Byggevarepriser.dk

Fugtmåler til jord

BM31 Fugtmåler
774 kr.
Se produkt
Fugtmåler T610
8.498 kr.
Se produkt
Fugtmåler til træ EM 4G
440 kr.
Se produkt
Fugtmåler overflade T660
2.499 kr.
Se produkt
Fugtmåler T510 med nåle Kgk
2.499 kr.
Se produkt
BM22 Fugtmåler med nåle
249 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 m. kuffert og tilbehør
6.744 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 (kun instrumentet)
4.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et enormt udvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot fugtmåler til jord.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at handle hos et online byggecenter, hvor du kan få hjælp til valg af fugtmåler til jord.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Hvis du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man læse netbutikkens regningslinjer.
Der kan være forskel på priserne på billige fugtmåler til jord alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på gode priser, imens øvrige tilbyder faglig sparring. Du må tænke over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra talrige producenter, og hermed kan du shoppe fra et stort sortiment af fugtmåler til jord online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, som kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og af den grund har kunderne mulighed for at købe online og fragte varerne selv. Dermed kan du undgå leveringsomkostningen, samt tilmed hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops producerer selv de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få en skarpere pris.
Majoriteten af niche webshops er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler fugtmåler til jord online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor vil du modtage mere anvendelig vejledning fra personale med specialistviden i lige præcis fugtmåler til jord.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
fugtmåler til jord silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

fugtmåler til jord jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

fugtmåler til jord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

fugtmåler til jord bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For udendørs opgaver kan vejret få en essentiel rolle. Således bør du hyppigt kigge på vejrvarslen i forbindelse med starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at stå ned i stænger bedst som du er startet på dit komplekse byggeprojekt.
2Man bør for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at du har udstyret disponibelt idet du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at tillægge de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
3Du bør regne på om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør anskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du søger assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld håndværkere.
4Planlægning er kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at have en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din strategi.
5Du må ikke nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning bl.a. sikkerhedssko som beskytter dig mod hændelige risici. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
6Der præsenterer sig uden tvivl overraskende problemer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og følgelig er det væsentligt at der afsættes nok plads i kalenderen, som bidrager til at man er selvsikker på at komme i mål.
7Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder nyttig oplysning, i særlig grad ifald man leder på engelsk.
8Det viser sig at have noget at sige at have de presserende materialer klar forud for at du går i krig med byggeprocessen. Du får god gavn af at notere en punktforms note som indeholder de materialer der skal bruges, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
9I nogle tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet når renoveringen hjælper miljøet. Støtten beroer altså på at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
10Ofte vil det være fornuftigt at lave et regnskab for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive behjælpeligt at nedfærdige alle omkostninger, og herefter finde frem til online tilbud på dem én og én.
11Inden du iværksætter arbejdet kan det være aldeles centralt at man sikrer sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
12Det er en god idé at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er omfangsrige byggerier. Omfangsrige opgaver skal gerne udføres af flere personer. Derudover vil det være mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er rigtig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Mange e-butikker tildeler i øjeblikket diverse billige metoder til levering til fugtmåler til jord. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså ualmindeligt fremkommelig, og typisk derudover den mest billige mulighed for levering.

Du kunne endvidere tænke over at vælge at få udbragt til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Denne er gerne lidt mere pebret, men på den anden side særligt smertefri med fugtmåler til jord online. Den mest betalelige form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til internet firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på fugtmåler til jord kan være rigtig bestemmende såfremt du skal bruge varerne fluks, og herved er det relativt vigtigt at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på fugtmåler til jord. En masse internet forhandlere – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – yder billig 1 dags fragt på deres primære varenumre online, som imidlertid tager udgangspunkt i at orden realiseres forinden et besluttet klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forud for at pakkepersonalet har fri.

Visse e-forhandlere byder på levering uden omkostninger på fugtmåler til jord online, men oftest er det betinget af at du shopper for en fastsat sum. I øvrigt må du foretrække den mindst kostelige slags levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få bragt varerne til et udleveringssted.

Mange netshops udlover click-and-collect hvor man køber billig fugtmåler til jord online men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne udlover blandt andet klik-og-hent på fugtmåler til jord i følgende områder:

Taastrup, Lillerød, Hørsholm, Allerød, Kalundborg, Ølstykke, Korsør, Holstebro, Aabenraa, Slagelse, Vanløse, Køge, Ballerup, Tårnby, Holbæk, Frederikssund, Grenaa, Risskov, Ringsted, Gentofte, Skanderborg, Højbjerg, Jyllinge, Næstved, Fredericia, Svendborg, Hobro, Sønderborg, Nørresundby, Greve, Valby, København, Odder, Stenløse, Værløse, Rødovre, Thisted, Dragør, Brønderslev, Hvidovre, Tilst, Lystrup, Brøndby, Brønshøj, Søborg, Vallensbæk, Frederikshavn, Albertslund, Viborg, Kolding, Helsingør, Hedehusene, Solrød Strand, Randers, Brabrand, Birkerød, Aarhus, Hjørring, Haderslev, Esbjerg, Nyborg, Varde, Kokkedal, Vordingborg, Glostrup, Haslev, Åbyhøj, Rudersdal, Virum, Hedensted, Frederiksværk, Herlev, Aalborg, Charlottenlund, Nærum, Ishøj, Frederiksberg, Nakskov, Vejle, Hillerød, Ikast, Nykøbing Falster, Silkeborg, Skive, Gladsaxe, Struer, Rønne, Lyngby, Herning, Middelfart, Horsens, Roskilde, Odense, og Farum, .

Klik-og-hent for fugtmåler til jord er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved kig i statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger for eksempel fugtmåler til jord online og billig fugtmåler til jord. Man ser derudover tit mennesker søge efter eksempelvis køb fugtmåler til jord, fugtmåler til jord tilbud samt fugtmåler til jord priser, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark og Silvan.

Den bedste pris på fugtmåler til jord

Det er jo efterhånden ret så praktisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige fugtmåler til jord online hos flere internet outlets, og for det har adskillige online selskaber fundet det nødvendigt at sænke udsalgspriserne på fugtmåler til jord helt i bund, og i øvrigt garantere fragt uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre være nyttigt at sammenligne nogle enkelte netshops efter billige priser på fugtmåler til jord online inden du køber, således at man er sikret at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Du bør trods alt ikke undervurdere, at såfremt en internet shop markedsfører billige fugtmåler til jord online for en pris som kan ses som utrolig billig, så er det mange gange være et faresignal om en uærlig online webshop. Handler med kort er på den anden side indbefattet af et regelsæt, som beskytter en imod snydagtige internet forretninger.

Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du benytte en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at betale omkostningerne til fugtmåler til jord over flere uger. Dette fås som regel i nichefokuserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og 10-4.

Når man ser på søgedata står det markant, at internet shoppere tit søger efter for eksempel fugtmåler til jord online og køb fugtmåler til jord. Foruden dette ser man som regel netshoppere lede efter blandt andet fugtmåler til jord tilbud, fugtmåler til jord priser samt billig fugtmåler til jord.

Læs tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot leverer i højeste grad fortræffelige løsninger til at fortolke diverse tidligere kunders oplevelser og herved stiller vi forslag om, at du tolker e-shoppens ratings inden du bestiller billige fugtmåler til jord online.

Facebook resulterer i for øvrigt aldeles anstændige muligheder for at få kendskab til online shoppens popularitet. Derudover ses mange forhandlere på nettet hvor du kan levere en anmeldelse af deres køb, som tilmed kan udnyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige fugtmåler til jord online hos en e-shop burde man de facto bese virksomhedens handelsbetingelser, men det er tit en omfattende opgave, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Et alternativ er at undersøge hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, da det skulle være en sikring om at online firmaet opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, og at internet forretningen fra tid til anden gennemses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Det giver dig anledning til at få assistance, hvis du forvoldes vanskeligheder som følge af din bestilling af fugtmåler til jord. I øvrigt støtter vi at køber er sat ind i de mest vitale bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af fugtmåler til jord online, for eksempel den bytteret forretningen kører med.

Her er det ydermere relevant, at man når som helst opbevarer ens faktura, så man i fremtiden vil kunne bevidne sit køb af fugtmåler til jord, uafhængig af om man handler fra 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark eller Davidsen.

Michael Kristensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Ole J gav 4 stjerner

Har handlet der før

Jørgen L gav 5 stjerner

Fremragende!

Tina H gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til online shopping
1Trustpilot frembyder stort set gavnlige muligheder for at vurdere en stor gruppe nuværende konsumenters omtaler og derved anbefaler vi, at du tjekker e-forhandlerens anmeldelser forud for at du bestiller billige fugtmåler til jord online. Facebook frembringer desuden rigtig fine muligheder for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
2Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, siden det burde være en indikation om at netshoppen efterlever de opstillede regler, og at webshoppen rutinemæssigt revurderes af specialister som kender retningslinjerne. Før nogen bestiller billige fugtmåler til jord på en butik kunne man ideelt set kigge på webbutikkens betingelser.
3Fragtperioden er jo super betydningsfuld om vi har behov for dine nye produkter nu og her, så herved er det i sandhed essentielt at du gransker leveringstiden ved fugtmåler til jord. De fleste firmaer på nettet yder billig 1 dags levering på mange af butikkens produkter, men vær påpasselig da det afhænger af at bestillingen laves tidligere end et givent klokkeslæt.
4Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, hvilket betinges af at du opholder dig tæt på online webshoppens hjemsted. Den fragtmetode kan være ualmindeligt vital ifald man har brug for fugtmåler til jord lige om lidt. Alternativt så garanterer en række online varehuse levering uden beregning, men typisk kun ifald der aftages for en fastsat sum.
5Det er i dag temmelig bekvemt for os alle at undersøge tilbud online på billige fugtmåler til jord hos flere online webshops, og altså tilbyder flere internet butikker levering uden beregning. Til gengæld kan det alligevel vise sig lønnende at prøve nogle få online webshops efter billige priser før du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris.
6Før folk shopper billige fugtmåler til jord i en forretning på nettet burde de i reglen løbe igennem e-shoppens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig spændende. Derudover rekommanderer vi at køberen er hensynstagende til de væsentligste betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige fugtmåler til jord online, fx hvilken returpolitik online webshoppen lover.
7Enkelte online webshops byder på portofri levering på fugtmåler til jord, men tit er det kun gældende hvis man køber for et konkret beløb. I øvrigt kunne man udvælge den mindst kostelige type af levering, som tit vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen bliver gennemsnitligt også særligt let. Den mindst kostelige metode til levering er unægtelig at hente ordren selv.
8Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af et regelsæt, der assisterer dig som køber imod snydagtige online firmaer. Som alternativ kunne du drage nytte af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække pengene over et længere tidsrum.
9En række internet shops foreslår nu en række forskellige billige leveringsmuligheder til fugtmåler til jord. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Denne er jo særdeles uproblematisk, og desuden endda den mest betalelige type af levering.