Byggevarepriser.dk

Fugtmåler til murværk

BM31 Fugtmåler
774 kr.
Se produkt
Fugtmåler T610
8.498 kr.
Se produkt
Fugtmåler til træ EM 4G
440 kr.
Se produkt
Fugtmåler overflade T660
2.499 kr.
Se produkt
Fugtmåler T510 med nåle Kgk
2.499 kr.
Se produkt
BM22 Fugtmåler med nåle
249 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 m. kuffert og tilbehør
6.744 kr.
Se produkt
Greisinger Fugtmåler GMH3830 (kun instrumentet)
4.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot fugtmåler til murværk.
Ifald du skal have produkterne nu og her eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggecenter, som giver gode råd til valg af fugtmåler til murværk.
Der kan være forskel på prisen på billige fugtmåler til murværk fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode priser, imens andre satser på en høj grad af service. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og velkendte butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggecentre forhandler varer fra diverse nichebutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af fugtmåler til murværk online.
De store byggekæder har butikker mange steder i landet, og dermed har mange mulighed for at købe online og køre produkterne personligt. Herigennem har du mulighed for at spare fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher har en enorm viden om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette kan du få ekstra kompetent service fra nogle som er specialister i lige præcis fugtmåler til murværk.
Alverdens nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, der oftest er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler fugtmåler til murværk online fra deres webshop.
Alverdens nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de varer der sælges fra større webshops. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
fugtmåler til murværk jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

fugtmåler til murværk harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fugtmåler til murværk bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

fugtmåler til murværk silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ofte vil det være essentielt at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive behjælpeligt at nedskrive samtlige udgifter, og bagefter søge sig frem til prisen på hver eneste af dem.
2Du bør ikke glemme din sikkerhed, så husk beskyttelse herunder arbejdssko der beskytter dig med henblik på eventuelle risici. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
3Det er afgørende at have alle materialer til disposition i god tid før du begynder eksekveringen. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig note hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe materialerne, med øje for at du sikrer dig at alt er på sin plads.
4Der ligger et stort udvalg af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med en masse konstruktiv oplysning, især når man benytter den engelske version.
5Der præsenterer sig altid overraskende bump på vejen i tilfælde med omfangsrige opgaver, og altså vil det være betydningsfuldt at man afsætter en god portion tid i kalenderen, som bidrager til at man kan være overbevist om at komme i mål.
6Inden du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig ret værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
7Forberedelse er kilden til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en effektiv køreplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din køreplan.
8Det er oplagt at få hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det er væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte opgaver stiller krav om flere mennesker. Ydermere må det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
9Man skal aldrig gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig en fordel at du har udstyret til disposition inden du igangsætter byggeprojektet. Du bør huske at indkalkulere disse omkostninger i økonomien.
10Måske burde det overvejes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør investere i professionel assistance til opstarten af byggeriet. Ifald du indhenter hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at modtage tilbud fra flere leverandører.
11Man kan spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det bliver givet såfremt projektet er miljøvenligt. Det er altså betinget af at ombygningen har positiv betydning for naturen.
12Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag skal du jævnligt tage et kig på meldingerne om vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at regne nøjagtig som du er gået i gang med dit svære projekt.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt flot. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

De fleste butikker på nettet tilbyder i vore dage alverdens billige leveringsmodeller til fugtmåler til murværk. En favorit er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot pakken når du har mulighed for det. Fragtformen er altså særligt nem, og tit endda den mest billige type af levering.

Du bør endvidere afveje for og imod at vælge at få sendt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem en tak mere bekostelig, men omvendt ret så fremkommelig for fugtmåler til murværk online. Den prisbilligste metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som desværre forudsætter at du lever i kort afstand af internet virksomhedens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på fugtmåler til murværk er selvfølgelig særdeles essentiel hvis vi mangler dine nye produkter straks, så i det øjemed er det fuldkommen passende at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt på fugtmåler til murværk. En række forretninger på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter online, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren lægges forinden et givent tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt distribueret forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle enkelte e-firmaer lover fragt uden gebyr på fugtmåler til murværk online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man shopper for en konkret pris. I øvrigt bør man overveje den billigste leveringsmåde, der ofte vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig fugtmåler til murværk online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder eksempelvis click-and-collect på fugtmåler til murværk i disse områder:

Albertslund, Hedehusene, Svendborg, Allerød, Skanderborg, Ishøj, Kokkedal, Hobro, Haslev, Birkerød, Virum, Kolding, Grenaa, Greve, Ringsted, Vordingborg, København, Valby, Stenløse, Frederikshavn, Ikast, Hørsholm, Vejle, Glostrup, Frederikssund, Slagelse, Nørresundby, Nakskov, Rudersdal, Nærum, Åbyhøj, Værløse, Struer, Silkeborg, Lystrup, Rønne, Frederiksværk, Højbjerg, Holstebro, Ølstykke, Taastrup, Hjørring, Sønderborg, Gentofte, Næstved, Lillerød, Aarhus, Skive, Brønderslev, Roskilde, Dragør, Nykøbing Falster, Hvidovre, Søborg, Middelfart, Odense, Solrød Strand, Aabenraa, Thisted, Frederiksberg, Jyllinge, Viborg, Nyborg, Risskov, Odder, Køge, Kalundborg, Aalborg, Brønshøj, Horsens, Vanløse, Gladsaxe, Lyngby, Tårnby, Hillerød, Holbæk, Brabrand, Randers, Rødovre, Hedensted, Charlottenlund, Vallensbæk, Herning, Varde, Herlev, Tilst, Brøndby, Farum, Haderslev, Fredericia, Esbjerg, Helsingør, Korsør, og Ballerup, .

Click-and-collect af fugtmåler til murværk er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at folk tit søger efter fx fugtmåler til murværk tilbud og fugtmåler til murværk online. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge efter fx fugtmåler til murværk priser, køb fugtmåler til murværk og billig fugtmåler til murværk, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Få den bedste pris på fugtmåler til murværk

Det er i dag særdeles simpelt for købere at vurdere prisniveauet på billige fugtmåler til murværk online hos forskellige internet shops, og derved har en hel del internet forhandlere ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på fugtmåler til murværk drastisk, og ydermere love gratis levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive gunstigt at checke enkelte firmaer på nettet efter billige priser på fugtmåler til murværk online før du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4 og Silvan.

Du skal trods alt ikke overse, at når en online shop sælger billige fugtmåler til murværk online for en pris som er ufattelig billig, så bør det mange gange være en indikator for en uoprigtig shop. Kortbestillinger er heldigvis omsluttet af en regel, der passer på køberen imod uoprigtige forretninger på nettet.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du vælge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, når du higer efter at klare omkostningerne til fugtmåler til murværk af flere omgange. Dette fås ofte i niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Ses der på søgedata fremstår det markant, at mennesker typisk søger for eksempel billig fugtmåler til murværk og fugtmåler til murværk priser. Derudover ser vi mange gange mennesker kigge efter fx fugtmåler til murværk tilbud, fugtmåler til murværk online samt køb fugtmåler til murværk.

Se nærmere på nuværende kunders evalueringer

Trustpilot fører til forholdsvis fornemme muligheder for at studere forskellige nuværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette tilråder vi, at du undersøger webshoppens omtaler forud for at du bestiller billige fugtmåler til murværk online.

Facebook genererer for øvrigt absolut hæderlige chancer for at få indblik i webbutikkens popularitet. Herinde ses faktisk webbutikker som tilbyder folk at aflevere en evaluering af deres køb, hvilket på samme måde må bruges til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige fugtmåler til murværk online i en shop kunne man ideelt set have øje for netbutikkens handelsaftale, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt, særligt ved de store byggekæder som Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

En anden løsning er at se om internet firmaet er e-mærket, fordi det er en antydning af at netbutikken lever op til de opstillede regler, og at internet webshoppen rutinemæssigt undersøges af eksperter der har indsigt i bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, når du møder vanskeligheder i processen med dit køb af fugtmåler til murværk. Tillige slår vi et slag for at man er vaks omkring de mest vedkommende reglementer der er gældende for bestillingen af fugtmåler til murværk online, som for eksempel den returrettighed online shoppen lover.

Her er det samtidig relevant, at man til enhver tid bevarer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af fugtmåler til murværk, ligegyldig om man bestiller ved 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg eller Jem og Fix.

Jens gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Bente gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Michael B gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Else gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til online shopping
1Fragtperioden er naturligvis ret så afgørende når man har brug for pakken fluks, og i det øjemed er det aldeles på sin plads at du checker det forventede leveringstidspunkt på fugtmåler til murværk. Adskillige webbutikker reklamerer med billig 1 hverdags levering på deres primære varer, men vær vagtsom da det er forudsat at bestillingen anbringes forud for et fastsat klokkeslæt.
2Forud for at nogen handler billige fugtmåler til murværk i en e-handler kunne man egentlig betragte deres handelsvilkår, dog er det for det meste ikke videre spændende. Udover dette anbefales det at man er sat ind i de primære reglementer der gælder for handlen med billige fugtmåler til murværk online, som fx hvilken bytteret e-forretningen anvender.
3De fleste online firmaer yder nu om dage mange forskellige billige leveringsmodeller til fugtmåler til murværk. Et hit er p.t. at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig ekstremt uproblematisk, og oftest endvidere den mest prisbevidste leveringsmanér.
4En hel del netshops yder portofri levering på fugtmåler til murværk, men i mange tilfælde er det betinget af at du køber for et fastsat beløb. Ellers burde du udse dig den billigste leveringsudgave, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Løsningen er desværre omvendt særligt nem. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog altid være selv at hente pakken.
5Trustpilot tilbyder adskillige gode chancer for at gennemstøve en stor portion forhenværende køberes domme og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer e-handlens anmeldelser før du køber billige fugtmåler til murværk online. Facebook bringer dig desuden ret passende metoder til at få en idé om webshoppens troværdighed.
6Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af en orden, hvilket sikrer kunden imod fup netshops. Som alternativ kunne du benytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre prisen over flere uger.
7Den billigste løsning vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men den mulighed beroer på at du opholder dig tæt på online butikkens arbejdslager. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ret så betydningsfuld om vi absolut skal bruge fugtmåler til murværk om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle få webbutikker fragt uden gebyr, men oftest kun såfremt der erhverves for en konkret pris.
8Det har vist sig at være i høj grad hensigtsmæssigt for enhver at søge information om priser online på billige fugtmåler til murværk i blandt diverse butikker på nettet, og følgelig tilbyder adskillige forretninger på nettet fragt uden beregning. Derfor kan det alligevel vise sig udbytterigt at efterse nogle enkelte internet foretagender efter rabat og tilbud forud for at du handler, så man er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris.
9Vi slår generelt et slag for at se om online forretningen er e-mærket, fordi det skulle være en indikator for at e-firmaet forstår den officielle danske lovgivning, og at online webshoppen en gang i mellem overværes af specialister som er inde i de gældende vilkår. Før folk bestiller billige fugtmåler til murværk i en butik kunne man egentlig granske deres vilkår.