Byggevarepriser.dk

Pigsten pristjek

Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Pigsten klassificeres som en brolægningssten, der kan bruges til havestier samt områder med meget trafik og hårdere belastning fra både gående og biler.

”Knoldebrolægning” (som brolægningsstenen kan anvendes til) anses for at være noget af det fineste blandt anlægsgartnere.

Brolægningsstenen findes i forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge de udgaver, som passer til dit haveprojekt.

Fordelene ved at bruge pigsten til brolægning

Der findes forskellige sten til brolægning. Når du skal vælge de rette sten til prydområdet i haven eller til indkørslen, har udtrykket stor betydning. Pigsten er afrundede sten, der har fået sine bløde, slebne former fra naturens side.

De anses for at være særlig elegante sten, der oprindeligt har været anvendt som brælægning ved gamle kampestenslandbrug.

Er du på udkig efter sten til brolægningsopgaver, hvor det er den elegante, klassiske stil, der ønskes, er pigsten et godt valg.

Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele, når du vælger denne type sten:

Det har stor betydning for mange bolig- og haveejere at vælge naturlige sten til brolægningsopgaver. De er slidstærke og er ideelle til de områder, hvor der forekommer stor belastning fra blandt andet biler.

De bibeholder deres elegante udtryk i mange årtier uden at tage skade af det danske vind og vejr.

Lægning af pigsten

Når du skal lægge de bløde, afrundede sten, skal det foregå på samme måde, som når du laver traditionelt flisearbejde.

Mængden af flisesand og stabilgrus afhænger af, hvilket projekt du er i gang med.

Vil du vil bruge stenen på områder med betydelig belastning (det gælder f.eks. indkørsler, gårdspladser og terrasser), skal der bruges 15-20cm stabilgrus i bunden og herefter 10cm flisesand ovenpå.

På steder med lille belastning (såsom prydområder og havestier) kan du nøjes med at bruge 7-10cm stabilgrus og herefter 7-8cm flisesand.

Det er vigtigt, at der stampes grundigt og omhyggeligt, så du opnår en jævn og ensartet overflade. Sørg for at lægge stenene løst, før du placerer dem endeligt.

Deres naturlige, uensartede og charmerende former gør, at det kræver lidt kreativt arbejde at få dem anordnet, som du ønsker det.

Priser på pigsten

Prisen på brolægningsstenen afhænger dels af mængden og dels af størrelsen på stenen. De fås i små størrelser på 80-125mm og store størrelser på 125-200mm.

Når du skal vælge de rette sten, skal du forholde dig til typen af brolægningsopgaven. Mens de små udgaver er ideelle til områder med meget trafik og stor belastning, vil de store sten være mere anvendelige på havestier, hvor de kan fungere som trædesten.

På nettet finder du et bredt udvalg af forhandlere, som giver dig mulighed for at vælge pigsten i forskellige typer og størrelser.

Når du skal bestille den rette mængde, skal du forholde dig til, hvor mange kilo sten du har brug for. De store leveringer foregår i big bags, som du kan få leveret hjem til din private adresse.

Anvendelse: til gårdsplads til bede til bålsted til belægning til sti til haven

Mængder: 800 kg 25 kg 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 500 liter 1 ton 15 kg 500 kg 1000 kg 25 kg 20 kg 1 m3

Levering: afhentning trailer hent selv løst leveret i løs vægt i poser i sække vognlæs i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Der er ikke lighed i priserne på billige pigsten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på billige priser, og andre vil have kompetent rådgivning. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder sælger et bredt varesortiment, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot pigsten.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Man bør derfor undersøge byggemarkedets betingelser.
For en del er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge en netbutik, som tilbyder sparring omkring pigsten.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggecentre sælger varer fra mange forskellige producenter, og derigennem kan du bestille fra et stort udvalg af pigsten online.
De store byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og af den grund har man tilbuddet om at handle online og hente materialerne på egen hånd. Derfor kan du blive fri for fragtgebyret, samt endda få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, som tit er danske, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du handler pigsten online på deres side.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Derigennem kan du opleve ekstremt kyndig hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop pigsten.
De største byggekæder i Danmark

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du hyppigt undersøge udsigten ift. vejret i dagene op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at regne bedst som du er startet på det store projekt.
2Du bør ikke glemme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm der beskytter dig mod potentielle risici. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
3Du må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig vigtigt at have udstyret til rådighed idet du iværksætter byggeriet. Det er desuden godt at indkalkulere de her omkostninger i økonomien.
4Der kommer altid uforudsigelige problematikker i forbindelse med store byggeprojekter, og altså vil det være væsentligt at der afsættes rigeligt med tid i køreplanen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
5Glem ikke at du kan hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver dermed at ombygningen har positiv betydning for naturen.
6Det er en god idé at søge hjælp til projektet, i særdeleshed ved vigtige byggerier. Enkelte ting behøver flere mennesker. Samtidig vil det blive hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
7Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at komme i mål med projektet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet køreplan, der viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af arbejdsplanen.
8Forinden du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig meget essentielt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være begrænsende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
9Det kan overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal have assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du vil benytte hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at indhente forslag fra en håndfuld firmaer.
10Måske det viser sig meningsgivende at du har samtlige materialer til rådighed forud for at du indleder dit arbejde. Du får god gavn af at forfatte en punktforms note indeholdende alle de ting der bliver brug for, og som det næste tjekke materialerne, hvormed du sikrer dig at du har det hele.
11Du kan finde vældig mange artikler og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med temmelig meget gavnlig viden, især forudsat at du søger på engelsk.
12Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et regnskab for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan være fordelagtigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende notere eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
De højest bedømte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er yderst betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er rigtig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for pigsten

 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Hvad er pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  En del online forretninger tildeler heldigvis diverse billige leveringsmidler til pigsten. En af de populære er nu om stunder afhentningssteder, hvor du selv kan afhente dine nye produkter når der er tid til det. Fragttypen er jo virkelig enkel, og ofte ligeledes den mest billige leveringsløsning.

  Du kunne alternativt foretrække at vælge at få udbragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver ofte en kende dyrere, men tillige rigtig praktisk med pigsten online. Den mest betalelige leveringsløsning er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du opholder dig nær online webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på pigsten er naturligvis ualmindeligt bestemmende forudsat man mangler produktet omgående, så herved er det helt væsentligt at du ser den anslåede leveringstid på pigsten. En del forretninger på nettet – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre online, men vær obs på at det forudsætter at ordren lægges forud for et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer pakket forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

  En hel del internet webshops tilbyder levering uden beregning på pigsten online, men tit er det så præmissen at der indkøbes for en bestemt pris. Alternativt skal man udvælge den prisbilligste leveringsmanér, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted.

  En række webbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig pigsten online og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Davidsen. De tildeler bl.a. klik-og-hent på pigsten i følgende områder:

  Frederiksværk, Frederiksberg, Herlev, Vejle, Søborg, Odder, Aarhus, Glostrup, Helsingør, Skanderborg, Brabrand, Farum, Herning, Charlottenlund, Thisted, Fredericia, Nyborg, Vallensbæk, Aalborg, Lillerød, Greve, Roskilde, Holbæk, Lyngby, Åbyhøj, Kalundborg, Gentofte, Haderslev, Sønderborg, Stenløse, Næstved, Hedensted, Allerød, Grenaa, Aabenraa, Esbjerg, Viborg, Højbjerg, Hillerød, Brøndby, Dragør, Hobro, Tilst, Vordingborg, Rødovre, Svendborg, Varde, Randers, Ikast, Nykøbing Falster, Køge, Rønne, Kokkedal, Horsens, Gladsaxe, Odense, Slagelse, Ballerup, Haslev, Holstebro, Nørresundby, Korsør, Hvidovre, Virum, Frederikssund, Frederikshavn, Nærum, Værløse, Ishøj, Taastrup, Albertslund, Hedehusene, Brønderslev, Kolding, Ølstykke, Risskov, Tårnby, Hjørring, Nakskov, Brønshøj, Birkerød, Rudersdal, Skive, Solrød Strand, Ringsted, Lystrup, Jyllinge, Silkeborg, Vanløse, Hørsholm, København, Middelfart, Struer, og Valby, .

  Afhentning af pigsten er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland).

  Når man kigger i data bliver det klart, at internetbrugere tit leder efter for eksempel billig pigsten og køb pigsten. Man ser derudover som regel mennesker lede efter bl.a. pigsten online, pigsten priser samt pigsten tilbud, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Find den bedste pris på pigsten

  Det er jo yderst fleksibelt for internetbrugere at finde de bedste priser på billige pigsten online på diverse shops på nettet, og derved har en hel del butikker på nettet set sig nødsaget til at tvinge priserne på pigsten betragteligt, og i øvrigt sikre fragt uden omkostninger.

  Til gengæld kan det til hver en tid vise sig nyttigt at granske visse internet foretagender efter tilbud på pigsten online forinden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark og Jem og Fix.

  Du må dog være opmærksom på, at ifald en internet butik forhandler billige pigsten online til salg for en pris som virker overordentlig letkøbt, så kunne det mange gange være et bevis på en falsk webshop. Køb med betalingskort er heldigvis en del af en regel, hvilket redder køber overfor uærlige online varehuse.

  Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du agter at finansiere omkostningerne til pigsten i flere bidder. Det foreslåes normalt hos nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som fx Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

  Ved kig i tallene er det klart, at netshoppere ofte leder efter fx pigsten priser og pigsten tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge fx pigsten online, billig pigsten og køb pigsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bålsted til sti til haven til bede til gårdsplads til belægning

  Mængder: 500 liter 20 kg 25 kg 15 kg 500 kg 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 10 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 800 kg

  Levering: i løs vægt trailer i bigbag i poser i sække løst leveret afhentning vognlæs hent selv

  Tjek tidligere brugeres meninger

  Trustpilot indebærer egentlig passende løsninger til at besigtige flere tidligere kunders anmeldelser og herved kan det anbefales, at du kigger på internet butikkens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige pigsten online.

  Facebook frembringer for øvrigt rigtig pålidelige løsninger til at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus. Foruden det ser vi nogle butikker på nettet som giver folk mulighed for at frembringe en evaluering af virksomhedens service, som ydermere bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen shopper billige pigsten online i en e-forhandler bør de altid granske netbutikkens forretningsvilkår, dog er det typisk ikke særlig sjovt, særligt ved de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bygma.

  En anden valgmulighed kan derfor være at bemærke om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være et signal om at internet butikken tilslutter sig de opstillede regler, og at online firmaet rutinemæssigt kontrolleres af jurister som har megen viden om de gældende vilkår.

  Derudover tilbydes du genvej til hjælpende service, såfremt du får problemstillinger i processen med din ordre på pigsten. Ligeså rekommanderer vi at man er vaks omkring de mest basale bestemmelser der influerer på bestillingen af pigsten online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet selskabet lover.

  Her er det ydermere relevant, at man altid bibeholder ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne bevise købet af pigsten, uanset om man handler hos Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Bygma.

  Marianne gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Jens A gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Lars gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Ole O gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Pigsten fra online firmaer

  Trustpilot tilbyder dig en række fortræffelige genveje til at blive klogere på en lang række forhenværende brugeres bedømmelser med køb af pigsten og herved slår vi et slag for, at du tager et kig på e-handlens omtaler forinden du køber pigsten online.

  Facebook leverer derudover evigt ønskværdige muligheder for at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed. Herinde ses en række internet foretagender som giver kunderne mulighed for at forfatte en bedømmelse af deres køb, som også kan bruges til at afveje tilfredsheden hos kunderne ift. bestilling af pigsten.

  Før man handler pigsten på nettet

  Inden nogen bestiller pigsten hos en butik kunne man når alt kommer til alt løbe igennem virksomhedens forretningsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig sjovt.

  En nemmere løsning kunne måske være at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være en påvisning af at internet webshoppen accepterer de officielle danske regler, tillige med at internet forretningen af og til kontrolleres af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende regulativer for salg af pigsten online.

  Det er en rigtig god lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du forvoldes problemer med din ordre. I øvrigt slår vi et slag for at køber er obs på de primære vedtægter der har indflydelse på bestillingen.

  Forsendelse af pigsten

  Mange webshops i Danmark udlover nu om stunder flere leveringsmidler. Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pigstenene, hvilket dog kræver at du bor i nærheden af e-forhandlerens bopæl.

  Fragtperioden kan være vældig central i tilfælde af at vi har behov for pigstenene straks, og herved er det rimelig på sin plads at vi ser leveringstiden for pigsten – men det påkræver at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få ordren på posthuset inden pakkemedarbejderne får fri.

  Enkelte online webshops sikrer levering uden beregning på pigsten, men i reglen påkræves det at der indkøbes for en fastsat sum.

  Produkterne der fremvises på den her side blev udvalgt af websitets shopping-robot. Søgemotoren har hurtigt scannet en stor mængde varer for at finde frem til dem der bedst relaterer sig til pigsten, og som den af den grund forestiller sig vil vække din interesse.

  Foruden den søgesætning du skrev på Google har algoritmen derudover medtaget formuleringer, som andre søgende typisk skriver i sammenhæng med det, eksempelvis pigsten til gårdsplads eller pigsten til cement foruden søgeord som pigsten til gårdsplads og pigsten til gårdsplads.

  Den information kan robotten bruge som ekstra inspiration til at præsentere de bedste tilbud. Vores data viser også at andre søgende leder efter eksempelvis pigsten salg, pigsten salg eller pigsten til cement. Den information har algoritmen ligeledes brugt til, at søge sig forbi ekstremt mange tilbud.

  I øvrigt viser data, at søgefraserne pigsten til gårdsplads, pigsten afhentning og pigsten til gårdsplads er ekstremt populære, og som følge heraf er disse ligeledes medregnet af robot-søgeren foruden søgeordene pigsten til cement, pigsten til gårdsplads og pigsten til cement. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, idet at bare et enkelt af disse fangede din interesse.

  Pigsten opdrives via toneangivende internet shops, som fx Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

  Her ses de byer der oftest bestilles pigsten til…

  Syddanmark: Svendborg, Børkop, Odense, Kolding, Nordborg, Vejen, Middelfart, Rødekro, Varde, Kerteminde, Otterup, Vojens, Ringe, Esbjerg, Assens, Ribe, Sønderborg, Billund, Grindsted, Haderslev, Aabenraa, Bramming, Munkebo, Fredericia, Tønder, Nyborg, Faaborg

  Nordjylland: Svenstrup, Thisted, Aars, Hadsund, Nørresundby, Nykøbing Mors, Nibe, Aabybro, Hjørring, Sæby, Støvring, Brønderslev, Aalborg, Hobro, Hirtshals, Skagen, Frederikshavn

  Sjælland: Slagelse, Tune, Herfølge, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Jyllinge, Haslev, Vordingborg, Nakskov, Kalundborg, Fensmark, Maribo, Næstved, Nykøbing Sjælland, Korsør, Ringsted, Holbæk, Skælskør, Sorø, Greve, Køge

  Midtjylland: Hedensted, Hadsten, Galten, Bjerringbro, Ringkøbing, Løsning, Grenaa, Hammel, Løgten, Hørning, Struer, Kjellerup, Beder, Hornslet, Brabrand, Ry, Lemvig, Herning, Hinnerup, Aarhus, Skanderborg, Åbyhøj, Randers, Risskov, Viborg, Hasselager, Højbjerg, Malling, Odder, Silkeborg, Mårslet, Holstebro, Egå, Ebeltoft, Ikast, Brande, Vejle, Horsens, Skjern, Lystrup, Skødstrup, Skive, Tilst

  Hovedstaden: Holte, Helsingør, Slangerup, Valby, Søborg, Dyssegård, Måløv, Vanløse, Nivå, Birkerød, Ballerup, Smørumnedre, Glostrup, Gladsaxe, Hellebæk, Lyngby, Helsinge, Hvidovre, Rønne, Ishøj, Frederiksberg, Virum, Dragør, Vallensbæk, Tårnby, Frederikssund, Rødovre, Hillerød, Gilleleje, Hundested, Værløse, Farum, Rudersdal, Kokkedal, Fredensborg, Humlebæk, Stenløse, Frederiksværk, Hedehusene, Albertslund, Gentofte, Brønshøj, Hørsholm, Roskilde, Lillerød, Charlottenlund, Espergærde, Ølstykke, Nærum, København, Herlev, Allerød, Høje Taastrup, Hellerup, Snekkersten, Taastrup, Brøndby

  9 gode råd til køb på nettet
  1Det er i dag ekstremt let gængeligt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige pigsten på flere webbutikker, og så tilbyder mange internet butikker fragt uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid blive lønnende at prøve nogle forskellige butikker på nettet efter billige priser forud for at du shopper, således at man er sikker på at antage den billigste pris.
  2En hel del e-handler udlover nu om dage et bredt udvalg af billige leveringstyper til pigsten. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer den dag der passer dig. Den er altså ultra fremkommelig, og oftest endvidere den mindst kostelige leveringsudgave.
  3Trustpilot tilbyder aldeles pæne chancer for at gøre dig bekendt med ret mange øvrige forbrugeres domme og derfor er det klogt, at du verificerer online firmaets ratings inden du shopper billige pigsten online. Facebook leverer ydermere visse ønskværdige løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens troværdighed.
  4En hel del internet butikker yder billig levering på pigsten, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man aftager for en fastsat pris. Som alternativ burde man udvælge den mest betalelige mulighed for fragt, der typisk er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Metoden er i regelen samtidig rigtig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
  5Fragttiden kan være ualmindeligt udslagsgivende når vi har behov for dine nye varer inden for få dage, og derfor er det sandelig klogt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid på pigsten. En del firmaer på nettet udlover billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, men husk at det regnes ud fra at du når at bestille tidligere end et angivent klokkeslæt.
  6Vi foreslår generelt at se nærmere på om online webshoppen er medlem af e-mærket, da det ofte er et bevis på at netbutikken opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at internet shoppen af og til efterses af eksperter som kender bestemmelserne på området. Forud for at folk bestiller billige pigsten i en online forretning behøver man sådan set kigge på netbutikkens forretningsaftale.
  7Forud for at folk bestiller billige pigsten på en internet butik kunne man til hver en tid have øje for shoppens handelsbetingelser, men det er normalt ikke særlig sjovt. Ydermere anbefales det at køber er påpasselig med de mest vedkommende vilkår der kan influere på shopping af billige pigsten online, f.eks. hvilken byttepolitik virksomheden anvender.
  8Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette stiller krav om at du opholder dig nær internet webshoppens tilholdssted. Den type af levering er ret vital hvis man skal bruge pigsten med det samme. Alternativt så garanterer nogle enkelte e-butikker fri fragt, men oftest er det forudsat at der aftages for et fastslået beløb.
  9Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, som støtter dig overfor uærlige internet butikker. Som et alternativ kunne du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale regningen over et længere tidsrum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk