Byggevarepriser.dk

Natursten pristjek

Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til belægning til gulv til springvand til badeværelse til gravsten til haven til akvarier til indkørsel til væg til bede til støttemur til mur

Mængder: 25 kg 1 ton 1 kubikmeter 1 m3 15 kg 500 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 500 liter 20 kg 10 kg 800 kg

Levering: trailer afhentning i løs vægt vognlæs i poser i bigbag i sække hent selv løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at shoppe hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring natursten.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige natursten hos de forskellige online byggecentre. En del giver billige priser, og øvrige giver faglig sparring. Du må beslutte hvad du vil prioritere.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er særligt en mulighed hos de store byggecentre.
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg af varer, og andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare natursten.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og på grund af det har folk chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Herigennem har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, og endda få produkterne på kortere tid.
De udbredte byggecentre sælger produkter fra forskellige nicheshops, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af natursten online.
De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille natursten online på deres side.
Diverse niche webshops producerer selv de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online får du bedre priser.
Diverse niche webshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du få endnu mere indsigtsfuld vejledning fra mennesker som er eksperter i netop natursten.
Danmarks største byggemarkeder
natursten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

natursten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af over 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Muligvis kan det blive essentielt at have samtlige byggematerialer klar forinden du går i gang med byggeprocessen. Du bør sammensætte en simpel oversigt hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og derefter granske hvert enkelt punkt, med det formål at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
2Du skal for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse herunder arbejdshjelm som hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke har professionel assistance.
3Der kommer uden tvivl overraskende bump på vejen ved store projekter, og herved kan det være betydningsfuldt at man afsætter passende plads i køreplanen, så man er overbevist om at man får det færdiggjort.
4Der findes en hel del vejledninger og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube faciliterer rigelig udbytterig information, specielt ifald man benytter den engelske version.
5Godt forarbejde viser sig som nøglen til succes med dit arbejde. Du må have en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din handlingsplan.
6For projekter udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor kan du hyppigt se femdøgnsprognosen i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit komplekse byggeprojekt.
7Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det er vigtige projekter. Store ombygninger behøver flere mennesker. Ydermere bør det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Typisk kan det være fundamentalt at du har grejet ved hånden idet du starter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at indregne de her omkostninger i din økonomi.
9Husk at gennemtænke om du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal have assistance fra en fagperson til opstarten af det. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagmand kan det være optimalt at modtage tilbud fra diverse virksomheder.
10Du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Bidraget er altså afhængig af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
11Det er essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive forstandigt at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst nedskrive ens omkostning ved dem alle sammen.
12I god tid inden at du starter arbejdet kan det vise sig ganske essentielt at man sikrer sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest vellidte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål rundt om natursten

 • Natursten hvad er?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvordan mure natursten?
 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvad er natursten?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvilken fragtform skal jeg vælge?

  En lang række internet forhandlere foreslår heldigvis alverdens billige leveringsløsninger til natursten. En favorit er i øjeblikket afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Løsningen er altså vældig ligetil, og endda tillige den mest prisbevidste leveringstype.

  Du kunne lige så vel vælge at få pakken leveret til din privatbolig eller til når du er på job. Metoden er af og til en tand mere bekostelig, men ligeledes ekstremt smart for natursten online. Den prisbilligste leveringsmåde er dog at du selv henter pakken, som desværre beroer på at du opholder dig i nærheden af internet forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på natursten er selvfølgelig særligt central forudsat du absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, så med det formål er det selvfølgelig fornuftigt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for natursten. Størstedelen af shops på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre online, som dog er betinget af at ordren indsendes forinden et bestemt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varerne distribueret inden de lageransatte holder fyraften.

  En hel del netshops lover gratis fragt på natursten online, men typisk forudsætter det at der købes for et fastsat beløb. I øvrigt burde man vælge den mest billige mulighed for fragt, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

  En lang række webbutikker giver click-and-collect hvor man handler billig natursten på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på natursten i følgende byer:

  Lillerød, Ballerup, Køge, Birkerød, Hjørring, Vanløse, Gladsaxe, Herning, Ølstykke, Næstved, Vordingborg, København, Brønderslev, Brabrand, Odder, Kalundborg, Viborg, Nærum, Hørsholm, Nørresundby, Hedensted, Charlottenlund, Middelfart, Struer, Virum, Allerød, Holstebro, Frederiksværk, Aalborg, Randers, Frederikshavn, Skive, Højbjerg, Lystrup, Skanderborg, Søborg, Kokkedal, Gentofte, Solrød Strand, Frederikssund, Lyngby, Jyllinge, Åbyhøj, Ringsted, Valby, Glostrup, Kolding, Dragør, Brønshøj, Haderslev, Ikast, Taastrup, Aabenraa, Helsingør, Odense, Albertslund, Rønne, Grenaa, Brøndby, Ishøj, Farum, Roskilde, Slagelse, Thisted, Sønderborg, Rudersdal, Hillerød, Fredericia, Aarhus, Horsens, Tilst, Nyborg, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Korsør, Svendborg, Haslev, Silkeborg, Varde, Hedehusene, Stenløse, Rødovre, Værløse, Nakskov, Greve, Herlev, Risskov, Vejle, Hobro, Tårnby, Esbjerg, Hvidovre, Holbæk, og Frederiksberg, .

  Click-and-collect for natursten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel køb natursten og natursten priser. Derudover ser vi typisk online shoppere søge bl.a. natursten online, natursten tilbud og billig natursten, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

  Priser på natursten

  Det er jo ret bekvemt for alle at finde tilbud på billige natursten online hos forskellige webbutikker, og følgelig har masser af internet shops været presset til at at reducere priserne på natursten drastisk, og ydermere yde levering uden beregning.

  Det kan til hver en tid blive nyttigt at efterprøve forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud på natursten online før du køber, således at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

  Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at ifald en butik annoncerer billige natursten online til en tilbudspris som anses for umådelig attraktiv, kan det tit være en indikator for en uærlig internet butik. Køb med betalingskort er dog omsluttet af et reglement, hvilket redder folk imod falske online varehuse.

  Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage prisen på natursten senere. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

  Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere ofte efterspørger for eksempel natursten priser og natursten online. Vi ser derudover som regel mennesker lede efter blandt andet køb natursten, billig natursten samt natursten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsten til væg til gulv til belægning til badeværelse til mur til indkørsel til haven til bede til støttemur til springvand til akvarier til højbede

  Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 20 kg 800 kg 25 kg 1000 kg 10 kg 500 kg 500 liter 25 kg 15 kg 1 ton

  Levering: løst leveret hent selv vognlæs i bigbag trailer i sække i løs vægt i poser afhentning

  Undersøg nuværende kunders anmeldelser

  Trustpilot bringer dig temmelig gavnlige muligheder for at kigge nærmere på diverse tidligere forbrugeres domme og herved er det fornuftigt, at du sonderer e-firmaets bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige natursten online.

  Facebook genererer desuden adskillige fine muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens popularitet. Foruden det ses faktisk online firmaer som giver folk mulighed for at notere en evaluering af ordreforløbet, som desuden må bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

  Før nogen køber billige natursten online hos en e-handler burde de de facto betragte e-butikkens forretningsvilkår, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan og XL-Byg.

  En nemmere løsning kunne måske være at bemærke om netshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en tilkendegivelse af at internet forretningen imødekommer dansk lovgivning, udover at e-shoppen af og til ses til af sagkyndige der kender retningslinjerne.

  Desuden får du chance for hjælpende service, for så vidt du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af natursten. Endvidere er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest relevante betingelser der er gældende for bestillingen af natursten online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet kører med.

  Derfor er det tilmed afgørende, at man stadigvæk beholder ens e-mail kvittering, så man fremadrettet kan bevidne sit køb af natursten, hvad end man handler hos Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen eller Bygma.

  Henrik Hansen gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Lone N gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Karen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Kirsten C gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Natursten på e-forhandlere

  Trustpilot yder en række nyttige genveje til at efterse en lang række aktuelle kunders bedømmelser med køb af natursten og derved tilråder vi, at du efterforsker online virksomhedens kritik forinden du handler natursten på nettet.

  Facebook bringer dig derudover flere fordelagtige løsninger til at få en idé om online forretningens troværdighed. Desuden møder vi nogle e-forhandlere som tilbyder folk at give en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også burde bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser ved bestilling af natursten.

  Inden man køber natursten på nettet

  Før nogen bestiller natursten hos en internet handler kunne de reelt have øje for e-butikkens regler, det er dog oftest et tidskrævende projekt.

  Alternativet kunne derfor være at se hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en tilkendegivelse af at e-firmaet anerkender dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden hyppigt vurderes af specialister der har den nødvendige knowhow om reglerne på området for salg af natursten online.

  Desuden tilbydes du chance for assistance, såfremt du skulle få besvær med dit indkøb. Tilmed tilrådes det at køberen er hensynstagende til de mest essentielle betingelser der har indvirkning på handlen.

  Levering af natursten

  Flere online varehuse tilbyder nu et stort udvalg af leveringsmidler. Den mindst kostelige form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv står for afhentning af naturstenene, men dette beroer på at du har bopæl nærved online virksomhedens adresse.

  Leveringsdygtigheden kan vise sig at være temmelig aktuel ifald vi har behov for naturstenene straks, så herved er det uden tvivl centralt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt på natursten – men husk at det er underforstået at transaktionen gennemføres forud for et fast tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet ud af døren forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

  Visse outlets på nettet byder på levering uden gebyr på natursten, men typisk er det påkrævet at du shopper for et fastsat beløb.

  Tilbudene du ser på den her oversigt blev automatisk udvalgt af hjemmesidens robot. Robotten har hurtigt scannet millioner af produkter med det formål at kunne præsentere de produkter der mest muligt relaterer sig til natursten, og som algoritmen derfor beregner matcher din søgning bedst.

  Udover søgningen du skrev på Google har søgemotoren desuden medregnet søgninger, som historikken viser at andre brugere typisk bruger i relation til det, eksempelvis natursten til vægge og natursten til vægge foruden vendinger som køb natursten eller køb natursten.

  Den viden kan algoritmen bruge som ekstra information for at vise de mest relaterede varer. Vores data viser også at mennesker søger efter eksempelvis natursten afhentning, natursten til haven eller natursten til haven. Den data har robot-søgeren yderligere benyttet for, at navigere forbi et utal af tilbud.

  Desuden kan det i data ses, at søgefraserne natursten til haven, natursten pris og natursten pris er aldeles anvendte, og som følge heraf er de også indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgefraserne køb natursten, natursten salg og natursten til haven. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de listede varer, ved at nogle af disse fangede din interesse.

  Natursten bestilles hos store netshops, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Stark.

  Her ses de byer der oftest bestilles natursten til…

  Midtjylland: Herning, Ringkøbing, Brande, Kjellerup, Odder, Åbyhøj, Randers, Hinnerup, Holstebro, Bjerringbro, Malling, Risskov, Silkeborg, Skive, Løsning, Grenaa, Løgten, Mårslet, Lemvig, Ebeltoft, Struer, Skjern, Ry, Beder, Ikast, Hadsten, Aarhus, Hørning, Vejle, Hedensted, Brabrand, Horsens, Tilst, Hammel, Galten, Højbjerg, Lystrup, Hornslet, Egå, Viborg, Hasselager, Skødstrup, Skanderborg

  Sjælland: Køge, Sorø, Nakskov, Næstved, Jyllinge, Solrød Strand, Kalundborg, Skælskør, Slagelse, Fensmark, Holbæk, Herfølge, Nykøbing Falster, Korsør, Ringsted, Tune, Greve, Nykøbing Sjælland, Haslev, Vordingborg, Maribo

  Nordjylland: Aars, Hobro, Sæby, Nørresundby, Hirtshals, Nykøbing Mors, Hadsund, Skagen, Aabybro, Thisted, Svenstrup, Aalborg, Hjørring, Nibe, Brønderslev, Støvring, Frederikshavn

  Hovedstaden: Ishøj, Fredensborg, Dragør, Brøndby, Nivå, Humlebæk, Holte, Lillerød, Værløse, Hedehusene, København, Hundested, Helsinge, Brønshøj, Charlottenlund, Måløv, Rønne, Frederikssund, Gilleleje, Høje Taastrup, Herlev, Taastrup, Ballerup, Ølstykke, Gladsaxe, Tårnby, Kokkedal, Albertslund, Vallensbæk, Gentofte, Hillerød, Nærum, Rudersdal, Birkerød, Stenløse, Hellerup, Vanløse, Snekkersten, Slangerup, Hvidovre, Farum, Frederiksberg, Glostrup, Rødovre, Helsingør, Søborg, Valby, Dyssegård, Frederiksværk, Lyngby, Hellebæk, Hørsholm, Espergærde, Virum, Allerød, Smørumnedre, Roskilde

  Syddanmark: Munkebo, Odense, Middelfart, Sønderborg, Assens, Rødekro, Varde, Otterup, Faaborg, Vejen, Billund, Nyborg, Esbjerg, Haderslev, Vojens, Aabenraa, Bramming, Nordborg, Ringe, Svendborg, Fredericia, Tønder, Kerteminde, Grindsted, Børkop, Kolding, Ribe

  9 gode råd til din online shopping
  1En del online forretninger foreslår nu om stunder flere billige former for levering til natursten. Den mest anvendte er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter pakken når det passer dig. Fragtformen er altså særligt smertefri, og typisk endda den mest letkøbte fragttype.
  2Før nogen handler billige natursten hos en netbutik bør man principielt tyde webshoppens vilkår, dog er det normalt ikke videre spændende. Endvidere er det godt at kunden er omhyggelig omkring de elementære regler der har indvirkning på bestillingen af billige natursten online, fx hvilken bytteret online shoppen garanterer.
  3Den prisbilligste leveringsmetode er utvivlsomt at du selv henter ordren, men det afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens arbejdslager. Den fragtform kan i nogle tilfælde være ultra afgørende i tilfælde af at man har behov for natursten med det samme. Alternativt så frembyder flere netbutikker fragt uden beregning, men i reglen kun såfremt man bestiller for et bestemt beløb.
  4Trustpilot tilbyder nogle gode chancer for at gennemsøge diverse forhenværende kunders iagttagelser og derfor kan det være til hjælp, at du udforsker webshoppens kritik forud for at du handler billige natursten online. Facebook frembringer ligeledes faktisk gode genveje til at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed.
  5Nogle få online forretninger præsterer fragt uden gebyr på natursten, men ofte gælder det kun hvis der bestilles for et bestemt beløb. Ellers burde du udse dig den mest letkøbte leveringstype, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Leveringsformen er gerne omvendt særdeles fleksibel. Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
  6Det er temmelig gnidningsløst for os alle at finde information om priser online på billige natursten hos forskellige e-shops, og på grund af dette præsterer flere e-firmaer levering uden betaling. Dog kan det imidlertid vise sig udbytterigt at tjekke nogle få webshops efter tilbud inden du køber, så man er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
  7Vi anbefaler generelt at undersøge om e-forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er en forsikring om at online virksomheden tilslutter sig de danske retningslinjer, samt at online firmaet nu og da tilses af sagkyndige der kender til lovgivningen. Før nogen køber billige natursten i en shop på nettet kunne man i og for sig gennemgå butikkens betingelser.
  8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig væsentlig i tilfælde af at du mangler produktet fluks, så derfor er det naturligvis meningsfuldt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt på natursten. Masser af online selskaber byder på billig 1 dags fragt på masser af varer, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen placeres forinden et konkret tidspunkt.
  9Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af en ordning, der garanterer folk imod falske internet foretagender. Som alternativ kunne du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du vil afbetale omkostningerne over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk