Byggevarepriser.dk

Marksten pristjek

Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Marksten er natursten, der er fundet på marker og i grusgrave. Her er de i vejen for blandt andet mejetærskere og andre former for maskiner.

De er blandt andet blevet brugt til at opbygge diger samt som byggemateriale igennem rigtig mange generationer. Derudover er de også blevet brugt flittigt som belægning på blandt andet gårdspladser rundt omkring i landet.

Det skyldes, at marksten giver en lidt ujævn og uregelmæssig overflade, som man også kalder for en knoldebrolægning. Det passer rigtigt godt til gårdspladser, hvor belægningen ikke nødvendigvis skal være helt lige og perfekt.

Derudover er både store og små marksten også særdeles velegnede til at bruge som dekoration i haven eller til at afskærme et bed. Man kan også bruge dem til at opbygge et bålsted.

Sidst men ikke mindst er de også særligt velegnede at bruge, hvis man for eksempel skal opbygge et stengærde eller en støttemur.

Vælg mellem marksten i forskellige størrelser

Marksten findes i mange forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at opnå nogle forskellige looks alt afhængigt af, hvad man skal bruge stenene til.

Man kan for eksempel opbygge et flot stengærde eller danne rammerne omkring en bålplads ved at bruge få, men store kampesten. Man kan også i stedet vælge de mindre pigsten for at skabe et andet udseende.

Vedligeholdelse af marksten

Da marksten er naturens eget materiale, kan de holde for evigt, uden at man behøver at vedligeholde dem.

De skal derfor heller ikke renses, og med tiden får de en smuk patina.

Hvordan køber man marksten?

Man kan købe marksten på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvor store sten man skal bruge, og hvor mange man har brug for.

Flere forhandlere giver mulighed for, at man kan købe de store marksten og kampesten enkeltvis. Det giver mulighed for, at man for eksempel kan bestille 10 stk. sten, som man for eksempel kan bruge til sit nye bålsted eller til at afgrænse et havebed.

Har man behov for større mængder, eller ønsker man at bestille de lidt mindre pigsten, kan man som regel enten bestille dem per kvadratmeter eller i bigbags.

Hvor kan man købe marksten henne?

Der er rigtig mange forhandlere, der sælger marksten, og det betyder, at der er rigtig gode muligheder for at købe marksten, uanset hvor man bor henne i landet.

De fleste forhandlere sælger nemlig deres sten på nettet, og her er der en skarp konkurrence mellem de forskellige forhandlere.

For dem handler det nemlig om at tiltrække kunderne over til lige netop dem, og det gør de blandt andet ved at skrue ned for prisen.

Derfor kan det også godt betale sig at undersøge markedet på nettet, hvis man gerne vil finde den bedste og billigste marksten pris.

Det kan særligt godt betale sig, hvis man skal bruge en meget stor mængde marksten i haven, for jo større mængde man køber, desto større besparelse kan man opnå ved at finde den billigste pris.

Derudover er det også en rigtig god ide at undersøge, hvordan de forskellige forhandlere leverer markstenene. Nogle tilbyder gratis levering til kantstenen, mens andre tager en pris for leveringen alt afhængigt af, hvor man bor henne.

Når man skal beslutte sig for, hvor man skal købe sine marksten henne, skal man derfor tage højde for flere forskellige ting:

Hvordan bliver stenene leveret?

Som nævnt er der en stor forskel på leveringsmetoden alt afhængigt af, hvilken forhandler man køber sine sten hos, og hvor mange sten man skal bruge.

Der findes hovedsageligt følgende former for levering:

Hent selv

Hvis man kun skal bruge meget få marksten, for eksempel et par stykker, så kan det formentlig bedst betale sig at finde en lokal forhandler, hvor man selv kan komme forbi og hente stenene.

Marksten er dog meget tunge, særligt hvis der er tale om de store marksten, og derfor kan dette som regel kun betale sig, hvis man skal bruge ganske få sten.

Levering i bigbag

Skal man bruge en større mængde marksten, eller skal man bruge de små pigsten, så kan man med fordel få leveret stenene i en bigbag.

Her er der typisk plads til 1000 til 1500 kg. sten, og den store bigbag vil blive leveret i indkørslen eller ved kantstenen.

Levering med kran

Flere forhandlere tilbyder også muligheden for at levere stenene med en kran. Det betyder, at man har mulighed for at få stenene leveret på et ønsket sted på grunden i stedet for i indkørslen eller ved kantstenen.

Det er for eksempel en stor fordel, hvis man har bestilt nogle meget store og tunge marksten, som i så fald vil skulle flyttes et stykke fra indkørslen til der, hvor de skal bruges.

Se tre tips til, hvordan du lægger stenene her:

Anvendelse: til carport til stensætning til bålplads til haven

Mængder: 1 kubikmeter 800 kg 15 kg 25 kg 20 kg 10 kg 15 kg 500 kg 1 m3 500 liter 25 kg 1 ton 1000 kg

Levering: afhentning i sække i poser vognlæs trailer løst leveret hent selv i bigbag i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover bare marksten.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragten, så kan du med fordel køre varerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de store byggemarkeder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige marksten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod andre har fokus på et højt serviceniveau. Du bør bestemme hvad du helst vil have.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af marksten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du overalt i landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at undgå leveringsgebyret, samt samtidig have varerne nu og her.
De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige producenter, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af marksten online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du modtage en høj grad af kyndig sparring fra medarbejdere med specialistviden i netop marksten.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
De fleste små butikker er opstartsvirksomheder, som tit er danske, gerne endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe marksten online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
marksten silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag mere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer ofte ubelejlige problematikker ved krævende byggeprojekter, og på grund af det kan det være af stor betydning at der afsættes en del tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Du skal aldrig undvære udstyr. Tit vil det vise sig uundværligt at have udstyret klar akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at påregne de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
3Godt forarbejde vil altid være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at have en gennemarbejdet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din strategi.
4Husk at overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en fagmand til opstarten af projektet. Når du fremskaffer assistance fra en professionel vil det oftest være en god idé at modtage tilbud fra forskellige firmaer.
5Ofte vil det være essentielt at have lavet et budget for dit byggeri, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive forstandigt at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man bør gennemgå ens købspris for dem en ad gangen.
6Du finder mange forskellige guides og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube yder assistance med overvældende meget konstruktiv oplysning, specielt når du bruger den engelske version.
7Det kan blive af stor betydning at have de relevante byggematerialer indkøbt inden du påbegynder arbejdet. Du har fordel af at forfatte en overskuelig oversigt hvorpå der noteres det du skal bruge, og som det næste tjekke oversigten, med det formål at du er overbevist om at du har det hele.
8Det anbefales at få assistance til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er større byggerier. Krævende byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bør det være mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
9For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette skal du jævnligt undersøge udsigten ift. vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det pludselig går i gang med at regne nøjagtig som du vil i gang med dit komplekse byggeprojekt.
10Du må ikke forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som beskyttelse imod eventuelle uheld. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, især når du ikke investerer i eksperthjælp.
11Du kan forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det fås forudsat at renoveringen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
12Forinden du går i gang med byggeriet kan det blive vildt centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
De mest folkekære byggecentre
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er temmelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som jo er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål til marksten

 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvad koster marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  En hel del online virksomheder yder nu om stunder en række forskellige billige leveringsformer til marksten. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig yderst hensigtsmæssig, samt mange gange også den prisbilligste form for levering.

  Du kunne derudover foretrække at vælge udbringning hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig gennemsnitligt en lille smule mere omkostningsfuld, men lige så vel ret fleksibel ift. marksten online. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men dette er betinget af at du lever i nærheden af internet shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstiden på marksten kan i nogle tilfælde være ret så essentiel hvis vi står og skal bruge produkterne om et øjeblik, og herved er det i sandhed afgørende at man tjekker det forventede leveringstidspunkt ved marksten. En lang række online virksomheder – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag levering på en hel del varer online, der dog afhænger af at bestillingen placeres tidligere end et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produktet klar før lagerpersonalet holder fyraften.

  Nogle få e-shops i Danmark frembyder levering uden beregning på marksten online, men i de fleste tilfælde kun når man handler for et konkret beløb. Desuden bør man overveje den mest prisbevidste slags levering, som ofte vil blive at få bragt din pakke til et udleveringssted.

  De største webbutikker giver klik-og-hent hvor man køber billig marksten online men selv henter i butikken. Fx Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på marksten i følgende byer:

  Søborg, Rødovre, Tilst, Vallensbæk, Kolding, Jyllinge, Solrød Strand, Aalborg, Gentofte, Varde, Åbyhøj, Birkerød, Nærum, Nykøbing Falster, Ringsted, Slagelse, Vordingborg, Frederikssund, Sønderborg, Tårnby, Skanderborg, Frederikshavn, Randers, Hjørring, Fredericia, Allerød, Greve, Nakskov, Thisted, Kokkedal, Aabenraa, Odense, Risskov, Herning, Odder, Rønne, Viborg, Hørsholm, Vanløse, Farum, Brønshøj, Albertslund, Ballerup, Horsens, Ølstykke, Køge, København, Dragør, Værløse, Højbjerg, Brønderslev, Svendborg, Charlottenlund, Frederiksberg, Esbjerg, Valby, Haderslev, Silkeborg, Hedehusene, Roskilde, Skive, Ishøj, Ikast, Brabrand, Haslev, Glostrup, Hobro, Frederiksværk, Lillerød, Middelfart, Brøndby, Gladsaxe, Holbæk, Lyngby, Nyborg, Korsør, Grenaa, Struer, Taastrup, Vejle, Lystrup, Hillerød, Kalundborg, Holstebro, Hedensted, Virum, Hvidovre, Aarhus, Stenløse, Nørresundby, Herlev, Rudersdal, Helsingør, og Næstved, .

  Afhentning for marksten er muligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Lolland).

  Når man ser på data er det markant, at internetbrugere typisk kigger efter for eksempel marksten tilbud og marksten online. Vi ser desuden jævnligt netshoppere søge efter blandt andet marksten priser, billig marksten og køb marksten, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Få rabat på marksten

  Det er jo temmelig ligetil for internetbrugere at lave prissammenligning på billige marksten online hos diverse internet selskaber, og med det motiv har masser af internet varehuse fundet det uundgåeligt at nedsætte prisen på marksten markant, og endda byde på levering uden gebyr.

  Men det kan stadigvæk være gunstigt at checke en række e-firmaer efter rabatter og tilbud på marksten online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at få den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen og Stark.

  Du skal dog være klar over, at hvis en butik sælger billige marksten online for en pris der anses for besynderligt gunstig, kunne det for det meste være et symbol på en svindel online virksomhed. Køb med betalingskort er trods alt en del af et regelsæt, hvilket støtter kunden imod uærlige online virksomheder.

  Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du anvende et tilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage betalingen af marksten i flere bidder. Dette fås typisk hos specialiserede netshops, i modsætning til de store byggecentre som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

  Ved kig i statistikkerne står det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb marksten og marksten priser. Vi ser derudover tit online shoppere lede efter fx billig marksten, marksten online og marksten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Jeg skal love for der er service på…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bålplads til carport til haven til stensætning

  Mængder: 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 m3 10 kg 500 kg 20 kg 25 kg 500 liter 15 kg 1 ton 25 kg 800 kg

  Levering: i poser løst leveret hent selv i bigbag afhentning i sække vognlæs trailer i løs vægt

  Kig på folks vurderinger

  Trustpilot fører til fuldt ud belejlige muligheder for at efterforske mange nuværende brugeres anmeldelser og af den grund anbefales det, at du undersøger internet virksomhedens omtaler inden du lægger din bestilling på billige marksten online.

  Facebook bringer dig på samme måde uden sammenligning fordelagtige metoder til at få indblik i e-handlens popularitet. Herinde ser vi en del e-forretninger hvor du kan formulere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden må tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk bestiller billige marksten online hos en e-shop kan man egentlig gennemse shoppens handelsvilkår, det er dog typisk ikke særlig spændende, specielt hos de udbredte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

  En anden mulighed kunne derfor være at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, som almindeligvis er et signal om at e-handlen følger de officielle danske regler, foruden at internet forretningen rutinemæssigt overvåges af sagkyndige der kender de gældende vilkår.

  Desuden får du genvej til støtte, ifald du udsættes for dilemmaer ved din ordre på marksten. Desuden rekommanderer vi at man er oppe på mærkerne omkring de primære regler der spiller ind i forbindelse med købet af marksten online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed internet forhandleren tilbyder.

  I den relation er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan dokumentere sit køb af marksten, uagtet om man handler ved XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen eller Jem og Fix.

  Anders gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Anne gav 4 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Inger Johansen gav 5 stjerner

  Hurtig

  Mads gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Marksten via outlets på nettet

  Trustpilot forærer dig fuldstændig gavnlige chancer for at finde ud af ganske mange øvrige kunders betragtninger med bestilling af marksten og af den grund er det fornuftigt, at du besigtiger internet forretningens vurderinger inden du shopper marksten på nettet.

  Facebook fremskaffer tillige tilpas fremragende metoder til at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed. Derudover ses en del internet firmaer hvor kunder kan afgive en anmeldelse af deres køb, som også må anvendes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser ift. køb af marksten.

  Før man køber marksten online

  Forinden folk køber marksten hos en e-butik burde man sådan set gennemgå webshoppens betingelser, det er dog ofte ikke særlig morsomt.

  En anden valgmulighed er at tjekke hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, som burde være en indikation om at e-butikken forsvarer den officielle danske lovgivning, samt at webbutikken undertiden revideres af specialister som mestrer de gældende vilkår for salg af marksten på internettet.

  Det er en rigtig god anledning til at få bistand, ifald du udsættes for problemstillinger ved din ordre. Tilmed kan det anbefales at man er sat ind i de mest centrale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med ordren.

  Levering af marksten

  En del internet foretagender foreslår nu om dage et hav af forskellige leveringsudgaver. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være at du selv henter markstenene, som desværre betinges af at du har bopæl tæt på online webshoppens arbejdslager.

  Leveringstidspunktet er jo super vigtig når vi har behov for markstenene om kort tid, så med det formål er det øjensynligt relevant at man gransker den anslåede leveringstid for marksten – som imidlertid nødvendiggør at ordren gennemføres før et fast tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet distribueret inden lagermedarbejderne holder fyraften.

  Nogle enkelte internet forhandlere frembyder fragt uden betaling af marksten, men oftest stiller det krav om at man aftager for en konkret sum.

  Varerne der præsenteres i den her samling blev frembragt af vores algoritme. Algoritmen har effektivt ledt millioner af produkter for at finde de af dem der relaterer sig bedst til marksten, og som den af den grund beregner at du vil kunne lide.

  Foruden den Google-søgning du lavede har algoritmen ligeledes medregnet søgeforespørgsler, som den kan se at mennesker ofte benytter i den forbindelse, eksempelvis marksten til haver eller marksten i løs vægt foruden søgninger som marksten i bigbags eller marksten til græsplæne.

  Den data bruger den som ekstra information for at kunne vise de mest relaterede produkter. Vi kan også se at andre brugere er på udkig efter marksten afhentning, marksten til haver eller marksten leveret. Den her data har robotten yderligere brugt til, at navigere igennem massevis af produkter.

  Desuden viser vores data, at søgningerne marksten online, billig marksten og marksten i bigbags er ekstremt populære, og derfor er disse også taget med af søgerobotten foruden søgeordene marksten online, marksten til bålplads og marksten i bigbags. Forhåbentlig viser det sig at vi ikke skuffede dig med de fremviste tilbud, idet at minimum ét af dem vækkede din interesse.

  Marksten erhverves hos folkekære internet shops, f.eks. Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

  Her ses de byer der oftest bestilles marksten til…

  Sjælland: Kalundborg, Greve, Tune, Haslev, Slagelse, Jyllinge, Holbæk, Fensmark, Vordingborg, Nakskov, Nykøbing Falster, Herfølge, Sorø, Korsør, Maribo, Solrød Strand, Køge, Nykøbing Sjælland, Næstved, Skælskør, Ringsted

  Syddanmark: Assens, Billund, Bramming, Munkebo, Vejen, Otterup, Varde, Haderslev, Ribe, Fredericia, Middelfart, Børkop, Sønderborg, Svendborg, Aabenraa, Ringe, Rødekro, Nyborg, Tønder, Grindsted, Faaborg, Nordborg, Esbjerg, Kolding, Vojens, Kerteminde, Odense

  Midtjylland: Skødstrup, Viborg, Beder, Tilst, Brabrand, Struer, Egå, Malling, Horsens, Randers, Brande, Mårslet, Ringkøbing, Silkeborg, Ebeltoft, Ry, Løgten, Hørning, Hammel, Løsning, Ikast, Åbyhøj, Herning, Aarhus, Holstebro, Bjerringbro, Hadsten, Højbjerg, Kjellerup, Hinnerup, Vejle, Risskov, Skanderborg, Lemvig, Skive, Grenaa, Lystrup, Odder, Hornslet, Galten, Skjern, Hedensted, Hasselager

  Nordjylland: Sæby, Hadsund, Nykøbing Mors, Nibe, Støvring, Thisted, Aars, Svenstrup, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn, Aabybro, Aalborg, Hirtshals, Skagen, Nørresundby, Hobro

  Hovedstaden: Brønshøj, Hellebæk, Frederiksberg, Helsingør, København, Dyssegård, Valby, Måløv, Virum, Gladsaxe, Roskilde, Nivå, Søborg, Rønne, Hedehusene, Frederikssund, Gilleleje, Brøndby, Hundested, Lyngby, Hellerup, Vanløse, Herlev, Taastrup, Smørumnedre, Rødovre, Allerød, Hvidovre, Helsinge, Lillerød, Vallensbæk, Gentofte, Farum, Holte, Snekkersten, Frederiksværk, Nærum, Høje Taastrup, Slangerup, Hillerød, Espergærde, Tårnby, Værløse, Birkerød, Albertslund, Ballerup, Fredensborg, Ishøj, Charlottenlund, Dragør, Hørsholm, Rudersdal, Stenløse, Humlebæk, Ølstykke, Glostrup, Kokkedal

  9 tips til online shopping
  1Vi tilråder generelt at granske om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er en sikring om at internet webshoppen respekterer gældende dansk lovgivning, udover at online virksomheden hyppigt vurderes af fagfolk der forstår retningslinjerne. Inden nogen handler billige marksten på en webshop kunne de uden tvivl betragte dens regler.
  2Fragtperioden kan vise sig at være rigtig udslagsgivende om man skal bruge varerne om få sekunder, og med det formål er det virkelig centralt at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved marksten. En stor portion shops på nettet frembyder billig 1 dags fragt på deres favorit produkter, men glem ikke at det afhænger af at ordren indsendes forinden et givent tidspunkt.
  3En hel del outlets på nettet frembyder heldigvis en række forskellige billige metoder til levering til marksten. Den mest moderne er nu om stunder udleveringssteder, så du nemt selv kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså ekstremt fleksibel, og typisk endvidere den billigste fragtmetode.
  4Inden nogen køber billige marksten i en e-shop behøver man i princippet se på forhandlerens betingelser, det er dog gerne en omfattende opgave. I øvrigt er det en hjælp at køber er omhyggelig omkring de primære reglementer i forbindelse med bestillingen af billige marksten online, som fx hvilken returpolitik internet firmaet garanterer.
  5Det har vist sig at være meget simpelt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige marksten på tværs af internet varehuse, og af den grund præsterer massevis af online varehuse levering uden beregning. Trods dette kan det alligevel vise sig fordelagtigt at sammenligne nogle internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at antage den mindst kostelige pris.
  6Trustpilot forærer dig ret så belejlige løsninger til at gennemstøve en længere række øvrige brugeres tanker og på grund af dette foreslåes det, at du studerer internet webshoppens anmeldelser før du handler billige marksten online. Facebook resulterer i lige så vel forholdsvis solide chancer for at få kendskab til internet butikkens troværdighed.
  7Den mest prisbevidste fragttype er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens lager. Den fragtform er yderst vital når vi står og skal bruge marksten om få sekunder. Alternativt så sikrer en hel del forretninger på nettet fragtfri levering, men oftest er det forudsat at der indkøbes for en konkret sum.
  8Nogle firmaer på nettet yder portofri fragt på marksten, men undertiden er det under betingelse af at man køber for et fastsat beløb. Ellers skulle man foretrække den mest prisbevidste metode til levering, som i de fleste tilfælde vil være at få kørt ordren til et afhentningssted. Denne er i mange tilfælde også i høj grad fremkommelig. Den prisbilligste slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
  9Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af en lov, hvilket beskytter køber imod uægte online outlets. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at betale betalingen over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk