Byggevarepriser.dk

Fliserenser med batteri

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Se produkt
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Se produkt
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Se produkt
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Se produkt
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en netbutik, som tilbyder tips og tricks til valg af fliserenser med batteri.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige fliserenser med batteri hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod andre har et højt serviceniveau. Du bør forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder sælger et stort varesortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden bare fliserenser med batteri.
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man tjekke netbutikkens regler.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og dermed har flertallet valget om at handle online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det kan du undvære fragtgebyret, samt endda have produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige producenter, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af fliserenser med batteri online.
De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du modtage mere informativ vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis fliserenser med batteri.
Flertallet af nicheforhandlere er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille fliserenser med batteri online på deres webshop.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
fliserenser med batteri bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

fliserenser med batteri silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

fliserenser med batteri jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fliserenser med batteri harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor bør du hyppigt holde øje med meldingerne om vejret lige før projektets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
2Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås ifald ombygningen er klimavenligt. Det er altså betinget af at projektet influerer positivt på planeten.
3Det er aktuelt at have de fornødne materialer klar til brug før du går til værks med håndværket. Du kunne med fordel nedskrive en punktforms huskeliste hvorpå der noteres alt hvad der bliver brug for, og som det næste gennemgå hver eneste ting, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
4Du vil for alt i verden ikke fattes grej. Ofte kan det være yderst relevant at du har udstyret til disposition når du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at indregne de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Forud for at du starter arbejdet er det ultra centralt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der være diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
6Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt ift. vigtige byggeprocesser. Nogle projekter stiller krav om flere mennesker. Ydermere er det mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
7Du bør overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal få hjælp fra en professionel til opstarten af projektet. Når du får hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
8Typisk vil det vise sig afgørende at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det er fordelagtigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør notere billige priser på hver enkelt.
9Der viser sig som regel uventede problemstillinger i forbindelse med omfangsrige opgaver, og på grund af det kan det vise sig essentielt at man afsætter tilstrækkelig tid i planen, så man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
10Du har adgang til en verden af instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder ret så meget almennyttig viden, navnligt hvis man leder på engelsk.
11Godt forarbejde vil altid være nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du anbefales at liste en effektiv handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær skarp når du nedskriver køreplanen.
12Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ej beskyttelse bl.a. hjelm og sko som hjælp mod hændelige risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er enormt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er yderst betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Adskillige outlets på nettet tilbyder nu et hav af forskellige billige leveringsformer til fliserenser med batteri. En af de mest almindelige er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså super overkommelig, samt ofte derudover den prisbilligste fragtmulighed.

Du burde ligeledes forsøge at få pakken bragt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Den viser sig sædvanligvis en smule mere bekostelig, men ydermere ultra uproblematisk ved køb af fliserenser med batteri online. Den mest letkøbte fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket dog kræver at du opholder dig tæt på internet forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på fliserenser med batteri kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende ifald man står og skal bruge din ordre omgående, og af den grund er det relativt på sin plads at du finder den estimerede leveringstid for fliserenser med batteri. En lang række e-forretninger – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig 1 dags levering på deres favorit varenumre online, som alligevel står og falder med at ordren køres igennem forinden et givent tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varen betjent før lagerpersonalet får fri.

En række e-butikker yder gratis fragt på fliserenser med batteri online, men i reglen er det kun gældende hvis du aftager for et konkret beløb. Derudover må man snuppe den billigste løsning til levering, der mange gange vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig fliserenser med batteri online og afhenter i butikken. Fx Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark og Bauhaus. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på fliserenser med batteri i disse områder:

Hillerød, Kalundborg, Aarhus, Lillerød, Tårnby, Haderslev, Grenaa, Hedehusene, Frederikshavn, Roskilde, Søborg, Haslev, Hørsholm, Nykøbing Falster, Vanløse, Brønderslev, Taastrup, Køge, Gentofte, København, Herlev, Ølstykke, Silkeborg, Aabenraa, Farum, Hvidovre, Slagelse, Dragør, Kolding, Værløse, Næstved, Rudersdal, Hedensted, Brøndby, Højbjerg, Tilst, Ballerup, Greve, Nærum, Lyngby, Helsingør, Odense, Rønne, Vallensbæk, Vordingborg, Ishøj, Aalborg, Nørresundby, Brabrand, Skive, Fredericia, Varde, Hjørring, Randers, Holbæk, Birkerød, Jyllinge, Gladsaxe, Struer, Thisted, Holstebro, Hobro, Sønderborg, Svendborg, Frederiksberg, Viborg, Brønshøj, Charlottenlund, Frederiksværk, Nakskov, Albertslund, Åbyhøj, Korsør, Ikast, Allerød, Lystrup, Esbjerg, Skanderborg, Glostrup, Ringsted, Vejle, Risskov, Solrød Strand, Horsens, Stenløse, Middelfart, Nyborg, Virum, Herning, Valby, Rødovre, Kokkedal, Frederikssund, og Odder, .

Klik-og-hent af fliserenser med batteri er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Falster).

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger bl.a. fliserenser med batteri tilbud og billig fliserenser med batteri. Foruden dette oplever man mange gange mennesker kigge efter blandt andet fliserenser med batteri priser, køb fliserenser med batteri og fliserenser med batteri online, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Gode tilbud på fliserenser med batteri

Det har vist sig at være i høj grad problemfrit for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige fliserenser med batteri online på diverse e-forhandlere, og altså har adskillige online butikker set sig tvunget til at reducere priserne på fliserenser med batteri drastisk, og ydermere præstere gratis fragt.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønsomt at analysere nogle e-forhandlere efter tilbud og udsalg på fliserenser med batteri online forud for at du shopper, sådan at du er sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Man må trods alt ikke overse, at når en shop frembyder billige fliserenser med batteri online til en salgspris som anses for hamrende overkommelig, så kan det for det meste være en indikation på en fup e-shop. Betalinger med kort er heldigvis omfavnet af en bestemmelse, hvilket assisterer en imod falske online varehuse.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at dække betalingen af fliserenser med batteri over flere uger. Dette fås normalt hos specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at internetbrugere tit søger efter for eksempel billig fliserenser med batteri og fliserenser med batteri priser. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere søge eksempelvis køb fliserenser med batteri, fliserenser med batteri tilbud og fliserenser med batteri online.

Se nærmere på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot leverer super uafhængige løsninger til at betragte ret mange andre køberes vurderinger og af den grund kan det anbefales, at du verificerer internet shoppens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige fliserenser med batteri online.

Facebook resulterer i også super fine løsninger til at få indtryk af e-firmaets troværdighed. Her ser vi faktisk online varehuse i Danmark hvor du kan sammensætte en bedømmelse af deres køb, som tillige burde tages i brug til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige fliserenser med batteri online hos en e-forretning kunne man til hver en tid bese e-shoppens forretningsaftale, men det er oftest en omfattende opgave, især med de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan derfor være at kontrollere om webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket ofte er en indikator for at internet virksomheden accepterer de opstillede regler, udover at internet selskabet jævnligt vurderes af jurister som har meget erfaring med reglerne.

Dette er desuden din anledning til at få hjælp, ifald du forvoldes problemstillinger ved din shopping med fliserenser med batteri. Dertil slår vi et slag for at kunden er på vagt for de vigtigste retningslinjer i forbindelse med bestillingen af fliserenser med batteri online, som eksempelvis den returrettighed internet forretningen anvender.

I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man når som helst opbevarer sin kvittering, således man altid vil kunne påvise bestillingen af fliserenser med batteri, uafhængig af om man har bestilt hos Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

Camilla Larsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Michael Thomsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Mads A gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Kirsten gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til indkøb via nettet
1Fragtperioden er virkelig betydningsfuld ifald man står og skal bruge produkterne straks, så af den grund er det selvsagt passende at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt på fliserenser med batteri. Masser af internet outlets præsterer billig 1 dags levering på de fleste produkter, som er påkrævet at handlen gemmenføres forinden et fastsat klokkeslæt.
2Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af en forordning, der redder køberen imod snydagtige online forretninger. Som alternativ kan du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil honorere regningen over et længere tidsrum.
3Trustpilot bringer dig nogenlunde solide løsninger til at undersøge en række nuværende køberes iagttagelser og derfor er det fornuftigt, at du analyserer e-forretningens ratings før du shopper billige fliserenser med batteri online. Facebook leverer lignende absolut belejlige muligheder for at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus.
4Det er i dag ret smart for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige fliserenser med batteri på forskellige e-firmaer, og for det yder utallige internet butikker portofri levering. Til gengæld kan det immervæk vise sig rentabelt at studere visse firmaer på nettet efter tilbud og rabat før du placerer ordren, således at man er skråsikker på at antage den laveste pris.
5Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, siden det generelt er en sikkerhed for at online butikken opretholder de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen hyppigt kigges til af jurister der er inde i bestemmelserne på området. Før nogen shopper billige fliserenser med batteri på en e-handler behøver de altid gennemløbe butikkens forretningsvilkår.
6En hel del e-shops udlover på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige former for fragt til fliserenser med batteri. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig i høj grad let, samt typisk desuden den prisbilligste form for fragt.
7Inden nogen shopper billige fliserenser med batteri på en e-butik kunne de utvivlsomt gennemgå shoppens betingelser, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende. Foruden dette støtter vi at køber er påpasselig med de mest vitale vilkår i forbindelse med bestillingen af billige fliserenser med batteri online, fx hvilken returret online webshoppen tilsikrer.
8Den mest betalelige mulighed for fragt vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men dette beroer på at du er i kort afstand af internet virksomhedens adresse. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være vældig essentiel når vi står og skal bruge fliserenser med batteri lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle internet virksomheder levering uden beregning, men i reglen er det betinget af at der aftages for en bestemt pris.
9Nogle e-forretninger i Danmark garanterer gratis fragt på fliserenser med batteri, men ofte kun ifald der aftages for en bestemt sum. Derudover kan du vælge den mest betalelige fragttype, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Denne bliver af og til endda ultra let gængelig. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.