Byggevarepriser.dk

Hånd Fliserenser

Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Se produkt
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Se produkt
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for produkterne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragten, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ ved de gængse byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage information omkring hånd fliserenser.
Flere byggemarkeder præsterer et stort sortiment, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare hånd fliserenser.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge butikkens betingelser.
Du vil finde ulighed i prisen på billige hånd fliserenser fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder lave priser, og nogle satser på kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra flere producenter, og af den grund kan du bestille fra et stort udvalg af hånd fliserenser online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og pga. det har flertallet chancen for at bestille online og transportere produkterne personligt. Som følge af det er der mulighed for at undvære fragten, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du køber hånd fliserenser online på deres hjemmeside.
En masse nichefokuserede webshops er producenter af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af online nichebutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor er det forventeligt at du får endnu mere indsigtsfuld assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis hånd fliserenser.
Danmarks største byggekæder

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

hånd fliserenser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omtrent 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

hånd fliserenser silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hånd fliserenser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

hånd fliserenser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som sikring imod hændelige skader. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i arbejdet, specielt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
2Husk at tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagmand er det en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
3Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed ift. omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
4Det er vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at nedfærdige alle omkostninger, og dernæst dokumentere beløbet for dem slavisk.
5Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes hvis renoveringen er klimavenligt. Af få støtte betinger at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
6Du finder en hel del vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube giver ekstremt meget almennyttig viden, særligt forudsat at du bruger den engelske version.
7Forberedelse vil altid være kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal liste en strømlinet strategi, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du udarbejder strategien.
8Det er fundamentalt at have de relevante bygningsmaterialer parat forinden du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne notere en punktforms oversigt som samler alt det der bliver brug for, og bagefter gennemløbe materialerne, med det formål at du er tryg ved at alt er som det skal være.
9Forud for at du opstarter byggeriet må det være ultra centralt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Du skal aldrig nogensinde gå ned på grej. Typisk vil det være vigtigt at du har udstyret til rådighed idet du igangsætter byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere udgifterne hertil i budgettet.
11Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor kan du hyppigt holde øje med vejrberetningerne i dagene før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at piske ned bedst som du er midt i dit store projekt.
12Der kommer jævnligt uforudsigelige bump på vejen når det gælder omfangsrige projekter, og derfor er det vigtigt at der afsættes god plads i planen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som klart er enormt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt betryggende. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En stor portion netbutikker i Danmark udlover heldigvis alverdens billige leveringsmidler til hånd fliserenser. En af de mest anvendte er for nærværende pakkeshoppen, og så kan du blot hente din ordre når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig i høj grad gnidningsløs, og oftest derudover den billigste leveringsform.

Du burde derudover prøve at vælge afsending til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver af og til en lille smule dyrere, men også virkelig gnidningsløs ved køb af hånd fliserenser online. Den mest prisbevidste leveringsløsning er unægtelig selv at hente ordren, men det kræver at du har bopæl i nærheden af internet forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på hånd fliserenser er naturligvis virkelig afgørende ifald du har behov for varerne omgående, så derfor er det særdeles klogt at man efterser den anslåede leveringstid ved hånd fliserenser. En række internet butikker – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig dag-til-dag fragt på mange varenumre online, der dog er regnet ud fra at bestillingen anbringes inden et besluttet klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varen skippet afsted forud for at de logistikansatte har fyraften.

Visse online outlets lover levering uden beregning på hånd fliserenser online, men i de fleste tilfælde kun når der erhverves for en bestemt pris. Ellers bør du vælge den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

De store byggecentre udlover afhentning hvor man bestiller billig hånd fliserenser online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Bygma. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på hånd fliserenser i disse områder:

Silkeborg, Skanderborg, Næstved, Åbyhøj, Stenløse, Hillerød, Gladsaxe, Taastrup, Aabenraa, Vanløse, Vordingborg, Nykøbing Falster, Hedehusene, Rudersdal, Albertslund, Dragør, Nørresundby, Vallensbæk, Brøndby, Hjørring, Korsør, Helsingør, Højbjerg, Charlottenlund, Ringsted, Hobro, Aarhus, Skive, Sønderborg, Kalundborg, Grenaa, Valby, Haderslev, Kolding, Middelfart, Brønderslev, Herlev, Solrød Strand, Svendborg, Ballerup, Nyborg, Rønne, Kokkedal, Tårnby, Viborg, Esbjerg, Lystrup, Struer, Hedensted, Greve, Glostrup, Hvidovre, Lillerød, Frederiksberg, Farum, Ishøj, Horsens, Frederikssund, Herning, Varde, Brønshøj, Gentofte, Søborg, Vejle, Odense, Randers, Køge, Fredericia, Holstebro, Haslev, Roskilde, København, Aalborg, Allerød, Frederiksværk, Rødovre, Birkerød, Jyllinge, Slagelse, Nærum, Holbæk, Odder, Virum, Brabrand, Ølstykke, Nakskov, Frederikshavn, Tilst, Værløse, Ikast, Lyngby, Thisted, Risskov, og Hørsholm, .

Afhentning for hånd fliserenser er muligt i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Falster).

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at folk som regel leder efter fx hånd fliserenser priser og hånd fliserenser tilbud. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere kigge efter fx køb hånd fliserenser, billig hånd fliserenser samt hånd fliserenser online, plus de kendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Få den bedste pris på hånd fliserenser

Det er i dag særligt smart for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige hånd fliserenser online fra diverse forhandlere på nettet, og på grund af dette har flere e-shops fundet det uundgåeligt at formindske prisen på hånd fliserenser enormt, og ydermere garantere levering uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk vise sig tiden værd at kigge forbi nogle shops på nettet efter tilbud og rabatter på hånd fliserenser online forinden du handler, sådan at man er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Man skal dog være omhyggelig med, at hvis en online forretning markedsfører billige hånd fliserenser online til en pris der virker usædvanlig billig, så kan det tit være et signal om en falsk e-handler. Betalinger med kort er i hvert fald en del af et regelsæt, hvilket støtter dig overfor uærlige internet handler.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Alternativt bør du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at betale betalingen af hånd fliserenser af flere omgange. Dette fås som regel hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bygma.

Når man kigger i søgedata står det klart, at netshoppere mange gange søger efter bl.a. hånd fliserenser priser og køb hånd fliserenser. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere søge efter for eksempel hånd fliserenser tilbud, hånd fliserenser online samt billig hånd fliserenser.

Gennemsøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot leverer absolut fremragende genveje til at evaluere diverse nuværende kunders anmeldelser og herved er det en hjælp, at du verificerer e-handlens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige hånd fliserenser online.

Facebook forærer dig ydermere sådan set gunstige genveje til at få indblik i internet butikkens pålidelighed. Her ses mange internet forretninger som gør det muligt at ytre en vurdering af virksomhedens service, som også burde anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige hånd fliserenser online hos en internet shop burde man på en vis måde tage stilling til webshoppens forretningsvilkår, men det er for det meste ikke specielt ophidsende, særligt på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

En anden mulighed kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, som bør være et fingerpeg om at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, og at netbutikken jævnligt tilses af fagfolk der har meget erfaring med lovgivningen.

Desuden tilbydes du chance for bistand, såfremt du bliver udsat for besvær i forbindelse med din bestilling af hånd fliserenser. Foruden dette støtter vi at køberen er vaks omkring de grundlæggende vilkår der gælder for bestillingen af hånd fliserenser online, som fx hvilken returpolitik virksomheden anvender.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man permanent sikrer ens faktura, så man en anden gang kan bekræfte sit køb af hånd fliserenser, ligegyldig om man har bestilt fra Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 eller Davidsen.

Inge H gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Mette gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Camilla Møller gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Lone E gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Visse e-shops i Danmark garanterer fragt uden beregning på hånd fliserenser, men i reglen er det så præmissen at man aftager for et fastslået beløb. Som alternativ kan du udvælge den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Løsningen viser sig i mange tilfælde endvidere meget nem. Den mest betalelige løsning til levering er unægtelig at hente ordren selv.
2En hel del internet outlets udlover nu til dags en række forskellige billige leveringstyper til hånd fliserenser. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså temmelig hensigtsmæssig, og mange gange tilmed den mest prisbevidste løsning til levering.
3Forud for at nogen shopper billige hånd fliserenser på en e-forretning kunne de for at være sikker overveje shoppens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. Ligeledes går vi ind for at køberen er opmærksom på de mest relevante vedtægter der kan have betydning for handlen med billige hånd fliserenser online, som for eksempel hvilken byttepolitik online forhandleren har.
4Leveringstidspunktet kan være ualmindeligt udslagsgivende om man skal bruge din ordre med det samme, så af den grund er det relativt på sin plads at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato på hånd fliserenser. En stor portion e-handler tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre, som imidlertid nødvendiggør at bestillingen indsendes før et aftalt klokkeslæt.
5Vi tilråder generelt at bemærke om netbutikken er e-mærket, da det bør være et fingerpeg om at online firmaet accepterer de danske love, foruden at internet selskabet rutinemæssigt overværes af sagkyndige der har meget erfaring med lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige hånd fliserenser på en online virksomhed behøver de reelt gennemse e-butikkens vilkår.
6Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du befinder dig med kort afstand til internet butikkens tilholdssted. Den mulighed for levering er naturligvis ekstremt relevant om man behøver hånd fliserenser inden for kort tid. Alternativt så lover enkelte forretninger på nettet portofri levering, men typisk afkræver det at der indkøbes for et bestemt beløb.
7Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af et lovbud, der dækker os imod uægte internet firmaer. Alternativt kunne du overveje en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at betale prisen ude i fremtiden.
8Det har vist sig at være særdeles overkommeligt for almindelige mennesker at analysere priser online på billige hånd fliserenser på forskellige e-forretninger, og derved tilbyder mange e-forretninger billig fragt. Derfor kan det stadigvæk være gavnligt at sammenligne nogle online firmaer efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at få fat i den billigste pris.
9Trustpilot frembringer i højeste grad gavnlige chancer for at iagttage mange nuværende køberes observationer og på grund af dette foreslåes det, at du tolker netshoppens kritik forinden du shopper billige hånd fliserenser online. Facebook yder lige så vel uden sammenligning passelige løsninger til at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed.