Byggevarepriser.dk

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tedev.dk/shopnet/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 996

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tedev.dk/shopnet/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 1055

Kampesten pristjek

Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Kampesten, der også bare kaldes kamp, er det man kalder utilhuggede sten. Kampesten er typisk granitsten eller gnejs.

Denne type sten blev brugt indenfor byggeriet i mange år, hvor de blandt andet har været det foretrukne bygningsmateriale til romanske landsbykirker.

I dag bliver kampesten typisk brugt som sikring mod erosion, hvilket kort sagt betyder, at de bliver brugt til at sikre den danske naturskat, da det er stort set umuligt at nedbryde kampesten naturligt.

Hvad kan du bruge kampesten til?

I dag bliver stenen ikke brugt i stor stil til byggeri, hvilket hænger sammen med, at der er kommet andre materialer, der er nemmere at have med at gøre, men det betyder ikke, at den ikke længere har en funktion indenfor arkitektur og design, og i løbet af de sidste par år, er det blevet mere og mere almindeligt at se kampesten i de danske haver.

Her får du en kort gennemgang af et par af de ting, du kan bruge kampesten til.

 1. Den bruges ofte som pyntesten i de danske haver, hvor en bunke sten i kanten af et bed, kan give et enormt flot, rustikt udtryk.
 2. Stenen bruges ofte som værn mod vand, vind og andre elementer, og det kan de også gøre i din have.
 3. Kampesten er ideelle til at indhegne bålpladser.

Anvendelse: til væg til sokkel til haven til støttemur

Mængder: 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 20 kg 500 liter 800 kg 1 m3 1 ton 500 kg 10 kg 25 kg 1000 kg 15 kg

Levering: hent selv i løs vægt i poser i bigbag løst leveret i sække vognlæs afhentning trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge fra, udover blot kampesten.
For en del er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at handle hos en webshop, som tilbyder hjælp til valg af kampesten.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige kampesten fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på lave priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du må overveje hvad du foretrækker.
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed ved de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber produkter fra talrige leverandører, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af kampesten online.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte forretninger, som medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggemarkeder findes i det meste af landet, og på grund af det har flertallet mulighed for at købe online og køre produkterne personligt. Dermed kan man undgå leveringsgebyret, samt tilmed skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig vil du modtage ekstra kyndig assistance fra mennesker der er eksperter i netop kampesten.
Diverse niche netbutikker er små virksomheder, der tit har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller kampesten online hos dem.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få skarpere priser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag cirka 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag over 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kampesten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Godt forarbejde bliver vejen til at lykkes med arbejdet. Du bør overveje at liste en effektiv handlingsplan, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din agenda.
2For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum undersøge vejrvarslen i tiden op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned bedst som du vil i gang med det komplekse byggeprojekt.
3Det er oplagt at få assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. omfangsrige byggeprojekter. Store byggerier skal gerne udføres af flere personer. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
4Det vil vise sig essentielt at du har de nødvendige materialer parat inden du iværksætter arbejdet. Du har fordel af at notere en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og bagefter granske listen, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
5Der kan findes en hel række guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube yder assistance med rigelig udbytterig information, ikke mindst såfremt du bruger engelske søgeord.
6Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig af stor betydning at du har udstyret klar inden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at medregne de tilhørende udgifter i dit budget.
7Forinden du opstarter byggeriet kan det være vanvittigt centralt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Det er fundamentalt at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være økonomisk at nedskrive hver eneste udgiftspost, og dernæst søge sig frem til udgiften ved dem slavisk.
9Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte betinger at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
10Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som sikkerhedshjelm som beskyttelse imod hændelige ulykker. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
11Der præsenterer sig jævnligt pludselige vanskeligheder når det kommer til krævende opgaver, og ergo kan det være vigtigt at der afsættes betragtelig tid i arbejdsplanen, som gør at man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
12Husk at vurdere om du selv bør stå for hele projektet, eller du burde fremskaffe professionel hjælp til delelementer af projektet. Såfremt du benytter eksperthjælp er det lukrativt at tage imod forslag fra forskellige håndværkere.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er hamrende betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er temmelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Populære spørgsmål angående kampesten

 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvad er kampesten?
 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

  Masser af online firmaer tildeler efterhånden diverse forskellige billige leveringsløsninger til kampesten. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså ultra let gængelig, og desuden tillige den billigste leveringsversion.

  Du kunne omvendt afveje for og imod at få pakken bragt til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er beklageligvis en kende dyrere, men til gengæld i høj grad smertefri ift. kampesten online. Den billigste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, som dog afhænger af at du er lige ved online shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstiden på kampesten er ret relevant i tilfælde af at du skal bruge din ordre omgående, så i det øjemed er det selvsagt klogt at vi besigtiger den estimerede leveringstid ved kampesten. En hel del e-butikker i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter online, hvilket er afhængig af at ordren aflægges tidligere end et bestemt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet inden personalet har fri.

  En hel del internet selskaber tilbyder fragt uden gebyr på kampesten online, men for det meste kræver det at du bestiller for en bestemt sum. Alternativt burde du gribe den prisbilligste type af levering, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted.

  En del byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du handler billig kampesten online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder eksempelvis afhentning af kampesten i følgende byer:

  Brabrand, Slagelse, Hedehusene, Greve, Roskilde, Kalundborg, Brønderslev, Taastrup, Helsingør, Kolding, Aarhus, Brønshøj, Brøndby, Risskov, Ringsted, Haslev, Rudersdal, Thisted, Allerød, Åbyhøj, Herning, Ølstykke, Svendborg, Stenløse, Højbjerg, Grenaa, Jyllinge, Tårnby, Lystrup, Odder, Næstved, Lillerød, Vejle, Holbæk, Nyborg, Silkeborg, Hvidovre, Køge, Frederikshavn, Aalborg, Farum, Middelfart, Dragør, Holstebro, Fredericia, Vallensbæk, Korsør, Skive, Frederikssund, Glostrup, Nakskov, Ishøj, Ikast, Birkerød, Albertslund, Rønne, Charlottenlund, Vanløse, Aabenraa, Solrød Strand, Frederiksværk, Lyngby, Herlev, Varde, Struer, Hjørring, Haderslev, Horsens, Randers, Frederiksberg, Kokkedal, Ballerup, Søborg, Gentofte, Hedensted, Gladsaxe, Esbjerg, Nærum, Nørresundby, Virum, Odense, Valby, Hobro, Sønderborg, Vordingborg, Skanderborg, Viborg, Nykøbing Falster, København, Rødovre, Hørsholm, Hillerød, Tilst, og Værløse, .

  Klik-og-hent for kampesten er muligt i alle områder af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark).

  Ved kig i tendenserne bliver det klart, at online shoppere mange gange kigger efter eksempelvis billig kampesten og køb kampesten. Derudover oplever vi som regel internet shoppere søge efter bl.a. kampesten online, kampesten priser og kampesten tilbud, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma og Stark.

  Spar penge på kampesten

  Det er ret let gængeligt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige kampesten online i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og til gengæld har de fleste e-firmaer set sig nødsaget til at reducere prisen på kampesten betragteligt, og i øvrigt frembyde fragt uden gebyr.

  Men det kan til hver en tid blive profitabelt at kigge forbi visse butikker på nettet efter tilbud på kampesten online forinden du gennemfører din handel, så man er garanteret at antage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Du bør trods alt være klar over, at ifald en butik på nettet afsætter billige kampesten online på tilbud til en pris der er overordentlig billig, kunne det mange gange være en varsel om en uærlig online shop. Kortkøb er heldigvis indbefattet af en forordning, hvilket passer på køberen imod uærlige shops på nettet.

  Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at klare omkostningerne til kampesten af flere omgange. Det fås som regel i online nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

  Ses der på tallene er det klart, at online shoppere ofte søger bl.a. kampesten online og kampesten priser. Derudover oplever vi ofte online shoppere lede efter fx køb kampesten, kampesten tilbud og billig kampesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Det var godt !” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til væg til sokkel til haven til støttemur

  Mængder: 1000 kg 500 liter 15 kg 10 kg 20 kg 25 kg 1 ton 500 kg 1 m3 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 800 kg

  Levering: løst leveret i sække afhentning i bigbag vognlæs hent selv i poser i løs vægt trailer

  Kig på tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot genererer helt gode chancer for at se nøjere på adskillige eksisterende køberes vurderinger og derved går vi ind for, at du iagttager online shoppens vurderinger forinden du bestiller billige kampesten online.

  Facebook indebærer lignende forholdsvis nyttige chancer for at få et kig ind i e-firmaets troværdighed. Her ses endda internet handler hvor folk kan afgive en kritik af deres købsoplevelse, som ydermere kan anvendes til at afveje kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen shopper billige kampesten online i en internet handler burde man uden tvivl få overblik over e-butikkens forretningsvilkår, men det er ofte ikke specielt ophidsende, særligt hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

  En anden valgmulighed kan være at granske om online forhandleren er medlem af e-mærket, siden det kan være et kendetegn for at online forretningen efterfølger de officielle regler, udover at internet shoppen regelmæssigt tilses af jurister som er meget fortrolige reglerne.

  Desuden tilbydes du chance for opbakning, såfremt du møder problemer ved dit indkøb af kampesten. Ligeledes tilråder vi at køber er påpasselig med de mest essentielle vilkår der influerer på købet af kampesten online, f.eks. den bytteret e-handlen lover.

  I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadigvæk beholder sin kvitteringsmail, så man altid vil kunne eftervise købet af kampesten, uafhængig af om man handler hos Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen eller Stark.

  Anders Poulsen gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Charlotte Olsen gav 4 stjerner

  Quick expedit

  Else gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Marianne Thomsen gav 4 stjerner

  God webshop

  Kampesten fra e-forretninger

  Trustpilot yder uden sammenligning fine chancer for at dechifrere diverse aktuelle brugeres omtaler med køb af kampesten og af den grund er det smart, at du gennemgår internet forhandlerens anmeldelser før du bestiller kampesten på nettet.

  Facebook byder på endvidere aldeles fantastiske metoder til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle internet handler som giver kunderne mulighed for at levere en evaluering af ordreforløbet, hvilket tillige burde bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er for bestilling af kampesten.

  Inden man handler kampesten på nettet

  Forud for at folk køber kampesten på en e-butik bør man når alt kommer til alt løbe igennem forhandlerens handelsvilkår, det er dog for det meste et tidskrævende projekt.

  Et andet alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være en indikator for at e-firmaet efterkommer de officielle regler, foruden at online forhandleren en gang i mellem revideres af sagkyndige som kender lovene på området for salg af kampesten på nettet.

  Det er en rigtig god anledning til opbakning, når du oplever problemer ved din handel. Derudover er det klogt at kunden er påpasselig med de mest aktuelle bestemmelser i forbindelse med bestillingen.

  Levering af kampesten

  Masser af online forhandlere tildeler heldigvis alverdens leveringsmetoder. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter kampestenene, hvilket står og falder med at du har bopæl nær e-butikkens bopæl.

  Antal dages levering er naturligvis særdeles bestemmende om vi står og skal bruge kampestenene med det samme, og herved er det øjensynligt afgørende at du checker den estimerede leveringstid ved kampesten – men vær påpasselig da det er afhængig af at transaktionen realiseres før et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produktet klargjort forinden logistikmedarbejderne får fri.

  Flere netbutikker yder fragt uden beregning på kampesten, men for det meste under forudsætning af at du aftager for et bestemt beløb.

  Tilbudene der er fremvist i den her oversigt er søgt frem af websitets søgemekaniske. Denne har hurtigt scannet tusindvis af tilbud for at finde de af de tilbud der relaterer sig mest muligt til kampesten, og som den af den grund beregner matcher din søgeintention bedst.

  Foruden den søgetekst du skrev på Google har den også indregnet søgeudtryk, som den kan se at andre med stor sandsynlighed bruger i forbindelse med det, eksempelvis bedste kampesten eller kampesten tilbud foruden søgeudtryk som kampesten pris og kampesten i bigbags.

  Den information kan den benytte som yderligere information for at kunne præsentere de mest relevante varer. Vi kan også se at andre mennesker eksempelvis leder efter kampesten leveret, kampesten til haven eller kampesten til mur. Den her data har robotten også brugt for, at finde vej forbi ekstremt mange produkter.

  I øvrigt viser vores data, at søgeordene kampesten til kirke, bedste kampesten og kampesten hent selv er ekstremt anvendte, og af den grund er de ligeledes medregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeordene kampesten til mur, kampesten leveret og kampesten til støttemur. Vores ønske er at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, ved at bare et enkelt af disse faldt i din smag.

  Kampesten erhverves igennem markedsledende byggekæder, eksempelvis Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma og Jem og Fix.

  Her ses de byer der oftest bestilles kampesten til…

  Sjælland: Nakskov, Sorø, Herfølge, Haslev, Fensmark, Køge, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Slagelse, Vordingborg, Nykøbing Falster, Maribo, Næstved, Jyllinge, Korsør, Skælskør, Greve, Solrød Strand, Tune, Kalundborg, Ringsted

  Nordjylland: Hjørring, Nykøbing Mors, Aabybro, Hobro, Hadsund, Frederikshavn, Aars, Brønderslev, Thisted, Sæby, Nibe, Støvring, Skagen, Nørresundby, Svenstrup, Hirtshals, Aalborg

  Midtjylland: Odder, Risskov, Ringkøbing, Løsning, Viborg, Bjerringbro, Ry, Horsens, Kjellerup, Tilst, Ebeltoft, Beder, Holstebro, Struer, Hedensted, Hornslet, Mårslet, Hørning, Åbyhøj, Lemvig, Hasselager, Skanderborg, Hadsten, Hinnerup, Aarhus, Ikast, Galten, Højbjerg, Skive, Skødstrup, Herning, Løgten, Hammel, Egå, Grenaa, Malling, Silkeborg, Lystrup, Vejle, Randers, Skjern, Brande, Brabrand

  Hovedstaden: Smørumnedre, Kokkedal, Taastrup, Tårnby, Gilleleje, Frederiksberg, Hellerup, Dragør, Farum, Slangerup, Helsinge, Rudersdal, Gladsaxe, Espergærde, Høje Taastrup, Frederikssund, Måløv, Nærum, Herlev, Roskilde, Søborg, Hedehusene, Virum, Humlebæk, Ballerup, Værløse, Vallensbæk, Gentofte, Hillerød, Stenløse, Dyssegård, Lillerød, Hvidovre, Albertslund, Lyngby, Charlottenlund, Rønne, Helsingør, Snekkersten, Hørsholm, Glostrup, Holte, Rødovre, Brøndby, Fredensborg, Ølstykke, Allerød, Hellebæk, Frederiksværk, Valby, Nivå, Vanløse, Hundested, Ishøj, Brønshøj, København, Birkerød

  Syddanmark: Grindsted, Svendborg, Fredericia, Esbjerg, Rødekro, Sønderborg, Assens, Varde, Middelfart, Aabenraa, Munkebo, Ribe, Nordborg, Odense, Vojens, Otterup, Ringe, Tønder, Børkop, Vejen, Faaborg, Bramming, Kolding, Haderslev, Billund, Kerteminde, Nyborg

  9 tips til når du køber online
  1En hel del outlets på nettet præsterer fragt uden betaling på kampesten, men tit kun ifald der handles for en konkret sum. Ellers bør du snuppe den mest prisbevidste fragtmetode, som ofte vil være at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Denne er sædvanligvis desuden usædvanlig bekvem. Den mest billige mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
  2Den prisbilligste løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved internet forhandlerens adresse. Den leveringstype er jo særdeles bestemmende såfremt vi står og skal bruge kampesten om et øjeblik. Alternativt så tilbyder visse online selskaber portofri levering, men i de fleste tilfælde kræver det at der indkøbes for et konkret beløb.
  3Trustpilot fører til flere solide genveje til at evaluere adskillige andre brugeres evalueringer og herved er det smart, at du sonderer e-butikkens vurderinger inden du handler billige kampesten online. Facebook giver dig endvidere temmelig fantastiske genveje til at få indblik i internet webshoppens pålidelighed.
  4Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, da det er en påvisning af at internet virksomheden opretholder de opstillede regler, samt at online forhandleren undertiden besøges af sagkyndige som forstår de gældende bestemmelser. Før nogen bestiller billige kampesten hos en shop på nettet burde de til hver en tid studere e-butikkens regler.
  5Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af et reglement, der sikrer os overfor uoprigtige internet handler. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at dække regningen senere.
  6En masse online forhandlere tildeler i dag diverse forskellige billige leveringsmidler til kampesten. En af dem der er mest populær er i øjeblikket pakkeshoppen, som gør at du kan hente bestillingen når du har lyst. Løsningen er jo ret så ukompliceret, og ofte derudover den mindst kostelige leveringsmetode.
  7Det er jo i høj grad praktisk for forbrugerne at finde tilbud online på billige kampesten i blandt forskellige e-shops, og på grund af dette garanterer flertallet af internet handler i Danmark fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det ikke desto mindre være smart at granske et par firmaer på nettet efter rabat og tilbud forud for at du køber, så du er tryg ved at modtage den bedste pris.
  8Fragttiden kan i nogle tilfælde være virkelig vital om man mangler dine nye varer med det samme, og derfor er det ret centralt at vi tjekker den forventede leveringstid for kampesten. Temmelig mange e-forretninger tilsiger billig levering på næste hverdag på utallige produkter, men vær på vagt da det påkræver at transaktionen realiseres forud for et aftalt klokkeslæt.
  9Inden folk bestiller billige kampesten i en forhandler på nettet kan de faktisk betragte dens forretningsvilkår, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde. Endvidere stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vedtægter der har indvirkning på shopping af billige kampesten online, fx hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden tilsikrer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk