Byggevarepriser.dk

Professionel Fugtmåler

BM31 Fugtmåler
774 kr.
Se produkt
Fugtmåler T610
8.498 kr.
Se produkt
Fugtmåler til træ EM 4G
440 kr.
Se produkt
Fugtmåler overflade T660
2.499 kr.
Se produkt
Fugtmåler T510 med nåle Kgk
2.499 kr.
Se produkt
BM22 Fugtmåler med nåle
249 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 m. kuffert og tilbehør
6.744 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 (kun instrumentet)
4.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige professionel fugtmåler hos de forskellige online byggecentre. En del har billige priser, og øvrige giver faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
For nogle er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af professionel fugtmåler.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare professionel fugtmåler.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Når du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Det er først og fremmest et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige specialbutikker, så du kan købe fra et stort udvalg af professionel fugtmåler online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og derved har mange mulighed for at handle online og køre materialerne på egen hånd. Af den grund kan du slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet få varerne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette får du formentlig ekstra anvendelig sparring fra mennesker der er specialister i lige præcis professionel fugtmåler.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller professionel fugtmåler online på deres hjemmeside.
Størstedelen af specialiserede webshops producerer selv varerne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

professionel fugtmåler silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

professionel fugtmåler jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

professionel fugtmåler harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

professionel fugtmåler bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Potentielt kan det blive afgørende at du har de påkrævede materialer til disposition forinden du påbegynder din byggeproces. Du kan med fordel lave en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og derefter efterse oversigten, med øje for at du er tryg ved at alt er som det skal være.
2Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedssko som skåner dig imod mulige risici. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
3Man må aldrig fattes udstyr. Tit vil det vise sig meningsfuldt at have udstyret ved hånden når du indleder byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de her omkostninger i det økonomiske overblik.
4Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. Støtten er altså afhængig af at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
5Forinden du starter byggeriet kan det vise sig ufatteligt fornuftigt at have styr på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrforudsigelserne når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med det komplicerede projekt.
7Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når der er tale om væsentlige projekter. Store ting kræver flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
8Det er essentielt at have lavet et regnskab for byggeriet, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive fordelagtigt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man bør finde frem til den billigste pris på dem én og én.
9Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube kan hjælpe med temmelig meget anvendelig viden, særligt hvis man bruger den engelske version.
10Planlægning er nøglen til succes med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en klar arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter køreplanen.
11Måske det ville være relevant at overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde tilkøbe professionel assistance til dele af arbejdet. Forudsat at du benytter professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at søge tilbud fra diverse entreprenører.
12Der kommer altid uforudsigelige problemstillinger når det handler om avancerede opgaver, og derfor vurderes det vigtigt at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er meget godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er enormt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Masser af online outlets frembyder i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsmodeller til professionel fugtmåler. En af de mest benyttede er nu om dage pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Metoden er nemlig ultra let gængelig, samt ofte derudover den prisbilligste form for fragt.

Du kunne endvidere beslutte dig for at vælge at få leveret til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig af og til en tak mere pebret, men på den anden side særdeles bekvem med professionel fugtmåler online. Den mest billige mulighed for levering er unægtelig selv at hente produkterne, men det nødvendiggør at du bor lige ved online forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på professionel fugtmåler er temmelig relevant forudsat vi står og skal bruge din ordre inden for kort tid, så herved er det ret relevant at man efterser den anslåede leveringsdato ved professionel fugtmåler. Adskillige online outlets – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre online, hvilket påkræver at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få pakken klar inden medarbejderne tager hjem.

En række e-shops i Danmark sikrer fragt uden betaling på professionel fugtmåler online, men ofte under forudsætning af at der bestilles for en konkret pris. Ellers skulle man snuppe den billigste mulighed for levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted.

Mange byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig professionel fugtmåler online men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark og Harald Nyborg. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på professionel fugtmåler i disse områder:

Skanderborg, Jyllinge, Frederikshavn, Kalundborg, Gentofte, Frederiksberg, Silkeborg, Aarhus, Hedehusene, Aabenraa, Taastrup, Køge, Vejle, Lystrup, Ringsted, Sønderborg, Kokkedal, Esbjerg, Holstebro, Glostrup, Ikast, Hvidovre, Frederiksværk, Farum, Værløse, Ballerup, Herlev, Korsør, Thisted, Brøndby, Kolding, Grenaa, Nakskov, Rudersdal, Lyngby, Holbæk, Dragør, Gladsaxe, Nyborg, Rødovre, Herning, Nørresundby, Aalborg, Hjørring, Nærum, Vallensbæk, Hørsholm, Albertslund, Brabrand, Ølstykke, Middelfart, Hedensted, Rønne, Lillerød, Charlottenlund, Odense, Horsens, Brønshøj, Næstved, Risskov, Valby, Fredericia, Skive, Svendborg, Helsingør, Haslev, Tilst, Hobro, Søborg, Vordingborg, Struer, Hillerød, Vanløse, København, Frederikssund, Nykøbing Falster, Greve, Haderslev, Ishøj, Roskilde, Slagelse, Allerød, Brønderslev, Birkerød, Højbjerg, Stenløse, Solrød Strand, Viborg, Virum, Varde, Tårnby, Odder, Randers, og Åbyhøj, .

Click-and-collect ift. professionel fugtmåler er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger for eksempel professionel fugtmåler online og professionel fugtmåler tilbud. Foruden dette oplever man typisk mennesker søge eksempelvis professionel fugtmåler priser, billig professionel fugtmåler og køb professionel fugtmåler, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Priser på professionel fugtmåler

Det er jo særdeles praktisk for købere at finde de laveste priser på billige professionel fugtmåler online på tværs af outlets på nettet, og på grund af dette har massevis af online butikker været presset til at at nedbringe prisniveauet på professionel fugtmåler markant, og derudover yde fri fragt.

Trods dette kan det til hver en tid blive nyttigt at besigtige nogle få e-forhandlere efter billige priser på professionel fugtmåler online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at opnå den bedste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Man bør imidlertid være årvågen med, at hvis en netbutik afhænder billige professionel fugtmåler online til salg for en pris som anses for uforståeligt beskeden, så kunne det tit være en indikator for en svindel online shop. Kortkøb er i hvert fald en del af et regelsæt, som sikrer en imod uærlige online shops.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at honorere omkostningerne til professionel fugtmåler ude i fremtiden. Det tilbydes ofte ved niche webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger bl.a. professionel fugtmåler priser og professionel fugtmåler tilbud. Man ser derudover som regel netshoppere søge blandt andet professionel fugtmåler online, billig professionel fugtmåler samt køb professionel fugtmåler.

Udforsk andre menneskers vurderinger

Trustpilot forærer dig altid ønskværdige chancer for at blive klogere på flere tidligere brugeres oplevelser og derved foreslåes det, at du efterforsker online webshoppens kritik før du handler billige professionel fugtmåler online.

Facebook forærer dig derudover de facto pålidelige genveje til at få indtryk af internet shoppens popularitet. Foruden det møder vi en del online forhandlere som giver folk mulighed for at formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, som lige så vel bør bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige professionel fugtmåler online i en butik kunne man faktisk løbe igennem webshoppens forretningsaftale, men det er typisk et tidskrævende arbejde, specielt på de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne være at se nærmere på hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, som almindeligvis er en tilkendegivelse af at netbutikken adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forretningen rutinemæssigt ses til af fagfolk der er meget bekendte med lovene på området.

Desuden får du anledning til assistance, såfremt du skulle få vanskeligheder med din handel med professionel fugtmåler. Udover dette er det prisværdigt at du er sat ind i de vigtigste bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af professionel fugtmåler online, fx den bytteret e-butikken benytter.

I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, så man til enhver tid vil kunne bevise sit køb af professionel fugtmåler, uagtet om man bestiller ved Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix eller Silvan.

Niels D gav 5 stjerner

Rigtig god service

Morten V gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Marianne V gav 5 stjerner

Udmærket

Inger gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til køb på nettet
1Nogle enkelte e-butikker præsterer gratis levering på professionel fugtmåler, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du handler for en fastsat pris. Alternativt skulle man snuppe den mest prisbevidste metode til levering, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Muligheden er tit tillige meget ligetil. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
2Forud for at folk bestiller billige professionel fugtmåler i en butik på nettet kan man principielt gennemlæse shoppens forretningsbetingelser, dog er det ofte et tidskrævende arbejde. Udover dette kan det være til hjælp at man er vidende om de fundamentale regler der har indvirkning på bestillingen af billige professionel fugtmåler online, som eksempelvis den ombytningspolitik virksomheden bruger.
3Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er et signal om at e-forretningen føjer de danske retningslinjer, samt at internet forretningen nu og da revurderes af eksperter som er indført i lovgivningen. Før nogen shopper billige professionel fugtmåler hos en butik på nettet burde man i reglen løbe igennem virksomhedens forretningsbetingelser.
4Det er efterhånden temmelig smart for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige professionel fugtmåler på tværs af e-shops, og med det motiv præsterer flertallet af e-forhandlere fragt uden beregning. Trods dette kan det alligevel blive gavnligt at besigtige nogle e-handler efter tilbud forinden du shopper, så man er sikret at skaffe sig den skarpeste pris.
5Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret så essentiel ifald man har brug for produkterne omgående, så med det formål er det ret fornuftigt at du ser nærmere på den anslåede leveringstid for professionel fugtmåler. Mange e-shops byder på billig 1 hverdags levering på en række varenumre, men som imidlertid beroer på at ordren gennemføres før et besluttet tidspunkt.
6Trustpilot byder på helt fordelagtige muligheder for at kigge nærmere på en hel del nuværende brugeres tanker og på grund af dette kan det være til hjælp, at du læser online virksomhedens bedømmelser inden du shopper billige professionel fugtmåler online. Facebook præsterer også tilpas sikre metoder til at få indtryk af e-butikkens kundefokus.
7En hel del internet outlets tildeler heldigvis diverse billige leveringsmuligheder til professionel fugtmåler. Den mest almindelige er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo vældig praktisk, samt i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsmanér.
8Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en lov, der værner dig som kunde overfor svindlende webshops. Som et alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale regningen over et længere tidsrum.
9Den billigste slags levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, som dog betinges af at du befinder dig lige ved online virksomhedens lager. Den form for levering kan vise sig at være ret så aktuel såfremt man står og skal bruge professionel fugtmåler nu og her. Alternativt så yder en række forhandlere på nettet fragtfri levering, men ofte er det så præmissen at du indkøber for et præcist beløb.