Byggevarepriser.dk

Gulv Fugtmåler

BM31 Fugtmåler
774 kr.
Se produkt
Fugtmåler overflade T660
2.499 kr.
Se produkt
BM31 Fugtmåler
774 kr.
Se produkt
Fugtmåler T610
8.498 kr.
Se produkt
Fugtmåler til træ EM 4G
440 kr.
Se produkt
Fugtmåler overflade T660
2.499 kr.
Se produkt
Fugtmåler T510 med nåle Kgk
2.499 kr.
Se produkt
BM22 Fugtmåler med nåle
249 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 m. kuffert og tilbehør
6.744 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 (kun instrumentet)
4.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man læse forretningens handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige gulv fugtmåler hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste tilbud, imens andre vil have en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Ifald du skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover blot gulv fugtmåler.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra en webshop, som giver hjælp til valg af gulv fugtmåler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget tryghed når man skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De store byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige producenter, med det formål at du så kan vælge fra et stort udvalg af gulv fugtmåler online.
De udbredte byggekæder finder du overalt i landet, og herigennem har man valget om at handle online og køre materialerne på egen hånd. Derved kan man undvære fragtgebyret, og tilmed hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker producerer selv varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få en billig pris.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller gulv fugtmåler online fra deres webshop.
De fleste nichefokuserede webshops ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Herved vil du opleve ekstremt nyttig rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i netop gulv fugtmåler.
Danmarks største byggemarkeder

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

gulv fugtmåler silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

gulv fugtmåler harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i de 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

gulv fugtmåler bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

gulv fugtmåler jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag over 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk påklædning såsom hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
2Husk at du kan få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes når projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
3Der kommer ofte uforudsigelige problematikker ved større opgaver, og derfor vil det være essentielt at man afsætter god nok tid i køreplanen, således at man er afslappet omkring at man når det til siden.
4Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt såfremt det er store byggerier. Nogle ombygninger kræver flere folk. Ydermere må det være mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
5Det er at have noget at sige at have de relevante materialer til rådighed i god tid før du tager fat på eksekveringen. Du bør lave en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe materialerne, således at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
6Der findes alle mulige former for guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver dig adgang til meget brugbar information, navnligt såfremt du bruger engelske søgeord.
7Du skal under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig meningsfuldt at have værktøjet til rådighed forinden du går løs med byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de her omkostninger i økonomien.
8Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du løbende kigge på vejrberetningerne i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det avancerede projekt.
9Forinden du opstarter byggeprocessen kan det være usandsynligt centralt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Du burde måske overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du må sikre dig professionel hjælp til noget af arbejdet. Forudsat at du køber eksperthjælp vil det ofte være en god idé at lede efter priser fra flere håndværkere.
11Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive en fordel at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kan tjekke beløbet for dem en ad gangen.
12Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din handlingsplan.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt flot. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt overlegent. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er meget flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En hel del webbutikker i Danmark tildeler i øjeblikket en række forskellige billige løsninger til levering til gulv fugtmåler. Den mest anvendte er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er jo ekstremt enkel, og desuden endda den mindst kostelige slags levering.

Du kan alternativt overveje at få varerne sendt til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver typisk lidt mere omkostningsfuld, men lige så vel ultra smertefri ift. gulv fugtmåler online. Den mest billige leveringsform er dog selv at hente ordren, men den løsning står og falder med at du bor med kort afstand til internet webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på gulv fugtmåler kan være rigtig vigtig hvis du absolut skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så af den grund er det tydeligvis på sin plads at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid for gulv fugtmåler. En del online butikker – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter online, men vær obs på at det betinges af at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få ordren afsendt før lagermedarbejderne har fri.

Flere netbutikker yder portofri levering på gulv fugtmåler online, men i reglen stiller det krav om at der aftages for et præcist beløb. Alternativt burde du udvælge den billigste form for levering, hvilket mange gange er at få kørt din pakke til en pakkeshop.

Masser af webbutikker giver klik-og-hent hvor man bestiller billig gulv fugtmåler på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af gulv fugtmåler i følgende byer:

Kokkedal, Nyborg, Ishøj, Valby, Kolding, Haderslev, Frederikshavn, Brønshøj, Tårnby, Haslev, Risskov, Ølstykke, Birkerød, Rudersdal, Sønderborg, Hedensted, Aalborg, Frederiksberg, Odense, Skanderborg, Vordingborg, Brøndby, Ikast, Hvidovre, Greve, Hørsholm, Struer, Herlev, Silkeborg, Lyngby, Gladsaxe, Charlottenlund, Rønne, Skive, Helsingør, Hedehusene, Randers, Korsør, Brabrand, Næstved, Odder, Solrød Strand, Virum, Thisted, Vejle, Holstebro, Hobro, Tilst, Nærum, Åbyhøj, Allerød, Svendborg, Hillerød, Herning, Farum, Slagelse, Viborg, Nykøbing Falster, Grenaa, Frederikssund, Nakskov, Esbjerg, Vanløse, Fredericia, Albertslund, Holbæk, København, Stenløse, Vallensbæk, Roskilde, Jyllinge, Højbjerg, Horsens, Dragør, Aabenraa, Brønderslev, Middelfart, Varde, Ringsted, Aarhus, Søborg, Lystrup, Værløse, Ballerup, Nørresundby, Lillerød, Glostrup, Rødovre, Hjørring, Kalundborg, Taastrup, Gentofte, Frederiksværk, og Køge, .

Afhentning for gulv fugtmåler er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland).

Når man ser på tallene står det markant, at internetbrugere ofte søger fx gulv fugtmåler online og køb gulv fugtmåler. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. gulv fugtmåler tilbud, gulv fugtmåler priser samt billig gulv fugtmåler, plus de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Få den bedste pris på gulv fugtmåler

Det er jo ualmindeligt smart for os alle at søge sig frem til priser på billige gulv fugtmåler online fra diverse internet varehuse, og ergo har de fleste netshops ikke kunne lade være med at trykke salgspriserne på gulv fugtmåler voldsomt, og endda sikre levering uden omkostninger.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive lønnende at prøve nogle forskellige netshops efter billige priser på gulv fugtmåler online forud for at du placerer ordren, sådan at man er sikret at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Du bør ikke desto mindre være klar over, at såfremt en e-forretning frembyder billige gulv fugtmåler online til salg for en pris som kan ses som helt ekstremt billig, så kunne det undertiden være et faresignal om en uægte butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfavnet af en ordning, som garanterer køber overfor uægte internet webshops.

Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at afbetale omkostningerne til gulv fugtmåler ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel hos online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet gulv fugtmåler tilbud og køb gulv fugtmåler. Man ser derudover mange gange folk kigge efter fx gulv fugtmåler priser, billig gulv fugtmåler og gulv fugtmåler online.

Analyser andre menneskers erfaringer

Trustpilot frembringer ret så fornemme løsninger til at kigge nærmere på mange andre forbrugeres iagttagelser og herved anbefales det, at du tolker e-butikkens kritik forud for at du køber billige gulv fugtmåler online.

Facebook bringer dig for øvrigt ret så sikre muligheder for at få indtryk af internet butikkens troværdighed. Herinde ser vi nogle internet forretninger som gør det muligt at levere en vurdering af ordreforløbet, hvilket desuden kan benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige gulv fugtmåler online i en butik kan de på en vis måde sætte sig ind i webshoppens regler, men det er ofte et tidskrævende arbejde, særligt med de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Et alternativ kunne måske være at granske hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, siden det længe har været en indikation om at online webshoppen adlyder den officielle danske lovgivning, og at internet virksomheden en gang i mellem revurderes af specialister der forstår reglementet på området.

Desuden tilbydes du genvej til at blive assisteret, ifald du møder besvær ved dit indkøb af gulv fugtmåler. Udover dette er det at foretrække at køber er på vagt for de mest betydningsfulde retningslinjer der gælder for købet af gulv fugtmåler online, som fx den returrettighed e-firmaet anvender.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man stadigvæk opbevarer sin købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af gulv fugtmåler, uanset om man handler fra Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

Jan gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Inger gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Inger Knudsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Tina A gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en lov, hvilket dækker køber imod falske e-shops. Alternativt burde du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du agter at klare regningen i flere bidder.
2Generelt foreslår vi at se hvorvidt online forretningen er e-mærket, hvilket bør være en angivelse af at online webshoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, foruden at butikken lejlighedsvis monitoreres af specialister som er meget fortrolige lovene på området. Inden nogen shopper billige gulv fugtmåler hos en forhandler på nettet kunne de altid granske netshoppens handelsaftale.
3Trustpilot tilbyder dig uden sammenligning passelige muligheder for at læse en hel del tidligere konsumenters oplevelser og af den grund er det prisværdigt, at du undersøger e-butikkens bedømmelser forinden du handler billige gulv fugtmåler online. Facebook medfører endvidere aldeles gunstige muligheder for at få kendskab til online forretningens pålidelighed.
4De fleste online shops tildeler til alt held mange forskellige billige fragtløsninger til gulv fugtmåler. Den mest populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså super smertefri, samt typisk ydermere den billigste leveringstype.
5Det er i dag yderst let for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige gulv fugtmåler på flere internet virksomheder, og derfor tilbyder flere e-forretninger fragt uden betaling. Dog kan det trods alt være udbytterigt at prøve forskellige internet shops i Danmark efter billige priser forinden du shopper, sådan at man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris.
6Den billigste fragtmulighed vil altid være selv at hente varerne, men det stiller krav om at du bor nærved webbutikkens hjemsted. Den leveringsmåde er temmelig betydningsfuld såfremt vi skal bruge gulv fugtmåler om et øjeblik. Alternativt så tilbyder flere internet selskaber fragt uden betaling, men for det meste er det forbeholdt når der købes for en bestemt pris.
7Forud for at nogen køber billige gulv fugtmåler hos en internet butik kan man i reglen overveje webshoppens handelsaftale, det er dog normalt ikke særlig sjovt. Herudover er det klogt at køberen er vidende om de mest basale regler i forbindelse med købet af billige gulv fugtmåler online, eksempelvis hvilken returneringsret netbutikken tilbyder.
8Flere outlets på nettet præsterer billig levering på gulv fugtmåler, men oftest stiller det krav om at man shopper for et fastslået beløb. I øvrigt skal du overveje den mest betalelige fragttype, som i mange tilfælde vil blive at få kørt produkterne til et afhentningssted. Denne bliver typisk endvidere rigtig problemfri. Den mest prisbevidste slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
9Fragtperioden er meget afgørende ifald vi står og skal bruge produkterne om et øjeblik, så med det formål er det komplet klogt at du undersøger den forventede leveringsdato for gulv fugtmåler. En lang række shops på nettet stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter, men glem ikke at det betinges af at bestillingen fuldbyrdes forud for et bestemt tidspunkt.