge af det har man adgang til at bestille online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det kan du vælge at slippe for fragten, og endda få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nichebutikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Dem hjælper du når du handler stabilgrus online fra deres webshop.
Flertallet af nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor kan du forvente en høj grad af indsigtsfuld hjælp fra ansatte der er eksperter i netop stabilgrus.
De største byggemarkeder i Danmark
stabilgrus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

stabilgrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

stabilgrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stabilgrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der viser sig jævnligt uventede vanskeligheder når det gælder omfattende byggeprojekter, og som følge heraf vil det være værdifuldt at man har afsat rimelig tid i handlingsplanen, så man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
2Det er muligt at indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes når renoveringen er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter altså at renoveringen påvirker planeten.
3Du vil ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at du har grejet disponibelt når du indleder arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
4Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til projektet, navnlig når det er krævende ombygninger. Større ting behøver flere mennesker. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
5Der er alle mulige former for artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube faciliterer enorme mængder brugbar viden, ikke mindst hvis man søger på engelsk.
6Planlægning viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må forfatte en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, og derudover en rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af køreplanen.
7I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen må det være vanvittigt essentielt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Ofte vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det må være forstandigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og dernæst undersøge udgiften ved dem slavisk.
9Du kunne overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal få assistance fra en professionel til afslutningen af det. Ifald du fremskaffer assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at søge tilbud fra en håndfuld håndværkere.
10Muligvis vil det vise sig meningsgivende at du har alle byggematerialer til disposition forud for at du begynder arbejdet. Du får god gavn af at forfatte en simpel note indeholdende alt du har brug for, og dernæst granske hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
11Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således kan du regelmæssigt holde øje med prognosen for vejret i tiden op til byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde dit komplicerede projekt.
12Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som fx hjelm og sko som sikring imod potentielle ulykker. Det er klogt at du husker dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
De mest folkekære byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er yderst godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål til stabilgrus

 • Hvor mange cm stabilgrus?
 • Hvor meget synker stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus til terrasse?
 • Hvad er stabilgrus?
 • Hvad koster stabilgrus?
 • Hvad bruges stabilgrus til?
 • Hvad består stabilgrus af?
 • Hvad bruger man stabilgrus til?
 • Hvor meget stabilgrus under fliser?
 • Hvad vejer 1 m3 stabilgrus?
 • Hvor tykt lag stabilgrus?
 • Hvad vejer stabilgrus?
 • Hvad koster 1 m3 stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus under indkørsel?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge til terrasse?
 • Hvor meget stabilgrus pr kvm?
 • Hvor meget sætter stabilgrus sig?
 • Hvordan lægger man stabilgrus?
 • Hvor meget vejer stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge?
 • Hvor meget stabilgrus til indkørsel?
 • Hvad koster stabilgrus leveret?
 • Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

  Størstedelen af online outlets frembyder i øjeblikket alverdens billige muligheder for levering til stabilgrus. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor du så selv henter dine nye produkter når der er tid til det. Fragtmetoden er nemlig rigtig uproblematisk, samt mange gange endvidere den billigste form for levering.

  Du bør endvidere tænke over at bestille ordren til levering til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver beklageligvis en tand mindre billig, men tillige særdeles gnidningsløs ift. stabilgrus online. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som desværre er betinget af at du er nærved online virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragttiden på stabilgrus kan vise sig at være særdeles vigtig såfremt vi har behov for produkterne med det samme, og af den grund er det særdeles centralt at vi dobbelttjekker den forventede leveringstid på stabilgrus. En stor portion e-handler – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer online, som trods alt forudsætter at ordren laves inden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få ordren betjent forud for at de pakkeansatte har fyraften.

  Visse e-shops i Danmark yder gebyrfri levering på stabilgrus online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der bestilles for et bestemt beløb. Desuden burde du snuppe den billigste form for fragt, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

  En stor portion webshops foreslår afhentning hvor man bestiller billig stabilgrus online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene tildeler eksempelvis afhentning af stabilgrus i følgende byer:

  Søborg, Vallensbæk, Roskilde, Kalundborg, Odder, Tilst, Værløse, Rudersdal, Vejle, Charlottenlund, Hedensted, Aabenraa, Dragør, Hjørring, Greve, Hillerød, Varde, Helsingør, Nakskov, Kolding, Nykøbing Falster, Brabrand, Gentofte, Fredericia, Hvidovre, Tårnby, Brøndby, Thisted, Svendborg, Frederikssund, Hedehusene, Haderslev, Ballerup, Frederiksberg, Ishøj, Rønne, Korsør, Brønshøj, Ølstykke, Vanløse, Silkeborg, Esbjerg, Kokkedal, Taastrup, Skive, Herning, Brønderslev, Vordingborg, Allerød, Albertslund, Lyngby, Aalborg, Holstebro, Risskov, Farum, Hørsholm, Sønderborg, Grenaa, Åbyhøj, København, Næstved, Valby, Birkerød, Holbæk, Aarhus, Gladsaxe, Højbjerg, Nørresundby, Nyborg, Odense, Lystrup, Slagelse, Horsens, Hobro, Rødovre, Haslev, Viborg, Nærum, Lillerød, Skanderborg, Struer, Frederiksværk, Herlev, Randers, Solrød Strand, Køge, Jyllinge, Glostrup, Ikast, Ringsted, Frederikshavn, Virum, Middelfart, og Stenløse, .

  Afhentning for stabilgrus er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland).

  Når man ser på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel kigger efter blandt andet stabilgrus tilbud og billig stabilgrus. Foruden dette oplever man som regel folk søge fx køb stabilgrus, stabilgrus priser og stabilgrus online, plus de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark.

  Få den bedste pris på stabilgrus

  Det er jo efterhånden ualmindeligt problemfrit for os alle at finde de laveste priser på billige stabilgrus online på forskellige e-forretninger, og til gengæld har masser af online butikker været nødt til at mindske priserne på stabilgrus helt i bund, og ovenikøbet yde levering uden omkostninger.

  Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at udforske forskellige e-handler efter rabatter og tilbud på stabilgrus online før du placerer ordren, så du er garanteret at antage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

  Man skal lige meget hvad være så påvagt, at såfremt en forretning på nettet annoncerer billige stabilgrus online til salg for en udsalgspris der virker besynderligt letkøbt, så er det undertiden være et symbol på en fup internet virksomhed. Kortkøb er heldigvis omfavnet af et reglement, der hjælper dig imod uærlige online webshops.

  Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil dække omkostningerne til stabilgrus over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt i niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

  Når vi ser på data bliver det markant, at folk typisk søger eksempelvis stabilgrus online og billig stabilgrus. Derudover ser vi tit netshoppere efterspørge fx køb stabilgrus, stabilgrus priser samt stabilgrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stabilgrus er 832 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til fliseterrasse under fliser til støbning til terrasse under træterrasse til beton til drivhus til stolper til ridebane til carport under terrændæk under belægning til grusvej til vej til gangsti

  Størrelser: 0-8 mm 0-16 mm 0-32 mm

  Mængder: 15 kg 500 kg 1 ton 20 kg 1 m3 10 kg 25 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 800 kg 1 kubikmeter

  Levering: løst leveret vognlæs trailer i løs vægt hent selv i poser afhentning i bigbag i sække

  Brands: NCC FC Beton

  Udforsk tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot frembringer regulære hensigtsmæssige løsninger til at gennemsøge en stor gruppe forhenværende kunders anmeldelser og af den grund rekommanderer vi, at du verificerer e-butikkens ratings inden du shopper billige stabilgrus online.

  Facebook fører til også flere stabile chancer for at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed. Desuden møder vi faktisk forretninger på nettet som tilbyder folk at levere en bedømmelse af deres køb, hvilket på samme måde kan anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

  Før nogen bestiller billige stabilgrus online i en webbutik behøver man reelt betragte deres forretningsbetingelser, dog er det naturligvis et omfattende projekt, særligt med de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

  Et alternativt forslag kan derfor være at finde ud af hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en sikring om at internet forhandleren anerkender de opstillede regler, foruden at forretningen løbende overværes af sagkyndige der er inde i vilkårene.

  Desuden tilbydes du chance for at blive hjulpet, såfremt du får problemer i processen med din shopping med stabilgrus. I øvrigt rekommanderer vi at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af stabilgrus online, for eksempel den ombytningspolitik virksomheden tilsikrer.

  I den relation er det desuden essesentielt, at man permanent opbevarer sin faktura, så man i fremtiden kan vidne om bestillingen af stabilgrus, ligegyldig om man køber fra 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan eller Bauhaus.

  Mette A gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Poul Pedersen gav 4 stjerner

  Fantastisk behandling

  Mette gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Kim Christiansen gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Stabilgrus via online webshops

  Trustpilot yder en del troværdige muligheder for at undersøge en stor portion nuværende kunders reflektioner med køb af stabilgrus og på grund af dette er det klogt, at du udforsker e-forretningens bedømmelser inden du shopper stabilgrus på nettet.

  Facebook medfører tillige faktisk uafhængige metoder til at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Tilmed ser vi en række internet varehuse hvor du kan meddele en evaluering af ordreforløbet, som desuden burde drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed ift. køb af stabilgrus.

  Før du shopper stabilgrus på nettet

  Forud for at nogen bestiller stabilgrus på en butik på nettet behøver man egentlig overveje webshoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke videre interessant.

  En nem løsning er at finde ud af om internet forretningen er e-mærket medlem, siden det burde være en garanti for at online firmaet efterlever gældende dansk lovgivning, samt at butikken regelmæssigt efterses af sagkyndige som kender vilkårene på området for salg af stabilgrus på internettet.

  Desuden får du genvej til at få hjælp, ifald du udsættes for problemstillinger som følge af din bestilling. Tilmed er det en hjælp at du er påpasselig med de elementære vilkår der har indflydelse på købet.

  Fragt af stabilgrus

  En lang række online shops frembyder heldigvis en række forskellige leveringsudgaver. Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv står for afhentning af stabilgruset, hvilket dog afhænger af at du har bopæl med kort afstand til internet forhandlerens arbejdslager.

  Leveringshastigheden er særdeles udslagsgivende forudsat du står og skal bruge stabilgruset straks, så herved er det selvsagt klogt at man besigtiger den forventede leveringstid på stabilgrus – men vær på vagt da det beroer på at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varen afsted inden de logistikansatte drager hjemad.

  En hel del internet handler lover fragt uden gebyr af stabilgrus, men tit er det betinget af at du shopper for en konkret pris.

  Tilbudene der præsenteres i den her kategori blev søgt frem af hjemmesidens robot. Søgemotoren har effektivt scannet ekstremt mange varer for at finde de af de varer der relaterer sig mest til stabilgrus, og som den af den grund skønner matcher din søgeintention bedst.

  Foruden den Google-søgning du lavede har den også medregnet søgefraser, som den ser at andre søgende med stor sandsynlighed skriver i relation til det, eksempelvis stabilgrus online og stabilgrus i sække foruden søgefraser som stabilgrus tilbud eller stabilgrus som støbemix.

  Den viden bruger den som ekstra inspiration til at kunne vise de bedste tilbud. Det ses også at andre søger efter stabilgrus salg, stabilgrus til fliser samt stabilgrus som støbemix. Den her information har robot-søgeren også benyttet for, at finde vej igennem tusindvis af produkter.

  Derudover kan det ses i data, at søgeudtrykkene stabilgrus i sække, stabilgrus i sække og stabilgrus til terrasse er særdeles almindelige, og derfor er disse også taget med af robotten nøjagtig som søgeordene stabilgrus til fliser, stabilgrus til terrasse og stabilgrus til terrasse. Vi håber at du ikke blev skuffet over de fremviste produkter, idet at minimum ét af dem vækkede din interesse.

  Stabilgrus aftages fra gængse netshops, f.eks. JemogFix.dk, XL-Byg.dk, DavidsenShop.dk, Bygma.dk, Silvan.dk, 10-4.dk, Bauhaus.dk og Stark.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles stabilgrus til…

  Sjælland: Korsør, Næstved, Tune, Jyllinge, Nakskov, Nykøbing Falster, Skælskør, Solrød Strand, Greve, Ringsted, Vordingborg, Slagelse, Nykøbing Sjælland, Fensmark, Herfølge, Køge, Holbæk, Maribo, Haslev, Kalundborg, Sorø

  Midtjylland: Brande, Struer, Tilst, Malling, Bjerringbro, Åbyhøj, Randers, Ringkøbing, Lystrup, Silkeborg, Hadsten, Kjellerup, Hammel, Galten, Beder, Holstebro, Løgten, Aarhus, Brabrand, Skive, Mårslet, Hinnerup, Horsens, Lemvig, Hasselager, Ebeltoft, Grenaa, Ry, Højbjerg, Skødstrup, Ikast, Skanderborg, Løsning, Vejle, Egå, Hørning, Risskov, Hedensted, Viborg, Odder, Hornslet, Skjern, Herning

  Syddanmark: Sønderborg, Kerteminde, Otterup, Rødekro, Børkop, Svendborg, Kolding, Ringe, Nordborg, Aabenraa, Bramming, Nyborg, Vojens, Haderslev, Fredericia, Esbjerg, Varde, Billund, Grindsted, Middelfart, Assens, Munkebo, Faaborg, Odense, Tønder, Ribe, Vejen

  Hovedstaden: Tårnby, Valby, Hørsholm, Lyngby, Helsingør, Charlottenlund, Fredensborg, Dragør, Taastrup, Gladsaxe, Vallensbæk, Virum, Farum, Rønne, Nærum, Ishøj, København, Nivå, Vanløse, Albertslund, Slangerup, Gilleleje, Høje Taastrup, Søborg, Gentofte, Stenløse, Roskilde, Glostrup, Helsinge, Hellebæk, Rudersdal, Birkerød, Hvidovre, Rødovre, Herlev, Frederiksberg, Værløse, Måløv, Brøndby, Hedehusene, Humlebæk, Dyssegård, Frederiksværk, Frederikssund, Holte, Hundested, Lillerød, Hillerød, Hellerup, Ølstykke, Allerød, Snekkersten, Kokkedal, Espergærde, Smørumnedre, Ballerup, Brønshøj

  Nordjylland: Svenstrup, Støvring, Frederikshavn, Skagen, Hirtshals, Aabybro, Aars, Nykøbing Mors, Nørresundby, Hobro, Sæby, Thisted, Aalborg, Hadsund, Nibe, Hjørring, Brønderslev

  9 tips til køb på nettet
  1Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en regel, der dækker kunden overfor fup internet outlets. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afdrage betalingen af flere omgange.
  2Adskillige butikker på nettet frembyder i øjeblikket diverse billige fragtmetoder til stabilgrus. Et hit er nu om dage pakkeshoppen, hvor du kan afhente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo ret let, og i mange tilfælde endvidere den mest betalelige mulighed for levering.
  3Før nogen bestiller billige stabilgrus på en internet handler kan man for at være på den sikre side tyde deres forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke super interessant. Desuden støtter vi at man er vaks omkring de mest aktuelle reglementer der gælder for handlen med billige stabilgrus online, som eksempelvis den returret e-butikken kører med.
  4Leveringsdygtigheden er jo vældig udslagsgivende i tilfælde af at man står og skal bruge din pakke om få sekunder, så med det formål er det i sandhed vigtigt at man studerer tidshorisonten for levering for stabilgrus. De fleste e-shops tilbyder billig 1 dags levering på en masse produkter, som tager udgangspunkt i at bestillingen laves tidligere end et besluttet klokkeslæt.
  5Den billigste leveringsversion er dog selv at hente produkterne, som dog stiller krav om at du befinder dig nærved online butikkens lager. Den metode til levering er super central ifald man absolut skal bruge stabilgrus om kort tid. Alternativt så præsterer nogle firmaer på nettet gebyrfri levering, men typisk er det så præmissen at du køber for en fastsat sum.
  6Det er efterhånden særdeles problemfrit for os alle at finde de bedste priser online på billige stabilgrus fra flere internet selskaber, og af den grund frembyder en hel del netshops billig levering. Derfor kan det ikke desto mindre blive gunstigt at analysere diverse online varehuse efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris.
  7Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er en angivelse af at e-shoppen anerkender de officielle regler, tillige med at forretningen ofte kontrolleres af jurister der behersker retningslinjerne. Forinden folk handler billige stabilgrus hos en webshop burde de principielt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsbetingelser.
  8En hel del e-butikker lover fragt uden gebyr på stabilgrus, men oftest er det påkrævet at du indkøber for en konkret pris. I øvrigt kan man udse dig den prisbilligste fragttype, hvilket typisk er at få kørt varerne til en pakkeshop. Løsningen bliver sædvanligvis også usædvanlig let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
  9Trustpilot fremskaffer adskillige ærlige løsninger til at se nøjere på en lang række eksisterende forbrugeres meninger og på grund af dette går vi ind for, at du kigger på online butikkens ratings forinden du handler billige stabilgrus online. Facebook tilbyder dig for øvrigt fuldt ud anstændige muligheder for at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk