Byggevarepriser.dk

Fliserenser på el

Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Se produkt
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Se produkt
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Se produkt
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Se produkt
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Der er ikke lighed i prisen på billige fliserenser på el fra webshop til webshop. Nogle tilbyder lave priser, hvorimod øvrige satser på faglig sparring. Du må afveje hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot fliserenser på el.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ i de velkendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse forretningens handelsbetingelser.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du med fordel vælge en online byggeshop, hvor du får tips og tricks til valg af fliserenser på el.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du i hele landet, og takket være dette har de fleste mulighed for at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har du valget om at spare fragtgebyret, og tilmed skaffe produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra adskillige nichebutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et stort sortiment af fliserenser på el online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet er små firmaer, der tit har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Dem støtter du når du køber fliserenser på el online hos dem.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billigere pris.
Flertallet af nichespecifikke webshops har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund vil du få en høj grad af nyttig assistance fra ansatte med ekspertviden i netop fliserenser på el.
De største byggekæder i Danmark
fliserenser på el silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag cirka 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag over 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fliserenser på el harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

fliserenser på el jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

fliserenser på el bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kommer utvivlsomt uventede udfordringer når det handler om store opgaver, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at der afsættes en god portion plads i kalenderen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
2Inden du påbegynder dit byggeprojekt må det være aldeles betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
3Du kan finde et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube supporterer dig med rigelig konstruktiv oplysning, ikke mindst såfremt du bruger engelske søgeord.
4Forberedelse viser sig som metoden til at komme i mål med arbejdet. Du bør nedskrive en velovervejet tidsplan, som viser hvilke opgaver der løses på hvilke dage, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af oversigten.
5For projekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag bør du tit tage et kig på vejrvarslen i perioden for byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at piske ned bedst som du er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
6Det kan vise sig at være afgørende at have et udgiftsbudget for projektet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være en god idé at tage noter til alle udgifter, og efterfølgende undersøge eventuelle tilbud på dem én efter én.
7Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed såfremt det er væsentlige byggeopgaver. Større byggerier bør udføres af flere mennesker. Desuden viser det sig mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
8Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible forud for at du igangsætter eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig liste som indeholder alt der er nødvendige, og bagefter granske hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at du har styr på det.
9Det er muligt at hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives når byggeprojektet hjælper miljøet. Det kræver med andre ord at ombygningen har betydning for miljøet.
10Du skal ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Typisk vil det være klogt at du har værktøjet tilgængeligt før du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at indregne de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
11Du bør regne på om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør købe hjælp fra en fagmand til opstarten af projektet. Ifald du tager imod professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse entreprenører.
12Du bør aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning som eksempelvis arbejdssko som beskyttelse imod hændelige uheld. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed når du ikke får professionel assistance.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Masser af internet webshops frembyder nu om stunder et hav af forskellige billige former for fragt til fliserenser på el. En favorit iblandt mange er nu om dage pakkeshoppen, hvor du så selv henter din bestilling når det passer dig. Fragtløsningen er jo i høj grad let gængelig, samt desuden endvidere den prisbilligste slags levering.

Du kan alternativt afveje for og imod at få det leveret til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig mange gange en anelse mere omkostningsfuld, men samtidig rigtig praktisk ift. fliserenser på el online. Den mest prisbevidste fragtmetode er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket dog forudsætter at du bor i kort afstand af internet webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på fliserenser på el kan i nogle tilfælde være usædvanlig relevant når man mangler produktet inden for kort tid, så med det formål er det tydeligvis afgørende at man efterser den estimerede leveringsdato ved fliserenser på el. Temmelig mange webbutikker – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en række varenumre online, men glem ikke at det stiller krav om at der bestilles tidligere end et givent tidspunkt, så de kan nå at få dit nye produkt pakket inden logistikmedarbejderne får fri.

Enkelte e-shops i Danmark tilbyder levering uden gebyr på fliserenser på el online, men ofte er det forbeholdt når der handles for et fastsat beløb. Derudover må man gribe den billigste fragtmetode, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En stor portion kæder tildeler click-and-collect hvor du køber billig fliserenser på el derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Jem og Fix. De tilbyder eksempelvis afhentning af fliserenser på el i disse byer:

Hillerød, Herning, Lystrup, Thisted, Dragør, Odder, Næstved, Nyborg, Albertslund, Frederiksberg, Aalborg, Nakskov, Vejle, Haslev, Brønshøj, Ringsted, Åbyhøj, Aarhus, Farum, Charlottenlund, Holstebro, Hjørring, Frederiksværk, Silkeborg, Køge, Roskilde, Rødovre, Kalundborg, Hobro, Lillerød, Fredericia, Greve, Holbæk, Glostrup, Skive, Vallensbæk, Tårnby, Middelfart, Risskov, Brøndby, Lyngby, Højbjerg, Nykøbing Falster, Taastrup, Esbjerg, Virum, Frederikshavn, Ishøj, Grenaa, Gentofte, Svendborg, Viborg, Frederikssund, Hvidovre, Nørresundby, Skanderborg, Birkerød, Varde, Helsingør, Sønderborg, Randers, Solrød Strand, Ølstykke, Stenløse, Kokkedal, Vordingborg, Haderslev, Aabenraa, Kolding, Værløse, Hedensted, Søborg, Korsør, Horsens, Brønderslev, Ballerup, Jyllinge, Slagelse, Tilst, Herlev, Odense, Allerød, Nærum, Rudersdal, Valby, Brabrand, Hedehusene, Ikast, Struer, Vanløse, Gladsaxe, Hørsholm, Rønne, og København, .

Click-and-collect af fliserenser på el er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland).

Ses der på data står det klart, at folk som regel kigger efter for eksempel billig fliserenser på el og køb fliserenser på el. Vi ser desuden mange gange mennesker lede efter eksempelvis fliserenser på el priser, fliserenser på el tilbud samt fliserenser på el online, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus og Stark.

Gode priser på fliserenser på el

Det er efterhånden yderst smertefrit for almindelige dødelige at prissammenligne på billige fliserenser på el online på diverse e-shops, og for det har masser af forhandlere på nettet set sig nødsaget til at nedsætte priserne på fliserenser på el voldsomt, og i øvrigt præstere levering uden beregning.

Trods dette kan det alligevel vise sig profitabelt at undersøge diverse netbutikker efter udsalg og tilbud på fliserenser på el online inden du gennemfører dit køb, så man er tryg ved at få fat i den bedste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Man skal alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en webbutik markedsfører billige fliserenser på el online til salg for en udsalgspris som virker ubegribelig favorabel, så burde det mange gange være et signal om en falsk webbutik. Shopping med kort er dog dækket ind under en foranstaltning, der beskytter køberen imod snydagtige internet forretninger.

Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at afbetale regningen på fliserenser på el over tid. Dette fås som regel hos niche webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan og Stark.

Ses der på tallene er det klart, at folk som regel søger blandt andet fliserenser på el tilbud og fliserenser på el online. Derudover ser vi mange gange online shoppere efterspørge bl.a. fliserenser på el priser, køb fliserenser på el og billig fliserenser på el.

Læs nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot bringer dig tilpas fortræffelige løsninger til at undersøge en lang række andre forbrugeres anmeldelser og derved kan det være til hjælp, at du gransker internet forhandlerens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige fliserenser på el online.

Facebook frembyder desuden rigtig pæne chancer for at få et kig ind i internet firmaets troværdighed. Her ses en del forretninger på nettet hvor du kan levere en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde må udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige fliserenser på el online hos en e-butik kunne de i og for sig betragte e-butikkens handelsvilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende, specielt ved de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen og Bygma.

En nemmere løsning er at se nærmere på hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, som bør være en indikator for at online webshoppen understøtter de officielle danske regler, udover at shoppen lejlighedsvis tilses af jurister der er indført i de gældende regler.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, hvis du skulle få dilemmaer i forbindelse med din ordre på fliserenser på el. Ligeledes er det godt at køberen er hensynstagende til de mest vitale regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af fliserenser på el online, f.eks. hvilken ombytningsret online firmaet benytter.

I den relation er det også afgørende, at man stadig beholder ens kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne vidne om sit køb af fliserenser på el, ligegyldig om man har bestilt fra XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark eller Harald Nyborg.

Hanne I gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anne Johansen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Tina Larsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Søren I gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til køb på nettet
1En række firmaer på nettet byder på levering uden gebyr på fliserenser på el, men undertiden under forudsætning af at man indkøber for en bestemt pris. I øvrigt skal du beslutte sig for den billigste fragtmetode, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtformen viser sig for det meste desuden yderst let. Den billigste form for fragt er dog at hente produkterne selv.
2Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, da det typisk er en forsikring om at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de danske regler, tillige med at shoppen lejlighedsvis efterses af fagmænd der kender til de gældende love. Inden nogen handler billige fliserenser på el hos en netbutik behøver de sådan set gennemgå butikkens handelsaftale.
3Trustpilot leverer i højeste grad stabile muligheder for at gennemstøve en stor portion øvrige køberes meninger og af den grund er det en hjælp, at du udforsker online shoppens ratings før du køber billige fliserenser på el online. Facebook tilbyder tilsvarende absolut pæne muligheder for at få indblik i netbutikkens kundefokus.
4Adskillige online selskaber foreslår nu om dage alverdens billige leveringsmuligheder til fliserenser på el. En af dem der er mest populær er nu om stunder levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig super hensigtsmæssig, og typisk tillige den billigste fragtløsning.
5Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af e-firmaets lager. Den leveringsversion er ekstremt aktuel i tilfælde af at du behøver fliserenser på el om få sekunder. Alternativt så tilbyder en hel del online forretninger gratis fragt, men typisk er det under forudsætning af at der aftages for et præcist beløb.
6Det er ualmindeligt fremkommeligt for os alle at sammenligne tilbud online på billige fliserenser på el i blandt forskellige butikker på nettet, og så tilbyder en lang række e-butikker billig fragt. Derfor kan det imidlertid blive smart at udforske nogle enkelte online firmaer efter billige priser før du bestiller, så man er sikker på at opnå den mindst kostelige pris.
7Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en vedtægt, der skærmer dig imod snydagtige online forhandlere. Som et alternativ burde du bruge en afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre beløbet i flere bidder.
8Inden folk bestiller billige fliserenser på el på en internet handler bør man sådan set løbe igennem e-shoppens betingelser, det er dog normalt ikke videre spændende. Foruden dette er det fornuftigt at du er påpasselig med de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indvirkning på handlen med billige fliserenser på el online, til eksempel hvilken returret online butikken har.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være yderst afgørende om man har brug for dine nye produkter straks, så herved er det tydeligvis aktuelt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt for fliserenser på el. Masser af online virksomheder annoncerer billig 1 dags levering på deres favorit varer, som forudsætter at ordren gennemføres forud for et fastslået tidspunkt.