Byggevarepriser.dk

Fliserenser med børste

Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Se produkt
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Se produkt
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Se produkt
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Se produkt
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ i de gængse byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Du bør derfor tjekke butikkens betingelser.
Flere byggekæder har et enormt produktudvalg, hvorimod nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare fliserenser med børste.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge en netbutik, som giver rådgivning til valg af fliserenser med børste.
Det er helt klart meget relevant at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige fliserenser med børste fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod øvrige satser på faglig sparring. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder varer fra diverse nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af fliserenser med børste online.
De store byggekæder er populære og bekendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggecentre findes overalt i landet, og derved har kunderne adgang til at handle online og køre materialerne selv. Derved har du valget om at undgå fragten, samt endda have varerne lige nu.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online bør du få skarpere priser.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, som oftest er danske, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du handler fliserenser med børste online fra deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede webshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det bør du modtage super gavnlig hjælp fra ansatte med specialistviden i lige præcis fliserenser med børste.
De største byggecentre i Danmark
fliserenser med børste harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

fliserenser med børste bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

fliserenser med børste silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

fliserenser med børste jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der viser sig uden tvivl ubelejlige problemstillinger i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og herved er det betydningsfuldt at der afsættes god nok plads i køreplanen, således at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
2Godt forarbejde er nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du skal liste en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din plan.
3Typisk vil det være vigtigt at have en budgetoversigt for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være fornuftigt at notere hver enkelt udgift, og så indsamle eventuelle tilbud på dem hver især.
4Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det gives ifald projektet er CO2-besparende. Tilskudet betinges altså af at byggeprojektet har betydning for klimaet.
5Man må nødig mangle udstyr. Tit kan det vise sig erstatteligt at du har grejet til rådighed inden du tager fat på dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i dit udgiftsbudget.
6Det anbefales at få assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det er omfangsrige projekter. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil bliver det bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
7Det viser sig væsentligt at have de fornødne materialer handlet ind inden du iværksætter byggeriet. Du vil med fordel kunne lave en punktforms huskeliste hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, således at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
8Du bør nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj herunder arbejdssko der hjælper dig imod mulige ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
9Husk at gennemtænke om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe eksperthjælp til afslutningen af arbejdet. Såfremt du indhenter hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
10Ved udendørs projekter har vind og vejr en afgørende rolle. Således må du med jævne mellemrum tage notits af prognosen for vejret lige før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
11Forinden du iværksætter byggeprojektet kan det være usandsynligt meningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Der er alverdens instruktioner og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er formidler af temmelig meget nyttig viden, særligt ifald du bruger engelske søgeord.
Danskernes favorit byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er virkelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er temmelig overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Temmelig mange e-handler giver heldigvis en lang række forskellige billige former for levering til fliserenser med børste. Den mest populære er nu til dags pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente din bestilling når du har tid. Muligheden er jo usædvanlig ukompliceret, samt typisk tillige den mest prisbevidste leveringsform.

Du kan derudover tænke over at få ordren leveret til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen bliver gerne et hak dyrere, men også i høj grad fleksibel ved køb af fliserenser med børste online. Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du lever i kort afstand af internet forretningens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på fliserenser med børste er naturligvis særligt essentiel såfremt du mangler varen straks, så i det øjemed er det jo fornuftigt at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for fliserenser med børste. En hel del e-butikker i Danmark – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags levering på adskillige varer online, men glem ikke at det betinges af at orden realiseres før et fastslået tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få ordren skippet afsted forinden medarbejderne har fyraften.

Flere byggeforretninger yder fragtfri levering på fliserenser med børste online, men tit er det påkrævet at du shopper for et fastsat beløb. Derudover bør du udse dig den billigste leveringsversion, der oftest vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

En række netshops tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig fliserenser med børste hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne giver for eksempel klik-og-hent på fliserenser med børste i disse byer:

Ballerup, Middelfart, Gladsaxe, Tilst, Holbæk, Ølstykke, Allerød, Virum, Tårnby, Kolding, Lystrup, Skive, Lillerød, Brabrand, Frederikshavn, Aabenraa, Nykøbing Falster, Hedehusene, Hørsholm, Struer, Nakskov, Vallensbæk, Frederiksberg, Nørresundby, Aarhus, Roskilde, Sønderborg, Thisted, Korsør, Nyborg, Hobro, Brønderslev, Søborg, Hillerød, Rødovre, Hjørring, Fredericia, Brøndby, Køge, Viborg, Charlottenlund, Vordingborg, Ikast, Aalborg, Albertslund, Valby, Odense, Glostrup, Skanderborg, Randers, Dragør, Gentofte, Birkerød, Værløse, Hvidovre, Rudersdal, Horsens, Varde, Stenløse, Kalundborg, Esbjerg, Herlev, Jyllinge, Herning, Odder, Frederiksværk, Helsingør, Lyngby, Kokkedal, Taastrup, Holstebro, Vanløse, Risskov, Slagelse, Næstved, Ishøj, Greve, København, Højbjerg, Brønshøj, Solrød Strand, Farum, Grenaa, Rønne, Ringsted, Vejle, Silkeborg, Åbyhøj, Frederikssund, Nærum, Haslev, Haderslev, Hedensted, og Svendborg, .

Klik-og-hent ift. fliserenser med børste er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Sydsjælland).

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at netshoppere tit leder efter fx billig fliserenser med børste og køb fliserenser med børste. Man ser desuden typisk folk kigge efter blandt andet fliserenser med børste online, fliserenser med børste priser og fliserenser med børste tilbud, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Få rabat på fliserenser med børste

Det er rigtig gnidningsløst for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige fliserenser med børste online i blandt forskellige netbutikker, og derved har flere internet forretninger i Danmark været nødt til at presse salgspriserne på fliserenser med børste betydeligt, og ydermere tilbyde portofri fragt.

Dog kan det ikke desto mindre blive gavnligt at checke et par webbutikker efter rabatter og tilbud på fliserenser med børste online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Du bør imidlertid være så påpasselig, at såfremt en butik på nettet udbyder billige fliserenser med børste online på tilbud til en pris som kan ses som himmelråbende beskeden, er det ofte være en indikation på en uoprigtig e-shop. Kortkøb er på den anden side dækket ind under en vedtægt, der begunstiger os overfor uægte online forretninger.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at honorere beløbet til fliserenser med børste af flere omgange. Det foreslåes som regel i nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Ses der på tallene bliver det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger fx billig fliserenser med børste og fliserenser med børste priser. Derudover oplever man typisk netshoppere søge eksempelvis køb fliserenser med børste, fliserenser med børste online og fliserenser med børste tilbud.

Tjek tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot byder på ret gode chancer for at kigge nærmere på ganske mange andre forbrugeres omtaler og på grund af dette kan det være til hjælp, at du studerer internet selskabets vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige fliserenser med børste online.

Facebook fører til desuden de facto fornemme genveje til at få indsigt i webshoppens kundefokus. Her ses nogle e-shops hvor kunder kan ytre en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed kan udnyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige fliserenser med børste online på en internet forhandler kunne de de facto granske e-shoppens handelsvilkår, men det er bare ikke super spændende, i særdeleshed hos de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, siden det almindeligvis er et billede på at e-shoppen imødekommer de danske regler, foruden at webbutikken lejlighedsvis monitoreres af eksperter der forstår de gældende regulativer.

Derudover giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, for så vidt du udsættes for besvær i forbindelse med din handel med fliserenser med børste. Endvidere er det at foretrække at man er omhyggelig omkring de vigtigste regler gældende for bestillingen af fliserenser med børste online, fx hvilken returrettighed internet selskabet lover.

Derfor er det også vigtigt, at man altid sikrer ens købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne bevidne sit køb af fliserenser med børste, ligegyldig om man shopper hos Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Søren S gav 5 stjerner

Som altid

Maria A gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Camilla gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Jørgen Andersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til internetshopping
1Leveringsdygtigheden er jo ret så afgørende om man står og skal bruge varen om kort tid, så i det øjemed er det rimelig vigtigt at vi checker den anslåede leveringstid på fliserenser med børste. De fleste e-shops præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter, som dog beroer på at bestillingen placeres forinden et fastslået klokkeslæt.
2Temmelig mange online shops foreslår nu om stunder en række forskellige billige leveringstyper til fliserenser med børste. Førstevalget hos mange er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig i høj grad overkommelig, samt desuden tilmed den billigste metode til levering.
3Den prisbilligste løsning til levering vil altid være at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du bor lige ved internet butikkens adresse. Den leveringsversion er naturligvis ret så essentiel om man har brug for fliserenser med børste om få sekunder. Alternativt så præsterer en række e-forhandlere fragt uden omkostninger, men i reglen er det under forudsætning af at der indkøbes for en fastsat pris.
4Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regulativ, der værner os overfor uægte online virksomheder. Som et alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at godtgøre pengene i flere bidder.
5Generelt går vi ind for at finde ud af om internet selskabet er støttet af e-mærket, fordi det længe har været et kendetegn for at webshoppen overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at hjemmesiden af og til kigges til af jurister der forstår vedtægterne på området. Før folk handler billige fliserenser med børste på en webshop kunne de altid bese netshoppens handelsbetingelser.
6Enkelte forretninger på nettet byder på levering uden betaling på fliserenser med børste, men i mange tilfælde under forudsætning af at der handles for en bestemt sum. Som alternativ burde man foretrække den mest betalelige leveringsmåde, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver undertiden ligeledes ultra enkel. Den prisbilligste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
7Trustpilot fører til stort set fortræffelige genveje til at kigge på mange andre forbrugeres omtaler og derved er det klogt, at du udforsker internet forretningens bedømmelser forud for at du bestiller billige fliserenser med børste online. Facebook giver dig lignende super solide løsninger til at få indblik i online butikkens kundetilfredshed.
8Forud for at nogen shopper billige fliserenser med børste hos en shop på nettet kan man i virkeligheden gennemlæse dens handelsaftale, men det er for det meste ikke videre spændende. Tilsvarende anbefales det at du er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der indvirker på købet af billige fliserenser med børste online, for eksempel hvilken bytteret e-butikken benytter.
9Det er ret enkelt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige fliserenser med børste på tværs af shops på nettet, og til gengæld lover masser af online outlets fri fragt. Det kan imidlertid blive smart at checke enkelte internet butikker efter tilbud inden du placerer ordren, således at du er garanteret at få den mest betalelige pris.