Byggevarepriser.dk

Støttemur pristjek

Er du på udkig efter støttemur? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk støttemur inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til indkørsel til hegn til haven til terrasse til skråning

Varianter: træ granit sten beton

Brands: Danblok FC Beton RC Beton IBF RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring støttemur.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt ved de store byggekæder.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt vareudvalg, imens nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare støttemur.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør du tjekke butikkens betingelser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige støttemur fra webshop til webshop. Enkelte har gode tilbud, hvorimod øvrige satser på faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad du helst vil have.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og takket være dette har flertallet mulighed for at bestille online og fragte varerne selv. I kraft af det kan man spare fragten, og tilmed skaffe produkterne lige nu.
De store byggekæder udbyder varer fra mange nicheshops, og takket være dette kan du bestille fra et bredt sortiment af støttemur online.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er små virksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler støttemur online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig bør du få ekstremt indsigtsfuld hjælp fra folk med specialistviden i netop støttemur.
En masse nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag over 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

støttemur silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

støttemur bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

støttemur harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

støttemur jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at få hjælp til arbejdet, især såfremt det er store projekter. Flere byggerier kræver flere mennesker. Dertil bør det være mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
2Forud for at du iværksætter byggeprocessen kan det blive ekstremt betydningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Ved udendørs projekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor skal du løbende lægge mærke til femdøgnsprognosen lige før starten på projektet, så du undgår at det uventet starter med at piske ned netop som du vil påbegynde dit ellers velplanlagte projekt.
4Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige problemer ved omfattende byggeprojekter, og herved er det betydningsfuldt at man afsætter passende tid i tidsplanen, med formålet om at man er tryg ved at komme i mål.
5Forberedelse vil være vejen til succes med projektet. Du anbefales at forfatte en struktureret dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder tidsplanen.
6Det er vigtigt at du har alle bygningsmaterialer klar til brug forinden du begynder byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel note hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at du har husket alt.
7Du bør aldrig gå ned på grej. Ofte kan det være en fordel at have grejet parat når du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at medtage de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Der ligger alle mulige former for vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube bringer dig ret så meget brugbar info, især såfremt du bruger den engelske version.
9Du bør ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som sikring med henblik på eventuelle ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
10Husk at du kan søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis ombygningen er miljøvenligt. Bidraget er altså afhængig af at projektet influerer positivt på planeten.
11Typisk vil det være essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det er en god idé at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan indsamle mulige tilbud på dem én efter én.
12Måske du burde regne på hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde få hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Såfremt du fremskaffer eksperthjælp kan du spare penge ved at at indhente tilbud fra forskellige leverandører.
Danskernes favorit byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er kolossalt overlegent. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som altså er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ultra imponerende. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ualmindeligt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål med hensyn til støttemur

 • Hvor meget beton til støttemur?
 • Hvordan beregne støttemur?
 • Hvordan bygges en støttemur?
 • Hvordan isolere støttemur?
 • Hvad er en støttemur?
 • Hvordan laver man en støttemur?
 • Hvem bygger støttemur?
 • Hvad koster en støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i beton?
 • Hvordan bygge støttemur i granit?
 • Hvad koster en støttemur pr m2?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  Flere internet varehuse giver nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmodeller til støttemur. En af dem der er mest anvendt er lige nu udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente ordren når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig temmelig let, samt desuden også den mest billige fragtmulighed.

  Du burde ydermere foretrække at få ordren bragt til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Den bliver gerne en sjat mere bekostelig, men derudover ret hensigtsmæssig med støttemur online. Den prisbilligste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som dog beroer på at du lever nærved internet forretningens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på støttemur er selvfølgelig temmelig relevant forudsat man absolut skal bruge varerne om et øjeblik, så i det øjemed er det forholdsvis aktuelt at vi efterser den estimerede leveringsdato for støttemur. Flere internet virksomheder – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer online, men vær vagtsom da det stiller krav om at transaktionen realiseres forinden et fastsat klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen fikset forud for at pakkepersonalet har fyraften.

  En hel del webbutikker tilbyder portofri fragt på støttemur online, men tit er det påkrævet at der købes for en bestemt sum. Ellers skulle man vælge den mest billige leveringsudgave, som gerne er at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

  En hel del byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor man handler billig støttemur online men selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma og Silvan. Byggemarkederne tildeler eksempelvis klik-og-hent på støttemur i disse byer:

  Vallensbæk, Odense, Ishøj, Nykøbing Falster, Hørsholm, Hedehusene, Gladsaxe, Haslev, Svendborg, Dragør, Tilst, Viborg, Frederikssund, Odder, Sønderborg, Vanløse, Lyngby, Hedensted, Værløse, Næstved, Vordingborg, Nørresundby, Albertslund, Frederikshavn, Esbjerg, Varde, Taastrup, Kolding, Gentofte, Skanderborg, Lystrup, Frederiksberg, Ringsted, Åbyhøj, Tårnby, Jyllinge, Helsingør, Struer, Allerød, Rønne, Holbæk, Birkerød, Fredericia, Solrød Strand, Valby, Nyborg, Lillerød, Randers, Haderslev, Skive, Greve, Nærum, Ballerup, Risskov, Roskilde, Vejle, Aabenraa, Køge, Ølstykke, Brønshøj, Nakskov, Horsens, Korsør, Charlottenlund, Kalundborg, Frederiksværk, Hjørring, Søborg, Holstebro, Stenløse, Farum, København, Herlev, Herning, Hvidovre, Rudersdal, Thisted, Grenaa, Brøndby, Aarhus, Hobro, Hillerød, Højbjerg, Middelfart, Rødovre, Brønderslev, Silkeborg, Glostrup, Virum, Brabrand, Slagelse, Kokkedal, Aalborg, og Ikast, .

  Click-and-collect af støttemur er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Amager, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

  Ses der på data står det tydeligt, at mennesker mange gange efterspørger eksempelvis køb støttemur og støttemur online. Derudover ser vi ofte internet shoppere søge efter for eksempel støttemur tilbud, billig støttemur og støttemur priser, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  Rabat på støttemur

  Det har vist sig at være ret bekvemt for alle at søge sig frem til tilbud på billige støttemur online i blandt flere e-shops, og følgelig har langt de fleste online forretninger set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på støttemur markant, og ovenikøbet sikre billig levering.

  Dog kan det alligevel vise sig fordelagtigt at udforske diverse shops på nettet efter billige priser på støttemur online før du shopper, således at man er sikret at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og XL-Byg.

  Man bør alligevel huske på, at hvis en shop annoncerer billige støttemur online for en udsalgspris som kan ses som usædvanlig fordelagtig, så er det tit være et kendetegn på en bedragerisk internet handler. Køb med kort er trods alt omfattet af en lov, som begunstiger os imod uærlige online forhandlere.

  Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du agter at dække regningen på støttemur senere. Det foreslåes ofte hos niche netbutikker, men sjældent de store byggecentre som for eksempel XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Stark.

  Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter fx køb støttemur og støttemur priser. Vi ser desuden tit mennesker kigge efter bl.a. billig støttemur, støttemur online samt støttemur tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg støttemur er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til haven til terrasse til indkørsel til skråning til hegn

  Varianter: træ sten granit beton

  Brands: IBF FC Beton Danblok RC Beton RBR

  Udforsk tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot yder uden sammenligning værdifulde løsninger til at analysere flere tidligere kunders reflektioner og på grund af dette stiller vi forslag om, at du beser internet shoppens bedømmelser inden du bestiller billige støttemur online.

  Facebook genererer lignende ganske tiltalende løsninger til at få et kig ind i online butikkens kundefokus. Derudover ses en række internet handler hvor folk kan udfærdige en omtale af deres køb, hvilket på samme måde kan benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

  Inden nogen shopper billige støttemur online på en webshop behøver man i princippet skimme e-shoppens betingelser, det er dog typisk et tidskrævende projekt, især med de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma og XL-Byg.

  En nemmere løsning kunne måske være at se nærmere på hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en antydning af at online forretningen efterfølger de danske regler, udover at internet virksomheden jævnligt revideres af jurister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

  Desuden giver det dig chance for opbakning, for så vidt du skulle få udfordringer i forbindelse med din ordre på støttemur. Yderligere anbefaler vi at køberen er på vagt for de mest relevante retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af støttemur online, f.eks. den ombytningspolitik e-butikken lover.

  I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man når som helst sikrer ens ordrekvittering, så man senere vil kunne bevidne bestillingen af støttemur, hvad end man har købt ved 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus eller Silvan.

  Niels E gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Ole K gav 4 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Else M gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Lone Johansen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  9 tips til når du køber online
  1Forinden nogen handler billige støttemur i en webbutik burde man til hver en tid have øje for netbutikkens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig interessant. Tillige er det godt at køber er hensynstagende til de mest basale forhold der er gældende for handlen med billige støttemur online, for eksempel den byttepolitik webshoppen tilbyder.
  2Den prisbilligste leveringsløsning vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af online butikkens lager. Den fragtmulighed er jo ualmindeligt central i tilfælde af at du står og skal bruge støttemur om kort tid. Alternativt så yder en hel del online webshops portofri fragt, men i reglen er det så nødvendigt at du handler for en bestemt sum.
  3Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af et regelsæt, hvilket assisterer folk imod uærlige firmaer på nettet. Som en anden løsning kan du anvende en løsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare beløbet af flere omgange.
  4Enkelte webshops byder på fragt uden gebyr på støttemur, men i mange tilfælde kræver det at du aftager for en præcis sum. Som alternativ må man beslutte sig for den mest letkøbte fragtmetode, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop. Leveringstypen bliver ofte til gengæld meget enkel. Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
  5Trustpilot frembyder super solide chancer for at se nærmere på flere øvrige køberes reflektioner og af den grund anbefaler vi, at du eksaminerer internet forhandlerens ratings inden du bestiller billige støttemur online. Facebook fremskaffer ligeledes rigtig troværdige løsninger til at få kendskab til e-shoppens popularitet.
  6Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt e-firmaet er e-mærket, siden det bør være en indikator for at online butikken imødekommer de opstillede regler, samt at e-forretningen undertiden gennemses af sagkyndige der har meget erfaring med de gældende love. Før folk shopper billige støttemur på en e-butik kan de i virkeligheden overveje shoppens handelsbetingelser.
  7Fragttiden kan vise sig at være ret vital når man skal bruge produktet nu og her, og derfor er det fuldt ud relevant at man kontrollerer leveringstidspunktet på støttemur. En masse online varehuse tilbyder billig levering på næste hverdag på utallige varenumre, som trods alt er påkrævet at du bestiller før et aftalt tidspunkt.
  8En stor portion online forretninger frembyder nu diverse forskellige billige fragtmuligheder til støttemur. En af de mest anvendte er i dag at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo ret så smertefri, samt oftest endda den mest letkøbte metode til levering.
  9Det er i dag usædvanlig let gængeligt for internetbrugere at søge information om priser online på billige støttemur fra forskellige internet foretagender, og på grund af dette yder en hel del online forhandlere levering uden beregning. Det kan dog trods alt vise sig lønsomt at sammenligne nogle enkelte online outlets efter billige priser før du bestiller, sådan at man er tryg ved at antage den billigste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk