Byggevarepriser.dk

Fliserenser

Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Se produkt
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Se produkt
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et enormt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare fliserenser.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man kende byggeshoppens regler.
Du vil finde variationer i prisen på billige fliserenser fra byggemarked til byggemarked. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod andre giver faglig sparring. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere produkterne selv. Det er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge en webshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring fliserenser.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og kendte butikker, som bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som en fordel.
De velkendte byggekæder finder du i hele landet, og takket være dette har du adgang til at handle online og transportere materialerne personligt. Derigennem kan du slippe for leveringsgebyret, samt endda få varerne med det samme.
De velkendte byggecentre samler produkter fra alle mulige specialbutikker, og pga. det kan du shoppe fra et bredt udvalg af fliserenser online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Således vil du opleve endnu mere begavet vejledning fra nogle som er eksperter i netop fliserenser.
Størsteparten af nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en billig pris.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der oftest er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller fliserenser online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

fliserenser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

fliserenser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

fliserenser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

fliserenser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har mulighed for at spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer klimaet.
2Der kan findes en verden af guides og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enorme mængder gavnlig viden, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
3Planlægning vil være vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du anbefales at liste en effektiv strategi, som dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du sammensætter køreplanen.
4Du bør aldrig negligere sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis arbejdssko som skåner dig overfor mulige skader. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, især når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive økonomisk at beskrive samtlige poster, hvorefter man kunne finde frem til mulige tilbud på dem én og én.
6Potentielt kan det blive fundamentalt at have de nødvendige materialer klar til brug forud for at du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig oversigt indeholdende alt det som er nødvendige, og så tjekke oversigten, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
7Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når der er tale om krævende ombygninger. Enkelte projekter stiller krav om flere folk. Desuden vil det være hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
8Der præsenterer sig som regel utidige problematikker når det gælder større opgaver, og herved vurderes det essentielt at der afsættes god nok plads i køreplanen, som gør at man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
9For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den grund bør du jævnligt se vejrprognosen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at vælte ned bedst som du står midt i det omfattende projekt.
10Man må aldrig nogensinde undvære værktøj. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har værktøjet klar når du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at tage højde for de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
11Du bør tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Forudsat at du benytter assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at hente priser fra en håndfuld virksomheder.
12I god tid inden at du påbegynder arbejdet kan det blive ultra afgørende at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så flot. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

akku, automatisk, effektiv, elektrisk, højtryks, hånd, professionel, robot, roterende, Adano, AL-KO, Bosch, Dewalt, Fiskars, Garden, Gardena, Gloria, Husquarna, Kew, Kinzo, Kärcher, Makita, Millarco, Nilfisk, Park, Ryobi, Selekta, SKIL, Stiga, Stihl, Texas, Worx, 18v, 220v, 230v, 300w, batteri, børste, hjul, kost, ledning, motor, skaft, spids, stålbørste, teleskop, vand, batteri, benzin, el, hjul, skaft, badeværelse, batteri, fuger, haven, indendørs, mos, udendørs, ukrudt

Hvilken løsning til levering er bedst?

En lang række outlets på nettet tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringstyper til fliserenser. Det mest populære er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente produkterne når det passer dig bedst. Denne er nemlig ualmindeligt let gængelig, samt desuden ydermere den mest letkøbte metode til levering.

Du kunne på samme måde forsøge at bestille levering til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er undertiden en tak mindre billig, men samtidig ret så smart med fliserenser online. Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du befinder dig i nærheden af e-handlens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på fliserenser kan vise sig at være ret så relevant når vi behøver dine nye produkter inden for kort tid, så i det øjemed er det uden tvivl fornuftigt at vi kontrollerer den forventede leveringsdato ved fliserenser. Adskillige online webshops – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig 1 dags levering på de fleste af deres varenumre online, som alligevel afhænger af at bestillingen placeres inden et bestemt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken distribueret før de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte outlets på nettet yder fri fragt på fliserenser online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man indkøber for et præcist beløb. Som alternativ skal du snuppe den billigste type af levering, der i mange tilfælde vil være at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

Flere byggemarkeder giver click-and-collect hvor man handler billig fliserenser online men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder blandt andet afhentning af fliserenser i disse byer:

Tilst, Middelfart, Hedehusene, Dragør, Nyborg, Odder, Vallensbæk, Brønshøj, Kokkedal, Hvidovre, Solrød Strand, Ishøj, Roskilde, Gladsaxe, Kalundborg, Varde, Struer, Viborg, Frederiksberg, Allerød, Aarhus, Søborg, Helsingør, Haderslev, Lystrup, Svendborg, Nykøbing Falster, Risskov, Frederiksværk, Farum, Åbyhøj, Brøndby, Albertslund, Nørresundby, Gentofte, Højbjerg, Hillerød, Aalborg, Rødovre, Rønne, Ølstykke, Brønderslev, Lillerød, Randers, Værløse, Nærum, Esbjerg, Brabrand, Ballerup, Frederikssund, Frederikshavn, Hjørring, Holstebro, Køge, Charlottenlund, Taastrup, Slagelse, Vordingborg, Silkeborg, Herning, Rudersdal, Birkerød, Lyngby, Grenaa, Valby, Sønderborg, Hobro, Haslev, Nakskov, Vanløse, Kolding, Hedensted, København, Holbæk, Aabenraa, Næstved, Skive, Virum, Thisted, Skanderborg, Vejle, Ikast, Greve, Fredericia, Glostrup, Odense, Stenløse, Jyllinge, Horsens, Hørsholm, Ringsted, Herlev, Korsør, og Tårnby, .

Afhentning ift. fliserenser er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Falster, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at netshoppere som regel søger fx fliserenser tilbud og køb fliserenser. Vi ser derudover som regel folk søge eksempelvis fliserenser online, billig fliserenser samt fliserenser priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Priser på fliserenser

Det er vældig fremkommeligt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige fliserenser online fra flere firmaer på nettet, og herved har en hel del forhandlere på nettet fundet det uundgåeligt at presse prisniveauet på fliserenser eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på billig levering.

Men det kan ikke desto mindre være indbringende at checke et par forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på fliserenser online før du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Man må alligevel være årvågen med, at hvis en e-handler afsætter billige fliserenser online på tilbud til en pris der kan ses som besynderligt attraktiv, kunne det undertiden være et tegn på en uægte online butik. Kortbestillinger er trods alt en del af en vedtægt, som støtter kunden imod uærlige online selskaber.

Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en billig afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale prisen på fliserenser ude i fremtiden. Det fås normalt ved nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Når der ses på data står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter eksempelvis fliserenser online og køb fliserenser. Derudover oplever man ofte internet shoppere efterspørge fx billig fliserenser, fliserenser tilbud samt fliserenser priser.

Læs eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot præsterer flere tiltalende chancer for at finde ud af en stor gruppe tidligere brugeres bedømmelser og derved går vi ind for, at du studerer internet butikkens ratings forinden du shopper billige fliserenser online.

Facebook genererer også fuldkommen stabile metoder til at få indtryk af e-handlens kundetilfredshed. Tilmed er der endda e-handler hvor kunder kan afgive en omtale af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige fliserenser online i en e-forretning burde man utvivlsomt studere netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke videre spændende, specielt ved de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bygma.

Et nemmere alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det typisk er en påvisning af at e-firmaet efterfølger de danske regler, udover at internet firmaet af og til overværes af specialister der kender til reglerne på området.

Desuden giver det dig genvej til at blive assisteret, såfremt du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din shopping med fliserenser. Herudover er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de væsentligste retningslinjer der kan have indflydelse på købet af fliserenser online, som for eksempel hvilken bytteret online virksomheden har.

Derfor er det på samme måde relevant, at man altid sikrer sin kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne eftervise købet af fliserenser, hvad end man bestiller hos 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg eller Silvan.

Karen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Rasmus gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Else R gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Thomas gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til internetshopping
1Trustpilot genererer temmelig gode genveje til at evaluere en stor portion forhenværende kunders erfaringer og derfor støtter vi, at du beser internet butikkens kritik forud for at du shopper billige fliserenser online. Facebook medfører tilsvarende forholdsvis pæne chancer for at få en idé om e-firmaets kundefokus.
2Før nogen shopper billige fliserenser på en internet handler behøver man for at være sikker gennemgå dens handelsvilkår, men det er ofte et omfattende arbejde. Herudover kan det være til hjælp at køberen er obs på de elementære reglementer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige fliserenser online, eksempelvis den byttepolitik virksomheden kører med.
3Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er en påvisning af at internet selskabet forstår de opstillede regler, og at online webshoppen af og til undersøges af eksperter der er meget bekendte med vilkårene på området. Før nogen handler billige fliserenser på en butik på nettet bør man sådan set sætte sig ind i dens handelsbetingelser.
4Antal dages levering er jo rigtig essentiel hvis du mangler produkterne inden for få dage, og derfor er det ret klogt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid for fliserenser. Flere shops på nettet garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, men som trods alt kræver at ordren placeres før et angivent klokkeslæt.
5En række internet firmaer garanterer fragt uden omkostninger på fliserenser, men undertiden er det så præmissen at der bestilles for et konkret beløb. I øvrigt burde du vælge den mindst kostelige mulighed for fragt, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Fragttypen bliver en gang i mellem tillige vældig let. Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
6En stor portion butikker på nettet frembyder nu et bredt udvalg af billige fragttyper til fliserenser. En favorit er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig ultra simpel, samt i mange tilfælde endda den billigste leveringsløsning.
7Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en bestemmelse, hvilket passer på dig som kunde overfor uoprigtige online selskaber. Som alternativ kan du vælge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale betalingen senere.
8Den mindst kostelige leveringsmulighed vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre afhænger af at du bor nærved online forretningens arbejdslager. Den type af levering kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld når vi har brug for fliserenser lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle få internet forhandlere fragtfri levering, men i mange tilfælde påkræves det at du indkøber for en konkret sum.
9Det er jo ret så simpelt for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige fliserenser i blandt diverse forretninger på nettet, og med det motiv yder en hel del internet forhandlere fragt uden betaling. Det kan immervæk være fordelagtigt at se nærmere på forskellige netbutikker efter tilbud forud for at du handler, således at du er velinformeret til at få den bedste pris.