Byggevarepriser.dk

Fugtmåler

BM31 Fugtmåler
774 kr.
Se produkt
Fugtmåler T610
8.498 kr.
Se produkt
Fugtmåler til træ EM 4G
440 kr.
Se produkt
Fugtmåler overflade T660
2.499 kr.
Se produkt
Fugtmåler T510 med nåle Kgk
2.499 kr.
Se produkt
BM22 Fugtmåler med nåle
249 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 m. kuffert og tilbehør
6.744 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 (kun instrumentet)
4.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du kan få hjælp til valg af fugtmåler.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor skal man kende firmaets handelsbetingelser.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ i de store byggecentre.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige fugtmåler fra webshop til webshop. Nogle tilbyder de bedste priser, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Flere byggecentre udbyder et stort varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot fugtmåler.
Det er selvsagt super relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra forskellige specialbutikker, og så kan du købe fra et stort sortiment af fugtmåler online.
De store byggekæder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og takket være dette har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derved kan man spare fragtomkostningen, og sågar have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at handle fugtmåler online hos dem.
Alverdens nichebutikker på nettet står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette bør du få en høj grad af kompetent vejledning fra folk der er specialister i lige præcis fugtmåler.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

fugtmåler bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

fugtmåler silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

fugtmåler harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

fugtmåler jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af ca. 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du med fordel kan sikre dig hjælp fra en fagmand til dele af det. Ifald du skal have hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at lede efter priser fra flere virksomheder.
2I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at projektet har betydning for naturen.
3Der er et stort udvalg af guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder ekstremt meget gavnlig viden, ikke mindst såfremt du benytter engelske søgeord.
4Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette skal du ofte lægge mærke til vejrvarslen lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at piske ned når du netop er midt i det komplicerede byggeprojekt.
5Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en gennemarbejdet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Vær konkret idet du laver din agenda.
6Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det blive ganske betydningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Det kan være til god gavn at indhente hjælp til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er krævende byggeprojekter. Store opgaver behøver flere mennesker. Dertil bliver det mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
8Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig erstatteligt at du har udstyret tilgængeligt idet du iværksætter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at medtage disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
9Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for arbejdet, så man har styr på omkostningerne. Det må være sundt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man kunne gennemgå beløbet for dem alle sammen.
10Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige udfordringer i tilfælde med store byggeprojekter, og derfor kan det være essentielt at man har afsat nok tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
11Du må nødig forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som beskytter dig mod mulige ulykker. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
12Det bliver værdifuldt at du har de relevante materialer klar til brug inden du går i krig med byggeriet. Du har fordel af at sammenfatte en overskuelig liste med alt der er nødvendige, og som det næste gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

digital, elektrisk, gulv, professionel, Bosch, Duro, Morsø, Rawlink, Ryobi, Stanley, beton, brænde, campingvogn, hjemmet, indendørs, jord, kælder, murværk, træ, udendørs, væg

Hvilken leveringsmanér er bedst?

En række online virksomheder frembyder i dag flere billige leveringsudgaver til fugtmåler. En der er meget almindelig er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig særligt praktisk, og typisk endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.

Du bør også forsøge at vælge at få leveret hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Den er i regelen et hak dyrere, men også ekstremt let gængelig ved køb af fugtmåler online. Den billigste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men det betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på fugtmåler kan vise sig at være rigtig central når du mangler dine nye produkter inden for kort tid, og herved er det naturligvis afgørende at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid på fugtmåler. En del e-butikker i Danmark – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter online, men vær vagtsom da det er afhængig af at handlen gemmenføres før et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne ekspederet før medarbejderne tager hjem.

Nogle få e-firmaer tilbyder levering uden beregning på fugtmåler online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der aftages for et bestemt beløb. Som alternativ skal du udvælge den billigste leveringsmanér, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

De fleste byggecentre giver click-and-collect hvor du køber billig fugtmåler hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne tildeler fx afhentning af fugtmåler i disse byer:

Frederiksværk, Ikast, Frederikssund, Nakskov, Korsør, Randers, Gentofte, Vallensbæk, Gladsaxe, Virum, Kalundborg, Kolding, Roskilde, Herning, Hvidovre, Frederikshavn, Ringsted, Svendborg, Horsens, Odder, Vordingborg, Hjørring, Værløse, Søborg, Ishøj, Sønderborg, Køge, Viborg, Haderslev, Holstebro, Silkeborg, Herlev, Højbjerg, Glostrup, Vejle, Esbjerg, Nykøbing Falster, Varde, Tilst, Frederiksberg, Brønderslev, Hedehusene, Rødovre, Farum, Helsingør, Aarhus, Middelfart, Hobro, Taastrup, Aabenraa, Åbyhøj, Rønne, Stenløse, København, Birkerød, Brønshøj, Ølstykke, Nørresundby, Lyngby, Kokkedal, Brabrand, Skive, Holbæk, Odense, Hørsholm, Vanløse, Aalborg, Rudersdal, Nærum, Valby, Skanderborg, Dragør, Thisted, Grenaa, Albertslund, Nyborg, Haslev, Fredericia, Lillerød, Charlottenlund, Struer, Solrød Strand, Hillerød, Jyllinge, Lystrup, Greve, Ballerup, Brøndby, Allerød, Slagelse, Tårnby, Hedensted, Næstved, og Risskov, .

Klik-og-hent ift. fugtmåler er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland).

Ved kig i tendenserne står det klart, at internetbrugere ofte efterspørger fx fugtmåler tilbud og køb fugtmåler. Vi ser derudover typisk online shoppere søge efter eksempelvis fugtmåler online, fugtmåler priser samt billig fugtmåler, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på fugtmåler

Det er jo efterhånden usædvanlig ligetil for købere at søge sig frem til tilbud på billige fugtmåler online fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og så har en hel del online varehuse ikke kunne slippe for at nedbringe prisniveauet på fugtmåler betragteligt, og endda garantere billig levering.

Derfor kan det immervæk vise sig gavnligt at checke indtil flere internet butikker efter tilbud og udsalg på fugtmåler online før du færdiggør din shopping, sådan at man er tryg ved at antage den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Du bør imidlertid være så påpasselig, at ifald en shop reklamerer billige fugtmåler online for en pris som anses for urealistisk billig, så er det i nogle tilfælde være et tegn på en svindel netbutik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfattet af en forordning, der redder en imod uoprigtige netshops.

Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale betalingen af fugtmåler over et længere tidsrum. Det fås ofte i online nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at netshoppere tit søger eksempelvis køb fugtmåler og billig fugtmåler. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere lede efter fx fugtmåler tilbud, fugtmåler priser og fugtmåler online.

Udforsk andre menneskers anmeldelser

Trustpilot forærer dig immervæk ønskværdige genveje til at tolke en stor gruppe eksisterende konsumenters reflektioner og derfor går vi ind for, at du analyserer online butikkens omtaler forinden du bestiller billige fugtmåler online.

Facebook fremskaffer tilsvarende nogle strålende løsninger til at få indblik i online firmaets kundetilfredshed. Her er der nogle firmaer på nettet hvor det er muligt at skrive en kritik af ordreforløbet, som på samme måde kan drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige fugtmåler online i en internet virksomhed bør de i virkeligheden gennemlæse dens vilkår, dog er det ofte en tidskrævende opgave, særligt med de kendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne være at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, hvilket burde være et sympol på at internet virksomheden lever op til de danske retningslinjer, og at e-forhandleren ofte besigtiges af sagkyndige der har meget erfaring med de gældende regler.

Dette er desuden en god chance for at få hjælp, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder ved dit indkøb af fugtmåler. Tilsvarende går vi ind for at kunden er vaks omkring de grundlæggende retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af fugtmåler online, for eksempel den returret e-shoppen har.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, således man fremadrettet kan vidne om bestillingen af fugtmåler, uanset om man handler hos Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller Bygma.

Rasmus B gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Morten R gav 4 stjerner

Bestilte online

Lene Olsen gav 5 stjerner

Udmærket

Kirsten A gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden kan være ultra central hvis vi står og skal bruge din pakke med det samme, så herved er det selvfølgelig klogt at man besigtiger den anslåede leveringstid på fugtmåler. En stor portion online butikker stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varenumre, som dog er afhængig af at du når at bestille forinden et fastslået tidspunkt.
2Trustpilot byder på uden sammenligning sikre chancer for at evaluere mange nuværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette støtter vi, at du eksaminerer e-forhandlerens anmeldelser forud for at du handler billige fugtmåler online. Facebook bringer dig ligeledes en række nyttige chancer for at få en idé om e-firmaets popularitet.
3Mange internet forhandlere giver i dag diverse forskellige billige leveringsmåder til fugtmåler. En af favoritterne er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså meget fleksibel, og mange gange endvidere den billigste leveringstype.
4Vi slår generelt et slag for at se om webbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er en sikkerhed for at online firmaet forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at internet forretningen tit kigges til af fagmænd som er meget bekendte med de gældende regler. Inden nogen shopper billige fugtmåler i en e-shop behøver de i reglen få overblik over shoppens vilkår.
5Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en ordning, der forsvarer kunden overfor snydagtige internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere omkostningerne over flere uger.
6Den prisbilligste leveringsmetode er unægtelig at hente varerne selv, men den løsning beroer på at du befinder dig nær internet forretningens tilholdssted. Den leveringstype er naturligvis ualmindeligt vital hvis man står og skal bruge fugtmåler straks. Alternativt så yder en hel del internet butikker fragt uden gebyr, men tit kun når der shoppes for en konkret sum.
7Visse shops på nettet frembyder fragt uden beregning på fugtmåler, men i mange tilfælde kun ifald du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt kunne du snuppe den mest billige leveringsudgave, hvilket tit vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted. Muligheden bliver tit endda ret let. Den mest billige type af levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
8Det er efterhånden ekstremt smertefrit for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige fugtmåler i blandt flere online forretninger, og med det motiv yder flere forhandlere på nettet fri fragt. Trods dette kan det imidlertid være udbytterigt at undersøge et par forskellige online firmaer efter billige priser før du bestiller, sådan at man er garanteret at skaffe sig den laveste pris.
9Forud for at nogen bestiller billige fugtmåler i en internet handler behøver de helt sikkert have øje for virksomhedens handelsaftale, dog er det gerne et tidskrævende arbejde. Herudover går vi ind for at køber er påpasselig med de væsentligste retningslinjer der har indflydelse på shopping af billige fugtmåler online, for eksempel hvilken bytteret netbutikken har.